Results 646 to 660 of 1031
Thread: Δεν εχω φιλους
-
22-10-2024, 09:47 #646
Καλημέρα κορίτσι.. :)
Έχεις λίγο κολλήσει η βελόνα στο ότι οι άλλοι έχουν απόψεις «γεμάτες μίσος». Μάλλον έχεις πέσει μόνο σε τέτοια άτομα εσύ, δεν είναι παντού έτσι. Σου δίνω κι ένα μικρό δίκιο γιατί είσαι κιόλας από χωριό, οπότε οι επιλογές συναναστροφής με κόσμο είναι οι συγκεκριμένες. Αν αυτές έχουν μίσος, αυτές είναι, δεν υπάρχουν άλλοι, δεν έχεις τις επιλογές ατόμων που έχει μια μεγάλη πόλη ας πούμε.. Είναι συγκεκριμένα τα άτομα..
Βρε καλό μου..Μην απελπίζεσαι έτσι, ότι «ελπίδα δεν υπάρχει πια» και «τελικά δεν πρόλαβα να βρω κανέναν». Τι «δεν πρόλαβες»? Το τρένο? Πάρε το επόμενο που θα περάσει σε λίγο.. Όπως είσαι εσύ που είσαι αυτή που είσαι, έτσι μέσα στα χιλιάδες άτομα του κόσμου υπάρχουν και πολλοί άλλοι σαν εσένα. Δεν είναι μόνο αυτοί που «κοιτάνε τον κώλο τους».. Θα βρεθούν και τα άλλα άτομα να ταιριάξεις. Κάνε λίγο υπομονή. Να, ας πούμε θα βρεθούν άτομα σαν τη διαδικτυακή σου φίλη που δε θα είναι όμως μακριά σου και θα μπορείς να τους συναντήσεις κανονικά offline και να τους συναναστραφείς. Εγώ διαφωνώ ότι «παλιά ήταν αλλιώς» με την έννοια που το λες. Απλά τα «σκηνικά της παράστασης» ήταν διαφορετικά. Και οι τρόποι που γίνονταν τα πράγματα. Όλο το υπόλοιπο ίδιο ήταν και είναι. Οι άνθρωποι ίδιοι είναι και τότε και τώρα. Μη σου πω πως μερικά παιδιά τώρα (όπως εσύ..) μου αρέσουν πολύ περισσότερο από κάποια παιδιά τότε. Το πέρασμα του χρόνου τείνει να εξιδανικεύει κάποια πράγματα. Ούτε τότε ήσαν καλά, μη νομίζεις.. Εσύ δεν το ξέρεις καν αυτό, δεν τα χεις ζήσει, απλά φαντάζεσαι πως μπορεί να ήταν τότε.. Και τότε είχε και εγωιστές και ανθρώπους που κοίταζαν τον κώλο τους μόνο.. Μην αποκαρδιώνεσαι τόσο. Κάνε υπομονή. Εστίασε στις σπουδές σου, στη δουλειά σου, στην οικογένειά σου και στο αγόρι σου, στις συναναστροφές που ήδη έχεις (καλές ή κακές) και κράτα ανοιχτό τον εαυτό σου ώστε να τις αυξήσεις όσο περισσότερο μπορείς. Πάρε τη «γλάστρα» και πήγαινε τη βόλτα εκεί έξω να γνωρίσει κι άλλους.. ;) Μια χαρά είσαι.. Μια χαρά θα τα πας.. Μια χαρά θα γίνουν όλα.. Πίστεψε το.. Δεν το λέω για «παρηγοριά στον άρρωστο» , το λέω γιατί είναι αλήθεια, σου λέω τι βλέπω. Εγώ βλέπω ένα «μια χαρά κορίτσι» που θα το ζήλευαν πολύ να το έχουν άλλοι για φίλη τους.. Αυτό βλέπω. Τέτοια άτομα σαν εσένα θέλει κανείς για φίλους, τους φιλοτομαριστές τι να τους κανεις? Άστους αυτούς να μένουν μόνοι τους.. Παρέα για να έρχεται μαζί στις δημόσιες υπηρεσίες και τις άλλες αγγαρείες χρειάζεται κανεις.. :p «Ρίχνε χυλόπιτα» στους παρτάκηδες και κράτα τους καλούς. Θα βρεθούν. Θα δεις. Θα με θυμηθείς παρακάτω.. Κάνε υπομονή και μην απελπίζεσαιιιιιι λέμεεεεε.. ;)
(Κι όσο έχεις ανάγκη να μιλάς μίλα. Πες ακόμη και τα ίδια «φτου κι απ την αρχή» αν θες. Εγώ σου λέω πως θα σε διαβάζω και θα συνεχίσω να απαντάω. Και είμαι και πιο πεισματάρης από σένα. Πρώτα θα κουραστείς να λες εσύ και μετά θα κουραστώ να απαντάω εγώ :p Εκτός κι αν σε κουράζει που σου γράφω συνεχώς… )
- 22-10-2024, 09:50 #647
22-10-2024, 10:01 #648
22-10-2024, 10:34 #649
Σιγουρα δεν ειναι παντου ετσι αλλα εγω πεφτω μονο σε τετοια ατομα. Και στην πολη που μετακομισα μετα βρηκα τετοια ατομα (συν του οτι το σχολειο με πηγε ταπα και κανενας δεν με ηθελε για παρεα) και στη φοιτητικη μου πολη. Εγω μονο αυτους προσελκυω απλα. Αν μου αξιζε κατι καλυτερο θα το ειχα παρει ηδη παιδια. Εχω φαει πολλα στραπατσα θα επρεπε να ερθουν καποια στιγμη οι πραγματικοι φιλοι.
Τη διαδικτυακη μου φιλη θελω καποια στιγμη να τη γνωρισω η αληθεια ειναι αλλα το Κρητη-Θεσσαλονικη ειναι πολυεξοδο ταξιδι. Θα το κανω ομως καποια στιγμη. Θα ηθελα και αλλους διαδικτυακους φιλους η αληθεια ειναι. Μου αρεσει να μιλαω με κοσμο (απο μηνυματα γιατι απο κοντα κομπλαρω χαχα).
Χαιρομαι που με συμπαθεις. Αλλα δεν ξερω ρε συ τωρα οντως ολοι εχουν γινει πιο εγωιστες και κοιτανε μονο την παρτη τους. Αυτο σιγουρα συμβαινει πιο πολυ απο παλια. Σιγουρα καποιοι στην ηλικια μου ειναι καλυτεροι απο τους γονεις τους (απο θεμα αποψεων, κατανοησης κλπ μην παρεξηγηθω) αλλα δεν ξερω επειδη δυσκολευομαι τοσο εχω απογοητευτει φουλ. Αν ηταν οντως καλυτερα τα πραγματα θα ειχα βρει παρεες ευκολα οπως οι περισσοτεροι συνομηλικοι. Εγω συνηθως δεν εχω παρεα ουτε για να βγω να παω για καφε. Οχι να βρω και φιλους. Δεν τα εχω ζησει αλλα εχω ακουσει πολλες ιστοριες. Ολη η οικογενεια μου τοτε εκανε πραγματικες παρεες. Στο πανεπιστημιο. Εγω εχω βρει καποια ατομα που υο καλοκαιρι με ξεχνανε εντελως. Δηλαδη οταν τελειωσει και η σχολη τελος.
Αυτο που λες εχει λογικη αλλα εγω βλεπω οτι οι περισσοτεροι φιλοτομαριστες εχουν φιλους και οι αληθινοι ανθρωποι ζοριζονται. Η ξαδερφη μου ας πουμε που μου την εφερε πισωπλατα ξερετε ποσους φιλους εχει; Απειρες παρεες και 1-2 πιο αληθινες φιλες. Αλλα τις εχει. Η μια αλλη παλια μου γνωστη. Εινι 23 και εχει τις ιδιες παρεες απο το δημοτικο ενω εχει κανει χοντρες μαλακιες.
Ρε αληθεια το λες; Θα κλαψω χαχα. Η αληθεια ειναι οτι θελω να γραφω εδω γιατι μου αρεσει να συζηταω και στην πραγματικη ζωη κομπλαρω αλλα δεν ειναι λιγο κουραστικα τα θρεντ με 40+ σελιδες.
Επισης τι εννοεις εισαι πιο πεισματαρης; Η οικογενεια μου εχει βαρεθει να με ακουει πια και οταν μιλαω για αυτο το θεμα οριακα με βριζουν. Ενω δεν καταλαβαινουν οτι ειναι δυσκολο γιατι (προς το παρον τουλαχιστον) ειμαι σε πιο δυσκολη θεση απο αλλους. Αυτοι οπως και να περνουσαν ειχαν καποιον εστω για παρεα για να βγουνε. Δεν τους εκαναν ολοι μαλακιες.
22-10-2024, 10:39 #650
22-10-2024, 11:02 #651
22-10-2024, 11:10 #652
Μια βολτα απο τα ριποστ του κοσμου στο τικ τοκ να κανετε θα καταλαβετε οτι ολοι εχουν παιδικους η εφηβικους φιλους και ολοι τους ξεχωριζουν. ΟΛΟΙ. Ναι μπορει να ενδιαφερονται για νεες γνωριμιες αλλα παντα θα τις θεωρουν "κατωτερες". Για αυτο πλεον δεν εχω ελπιδα. Οτι ηταν να κανω επρεπε να το κανω στο σχολειο. Αν ζουσα πιο παλια ισως να καταφερνα και κατι αλλο. Αυτο πλεον τελειωσε παιδια.
22-10-2024, 11:59 #653
Εννοώ ότι μίλα όσο γουστάρεις, εγώ απολαμβάνω να σε ακούω, δεν πρόκειται να βαρεθώ. Επίσης, εσύ κινδυνεύεις να πείσω εσένα, εγώ δεν πείθομαι από αυτά που λες. Στο τέλος θα νικήσει ο καλύτερος, δηλαδή εγώ. :p Δεν έχεις ιδέα πόσο ξεροκέφαλος μπορώ να γίνω. Στο τέλος θα πείσω μέχρι και το Γιώργο να μου προξενέψει τη γιαγιάκα κι ας τη λιγουρεύεται να την κρατήσει ο ίδιος για τον εαυτό του. Στο ψήσιμο τον έχω..
22-10-2024, 12:04 #654
Έλα πάμε tho..
Tho>> th(y)o >> ΔΥΟ >> δυο μπροστά από ένα 1 >> δηλαδή 21
(Εγώ τέτοια κάθομαι και κατεβάζω με το «αποκαΐδι» το κεφάλι μου.. Σε απειλώ μικρή πως αν δε γελάσεις (έστω και στα ψέμματα) θα συνεχίσω να προσπαθώ ακόμα περισσότερο προς την ίδια αστεία κατεύθυνση.. :p )
22-10-2024, 12:06 #655
22-10-2024, 12:08 #656
22-10-2024, 12:11 #657
Άσε ήσυχο το να κοιτάς τον κόσμο μέσα από τα μάτια του κάθε «τικιτόκ». Είναι μια ψεύτικη παγίδα όλο αυτό. Βλέπεις κάτι που θέλουν να σου δείξουν οι άλλοι, κάτι «φτιασιδωμένο», όχι την αλήθεια. Είναι κάτι απατηλό και ψεύτικο. Κάπου κάπως κάποτε μια γνωστή που είχαμε πάει να δούμε σπίτι της, ενώ ήταν κλεισμένη σπίτι Σάββατο βράδυ και δεν ήταν και στα πολύ πάνω της, σε κάποια στιγμή μας λέει «πάω να ανεβάσω κάτι στα ψέμματα στο Facebook να μη νομίζουν ότι είμαι και καμιά «καημένη» που δε βγήκε έξω Σάββατο βράδυ. Για το «καημένη» είχε δίκιο. Για το λόγο που την καθιστούσε «καημένη» είχε άδικο.
22-10-2024, 12:17 #658
Σε ρώτησα ποιες άσχημες συμπεριφορές της μητέρας σου, έχεις υιοθετήσει.. Όχι τι σου έκανε και τι επιπτώσεις ειχε στη ζωή σου..
Θα σου δώσω ένα δικό μου παράδειγμα. Η μάνα μου είναι πολύ αυστηρή με τον εαυτό της αλλά και με τους άλλους. Το είχα σε μεγάλο βαθμό και εγώ. Ένα θετικό της, ότι βοηθάει κάποιον που έχει ανάγκη (εκτός από τα παιδιά της), κάτι που ισχύει και σε εμένα.
Η ψυχοθεραπεία σε βοηθάει να αποβάλλεις άσχημες συμπεριφορες που μπορεί να σου δυσκολεύουν τη ζωή(μπορεί να μη το καταλαβαίνεις καν). Εσύ πχ μπορεί να θεωρείς οκ να είσαι απότομη ή απόμακρη (έτσι σε έμαθαν, δεν μπορείς να δεις κάτι άλλο) αλλά κάποιος άλλος δεν μπορεί να ανεχτεί αυτή την συμπεριφορά και απομακρύνεται. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα στα μάτια σου "να είναι ο τύπος που έφυγε από τη ζωή σου χωρίς εξήγηση ενώ εσύ ήσουν οκ απέναντι του" .
Ένα νόμισμα έχει δύο όψεις. Είσαι διατεθειμένη να δεις και την άλλη?
22-10-2024, 12:37 #659
Επειδή χορεύεις και χιπ χοπ μικρή μου τικτόκερ, πάρε εδώ ένα..
«Δε θέλω να βλέπω οθόνες να μου κλέβουν την ουσία,
μα να βλέπω μάτια άλλων, βιβλία και τοπία»
https://www.youtube.com/watch?v=5eaU...61zr3OsQ%3D%3D
22-10-2024, 12:41 #660