Τι κάνω τόσο λάθος;
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 4 of 4
    Junior Member

Τι κάνω τόσο λάθος;

Καλησπέρα σε όλους. Δεν μου αρέσει να πολυλογώ ειδικά για αυτό το θέμα όποτε θα τα πω όλα πολύ περιληπτικά. Είμαι 20 χρόνων, η μόνη σχέση που έχω κάνει στην ζωή μου με κοπέλα ήταν όταν ήμουν 15-16 και κατέληξε με το να μου τα φοράει. Προφανώς μου άφησε κουσούρια αυτό αλλά νιώθω ότι τα έχω ξεπεράσει τουλάχιστον στο 90% αν όχι ολοκληρωτικά. Από τότε έχουν περάσει 5 χρόνια που είμαι εντελώς μόνος μου, όλοι οι φίλοι μου έχουν κοπέλα και αναρωτιέμαι τι μπορώ να κάνω τόσο λάθος και δεν με κοιτάει θηλυκό ούτε με αίτηση στο ΙΚΑ. Δεν μπορώ πραγματικά να πω τον εαυτό μου άσχημο, αλλά δεν θα με πω και ομορφόπαιδο. Παρόλα αυτά έχω φίλους που ομολογούμενος είναι ας το πούμε λιγότερο εμφανίσιμοι και έχουν και αυτοί κάποια στην ζωή τους. Δεν ξέρω και δεν μπορώ να καταλάβω τι κάνω τόσο λάθος αλλά αυτή η μοναξιά σιγά σιγά μου τρώει την ψυχή.

Senior Member
    Δε βλέπω κάτι λάθος, δεδομένης της ηλικίας σου. Κάποιο λάθος θα έκανες αν ήσουν τουλάχιστον 10 χρόνια μεγαλύτερος και σε αυτήν την κατάσταση. Μη βλέπεις τι κάνουν ή τι έχουν οι άλλοι φίλοι σου, γιατί κάθε προσωπικότητα είναι διαφορετική. Μην πιέζεις καταστάσεις ώστε να βρεθείς σε μια σχέση που δε θες πραγματικά. Συνέχισε να κάνεις ό,τι έκανες πριν και φρόντισε να διευρύνεις τον κύκλο γνωριμιών σου. Σπουδάζεις κάπου; Από τη σχολή δεν έχεις δει καμιά κοπέλα να σε ενδιαφέρει; Γυμναστήριο, κοινές παρέες, εφαρμογή γνωριμιών, τίποτα; Εν ανάγκη πες ευθέως και στις κοπέλες των φίλων σου να σου γνωρίσουν καμιά γνωστή τους και αν σε ενδιαφέρει ως χαρακτήρας και σου αρέσει ως εμφάνιση, προχώρα το.

Senior Member
    πω πω καλέ όντως είκοσι χρονώ γιατί βιάζεστε; η γενιά του άγχους βρε παιδί μου η gen Z.
    μια μέρα θα το θυμάσαι και θα λες, τί χαζομάρα που είχα πελαγώσει τότε!

Tania123
    Guest
    Quote Originally Posted by Kwstas6 View Post
    Καλησπέρα σε όλους. Δεν μου αρέσει να πολυλογώ ειδικά για αυτό το θέμα όποτε θα τα πω όλα πολύ περιληπτικά. Είμαι 20 χρόνων, η μόνη σχέση που έχω κάνει στην ζωή μου με κοπέλα ήταν όταν ήμουν 15-16 και κατέληξε με το να μου τα φοράει. Προφανώς μου άφησε κουσούρια αυτό αλλά νιώθω ότι τα έχω ξεπεράσει τουλάχιστον στο 90% αν όχι ολοκληρωτικά. Από τότε έχουν περάσει 5 χρόνια που είμαι εντελώς μόνος μου, όλοι οι φίλοι μου έχουν κοπέλα και αναρωτιέμαι τι μπορώ να κάνω τόσο λάθος και δεν με κοιτάει θηλυκό ούτε με αίτηση στο ΙΚΑ. Δεν μπορώ πραγματικά να πω τον εαυτό μου άσχημο, αλλά δεν θα με πω και ομορφόπαιδο. Παρόλα αυτά έχω φίλους που ομολογούμενος είναι ας το πούμε λιγότερο εμφανίσιμοι και έχουν και αυτοί κάποια στην ζωή τους. Δεν ξέρω και δεν μπορώ να καταλάβω τι κάνω τόσο λάθος αλλά αυτή η μοναξιά σιγά σιγά μου τρώει την ψυχή.
    Κώστα έχω τα διπλά σου χρόνια και κάτι παραπάνω. Οπότε σαν καλή θεία θα σου δώσω μια συμβουλή. Η ομορφιά παίζει ρόλο αλλά όχι καθοριστικό. Τα κορίτσια θέλουν αγόρια με αυτοπεποίθηση, δυναμικά και να τις φτύνουν και λίγο. Πέρασαν χρόνια από τα δικά μου 20... αλλά κάτι θυμάμαι ακόμη. Αγάπησε τον εαυτό σου, πίστεψε ότι αξίζεις και μην έχεις συστολές. Το ότι κάποια στα 16 στα φόρεσε δε σημαίνει ότι φταίς εσύ. Αυτό συνέβη και μπορεί να ξανασυμβεί. Ε και? Θα ζεις με αυτό το φόβο. Δηλαδή αν πέσω καθώς περπατάω τι σημαίνει? Ότι δεν θα ξαναπερπατήσω? Άσε τον εαυτό σου ελεύθερο και όλα θα γίνουν.