Υπερκοιλιακη εκτακτοσυστολικη αρρυθμια
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 11 of 11
    Junior Member

Υπερκοιλιακη εκτακτοσυστολικη αρρυθμια

Καλησπερα σας! Θα πω και γω την ιστορια μου! Απο το 2021 ξεκινησαν οι εκτακτες συστολες, καθημερινα.. απο τις εκτακτες εχω και πονους στην αριστερη μερια του σωματος μου που «περπατανε» δηλαδη χτυπαει ο πονος στο στηθος και μετα απο καποια δευτερολεπτα χτυπαει στον αριστερο αγκωνα, γονατο ή κατω απο το σαγονι. Ολοι οι πονοι ειναι στα αριστερα. Επισης ο πονος εαν μπορω να τον περιγραψω μοιαζει με ρευμα ή και καψιμο! Οι εκτακτες συστολες ειναι καθημερινο προβλημα για εμενα.. φοβαμαι να κανω το οτιδηποτε, φοβαμαι να ειμαι μονη μου γιατι αρκετες φορες με πιανουν και συνεχομενες σαν ριπες.. παθαινω κρισεις πανικου λογω ολων αυτων που ανέφερα. Πηγα σε καρδιολογο βαλαμε χολτερ και μου ειπε πως ειναι υπερκοιλιακες εκτακτοσυστολες. Οι εκτακτες συστολες εχω παρατηρησει ειναι περισσοτερες και πιο εντονες οταν θα αδιαθετησω. Αν υπαρχει καποιος αλλος που να εχει τα ιδια συμπτώματα θα το εκτιμουσα να μου απαντησει

Senior Member
    Καλησπέρα το χολτερο πόσες έκτακτες συστολές κατέγραψε; Γτ εγώ έκανα πέρσυ κ απ'.το άγχος μου είχα 4000 το 24ωρο. Αλλά δεν είχα ρυπες και έκανα κρίση πανικού όταν πήγα να πάρω τα αποτελέσματα.

Senior Member
    Εγώ πριν 2 βδομαδες πήγα μέσα σε 2 μερες στα επείγοντα όταν είχα ταχυπαλμια δεν μου τις έπιασε. Τη δεύτερη φορά π ηρέμησα και έπεσαν οι παλμοί έκανα μια. Κάνεις κάτι για το άγχος σου;

Junior Member
    Quote Originally Posted by ellaki1989 View Post
    Εγώ πριν 2 βδομαδες πήγα μέσα σε 2 μερες στα επείγοντα όταν είχα ταχυπαλμια δεν μου τις έπιασε. Τη δεύτερη φορά π ηρέμησα και έπεσαν οι παλμοί έκανα μια. Κάνεις κάτι για το άγχος σου;
    Εχω βαλει χολτερ και κατεγραψε 950 εκτακτες στις 48ωρες.. τις νιωθω εντονα σαν «κλωτσημα» και αλλοτε σαν φτερουγισμα. Το προβλημα μου ειναι οτι τις εχω καθημερινα. Για το αγχος ξεκινησα να κανω ψυχοθεραπεια

Senior Member
    Είναι καθαρά άγχος στο λέω εγώ που έχω κρίσεις πανικού 10 χρόνια τώρα. Αν επιτρέπεται τι ηλικία έχεις αιματολογικές και το θειροειδη σου τον έχεις κοιτάξει; Και εγώ καθημερινά τις έχω απλά όσο δεν ασχολείσαι δεν ασχολούνται κ αυτές. Προσπάθησε να ασχολείσαι με κάτι άλλο και να ξεχνιέμαι, αν έχεις κάνει όλες τις εξετάσεις μην ανησυχείς.

Junior Member
    Είναι καθαρά άγχος στο λέω εγώ που έχω κρίσεις πανικού 10 χρόνια τώρα. Αν επιτρέπεται τι ηλικία έχεις αιματολογικές και το θειροειδη σου τον έχεις κοιτάξει; Και εγώ καθημερινά τις έχω απλά όσο δεν ασχολείσαι δεν ασχολούνται κ αυτές. Προσπάθησε να ασχολείσαι με κάτι άλλο και να ξεχνιέμαι, αν έχεις κάνει όλες τις εξετάσεις μην ανησυχείς.
    Ειμαι 33 ετων, εχω κανει αιματολογικες και θυροειδη ειναι ολα καλα. Το θεμα ειναι οτι και να θελω να μην ασχολουμαι δεν μπορω επειδη εχω και τους πονους μετα απο τις εκτακτες

Senior Member
    Ίδια ηλικία έχουμε. Μην ανησυχείς αν έχεις κάνει όλες τις εξετάσεις. τώρα που σου γράφω και εγώ έχω. Το έχεις συζητήσει με κάποιον γιατρό;

Junior Member
    Ίδια ηλικία έχουμε. Μην ανησυχείς αν έχεις κάνει όλες τις εξετάσεις. τώρα που σου γράφω και εγώ έχω. Το έχεις συζητήσει με κάποιον γιατρό;
    Εχω μιλησει με αρκετους γιατρους κατα καιρους χωρις καποιος να μου δινει σαφη απαντηση για το τι μπορει να ειναι… οταν τους λεω για τους πονους μετα απο τις εκτακτες συστολες με κοιτανε λες και ηρθα απο το διαστημα! Δεν συνδεονται οι πονοι με τις εκτακτες μου ειπαν! Μα αφου τις νιωθω και στο δευτερολεπτο ερχεται ο πονος!

Senior Member
    Εμένα με έχουν ταράξει σήμερα απλά δε τους δίνω σημασία,.δεν ξέρω από πού προερχονται. Έχω πάρα πολύ άγχος βέβαια. Τις.εχεις πολύ καιρό;

Junior Member
    Απο το 2021

Junior Member
    Quote Originally Posted by Katerina77 View Post
    Εχω μιλησει με αρκετους γιατρους κατα καιρους χωρις καποιος να μου δινει σαφη απαντηση για το τι μπορει να ειναι… οταν τους λεω για τους πονους μετα απο τις εκτακτες συστολες με κοιτανε λες και ηρθα απο το διαστημα! Δεν συνδεονται οι πονοι με τις εκτακτες μου ειπαν! Μα αφου τις νιωθω και στο δευτερολεπτο ερχεται ο πονος!
    Τριπλεξ έχετε κάνει? Τι ηλικία έχετε? Όντως οι αρρυθμίες δεν προκαλούν πόνο. Ο πόνος όμως μπορεί να προκαλέσει εκτακτες συστολες. Επίσης η καρδιά να προκαλεί πόνο στο γόνατο, αποκλείεται. Μήπως εννοείτε μυρμηγκιασμα? Σαν να σαν τρυπανε βελονακια?