Τα πολιτικά "σκοτώνουν" τον έρωτα(;)
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 24
    Senior Member

Τα πολιτικά "σκοτώνουν" τον έρωτα(;)

Καλησπέρα στο φόρουμ μετά από αρκετό καιρό. Όπως σας είχα πει σε προηγούμενο θρεντ μου, μετά από έναν πρόσφατο χωρισμό, άρχισα να νιώθω ανασφάλεια για το μέλλον. Τώρα είμαι αρκετά καλύτερα, πιστεύω ότι το ξεπέρασα και πάω για άλλα.

Πριν από μερικές μέρες, μέσω κοινής παρέας, γνώρισα έναν άνδρα που με ενδιαφέρει και μου έχει δείξει ότι τον ενδιαφέρω κι εγώ αρκετά. Έχουμε βγει μόνοι μας άλλες δυο φορές. Το "πρόβλημα" είναι το εξής (Θα μου πείτε ότι αυτά δεν είναι προβλήματα μπροστά σε αυτά που έχουν άλλα μέλη του φόρουμ. Δεκτό, γι αυτό το βάζω εντός εισαγωγικών): είναι αρκετά πολιτικοποιημένος στον χώρο της αριστεράς, αν και κάτω των 35, κάτι που δεν περίμενα. Κι εγώ έχω τις πολιτικές μου πεποιθήσεις, αλλά τις κρατάω μακριά από συζητήσεις. Τα πολιτικά τα θεωρώ άκρως ξενερωτικά θέματα.

Επίσης να πω ότι έχω να συναντήσω ΚΝΙΤΗ από τα φοιτητικά μου χρόνια. Χρησιμοποιεί κάποιες λέξεις-κλισέ πάντα όπως "κεφάλαιο", "αγώνες", "μικροαστοί", "λαός/λαϊκός", σχεδόν με σνόμπαρε επειδή έχω ακίνητη περιουσία και με έναν φίλο του που είναι πιο οικείες οι σχέσεις τους, τον αποκάλεσε "πουλημένο". Ως προς αυτό δεν μου έκανε και την καλύτερη εντύπωση.

Κατά τα άλλα μου αρέσει πολύ: είναι κούκλος, ωραίο σώμα και πρόσωπο. Η μητέρα του από Ανατολική Ευρώπη, οπότε περιττό να σας περιγράψω παρακάτω. Ως χαρακτήρας, επίσης μου αρέσει και έχουμε πολλά κοινά, εκτός από την πολιτική που είμαστε πολύ αντίθετοι. Σε φεστιβάλ του ΚΚΕ δεν υπάρχει περίπτωση να πάω, ούτε σε πορεία να κατέβω. Αυτός τόσο παθιασμένος που είναι με μια ιδεολογία, δε θεωρώ ότι μπορεί να κάνει σχέση με μια γυναίκα μη πολιτικοποιημένη, ούτε ότι θα δεχτεί να κρατήσει το κομμάτι της ιδεολογίας του έξω από τη σχέση του.

Εσείς έχετε κάποια αντίστοιχη εμπειρία και πώς εξισορροπήσατε τα πράγματα; Πιστεύετε έχει νόημα να το συζητήσω μαζί του, αν δω ότι η γνωριμία μας εξελίσσεται σε κάτι σοβαρό;

Senior Member
    Εδώ εδώ εδώ , από αναρχικές και κομμουνίστριες ,μέχρι βαρουφακικες κ ζαιες . Μιλάμε για πρήξιμο . Λες κ τις τραβάω τις φεμινοαλληλεγγυεςμκο κλπ . Ε στο τέλος τα σπάμε γιατί είπαμε ,δεκτά τα πολιτικά πιστεύω του καθενός αλλά μιλάμε για κοκκινοφασισμο . Άσε που σε τραβάνε σε συναυλίες του Παπακωνσταντίνου , Κραουνάκη , δεν έχω χειρότερο . Άσε οι έξοδοι ...κάτι μεζεδοπωλεια, μπεκρή μεζέ , ερτφλιξ κάτι καμμένες σειρές , πωπωπωπω δεν το ξαναπερναω με τπτ . Μέχρι κ σε συνέδρια έτρεχα ...να στηρίξω την σχέση ......οι μισές της Παντείου . ΔΡΑΜΑ ! τώρα γιατί καθόμουν , εντάξει είπαμε είμαι open minded αλλά εδώ μιλάμε για κλινικές περιπτώσεις .

Senior Member
    Ps. Τώρα τελευταία τρώω ένα σεξιστικό μπόουλινγκ από μια Κούκουε . Κόβω μακρυά οπότε την βλέπω . Οκ φαίνεται η γκόμενα άγριο σεξ , αλλά με τέτοιο φτύσιμο που τρώει κολλάει περστρο. Επαναστάτρια ,γιατί δεν μου κάθεσαι . Φοβάμαι μην μου κάψει το αμάξι . Άσε το άλλο , από Ικαρία σε Ικαρία κ από κάμπινγκ στην Εύβοια σε κάμπινγκ στην Σαμοθράκη . Ιστορίες πολλές . Βραστα !

Senior Member
    χα χα χα
    τί παίζει εκεί έξω;

εγώ πάλι η άσχετη θα σου έλεγα να περάσετε λίγο χρόνο μαζί, πχ να βγείτε σε φιλικό επίπεδο δυο τρεις φορές και βλέπεις.

Quote Originally Posted by Joanna8 View Post
    Καλησπέρα στο φόρουμ μετά από αρκετό καιρό. Όπως σας είχα πει σε προηγούμενο θρεντ μου, μετά από έναν πρόσφατο χωρισμό, άρχισα να νιώθω ανασφάλεια για το μέλλον. Τώρα είμαι αρκετά καλύτερα, πιστεύω ότι το ξεπέρασα και πάω για άλλα.

Πριν από μερικές μέρες, μέσω κοινής παρέας, γνώρισα έναν άνδρα που με ενδιαφέρει και μου έχει δείξει ότι τον ενδιαφέρω κι εγώ αρκετά. Έχουμε βγει μόνοι μας άλλες δυο φορές. Το "πρόβλημα" είναι το εξής (Θα μου πείτε ότι αυτά δεν είναι προβλήματα μπροστά σε αυτά που έχουν άλλα μέλη του φόρουμ. Δεκτό, γι αυτό το βάζω εντός εισαγωγικών): είναι αρκετά πολιτικοποιημένος στον χώρο της αριστεράς, αν και κάτω των 35, κάτι που δεν περίμενα. Κι εγώ έχω τις πολιτικές μου πεποιθήσεις, αλλά τις κρατάω μακριά από συζητήσεις. Τα πολιτικά τα θεωρώ άκρως ξενερωτικά θέματα.

Επίσης να πω ότι έχω να συναντήσω ΚΝΙΤΗ από τα φοιτητικά μου χρόνια. Χρησιμοποιεί κάποιες λέξεις-κλισέ πάντα όπως "κεφάλαιο", "αγώνες", "μικροαστοί", "λαός/λαϊκός", σχεδόν με σνόμπαρε επειδή έχω ακίνητη περιουσία και με έναν φίλο του που είναι πιο οικείες οι σχέσεις τους, τον αποκάλεσε "πουλημένο". Ως προς αυτό δεν μου έκανε και την καλύτερη εντύπωση.

Κατά τα άλλα μου αρέσει πολύ: είναι κούκλος, ωραίο σώμα και πρόσωπο. Η μητέρα του από Ανατολική Ευρώπη, οπότε περιττό να σας περιγράψω παρακάτω. Ως χαρακτήρας, επίσης μου αρέσει και έχουμε πολλά κοινά, εκτός από την πολιτική που είμαστε πολύ αντίθετοι. Σε φεστιβάλ του ΚΚΕ δεν υπάρχει περίπτωση να πάω, ούτε σε πορεία να κατέβω. Αυτός τόσο παθιασμένος που είναι με μια ιδεολογία, δε θεωρώ ότι μπορεί να κάνει σχέση με μια γυναίκα μη πολιτικοποιημένη, ούτε ότι θα δεχτεί να κρατήσει το κομμάτι της ιδεολογίας του έξω από τη σχέση του.

Εσείς έχετε κάποια αντίστοιχη εμπειρία και πώς εξισορροπήσατε τα πράγματα; Πιστεύετε έχει νόημα να το συζητήσω μαζί του, αν δω ότι η γνωριμία μας εξελίσσεται σε κάτι σοβαρό;
    Αν έχετε λίγες μέρες γνωριμίας ( κατάλαβα καλά? ) και μιλάει ήδη για πολιτικά , κλάφτα.

Εγώ δεν θα τον άντεχα, από την υπομονή σου εξαρτάται. Εκτός αν θες να γίνετε " σύντροφοι ", pun intended

Αν είναι για φεστ ΚΝΕ Οδηγητής, κάνε του μια απλή ερώτηση: τι ρόλο έπαιξαν οι κουκουέδες στον ισπανικό εμφύλιο? Θα σε ερωτευτεί!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Alien Boy View Post
    Αν είναι για φεστ ΚΝΕ Οδηγητής, κάνε του μια απλή ερώτηση: τι ρόλο έπαιξαν οι κουκουέδες στον ισπανικό εμφύλιο? Θα σε ερωτευτεί!
    και μ αυτο, θα λυσει το προβλημα της, οτι δεν μπορει να κανει παρεα μαζι του;;;

Senior Member
    Ναι, τον σκοτώνουν αν είσαι απολιτίκ μπάμιας. Αν δεν είσαι, και ξέρεις πού σου παν τα τέσσερα, έχεις ήδη συνειδητοποιήσει ότι καθετί είναι πολιτικό. Και το σεξ και οι σχέσεις.

Senior Member
    Quote Originally Posted by WildHoney View Post
    Ναι, τον σκοτώνουν αν είσαι απολιτίκ μπάμιας. Αν δεν είσαι, και ξέρεις πού σου παν τα τέσσερα, έχεις ήδη συνειδητοποιήσει ότι καθετί είναι πολιτικό. Και το σεξ και οι σχέσεις.
    Ναι ,αν δεν έχω στο δωμάτιο μου εικόνες του Στάλιν κ σφυροδρέπανα ,δεν μου σηκώνεται ! Μένει μπάμια . Όταν όμως βάζω τον ύμνο της Βόρειας Κορέας , αρχίζει το Πέος κ ανακάμπτει . Εμπρος της γης οι συνουσιασμενοι .

Υγ. Όταν ακούω Κραουνάκη πάντως νιώθω τζιτζίκι κ πανερωτικ

Senior Member
    δεν νομιζω οτι υπαρχει ενα ιδιαιτερο προβλημα με καποιον αριστερο αλλα θα πρεπει να καταλαβεις οτι αριστερος σημερα υστερα απο την καταρευση του λεγομενουν ανατολικου μπλοκ γινεται μονο ενας ηλιθιος.

τωρα απο ψυχολογικης αποψεως ενας εντονα πολιτικοποιημενος αριστερος δεν διαφερει απο εναν εντονα θρηκευομενο ανθρωπο
    η απο εναν χορτοφαγο η καποιον καποια που κανει 500 ωρες γυμναστικη την ημερα. η εναν αναρχικο κτλ κτλ
    πρεπει να ξερεις οτι πισω απο τετοιες υπερβολες συνηθως υπαρχει καποια παθολογια

Senior Member
    Quote Originally Posted by WildHoney View Post
    Συμφωνώ 100%.
    Όλα είναι πολιτική, τα πάντα.
    Και όλα ξεκινούν με την συνειδητοποίηση της ταξικής σου θέσης.
    Μόνο ένας ηλίθιος θα ισχυριζόταν πως πλέον τίποτα δεν υπάρχει απ' όλα αυτά επειδή κατέρρευσε η Σοβιετική Ένωση.
    ΠολύτιμοιΣύνδεσμοιτουΕκείμετοΕδώ

Senior Member
    Οι πολιτικοποιημένοι άνθρωποι είναι δογματικοί και φανατισμένοι αμβλύνοες που νομίζουν ότι κατέχουν την απόλυτη αλήθεια ενώ δεν ξέρουν που πάν τα τέσσερα,γιατί βλέπουν τα πράγματα μέσα από παρωπίδες και έχουν μονομερή αντίληψη των πραγμάτων.
    Γι'αυτό όταν σε μια παρέα πάει η συζήτηση στα πολιτικά,ή που θα αλλάξω θέμα,ή που θα σηκωθώ να φύγω.
    ''Μισώ την ζωή απ'την αγάπη που της έχω'' - Fernando Pessoa

Senior Member
    και ταξικά το πράγμα δεν τσουλάει;

Quote Originally Posted by user View Post
    και ταξικά το πράγμα δεν τσουλάει;
    τι εννοείς συντρόφισσα?

Senior Member
    Quote Originally Posted by Alien Boy View Post
    τι εννοείς συντρόφισσα?
    https://www.youtube.com/watch?v=s_bt44BmjiQ

Page 1 of 2 12 LastLast