Results 706 to 720 of 1031
Thread: Δεν εχω φιλους
-
23-10-2024, 13:00 #706
- 23-10-2024, 13:06 #707
Φτιάχνεις το μέσα σου, όχι για να αρέσεις στους άλλους, ουτε για να λένε πόσο καλή είσαι. Το φτιάχνεις για να αγαπησεις τον εαυτό σου, να μην πληγωνεσαι τόσο εύκολα, να μην θεωρείς όλους "κακούς", να είσαι σε θέση να βλέπεις και τα δικά σου λάθη και για να μην κλαίγεσαι. Τα υπόλοιπα έρχονται μόνα τους.
23-10-2024, 13:12 #708
Δεν θελω να γινομαι ερμαιο της ντροπης μου αλλα καθε φορα που προσπαθω ποτε δεν παει καλα. Για αυτο εχω απογοητευτει. Καθε φορα που προτεινω η με γραφουν η μου ακυρωνουν. Απλα δεν.
Εε το προσπαθω αυτο δεν ξερω τι παει λαθος. Αυτο το εχω παθει και εγω. Μου λενε τα προβληματα τους αλλα οταν παω να πω ενα δικο μου τσαακ φευγουν. Με τη δικαιολογοα οτι εχουν τα δικα τους. Ναι αλλα εγω τα δικα σου τα ακουσα ενω ειχα ηδη δικα μου μπρο. Αμα θελεις μπορεις και δεν υπαρχει δικαιολογια. Καλα εκανες που εδινες χρονο στην κοπελα σου. Αφου ο αλλος δεν ηταν πραγματικος φιλος. Δεν ακυρωνω καμια γνωριμια απλα οταν βλεπω οτι δεν κολλαμε παιρνω την αποσταση μου. Ρε εκτος σχολης και σχολειου (που εισαι καθε μερα αρκετες ωρες και καλα) πως σκατα γνωριζεις κοσμο; Δεν μπορω καθολου.
Ναι ουτε εγω το πολυπιστευω πλεον. Συμφωνω με την οικειοτητα. 2 γυναικες η 2 αντρες εχουν διαφορετικη χημεια απο οτι εχουν ενας αντρας και μια γυναικα. Εχει αποδειχτει πολλες φορες αυτο. Στα χαρτια ειναι με οποιον ταιριαζεις, δεν υπαρχουν διαφορες κλπ κλπ. Αλλα στην πραγματικοτητα τις παρατηρεις. Κοιτα. Το αγορι μου εχει φιλους και φιλες (αλλα κολλητες δεν εχει). Αν ειχε καποια που ηταν κολλητη θα ειχα θεμα ναι. Και δεν θα μου φαινοταν περιεργο να εχει και αυτος θεμα αν ειχα κολλητο. Σε ολους θα περνουσε απο το μυαλο.
23-10-2024, 13:14 #709
23-10-2024, 13:19 #710
Ναι δεν θα μου πει οτι ειμαι αουγκανη πχ θα μου πει οτι απλα δεν ταιριαξε τοσο μαζι μου. Θα το θεσει πιο διπλωματικα. Αλλα αν με εκραζαν οντως θα το ηξερα πιστεψε με. Εδω το αγορι μου ετυχε να γνωρισει μια παλια μου συμμαθητρια που μιλουσαμε λιγο και του ελεγε οτι με συμπαθουσε και οτι ημουν πολυ καλη πριν της πει εκεινος οτι ειμαστε μαζι. Θα μπορουσα να ημουν και καμια γειτονισσα του που λεει ο λογος. Αφου δεν ηξερε τι σχεση εχουμε θα μπορουσε να πει οτι ηθελε. Ξαναλεω δεν θα με εβριζε αλλα θα μπορουσε πιο ευγενικα να ελεγε οτι δεν με συμπαθει ιδιαιτερα. Και αυτη οταν της εστειλα μηνυμα με ψιλοεγραψε.
Οχι εδω κανεις λαθος. Οταν εχεις ανασφαλειες η οταν βλεπεις οτι δεν κρατανε οι φιλιες σου δεν πας παρακατω τοσο ευκολα. Ναι κανεις δεν ταιριαζει με ολους αλλα οταν προσπαθεις και δεν κολλας με κανεναν δεν μπορεις απλα να πεις ναι οκ παω παρακατω. Αυτο πρεπει να κανεις το ξερω, αλλα δεν ειναι τοσο ευκολο.
23-10-2024, 13:21 #711
23-10-2024, 13:24 #712
23-10-2024, 13:27 #713
23-10-2024, 13:29 #714
Μα αγαπαω τον εαυτο μου γενικα. Να τον συγχωρεσω δεν μπορω τοσο ευκολα. Οι ανθρωποι νομιζω δεν ερχονται απο μονοι τους. Εδω βλεπουμε τοσο κοσμο με ανασφαλειες που δεν αναγνωριζουν και δεν εχουν σκοπο να δουλεψουν η ατομα που κανουν κακο σε κοσμο και μια χαρα φιλους εχουν. Αν οντως περναμε οτι μας αξιζε εκεινοι δεν θα ειχαν φιλους.
23-10-2024, 13:33 #715
Όλο ψεκασμένο στη μούρη σου από μενα για να αφήσεις τα εντομάκια ήσυχα και επίσης «γιατί έτσι…», ξέρεις εσύ γιατί… :p
https://m.youtube.com/watch?v=m8KomvV1AgI&pp=ygUozpzOuc6xIM66zrHPhM-DzrHPgc65zrTOv8-FzrvOsSDPhM61zrbOsQ%3D%3D
23-10-2024, 13:57 #716
εγω, παω μια χαρα, παρακατω. εσυ, ισως δεν πας. δουλεψε το, να πηγαινεις κι εσυ...
μα γιατι να σε κραξει;;; γιατι μιλας για κραξιματα μκαι αντιπαθειες;;;
δεν ειπε κανεις οτι σε κραζουν!
δεν χρειαζεται να κραζεις καποιον η να εχεις ασχημη γνωμη για να μην σου βγαινει η παρεα μαζι του..
ισως δεν σου εχει συμβει, γι αυτο δεν το καταλαβαινεις.
εμενα , μου εχει συμβει.
υπαρχουν πολλοι συμπαθεστατοι ανθρωποι, που δεν εχω τπτ εναντιον τους, αλλα δεν θα επιδιωκα την παρεα μαζι τους.
και ναι, αν πιεζες πολυ για μια απαντηση, ισως σουε λεγε πιο διπλωματικα οτι καπως δεν ταιριαζετε, καπως δεν του βγαινει, αλλα αυτο ειναι κυριως γκομενικο... στις κοινωνικες συναναστροφες/ "φιλιες" δεν λεμε τετοια πραγματα. δεν τους εκανες και προταση γαμου, να σου γυρισουν τα δαχτυλιδια πισω.
σε αυτες τις περιπτωσεις που απλα δεν βγαινει, απλα απομακρυνεσαι διακριτικα. δεν καθεσαι να πιασεις τον αλλο να του πεις "κοιτα, δεν το χω και πολυ να βγουμε". ειτε το ακταλαβαινεις ειτε οχι, ειναι αγενες. εσυ ισς θα θελες να το ακουσεις, αλλος θα σκεφτοταν "τι καθισε και μου ειπε τωρα το γαιδουρι;"
23-10-2024, 14:29 #717
Προσπαθούμε.. Το παλεύουμε.. Έχει γυρίσει ο ουρανός τούμπα από τότε αλλά τώρα νομίζω πως είμαι λίγο καλύτερα παρότι οι συνθήκες είναι αυτές που είναι (δεν τις ξέρεις..) Και βοηθιέμαι και από όλους εσάς στο φόρουμ, να είστε καλά ρε παιδιά όλοι (εκτός από το Γιώργο.. εσένα συγκεκριμένα να σου καεί το καλοριφέρ του αυτοκινήτου που έχεις για το «κρρρύο/πρρρύο». :p Κατά τα λοιπά να είσαι καλά κι εσύ..)
Όχι, δεν είναι περίεργη, μια χαρά πολύ καλούλα είναι και φιλότιμη σε όλα τα υπόλοιπα, αλλά ήρθε έτσι και μου απέδειξε στο συγκεκριμένο ότι έχει φοβικότητα/«στίγμα» για τους ψυχοπλακωτικούς.. Είναι λιγο «χωριατοπουλα» σε αυτό. Όντως κιόλας έχει μεγαλώσει σε χωριό. Τι να κάνω εγώ τώρα? Αν μου ξανάρθουν παρακαλετοί για παρέα να τους «ρίξω άκυρο»? :) Εσύ μάλλον αυτό θα έκανες… :) Ομολογώ ότι εκεινον τον καιρο δεν ήμουν και η καλυτερη δυνατή παρέα.. Μην κοιτάς τωρα που έγινα πάλι περιζήτητος και με θέλει μόνο ο Γιώργος.. :p
…που λες.. Πήρε αυτή την οικογένειά της και πήγαν πήραν αποστάσεις από εμάς όταν «αρρωστησα».. Με δική της πρωτοβουλία, όχι ο αντρας της. Μετά με το διαζύγιο χαθήκαμε τελείως και αυτό ήταν πλέον λόγω της δικιάς μου, όχι της άλλης. Η δικιά μου το χει λίγο αυτο το «δε με θελεις μια δε σε θέλω δέκα» και χαλάστηκε από τη συμπεριφορά της όλο το προηγούμενο διάστημα και την έβαλε στον πάγο. Πάντως μιλήσαμε για τη γιορτή αυτής της γυναίκας, την πήρα για να ευχηθώ, και είπε από μόνη της ότι θα με πάρουν τηλέφωνο να κανονίσουμε να βρεθούμε. Ας κάνουν ότι θέλουν, ας «παίξουν μπάλα» αυτοί, εγώ δεν πιέζω, ούτε φόρτωμα γίνομαι, εξάλλου, απ ότι φαίνεται τωρα τελευταία, υπάρχει κόσμος που του αρέσει η παρέα μου, δεν κρεμάστηκα σε αυτους.. Μακάρι ομως να αποφασίσουν να τους δω γιατί τους έχω πεθυμήσει. Κάναμε στενή οικογενειακή παρέα για πολλά χρόνια, περίπου 15..
23-10-2024, 14:37 #718
Λοιπόν, να πω κι εγώ κάτι σε αυτή τη συζήτηση. Από ό,τι καταλαβαίνω έχεις υπερευαισθησία και τα παίρνεις όλα βαριά, και την αδιαφορία των άλλων και τις γνώμες τους. Το έχω κι εγώ, αλλά εσύ το παρακάνεις νομίζω. Δεν πρέπει να σε νοιάζει αν κάποιοι δεν κάνουν την κίνηση να σου πουν να πάτε για καφέ, ειδικά αφού έχεις και αγόρι! Και πρέπει να πας σε νέες δραστηριότητες με κόσμο, αφού δεν βρίσκεις στη σχολή! Κι εγώ τόσα χρόνια στη σχολή μόνο με έναν κόλλησα! Και οι παρέες στις σχολές, αφού διαμορφωθούν, είναι ερμητικά κλειστές, δεν μπορείς να μπεις μετά, ειδικά αν δεν είσαι εξωστρεφής.
23-10-2024, 14:39 #719
23-10-2024, 15:19 #720
Ωραια εδω ομως καταλαβαινεις οτι ειμαστε διαφορετικοι σε αυτο το κομματι. Επειδη εσυ τα καταφερνεις δεν σημαινει οτι ειναι ευκολο για ολους. Επισης δεν ειπα οτι θα επρεπε να με κραξει. Ειπα οτι θα μπορουσε να μην πει οτι ειμαι καλη και καναμε ωραια παρεα κλπ. Θα μπορουσε να πει (ευγενικα παντα) οτι ειμαι αδιαφορη. Δεν ειναι ολα ασπρα και μαυρα. Δεν ειναι οι αγαπες η κραξιμο. Υπαρχει και το ενδιαμεσο. Απλα μου φαινεται περιεργο τοσα χρονια να μη με εχει συμπαθησει και να μη θελει να με κρατησει κανεις. Ειδικα απο το σχολειο που ημασταν καθε μερα. Εε μαλλον ειμαι αντιπαθητικη τελικα.