Δεν εχω φιλους - Page 31
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 31 of 34 FirstFirst ... 212930313233 ... LastLast
Results 451 to 465 of 507
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    ωραια τα λες. συνεχισε..
    Κόντεψε να μου βγει ο καφές από τη μύτη :')

Senior Member
    Quote Originally Posted by Σπουργίτι View Post
    Κόντεψε να μου βγει ο καφές από τη μύτη :')
    Γιατί? Δεν έλεγα απλά την άποψη μου. Ζωγράφιζα..

Τώρα αν είναι η λεμονοπιτα και μας κοροϊδεύει, τι να πω? Μπορεί αυτή τη φορά να πάρει κάτι απ' το φόρουμ.

Senior Member
    Αυτό που λες εδώ , μαζί με την δήλωση σου ότι οι άλλοι είναι χαζοί και δεν σου κάνουν για παρέα , μου θυμίζει μια κοπελα που ήταν εδώ ονόματι Lemonpie που αφού εβγαζε όλα τα κορίτσια (και τα αγόρια) σκάρτα , παραπονιόταν ότι δεν έχει ανθρώπους στη ζωή της.
    Συμφωνω οτι ακουγεται πολυ κακο αλλα πιστεψτε με για να λεω καποιον χαζο μαλλον θα εχω καποιο λογο. Ουτε εγω ειμαι η πιο εξυπνη αλλα ενα επιπεδο το εχω. Επισης ειναι καποιοι που αντικειμενικα ειναι κακοι ανθρωποι αλλα εχουν παρεες. Η ατομα που συμπεριφερονται ασχημα στους μισους (χωρις λογο) αλλα απο τους υπολοιπους μισους βρισκουν φιλους. Ενω η συμπεριφορα τους δεν ειναι γενικα καλη. Εχω παραδειγματα απο ατομα στη σχολη. Ας πουμε μια πρωην φιλη μου απο τη σχολη ειναι τερμα ομοφοβικη και εχει μπει σε παραταξη μονο και μονο για τα λεφτα (αυτο καταλαβαινεις αν συζητησεις μαζι της) και ευχεται θανατο σε οσους εχουν διαφορετικα πολιτικα πιστευω. Συγγνωμη αλλα για εκεινη και αλλους τετοιους ανθρωπους δεν μπορω να δωσω κανενα ελαφρυντικο. Επισης περα απο.τις αποψεις της δεν μου φεθηκε σωστα και σαν φιλη. Με ειχε στο περιθωριο και μετα με ξεκοψε χωρις καμια εξηγηση. Και η κολλητη της (που και με αυτην καναμε παρεα) εκραζε μια αλλη φιλη μου απο τη σχολη κυριολεκτικα χωρις κανενα λογο. Θα μου πειτε οτι στην περιπτωση τους κυλησε ο τεντζερης και βρηκε το καπακι χαχα. Αλλα δεν θα πρεπε και εγω να βρω 1-2 ατομα που να ειμαι πιο κοντα αφου δεν εχω πειραξει κανεναν; Θα μου πειτε οτι εδω μπορει να γινομαι αδικη γιατι μπορει να εχω πειραξει καποιον και να μην το ξερω αλλα υπαρχουν τουλαχιστον 2 ατομα στο περιβαλλον μου (το αγορι μου και η γειτονισσα μου κλπ που εχουμε καλη σχεση και μιλαμε) που βλεπουν πως ειμαι, ξερουν τι κανω και μου επιβεβαιωνουν οτι οντως δεν εχω πειραξει κανεναν τοσο πολυ.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    στο μυαλο μου εισαι..
    αν ειναι μια τετοια περπτωση, και το αγορι ειναι μουφα, αλλιως θα της αρκουσε για παρεα... αυτη μιλαει σαν να μην βλεπει ανθρωπο ολη μερα..
    Μα αλλο το ερωτικο αλλα το φιλικο κομματι. Επισης δεν μπορω να ειμαι συνεχεια με το αγορι μου πρωτιν γιατι μενει στη διπλανη πολη και σπουδαζει και δουλευει ταυτοχρονα οποτε εχουμε σχεση εξ αποστασεως και δεν βλεπομαστε σχεδον ποτε. Επισης εκεινος εχει πολλους φιλους και εγω ζοριζομαι να βρω παρεα οχι για να ταιριαξω αλλα μεχρι και για εναν απλο καφε. Οποτε σε αυτο το κομματι της σχεσης μας δεν υπαρχει ισορροπια και εγω ζηλευω που ειναι τοσο καλα με τους φιλους του αλλα εγω δεν τα καταφερνω. Επιπλεον οτι και να κανει το αγορι μου, η ψυχολογος η ο οποιοσδηποτε, κανεις δεν μπορει να παρει τον "πονο" που μου δημιουργει το γεγονος οτι πληηωθηκα απο ολα τα (υπολοιπα) ατομα που θεωρουσα φιλους μου. Μαθετε οτι καποια συναισθηματα μπορουν να συνυπαρξουν χωρις να αναιρει το ενα το αλλο. Μαθετε επισης οτι ειναι πολυ πιο συνηθισμενο απο οσο νομιζετε να νιωθεις μονος/μονη σου ακομα και αν περιβαλλεσαι απο πολυ κοσμο. Για να μη νιωθεις μονος/μονη πρεπει να συνδεεσαι ουσιαστικα. Αλλιως και 50 ατομα να εχεις διπλα σου δεν εχεις φιλους.

Senior Member
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Πφφφφ... Άδικα χτυπιέμαι εγώ δηλαδή? Και τα έλεγα ωραία ρε γμτ.
    Οχι μια χαρα τα ειπες. Εισαι απο τα ατομα που με βοηθησες περισσοτερο σε αυτη την πλατφορμα και σε ευχαριστω πολυ! Επισης δεν ειμαι η Lemonpie η οποιοδηποτε αλλο προφιλ εδω μεσα. Αυτο ειναι το πρωτο και το μοναδικο που εχω. Δεν εχω σκοπο να φτιαξω αλλο οτι εχω να πω θα το λεω απο εδω.

Senior Member

Τώρα αν είναι η λεμονοπιτα και μας κοροϊδεύει, τι να πω? Μπορεί αυτή τη φορά να πάρει κάτι απ' το φόρουμ.
    Εσυ εισαι απο τους πιο σωστους εδω μεσα. Η λεμονοπιτα δεν ειμαι αλλα τελος παντων. Καταλαβετε οτι για να εφτασα στο σημειο να μπω να γραψω ανωνυμα στο ιντερνετ μαλλον θα εχω απελπιστει χαχα

Όντως ζωγράφιζες. Δεν λεω ότι είναι αυτή, λεω ότι μου θυμίζει πολύ το στυλ της όμως. Παρόμοιες απόψεις.

Συνέχισε μπας και το βρειτε απο που πηγάζει ολο αυτό , εγώ σε διαβάζω όταν μπαινω

Senior Member
    Quote Originally Posted by Idkwhattosaytho View Post
    Εσυ εισαι απο τους πιο σωστους εδω μεσα. Η λεμονοπιτα δεν ειμαι αλλα τελος παντων. Καταλαβετε οτι για να εφτασα στο σημειο να μπω να γραψω ανωνυμα στο ιντερνετ μαλλον θα εχω απελπιστει χαχα
    Καλημέρα. Παρατήρησε λίγο τον εαυτό σου. Πως υποτιμάς κάποιους ανθρώπους γύρω σου. Ειδικά αυτούς που θεωρείς ότι δεν σου ταιριάζουν.
    Δεν θα βρεις άτομο, να ταιριάζετε απόλυτα. Και αυτό είναι το ωραίο. Μην απορρίπτεις χωρίς να δώσεις πρώτα την ευκαιρία σε κάποιον.
    Αλλο αποδέχτηκα τον εαυτό μου και άλλο τον θεωρώ ανώτερο από τους άλλους και είναι κρίμα που δεν έχω φίλους.. Αυτό μπορεί να είναι και το μεγαλύτερο σου λάθος.
    Έχεις ψάξει για δωρεάν δραστηριότητες? Τον εθελοντισμό? Μπορείς να πας σε κάποιο καταφυγειο με αδέσποτα ζώα και να βοηθάς.

Senior Member
    Όντως ζωγράφιζες. Δεν λεω ότι είναι αυτή, λεω ότι μου θυμίζει πολύ το στυλ της όμως. Παρόμοιες απόψεις.

Συνέχισε μπας και το βρειτε απο που πηγάζει ολο αυτό , εγώ σε διαβάζω όταν μπαινω
    Μπορει να εχουμε κοινα βιωματα. Πολλοι εχουν κοινο τροπο σκεψεις απλα δεν εκφραζονται τοσο και δεν το καταλαβαινουμε. Ας πουμε αν εγω πω οτι γραφω εδω περα σε καποιο γνωστο μου μπορει να μου πει οτι σκεφτεται με τον ιδιο ακριβως τροπο αλλα να μην το εξεφραζε

Senior Member
    Καλημέρα. Παρατήρησε λίγο τον εαυτό σου. Πως υποτιμάς κάποιους ανθρώπους γύρω σου. Ειδικά αυτούς που θεωρείς ότι δεν σου ταιριάζουν.
    Δεν θα βρεις άτομο, να ταιριάζετε απόλυτα. Και αυτό είναι το ωραίο. Μην απορρίπτεις χωρίς να δώσεις πρώτα την ευκαιρία σε κάποιον.
    Αλλο αποδέχτηκα τον εαυτό μου και άλλο τον θεωρώ ανώτερο από τους άλλους και είναι κρίμα που δεν έχω φίλους.. Αυτό μπορεί να είναι και το μεγαλύτερο σου λάθος.
    Έχεις ψάξει για δωρεάν δραστηριότητες? Τον εθελοντισμό? Μπορείς να πας σε κάποιο καταφυγειο με αδέσποτα ζώα και να βοηθάς.
    Δεν εχω ψαξει ακομα για δουλεια η δταστηριορητες γιατι δεν εχει σταθεροποιηθει ακομα το προγραμμα της σχολης μου. Μολις σταθεροποιηθει θα κανω κατι εννοειται. Αυτη τη στιγμη νιωθω οτι δεν μου ταιριαζει κανεις αλλα αυτο ειναι δικο μου θεμα. Θελω να δωσω πολλες ευκαιριες αλλα οταν βλεπω περιεργες αποψεις (πχ ομοφοβια, ρατσισμος κλπ) δεν μπορω να συνεχισω. Και εδω στην Κρητη υπαρχουν πολλοι τετοιοι. Δεν θεωρω τον εαυτο μου ανωτερο απλα βλεπω οτι καποια ατομα που μιλαω δεν ασχολουνται και δεν εχουν γνωμη για καποια θεματα που εγω θεωρω αρκετα σημαντικα (πχ κοινωνικα ζητηματα). Δεν σε βλεπω στο δρομο και λεω: αα εσυ εισαι χαζος τελος.

Senior Member
    Δεν εχω ψαξει ακομα για δουλεια η δταστηριορητες γιατι δεν εχει σταθεροποιηθει ακομα το προγραμμα της σχολης μου. Μολις σταθεροποιηθει θα κανω κατι εννοειται. Αυτη τη στιγμη νιωθω οτι δεν μου ταιριαζει κανεις αλλα αυτο ειναι δικο μου θεμα. Θελω να δωσω πολλες ευκαιριες αλλα οταν βλεπω περιεργες αποψεις (πχ ομοφοβια, ρατσισμος κλπ) δεν μπορω να συνεχισω. Και εδω στην Κρητη υπαρχουν πολλοι τετοιοι. Δεν θεωρω τον εαυτο μου ανωτερο απλα βλεπω οτι καποια ατομα που μιλαω δεν ασχολουνται και δεν εχουν γνωμη για καποια θεματα που εγω θεωρω αρκετα σημαντικα (πχ κοινωνικα ζητηματα). Δεν σε βλεπω στο δρομο και λεω: αα εσυ εισαι χαζος τελος.
    Εγώ πχ αγαπώ τα ζώα. Ο κολλητός μου τα σέβεται απλά, δεν ασχολείται . Αρα δεν θα συζητήσω μαζί του το συγκεκριμένο θέμα. Λέμε αλλά πραγματα. Μπορείς να καθορίσεις το τι θα πεις με κάποιον. Επειδή δεν μπορούμε να ταιριάζουμε απόλυτα με κάποιον (στο ξανά είπα). Μαθαίνεις και τον εαυτό σου καλύτερα έτσι.
    Δεν σου είπα να καθίσεις να μιλήσεις με άτομα που πχ είναι ομοφοβικα αλλά παρατήρησα πιο πάνω πως σχολιάζεις κάποιες γυναίκες για τον τρόπο που ζουν. Δεν θα κάνουμε παρέα με τους πάντες, αλλα δίνεις την εντύπωση ότι θεωρείς σε πολλά σημεία τον εαυτό σου ανώτερο από πολλούς και δεν καταδέχεσαι να μιλάς μαζί τους. Μπορεί αυτό να βγαίνει και προς τα έξω. Ε πώς θα σε πλησιάσει ο άλλος μετά?

Senior Member
    Εγώ πχ αγαπώ τα ζώα. Ο κολλητός μου τα σέβεται απλά, δεν ασχολείται . Αρα δεν θα συζητήσω μαζί του το συγκεκριμένο θέμα. Λέμε αλλά πραγματα. Μπορείς να καθορίσεις το τι θα πεις με κάποιον. Επειδή δεν μπορούμε να ταιριάζουμε απόλυτα με κάποιον (στο ξανά είπα). Μαθαίνεις και τον εαυτό σου καλύτερα έτσι.
    Δεν σου είπα να καθίσεις να μιλήσεις με άτομα που πχ είναι ομοφοβικα αλλά παρατήρησα πιο πάνω πως σχολιάζεις κάποιες γυναίκες για τον τρόπο που ζουν. Δεν θα κάνουμε παρέα με τους πάντες, αλλα δίνεις την εντύπωση ότι θεωρείς σε πολλά σημεία τον εαυτό σου ανώτερο από πολλούς και δεν καταδέχεσαι να μιλάς μαζί τους. Μπορεί αυτό να βγαίνει και προς τα έξω. Ε πώς θα σε πλησιάσει ο άλλος μετά?
    Ναι απλα ειναι καποια συγκεκριμενα πραγματα που θεωρω οτι ολοι πρεπει να εχουν αποψη. Επισης οταν μιλαω με ατομο που μιλαω ετσι λιγο περισσοτερο καιρο θα ηθελα να μου απανταει με κατι παραπανω απο τα αυτονοητα απο τη στιγμη που με ξερει λιγο καλυτερα. Επισης ποιες γυναικες σχολιασα και δεν το καταλαβα; Δεν το λεω ειρωνικα οντως δεν καταλαβα. Δεν θεωρω τον εαυτο μου ανωτερο σε καμια περιπτωση και λυπαμαι αν βγαινει ολο αυτο προς τα εξω

Senior Member
    Τι εννοεις οταν λες προσμονη;
    ότι μια μέρα θα συμβεί.

Senior Member
    Που είσαι ψηλέ ούτε δημοτικό δε βγάλαμε αλλά μασ δίνει το κράτος τεχνολογία και δουλεύουν ο ενασ τον άλλον είναι οι καλοί που είναι με το κράτος αυτοί είναι οι χαζοί κι έξυπνοι είναι αριστεροί αλλά αριστερά δεν υπάρχει γτ γίνεται μια χούντα κ λύνει τα προβλήματα υγείας όλων κ τελειώνει η ιστορία με την αριστερά

Senior Member
    Ναι απλα ειναι καποια συγκεκριμενα πραγματα που θεωρω οτι ολοι πρεπει να εχουν αποψη. Επισης οταν μιλαω με ατομο που μιλαω ετσι λιγο περισσοτερο καιρο θα ηθελα να μου απανταει με κατι παραπανω απο τα αυτονοητα απο τη στιγμη που με ξερει λιγο καλυτερα. Επισης ποιες γυναικες σχολιασα και δεν το καταλαβα; Δεν το λεω ειρωνικα οντως δεν καταλαβα. Δεν θεωρω τον εαυτο μου ανωτερο σε καμια περιπτωση και λυπαμαι αν βγαινει ολο αυτο προς τα εξω
    Δεν θυμάμαι τι ακριβώς είπες (αυτη τη περίοδο έχω πολλά στο κεφάλι μου), αλλά σχολίασες την ζωή μιας κοπέλας.

Δεν στα λέω για να σε κρίνω, για να βρεις ακριβώς "τι φταίει;". Και να σταματήσεις να στεναχωριέσαι. Απλά αυτό βγάζεις (γι'αυτό είπαν και τα υπολοιπα μέλη ότι "μοιάζεις" με την λεμονοπιτα).

Page 31 of 34 FirstFirst ... 212930313233 ... LastLast