Results 1 to 12 of 12
Thread: Σχέση ζωής
-
12-09-2024, 19:45 #1
Σχέση ζωής
Καλησπέρα στην ομάδα. Μετά από ένα σχετικά μεγάλο διάστημα αποχής από το forum είπα να ξανά μπω. Όλο αυτό το διάστημα δεν άλλαξε τίποτα στην ζωή μου, ούτε προς το θετικό ούτε προς το αρνητικό, ζω τα ίδια καθημερινά deja vu... Έχω συμβιβαστεί με τα περισσότερα στην ζωή μου. Αυτό όμως που μου λείπει πολύ ιδίως το τελευταίο διάστημα είναι μια σχέση, ένας δεσμός. Είμαι 38 και δεν έχω δώσει ούτε φιλεί σε γυναίκα. Βλέπω γυναίκες έξω και διστάζω να της προσεγγίσω με συνέπεια και πάλι καταλήγω μόνος στο δωμάτιο μου βλέποντας το First Dates και βάζω τον εαυτό μου στην θέση αυτών!! Δεν ξέρω που θα καταλήξει όλο αυτό, το θέμα είναι ότι παίρνουν τα χρόνια και φως στο τούνελ δεν βλέπω.
- 12-09-2024, 19:58 #2
γεια σου πάλι
αν πήγαινες στο φερστ ντέητς πιστεύεις πως θα έβρισκες κάτι;
δεν νομίζω ότι κάποιοι απο αυτά τα ζευγάρια κατέληξαν μαζί μέχρι σήμερα, πάνε πιο πολύ για πλάκα.
αν έκανες το ίδιο εκτός τηλεορασης δηλαδή έλεγες σε κάποιον γνωστό σουν να σου γνωρίσει κάποια να βγείτε; ή να δηλώσεις εδιαφέρον αν κάποια τους πει πως θέλει να βγει με κάποιον όπως εσύ;
12-09-2024, 20:48 #3
Δεν έχω γνωστό που να έχει κάποια γνωστή!
12-09-2024, 21:29 #4
Ανδρέα εμεισ είμαστε οι κομπάρσοι να ξέρεις απλά συμπληρωνουμε το σκηνικό
12-09-2024, 22:10 #5
Θα συμφωνήσω με τον elis. Αλλά θα σου πω όρμα για όλους υπάρχει το άλλο μισό εκεί έξω αρκεί να ορμήσεις. Μία απόφαση είναι!!!
Last edited by tony; 13-09-2024 at 22:31.
12-09-2024, 22:57 #6
Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί εσεισ το παίζετε σωστοί απλά είστε οπωσ σας θέλει το κράτος εγώ είμαι απροσαρμοστος κάντε εσεισ τα δικά σας να πάω κι εγώ στη δουλειά μου και όλα καλά κ ήσυχα
13-09-2024, 01:09 #7
Ελπίζω ότι έχεις κάποια καθοδήγηση από ψυχοθεραπευτή για αυτό το θέμα ώστε να εντοπίσετε μαζί τις αιτίες που δεν έχεις ακόμα σεξουαλικά ενεργή δραστηριότητα και να δουλέψετε στο πώς μπορείς να αποβάλεις από τη ζωή σου ή έστω να παραμερίσεις τις αιτίες που σε έχουν πάει πίσω.
Υπάρχουν και γραφεία γνωριμιών, αν έχεις να δώσεις το ποσό που ζητάνε, έστω να κάνεις κάποια ραντεβού για να αποκτήσεις αυτοπεποίθηση στο φλερτ. Αν τους πεις τον σκοπό που θες να κάνεις μια σχέση, ίσως σου κάνουν match-making.
Μια σχέση για να αρχίσει και να διατηρηθεί θέλει γενικά εξωστρέφεια και καλή διάθεση. Το αν δεις φως στην άκρη του τούνελ, εξαρτάται κυρίως από εσένα.
14-09-2024, 22:44 #8
Και εμείς δλδ που είχαμε σχεσαρες , άπειρες γκόμενες νομίζεις ότι ένα φιλί δείχνει το φως στο τούνελ ? αυτά είναι για παιδικά μυθιστόρηματα.στην παρέα μου βασικά είμαι το πιο έμπειρο αγοράκι , όλοι λένε για τα γκομενάκια που λοκαρα . Γενικά μου την πέφτουν οι γυναίκες . Όμως αυτό που τους λέω είναι ,ένα ταξίδι με την μηχανή ,αμάξι ,τρένο ,αεροπλάνο ,καράβι δεν συγκρίνεται με καμία γυναίκα ,σχέση γουατεβερ ...οπότε κάνε πράγματα για την πάρτη σου κ το φιλάκι έρχεται κ φεύγει,ξανάρχεται . Σταματήστε να είσαστε μ#νιδουλοι κ θα δείτε την ζωή αλλιώς ...η γη γυρίζει κ όχι η γη γύρω από ένα φιλάκι .
14-09-2024, 22:51 #9
38... Η κατεστραμμένη γενιά της οικονομικής κρίσης. Δεν γίνεται να πλησιάσεις έξω καμία γυναίκα γιατί δεν είναι της μόδας, έτσι έβρισκαν γκόμενα οι παππούδες μας έστω οι γονείς μας και όσες ήταν να παντρευτούν με γνωριμία τώρα θα έχουν παιδιά και δεν τους είναι εύκολο να δεχθούν δημόσια φλερτ για να βρούν νέο κατάλληλο άνδρα σε περίπτωση που ο πρώτος τους βγήκε ακατάλληλος.
Όσες είναι ανύπαντρες στην ηλικία σου θα δυσκολεύονται και αυτές να πλησιάσουν άνδρα δημόσια.
Θα πρέπει να απευθυνθείς σε γραφείο γνωριμιών η να αναζητήσεις γυναίκα για γνωριμία στο ίντερνετ, υπάρχουν χιλιάδες κλεισμένες στο σπίτι που ενώ θέλουν σχέση δεν τις πλησιάζει κανείς.
14-09-2024, 23:50 #10
θεωρείς ότι:
έχεις αυστηρές ηθικές αρχές και αξίες?
έχεις αυστηρές ηθικές και αισθητικές προσδοκίες?
θεωρείς ότι η γυναίκα είναι το μόνο που σου λείπει?και ότι όλοι όσοι έχουν γυναίκα είναι ευτυχισμένoi?είναι οπωσδήποτε καλύτερα από εσένα?
μηχανάκι αυτοκίνητο λεφτά φίλoi συγγενείς συναυλίες ενδιαφέροντα χόμπι έχεις?
οι γονείς σου ζούνε?
αν έχεις αδέρφια αυτά τι σου λένε?
έχεις μάθει να τα γράφεις στα α****** σου???
πρώτα θα μάθεις να τα γράφεις στα α****** σου και μετά θα ρθουν και τα άλλα...όσα είναι να ρθουνε δηλαδή..
το φιλί που λες σαν απωθημένο μου φαίνεται...
14-09-2024, 23:57 #11
στο μεταξύ τώρα είδα τον τίτλο : Σχέση ζωής
που ζεις μεγάλε σε ποιον αιών??
ωραίο το ρομαντικό παραμύθι που έχεις στο κεφάλι σου πέρι σχέσης ζωής αλλά κοίτα και λίγο την πραγματικότητα...
τόσα χρόνια μόνο σχέση ζωής έψαχνες???
ε λογική η κατάληξη του 2024...
15-09-2024, 00:08 #12
και για να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους μιας που φαίνεσαι να σε ταλαιπωρεί πολύ αυτό ....
σε αυτή την ηλικία μόνο ένα σοκ μπορεί να σε ξυπνήσει από τον ύπνο
κανέναν ξάδερφο που να σ αγαπάει και να είναι αλανιάρης...να σου κάνει πάσα καμιά γκόμενα...
μπάσ κ ξυπνήσεις από τον λίθαργο και την χειμερία νάρκη