Δεν εχω φιλους - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 69 FirstFirst 123451353 ... LastLast
Results 31 to 45 of 1031
    Tania123
    Guest
    Quote Originally Posted by axl100 View Post
    Κοπελια, παιζει να εισαι αυτιστικη? Μιλας για τους αλλους λιγο περιεργα. Που σε εκαναν περα στο γυμνασιο ειναι απολυτα φυσιολογικο, τα παιδια σ'αυτη την ηλικια κανουν κλικες και δυσκολα αποδεχονται καινουργιους συμμαθητες. Στην εποχη μας λιγοι εχουν φιλιες, ολοι εχοιν το κινητο τους για φιλο.
    Ο αυτισμός δεν σημαίνει αποκλεισμός. Ας προσέχουμε τι λέμε.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Tania123 View Post
    Ο αυτισμός δεν σημαίνει αποκλεισμός. Ας προσέχουμε τι λέμε.
    Ειπα κατι τετοιο;

Senior Member
    Quote Originally Posted by andreas86 View Post
    Και εγώ είμαι πολύ χαμηλών τόνων, αν κάτσω με παρέα δεν θα πάρω πρωτοβουλία να μιλήσω και πολλές φορές όταν είναι να μιλήσω κομπλαρο μπερδεύω τα λόγια μου.
    Φιλε παθαινω ακριβως το ιδιο δεν ξερω πως γινεται να μην ειμαι χαλαρη ποτε

Senior Member
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Καλημέρα. Όλοι οι άνθρωποι που βρέθηκαν στη ζωή σου είχαν αυτή τη συγκεκριμένη συμπεριφορά; Ένας δεν φέρθηκε καλά;
    Εσύ νιώθεις ντροπαλή και κλειστή, στους άλλους μπορεί να φαίνεται ότι δεν είσαι άτομο το οποίο μπορούν να πλησιάσουν. Όχι επειδή εχεις κάποιο θέμα εσύ προσωπικά αλλά το να είσαι κλειστός δεν είναι εύκολο κάποιος να κάνει κίνηση προς εσένα.
    Και αυτό που λες ότι οι άνθρωποι έχουν τους φίλους τους και ότι και να γίνει επιστρέφουν εκεί, δεν ισχύει. Ένας άνθρωπος μπορεί να έχει ταυτόχρονα 2 και 3 παρέες. Δε σταματά να γνωρίζει ή να κάνει φίλους επειδή έχει 3-4 σταθερούς.

Στη φάση που είσαι, θα σε βοηθούσε για να ανοιχτείς περισσότερο σαν άτομο αλλά και για να γνωρίσεις νέους ανθρώπους, είναι ένα χόμπι. Ομαδικό. Σκέψου τι σου αρέσει και άρχισε το
    Με τους περισσοτερους ημουν κλειστη οποτε δεν τους κατηγορω. Αλλα υπηρχαν καποιοι που ημασταν πολυ καλα μαζι ειχαμε ανοιχτει και με ηξεραν καλυτερα. Αναμεσα σε αυτους και μια 2η μου ξαδερφη. Οποτε τωρα δυσκολευομαι πολυ και να ανοιχτω και να εμπιστευτω. Το ξερω οτι μπορεις να εχεις 2-3 παρεες τσυτοχρονα. Απλα θελω να νιωσω καποια στιγμη οτι ειμαι στη main παρεα καποιου ξερεις. Αυτο με τη δραστηριοτητα πρεπει οντως να το κανω. Σας ευχαριστω πολυ ολους οσους εχετε απαντησει μεχρι τωρα!

Senior Member
    Και εκει δυσκολευομουν παρα πολυ αλλα τωρα εχω το καλυτερο αγορι του κοσμου. Ηταν ο μονος απο αυτους που ειχα ερθει κοντα που δεν με προδωσε. Ημαστσν φιλοι και γνωριζομασταν, οποτε για αυτο ενιωθα και νιωθω ασφαλεια μαζι του. Ειναι η πρωτη μου σχεση ομως. Γενικα ειχα μεγαλη δυσκολια και σε αυτο το κομματι.

Senior Member
    Τετοιες διαγνωσεις καλο θα ηταν να κανουν οι ειδικοι και οχι να τα πεταμε ετσι σε κοσμο που δεν γνωριζουμε στο ιντερνετ. Ευχαριστω!

Senior Member
    Συμφωνω 100%. Απλα αναρωτιεμαι τι ακριβως συνεβη γιατι δεν ημουν ετσι με ολους. Αυτο. Γενικα καταλαβαινω οτι μπορει να ημουν αβολη κλπ κλπ. Αλλα και παλι αυτο δεν δικαιολογει καποιες συμπεριφορες (δεν μπορω προφανως να μπω σε λεπτομερειες εδω, ονλαϊν και ανωνυμα απλα να πεταω σποντες, οποτε καταλαβαινω οτι μπορρι να ακουγεται περιεργο αλλα τι να κανω)

Senior Member
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΑΝΙΑ ΜΟΥ

Senior Member
    Περιπου. Αντι να με παροτρυνεις να παω σε ειδικο για να μου πει εκεινος αν υπαρχει θεμα απλα ειπες κατι μονος σου. Που αυτα τα θεματα ειναι πολυ σοβαρα για να πεταμε τετοια μονοι μας. Επισης ο αυτισμος και ολες οι ψυχικες "διαταραχες" εχουν συγκεκριμενα χαρακτηριστικα. Δεν γινεται με το πρωτο πραημα η με την πρωτη ενδειξη να χαρακτηριζουμε καποιον αυτιστικο, διπολικο κλπ

Tania123
    Guest
    Κοίτα να περνάς καλά με το αγόρι σου. Περνά αυτή τη φάση έτσι. Χωρίς ανασφάλειες και κενά. Συζητά τους προβληματισμούς σου με αυτόν, χωρίς να τον κουράσεις όμως και να κρεμαστείς επάνω του. Πέρνα καλά μαζί του διασκέδασε. Ίσως να έχει αυτός τους φίλους του και όταν περνάει χρόνο μαζί τους εσύ να νιώθεις ότι δεν κάνεις κάτι αντίστοιχο. Απλά πρόσεχε τον ελεύθερο χρόνο του κανείς εκτός σχέσης μπορεί να τον περνάει κάνοντας κάτι που τον ευχαριστεί και όχι απαραίτητα με φίλους. Ξεκινά ένα χόμπι ή ίσως κάτι ομαδικό. Χορό, γυμναστήριο κάτι τέλος πάντων. Να αφιερώνεις εκεί το χρόνο που είσαι μόνη. Να κάνεις κάτι για εσένα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Idkwhattosaytho View Post
    Περιπου. Αντι να με παροτρυνεις να παω σε ειδικο για να μου πει εκεινος αν υπαρχει θεμα απλα ειπες κατι μονος σου. Που αυτα τα θεματα ειναι πολυ σοβαρα για να πεταμε τετοια μονοι μας. Επισης ο αυτισμος και ολες οι ψυχικες "διαταραχες" εχουν συγκεκριμενα χαρακτηριστικα. Δεν γινεται με το πρωτο πραημα η με την πρωτη ενδειξη να χαρακτηριζουμε καποιον αυτιστικο, διπολικο κλπ
    Προβαλλεις τις σκεψεις σου σε μενα, εγω ειπα "παιζει;" που ειναι παροτρυνση να μαθεις και να μας πεις αν δεν ξερεις. Επισης ο αυτισμος δεν ειναι ψυχολογικη διαταραχη, ειναι νευροατυπια. Αρπαζεις πολυ ευκολα, μαλλον για αυτο δεν θελει να σε κανει παρεα κανεις - κανενας δεν θελει να ειναι υπευθυνος για την διαθεση σου.

Tania123
    Guest
    Το κακό είναι ότι δεν αρέσεις καθόλου σε εσένα. Μάθε να σε αγαπάς. Είσαι πολύ μικρή. Οι φιλίες και οι παρέες αλλάζουν. Πολλές φορές αναγκαστικά. Λόγω δουλειάς, λόγω αλλαγής πόλης ακόμη και χώρας. Αφού πιστεύεις ότι εσύ φταις όπως λες γιατί δεν αλλάζεις σε εσένα αυτά που δεν σου αρέσουν? Εγώ πιστεύω ότι χρειάζετσι να ενισχύσεις λίγο την αυτοπεποίθηση σου. Πριν τα 15 είχες φίλους? Σαν παιδάκι έκανες εύκολα παρέα με άλλα?
    Προβαλλεις τις σκεψεις σου σε μενα, εγω ειπα "παιζει;" που ειναι παροτρυνση να μαθεις και να μας πεις αν δεν ξερεις. Επισης ο αυτισμος δεν ειναι ψυχολογικη διαταραχη, ειναι νευροατυπια. Αρπαζεις πολυ ευκολα, μαλλον για αυτο δεν θελει να σε κανει παρεα κανεις - κανενας δεν θελει να ειναι υπευθυνος για την διαθεση σου.
    Είναι πολύ άσχημο αυτό που κάνεις. Αν επιτίθεσαι και βγάζεις χολή με σκοπό να νιώσεις καλύτερα είσαι σε λάθος μέρος. Επίσης αν είναι να την κάνουν παρέα κάτι σαν εσένα Ε τότε ναι η μοναξιά είναι μονόδρομος.

Senior Member
    Είναι πολύ άσχημο αυτό που κάνεις. Αν επιτίθεσαι και βγάζεις χολή με σκοπό να νιώσεις καλύτερα είσαι σε λάθος μέρος. Επίσης αν είναι να την κάνουν παρέα κάτι σαν εσένα Ε τότε ναι η μοναξιά είναι μονόδρομος.
    Οχι κοπελα μου, περιεργος ειμαι, δεν εχω μαθει να νοιωθω καλυτερα βγαζοντας χολη ακομα. Εσυ που ξερεις πως γινεται αυτο να μου το δειξεις σε παρακαλω :)

Tania123
    Guest
    Οχι κοπελα μου, περιεργος ειμαι, δεν εχω μαθει να νοιωθω καλυτερα βγαζοντας χολη ακομα. Εσυ που ξερεις πως γινεται αυτο να μου το δειξεις σε παρακαλω :)
    Θα πούμε πως έχεις δίκιο και ότι εγώ έχω το πρόβλημα και θα το κλείσουμε εδώ. Η κοπέλα έχει κάποιο προβλήμα και ζήτησε βοήθεια και γνώμες. Ας το σεβαστούμε και ας επικεντρωθούμε στο συγκεκριμένο θέμα.

Senior Member
    Κοίτα να περνάς καλά με το αγόρι σου. Περνά αυτή τη φάση έτσι. Χωρίς ανασφάλειες και κενά. Συζητά τους προβληματισμούς σου με αυτόν, χωρίς να τον κουράσεις όμως και να κρεμαστείς επάνω του. Πέρνα καλά μαζί του διασκέδασε. Ίσως να έχει αυτός τους φίλους του και όταν περνάει χρόνο μαζί τους εσύ να νιώθεις ότι δεν κάνεις κάτι αντίστοιχο. Απλά πρόσεχε τον ελεύθερο χρόνο του κανείς εκτός σχέσης μπορεί να τον περνάει κάνοντας κάτι που τον ευχαριστεί και όχι απαραίτητα με φίλους. Ξεκινά ένα χόμπι ή ίσως κάτι ομαδικό. Χορό, γυμναστήριο κάτι τέλος πάντων. Να αφιερώνεις εκεί το χρόνο που είσαι μόνη. Να κάνεις κάτι για εσένα.
    Προσπαθω να περναω χρονο μαζι του αλλα υπαρχει μια μικρη αποσταση. Ζηλευω λιγο γιατι εχει πολλους φιλους και δεν υπαρχει ισορροπια σε αυτο το κομματι. Αλλα ενταξει προσπαθω να το ξεπερασω. Σε ευχαριστω πολυ.

Page 3 of 69 FirstFirst 123451353 ... LastLast