Δεν εχω φιλους - Page 32
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 32 of 69 FirstFirst ... 22303132333442 ... LastLast
Results 466 to 480 of 1031
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Idkwhattosaytho View Post
    Δεν εχω ψαξει ακομα για δουλεια η δταστηριορητες γιατι δεν εχει σταθεροποιηθει ακομα το προγραμμα της σχολης μου. Μολις σταθεροποιηθει θα κανω κατι εννοειται. Αυτη τη στιγμη νιωθω οτι δεν μου ταιριαζει κανεις αλλα αυτο ειναι δικο μου θεμα. Θελω να δωσω πολλες ευκαιριες αλλα οταν βλεπω περιεργες αποψεις (πχ ομοφοβια, ρατσισμος κλπ) δεν μπορω να συνεχισω. Και εδω στην Κρητη υπαρχουν πολλοι τετοιοι. Δεν θεωρω τον εαυτο μου ανωτερο απλα βλεπω οτι καποια ατομα που μιλαω δεν ασχολουνται και δεν εχουν γνωμη για καποια θεματα που εγω θεωρω αρκετα σημαντικα (πχ κοινωνικα ζητηματα). Δεν σε βλεπω στο δρομο και λεω: αα εσυ εισαι χαζος τελος.
    Εγώ θα πάω κόντρα στο ρεύμα που πάει να σου περάσει ότι κάτι τρέχει με σένα, και θα σου πω ότι συμφωνώ μαζί σου, σε όσα έγραψες σε αυτό το ποστ, και γενικά, δε θέλω ανθρώπους τέτοιους ούτε να ανασαίνουν δίπλα μου, έστω κι αν μείνω μαζί τους ως επιζών σε μια μαζική καταστροφή. :p Δηλαδή, η ανάγκη για φιλία και επικοινωνία δε μπορεί να σημάνει το τέλος όσων σε κάνουν εσένα και με ποιο τρόπο αναλύεις την πραγματικότητα, μόνο και μόνο γιατί θες ανθρώπους στη ζωή σου. Μη σώσουν αν είναι τέτοιοι και να λείπονται. Και, δεν είναι περίεργες απόψεις, είναι εξουσιαστικές, φοβικές και υφασμένα μοντέλα στον ιστό του πολιτισμένου κόσμου στον οποίο ζούμε.

Senior Member
    Quote Originally Posted by WildHoney View Post
    Εγώ θα πάω κόντρα στο ρεύμα που πάει να σου περάσει ότι κάτι τρέχει με σένα, και θα σου πω ότι συμφωνώ μαζί σου, σε όσα έγραψες σε αυτό το ποστ, και γενικά, δε θέλω ανθρώπους τέτοιους ούτε να ανασαίνουν δίπλα μου, έστω κι αν μείνω μαζί τους ως επιζών σε μια μαζική καταστροφή. :p Δηλαδή, η ανάγκη για φιλία και επικοινωνία δε μπορεί να σημάνει το τέλος όσων σε κάνουν εσένα και με ποιο τρόπο αναλύεις την πραγματικότητα, μόνο και μόνο γιατί θες ανθρώπους στη ζωή σου. Μη σώσουν αν είναι τέτοιοι και να λείπονται. Και, δεν είναι περίεργες απόψεις, είναι εξουσιαστικές, φοβικές και υφασμένα μοντέλα στον ιστό του πολιτισμένου κόσμου στον οποίο ζούμε.
    "που πάει να σου περάσει ότι κάτι τρέχει με σένα"? Μάλλον δεν έχεις διαβάσει όλο τον διάλογο. Από την αρχή μέχρι το τέλος όμως.. Είδες μόνο το τέλος. Εγώ προσωπικά προσπαθώ μεσω της συζητησης να βρει τι φταίει. Είτε είναι οι άλλοι, είτε είναι η ίδια, είτε και τα δύο, είτε και τίποτα.

Δεν μαρεσει η αρχική σου πρόταση. Ποτέ μα ποτέ δεν προσπάθησα να περάσω σε κάποιον αυτά που εγώ πιστεύω ή σκέφτομαι. Επειδή δεν ξέρω αν είναι σωστά. Δεν φοράω τα παπούτσια του άλλου για να έχω την πραγματική εικόνα των πραγμάτων. Τεσπα...

Senior Member
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    "που πάει να σου περάσει ότι κάτι τρέχει με σένα"? Μάλλον δεν έχεις διαβάσει όλο τον διάλογο. Από την αρχή μέχρι το τέλος όμως.. Είδες μόνο το τέλος. Εγώ προσωπικά προσπαθώ μεσω της συζητησης να βρει τι φταίει. Είτε είναι οι άλλοι, είτε είναι η ίδια, είτε και τα δύο, είτε και τίποτα.

Δεν μαρεσει η αρχική σου πρόταση. Ποτέ μα ποτέ δεν προσπάθησα να περάσω σε κάποιον αυτά που εγώ πιστεύω ή σκέφτομαι. Επειδή δεν ξέρω αν είναι σωστά. Δεν φοράω τα παπούτσια του άλλου για να έχω την πραγματική εικόνα των πραγμάτων. Τεσπα...
    Δεν αναφέρθηκα σε κάποιο μέλος συγκεκριμένα, ούτε σε σένα και στο τι έγραψες. Το διάβασα το νήμα, αν και τεράστιο ήδη. Όμως διάβασα ποστς που γράφανε ότι δε θέλει τους ανθρώπους, κι αν δε τους θέλει γιατί να θέλουν, κτλ. Το ζουμί ήταν αυτό. Γιατί να πρέπει να κάνει εκπτώσεις για να έχει φίλους; Αν για να κάνεις φίλους θα πρέπει να προδώσεις τις ίδιες σου τις ποιότητες που σε κάνουν εσένα/εμένα/το άλλο; Δηλαδή να παραδοθείς σε αυτό που θεωρεί η κοινωνία απαραίτητο για να είσαι δημοφιλές υποκείμενο σε ένα υπαρκτό κοινωνικό παιχνίδι; Δε ρίχνω μπηχτές, ξεκάθαρα μιλάω.

διάβασα ποστς που γράφανε ότι δε θέλει τους ανθρώπους, κι αν δε τους θέλει γιατί να θέλουν, κτλ. Το ζουμί ήταν αυτό. Γιατί να πρέπει να κάνει εκπτώσεις για να έχει φίλους; Αν για να κάνεις φίλους θα πρέπει να προδώσεις τις ίδιες σου τις ποιότητες...
    Καλά κάνεις εσύ και πας κόντρα στα ποστ, αλλά δεν κατάλαβες τι λεμε. Δεν είπαμε να κάνει συμβιβασμό και να κάνει παρέα με το κακό συναπάντημα. Είπαμε ότι είναι αδύνατο να είναι ΟΛΟΙ χαζοί, στραβοί και κοινωνικά σκουπίδια. Είναι αδύνατο επίσης να είναι όλοι ζευγαρωμένοι και τρισευτυχισμένοι και πλήρεις από παρέες. Κάπου, κάποιοι πληρούν τα κριτήρια για παρέα αν και η θεματοθετρια είναι σε θεση να το δει και φυσικά ΑΝ πληρεί και αυτή τα δικά τους κριτήρια.

Αν για να κάνεις φίλους θα πρέπει να προδώσεις τις ίδιες σου τις ποιότητες που σε κάνουν εσένα/εμένα/το άλλο; Δηλαδή να παραδοθείς σε αυτό που θεωρεί η κοινωνία απαραίτητο για να είσαι δημοφιλές υποκείμενο σε ένα υπαρκτό κοινωνικό παιχνίδι; .
    Δεν ειπώθηκε να κάνει ολική μετάλλαξη... Tadaaaa

Quote Originally Posted by Σπουργίτι View Post
    Κάνε μια ανασκόπηση. Τι είναι στο χαρακτήρα σου που τους χαλάει?

Αν το βρεις και το θεωρείς και εσύ αντικειμενικά κακό, φτιάξ'το.

Αν θεωρείς ότι αυτό που τους χαλάει , για σένα είναι σωστό και κομματι του εαυτού σου κ θες να συνεχίζεις να το εχεις, στ @ σου τι πιστεύουν οι άλλοι.

Αν θεωρείς ότι απλά εισαι αδέξια κοινωνικά , βγες έξω και μιλα. Εκθέσου. Θα φας σφαλιάρες και θα απογοητευτείς, μέσα στο πρόγραμμα ειναι, αλλά καποια στιγμή θα βρεις φίλους να ταιριάξεις

Αν θεωρείς ότι έχεις γίνει βαρετή επειδή εισαι ολη μερα μέσα και δεν έχεις ενδιαφέροντα, απέκτησε ενδιαφεροντα και γνώρισε κοσμο με αυτά τα ενδιαφεροντα

Η κατάσταση είναι πολύ απλή, αλλά όσο κάθεσαι στη γωνίτσα σου και λες εμένα δε με θέλουν, δεν θα αλλάξει κάτι

Ανέλαβε δραση

Senior Member
    Καλά κάνεις εσύ και πας κόντρα στα ποστ, αλλά δεν κατάλαβες τι λεμε. Δεν είπαμε να κάνει συμβιβασμό και να κάνει παρέα με το κακό συναπάντημα. Είπαμε ότι είναι αδύνατο να είναι ΟΛΟΙ χαζοί, στραβοί και κοινωνικά σκουπίδια. Είναι αδύνατο επίσης να είναι όλοι ζευγαρωμένοι και τρισευτυχισμένοι και πλήρεις από παρέες. Κάπου, κάποιοι πληρούν τα κριτήρια για παρέα αν και η θεματοθετρια είναι σε θεση να το δει και φυσικά ΑΝ πληρεί και αυτή τα δικά τους κριτήρια.
    Αναφέρθηκε σε συγκεκριμένο περιβάλλον, επαρχιακό, με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά πλειοψηφικά, της ομοφοβίας για παράδειγμα, και του ρατσισμού. Δεν είδα πουθενά να ανέφερε τον όρο κοινωνικά σκουπίδια επίσης, άρα μάλλον αυτή είναι δική σου ερμηνεία των όσων έγραψε; Αν θες να κάνεις quote σε τι συγκεκριμένα αναφέρεσαι, όπως έκανα quote σε ποιο ποστ αναφέρθηκα εγώ. Επίσης, ξαναέγραψε ότι δε θεωρεί εαυτό ως ανώτερο, και λυπάται αν βγαίνει κάτι τέτοιο από τα ποστς που έκανε. Κατάλαβα κάτι λάθος; Και δε με ενδιαφέρει αν είναι η λέμονπαι και η όραντζπάι εν προκειμένω, γιατί δεν έχω διαβάσει ποστς της τάδε για να γνωρίζω.

Senior Member
    Επίσης, ΟΛΟΙ, αφού το γράφεις με κεφαλαία, μπορεί να μην είναι. ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ να είναι για τα μπάζα, μπορεί και παραμπορεί. Αυτό κάνει την αναζήτηση ανθρώπων που θα ταιριάξει, όπως και όλων όσων βρίσκονται σε κάποιο ηθελημένο "περιθώριο" πολύ πιο δύσκολο να είναι αρεστοί από το κοινωνικό περιβάλλον. Λογικό δε σου ακούγεται;

Αναφέρθηκε σε συγκεκριμένο περιβάλλον, επαρχιακό, με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά πλειοψηφικά, της ομοφοβίας για παράδειγμα, και του ρατσισμού. Δεν είδα πουθενά να ανέφερε τον όρο κοινωνικά σκουπίδια επίσης, άρα μάλλον αυτή είναι δική σου ερμηνεία των όσων έγραψε; Αν θες να κάνεις quote σε τι συγκεκριμένα αναφέρεσαι, όπως έκανα quote σε ποιο ποστ αναφέρθηκα εγώ. Επίσης, ξαναέγραψε ότι δε θεωρεί εαυτό ως ανώτερο, και λυπάται αν βγαίνει κάτι τέτοιο από τα ποστς που έκανε. Κατάλαβα κάτι λάθος; Και δε με ενδιαφέρει αν είναι η λέμονπαι και η όραντζπάι εν προκειμένω, γιατί δεν έχω διαβάσει ποστς της τάδε για να γνωρίζω.
    Το κοινωνικά σκουπίδια είναι δική μου ερμηνεία αυτών που περιέγραψε ως " δεν εχουν κοινωνική άποψη, δεν έχουν βλέψεις για καριέρα, είναι ρατσιστές και ομοφοβικοί"

Βαριέμαι να βρω τα ποστ σε 30 σελίδες τι είπε και τι της είπαν, θα με συγχωρέσεις για αυτό. Ωστόσο βρήκα το ποστ που της λεω ότι αν δεν θέλει να αλλάξει φυσικά και μπορεί να κρατήσει τη μοναδικότητα/ ιδιαιτερότητα της. Στο εβαλα πάνω. Ποστ #470

Επίσης, ΟΛΟΙ, αφού το γράφεις με κεφαλαία, μπορεί να μην είναι. ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ να είναι για τα μπάζα, μπορεί και παραμπορεί. Αυτό κάνει την αναζήτηση ανθρώπων που θα ταιριάξει, όπως και όλων όσων βρίσκονται σε κάποιο ηθελημένο "περιθώριο" πολύ πιο δύσκολο να είναι αρεστοί από το κοινωνικό περιβάλλον. Λογικό δε σου ακούγεται;
    Φυσικά, εδω δεν διαφωνούμε

Senior Member
    Ανάφερε κάποιος ότι είναι αυτή? Φαίνεται από τις απόψεις της ότι είναι, αλλά δεν σημαίνει κάτι.
    Το να σκεφτεί όλα τα σενάρια δεν είναι κακο.
    Εμένα προσωπικά, με τον τρόπο που μίλησε για τους άλλους, ένιωσα ότι πιστεύει ότι είναι ανώτερη από τους άλλους. Και είναι η άποψη μου. Μπορεί άνετα να είναι λάθος. Συζήτηση γίνεται εδώ, λέμε την άποψη μας, λέει την δική της και πάμε παρακάτω μέχρι να δει τα πράγματα πιο καθαρά. Ε αν καταφέρει να τα δει. Κανείς δεν μπορεί να έχει εικόνα για το τι πραγματικά συμβαίνει στη ζωή της.
    Γιατί είσαι τόσο επιθετική? Θα μπορούσες να πεις την απόψη σου χωρίς να προσβάλλεις εμάς. Αυτό το "που πάει να σου περάσει ότι κάτι τρέχει με σένα", δεν μου άρεσε καθόλου. Κάνεις πως δεν ξέρεις τον τρόπο που λειτουργουμε.

Δεν θα ξανά ασχοληθώ με το θέμα.

Senior Member
    Πώς λειτουργείτε ποιοι; Και γιατί θεωρείς ότι γράφω για να πάω κόντρα σε κάποιους; Εκθέτω την άποψή μου πάνω σε αυτά που διάβασα, το ίδιο κάνεις κι εσύ. Τι ακριβώς με κάνει επιθετική εν προκειμένω; Το ότι αναφέρθηκα στο επαρχιακό περιβάλλον που το ίδιο το μέλος αναφέρθηκε ως ομοφοβικό και ρατσιστικό; Τι μας λέει ότι δεν είναι για να αμφισβητήσω την αλήθεια των όσων γράφει; Τόσο απίθανο είναι;

Senior Member
    Πώς λειτουργείτε ποιοι; Και γιατί θεωρείς ότι γράφω για να πάω κόντρα σε κάποιους; Εκθέτω την άποψή μου πάνω σε αυτά που διάβασα, το ίδιο κάνεις κι εσύ. Τι ακριβώς με κάνει επιθετική εν προκειμένω; Το ότι αναφέρθηκα στο επαρχιακό περιβάλλον που το ίδιο το μέλος αναφέρθηκε ως ομοφοβικό και ρατσιστικό; Τι μας λέει ότι δεν είναι για να αμφισβητήσω την αλήθεια των όσων γράφει; Τόσο απίθανο είναι;
    Ξέρω ακριβώς τι είπαμε σε όλη την συζήτηση. Δεν θα καθίσω να διαβάσω ξανά το θέμα για να αποδείξω το οτιδήποτε.
    Μπορούσες άνετα να πεις την αποψη σου χωρίς πρώτα να αρχίσεις με τη συγκεκριμένη πρόταση..

Senior Member
    Επίσης, Κοινωνικοποίηση σημαίνει εσωτερίκευση των κοινωνικών ιεραρχιών σε όλα τα επίπεδα, στο φύλο, στην οικογένεια, στη φιλία, στη συμπεριφορά, κτλ. Αυτό είναι η κοινωνικοποίηση και είναι μία διαδικασία που όποιο παιδάκι δεν την κάνει σωστά, τιμωρείται. Είναι απίθανο να τιμωρείται με αποκλεισμό από την κοινωνία στην οποία ζει και να μην είναι δικό της το "φταίξιμο"; Δηλαδή, αν η ανάλυσή μας είναι άμεσα ότι κάτι φταίει με αυτήν, και ξεχνάμε να εξετάσουμε το περιβάλλον, τότε μπορεί και να διαφεύγει από την ίδια ότι δεν έχει κάνα κουσούρι, αλλά το γύρω της είναι για τα μπάζα. Έτσι, θα πάψει να αναζητάει τι φταίει, και κυρίως θα πάψει να απολογείται γιατί δεν τη θέλουν. Γιατί να τη θέλουν, μπορεί να μην συμφέρει όπως είναι. Αυτή είναι μία ανάλυση που δεν παθολογικοποιεί τον άνθρωπο έξω από την κοινωνία ως "προβληματικό". Ή να μην έχει καταλάβει πως μπορεί να ξεφύγει από το τι ζητάει το περιβάλλον απ' αυτή για να είναι κατάλληλη για αποδοχή. Δεν είναι πάντα καλή η αποδοχή. Αυτό γράφω.

Senior Member
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Ξέρω ακριβώς τι είπαμε σε όλη την συζήτηση. Δεν θα καθίσω να διαβάσω ξανά το θέμα για να αποδείξω το οτιδήποτε.
    Μπορούσες άνετα να πεις την αποψη σου χωρίς πρώτα να αρχίσεις με τη συγκεκριμένη πρόταση..
    Θα γράφω όπως ακριβώς θέλω Γιώργο, με όλα αυτά που θέλω να πω και με όλες τις προτάσεις που επιθυμώ επίσης. Αν έχεις πρόβλημα με αυτό, μην τα διαβάζεις.

Senior Member
    Το κοινωνικά σκουπίδια είναι δική μου ερμηνεία αυτών που περιέγραψε ως " δεν εχουν κοινωνική άποψη, δεν έχουν βλέψεις για καριέρα, είναι ρατσιστές και ομοφοβικοί"

Βαριέμαι να βρω τα ποστ σε 30 σελίδες τι είπε και τι της είπαν, θα με συγχωρέσεις για αυτό. Ωστόσο βρήκα το ποστ που της λεω ότι αν δεν θέλει να αλλάξει φυσικά και μπορεί να κρατήσει τη μοναδικότητα/ ιδιαιτερότητα της. Στο εβαλα πάνω. Ποστ #470

Φυσικά, εδω δεν διαφωνούμε
    Κατάλαβα, θενκς.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Idkwhattosaytho View Post
    Μα αλλο το ερωτικο αλλα το φιλικο κομματι. Επισης δεν μπορω να ειμαι συνεχεια με το αγορι μου πρωτιν γιατι μενει στη διπλανη πολη και σπουδαζει και δουλευει ταυτοχρονα οποτε εχουμε σχεση εξ αποστασεως και δεν βλεπομαστε σχεδον ποτε. Επισης εκεινος εχει πολλους φιλους και εγω ζοριζομαι να βρω παρεα οχι για να ταιριαξω αλλα μεχρι και για εναν απλο καφε. Οποτε σε αυτο το κομματι της σχεσης μας δεν υπαρχει ισορροπια και εγω ζηλευω που ειναι τοσο καλα με τους φιλους του αλλα εγω δεν τα καταφερνω. Επιπλεον οτι και να κανει το αγορι μου, η ψυχολογος η ο οποιοσδηποτε, κανεις δεν μπορει να παρει τον "πονο" που μου δημιουργει το γεγονος οτι πληηωθηκα απο ολα τα (υπολοιπα) ατομα που θεωρουσα φιλους μου. Μαθετε οτι καποια συναισθηματα μπορουν να συνυπαρξουν χωρις να αναιρει το ενα το αλλο. Μαθετε επισης οτι ειναι πολυ πιο συνηθισμενο απο οσο νομιζετε να νιωθεις μονος/μονη σου ακομα και αν περιβαλλεσαι απο πολυ κοσμο. Για να μη νιωθεις μονος/μονη πρεπει να συνδεεσαι ουσιαστικα. Αλλιως και 50 ατομα να εχεις διπλα σου δεν εχεις φιλους.
    μαλλον εσυ εισαι αυτη που πρεπει να μαθει οτι τα συναισθηματα δεν αναιρουν το ενα το αλλο...
    ενας ερωτικος συντροφος, ειναι ενας κολλητος φιλος που εισαι και ερωτευμενος μαζι του και κανετε και σεξ.
    απο που προκυπτει οτι το αγορι σου δεν μπορει να ειναι και φιλος σου;
    τι αλλο κανεις με τους φιλους σου εκτος απο παρεα, συζητησεις, εκμυστηρευσεις, κοινες δραστηριοτητες, εξοδους, εκδρομες, κλπ;;;
    δεν μπορεις να τα κανεις αυτα με το αγορι σου;;
    εδω, κανουμε μια σχεση και το προβλημα ειναι να μην δυσαρεστηθουν οι φιλοι επειδη θελουμε να ειμαστε συνεχεια με την σχεση . κι εσυ μας λες οτι εχεις αγορι και νοιωθεις μονη επειδη δεν εχεις φιλους;; ταιριαζετε με αυτο το αγορι;

κατα τα αλλα, βλεπω οτι το θεμα των φιλων, με καθε επεξηγηση που κανεις, φαινεται ξεκαθαρα οτι δεν σου βγαινει σαν αναγκη για μοιρασμα, αλλα σαν ενας στοχος που αποτυγχανεις να πιασεις... δηλαδη, το βλεπεις ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ. φιλους δεν κανουμε για να μην μας ξεπερνανε οι αλλοι, αλλα γιατι ταιριαζουμε με καποιοιυς ανθρωπους και τους θελουμε στην ζωη μας. προσεξε, λεω "ταιριαζουμε", οχι "τους θαυμαζουμε". δλδ το να θαυμαζεις καποιον , να σου αρεσει , να τον αποδεχεσαι, δεν σημαινει και τπτ στο θεμα της φιλιας αν δεν ταιριαζετε κιολας. σαν ανθρωποι, στην παρεα, κλπ....

μας λες ομως οτι με το αγορι μενετε σε αποσταση και δεν βλεπεστε "σχεδον καθολου" (!!)
    δηλαδη;;; ποσο ειναι το σχεδον καθολου;;;
    μηπως τελικα το προβλημα σου ειναι η σχεση σου και οχι η ελλειψη φιλων;
    μηπως η σχεση αυτη σχεδον δεν υπαρχει και νοιωθεις τοσο μονη; καθε ποτε βλεπεστε και για ποσο;

Page 32 of 69 FirstFirst ... 22303132333442 ... LastLast