Δεν εχω φιλους - Page 8
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 8 of 69 FirstFirst ... 6789101858 ... LastLast
Results 106 to 120 of 1031
    Senior Member
    Ποιος είναι ο λόγος που άρχισες ψυχοθεραπεία;

Senior Member
    Quote Originally Posted by Tania123 View Post
    Τρομερά ενθαρρυντική άποψη για τη ζωή. Καλός ο ρεαλισμός αλλά εδώ μιλάμε για "ισοπεδοτισμο". Δεν συμβαίνει σε όλους αυτό ξέρετε. Ε αν κρινει απο προσωπική σας εμπειρία δε σημαίνει ότι αυτός είναι και ο κανόνας.
    Μπορεις να κοροϊδευεις τον εαυτο σου οσο θελεις, καποια στιγμη ομως δυσκολευεσαι να τετραγωνισεις τον κυκλο και ολη η ζωη σου καταρρευει. Ερχονται τα αγχοι, οι καταθλιψεις και ολα τα συναφη. Η ελπιδα ειναι ο,τι πιο τοξικο γιατι σε κανει να τα βαζεις ολα κατω απο το χαλι και να πιστευεις πως θα γλιτωσεις. Εννοειται δεν συμβαινει σε ολους, για αυτο οι μισοι δεν μπορουν να κρατησουν σταθερη σχεση στην ζωη τους ερωτικη η μη. Στην ζωη παντα αντιγραφουμε τους αλλους, πρωτα τους γονεις μας και μετα τον κυκλο μας.

Senior Member

Βρε πουλάκι μου και εγώ βλέπω τον άλλο που κάνει πρόταση γάμο σε πανάκριβο εστιατόριο σε εξωτικό μέρος με ένα μονοπετρο να με το συμπαθειο και ξέρω ότι εγώ ποτέ δεν θα το ζήσω αυτό, αλλά τι να κάνουμε τώρα? Εγώ παντρεύτηκα με πρόταση σε τραπέζι με κοκορέτσι και παϊδάκια. Ε και?
    Αυτο νιωθω οτι ειναι περιττη πολυτελεια. Το θεμα ειναι οι ανθρωποι που εχεις διπλα σου. Αυτοι δημιουργουν τις στιγμες. Νομιζω οτι δεν εχει σημασια ο τροπος της προτασης (πχ αν θα ειναι σε θαλασσα η σε εστιατοριο) αλλα η ιδια η προταση. Η στιγμη και τα συναισθηματα. Δεν θελω και εγω 100 φιλους για να ειμαι ευτυχισμενη. Απλα νιωθω οτι δεν εχω λιγους και καλους

Senior Member
    Ναι το πιστεύω. Αν σταματήσεις να είσαι κολλημένη το πιστεύω. Μην κολλάς κάπου. Δεν είναι όλα άσπρο μαύρο.
    Μακαρι Παναγια μου

Senior Member
    Quote Originally Posted by axl100 View Post
    Αφου δεν εχει κατασταλαξει ακομα η ζωη σου, ολες οι φιλιες που θα κανεις τωρα ειναι εφημερες. Οταν και αν παντρευτεις θα κανεις φιλιες με ζευγαρια μονο αφου οι ελεθεροι φιλοι θα σε επιρεαζουν να χωρισεις. Εαν χωρισεις τα ζευγαρια θα σε κανουν περα για τους ιδιους λογους. Δεν ειναι τοσο απλα τα πραγματα με τις φιλιες αφου οι ανθρωποι συναστρεφονται με ομοιους.
    Θα με βρισετε που λεω παλι για ηλικιες αλλα νιωθω οτι σε αυτη την ηλικια, σε αυτο το θεμα θα επρεπε να εχω κατασταλαξει. Δεν γινεται να ειμαι τοσο ασταθης γαμω (γενικα στη ζωη μου εννοω)

Senior Member
    Quote Originally Posted by Idkwhattosaytho View Post
    Θα με βρισετε που λεω παλι για ηλικιες αλλα νιωθω οτι σε αυτη την ηλικια, σε αυτο το θεμα θα επρεπε να εχω κατασταλαξει. Δεν γινεται να ειμαι τοσο ασταθης γαμω (γενικα στη ζωη μου εννοω)
    Έπρεπε ναι.. Γρια γυναικα.

Senior Member
    Τρομερά ενθαρρυντική άποψη για τη ζωή. Καλός ο ρεαλισμός αλλά εδώ μιλάμε για "ισοπεδοτισμο". Δεν συμβαίνει σε όλους αυτό ξέρετε. Ε αν κρινει απο προσωπική σας εμπειρία δε σημαίνει ότι αυτός είναι και ο κανόνας.
    Η πρωτη προταση ειναι σωστη παντως. Εγω εκει συμφωνω 100%. Με τα υπολοιπα διαφωνω καπως. Γιατι πιστευω οτι αν η φιλια ειναι δυνατη και χτισμενη σε γερα θεμελια δεν θα την επηρεαζουν τοσο πολυ οι αλλαγες της ζωης (θα την επηρεαζουν φυσικα αλλα μεχρι ενα βαθμο). Δεν θα χαθεις με ολους σου τους φιλους αν παντρευτεις/χωρισεις κλπ. Αυτοι που θα φυγουν θα ειναι αυτοι που δεν αξιζαν

Senior Member
    Quote Originally Posted by user View Post
    φυσικά και υπάρχει πιθανότητα να κάνεις φιλίες αρκεί να βγεις να το διεκδικήσεις με κάποιο τρόπο-εγώ προτείνω να μιλήσεις σε κάποιον ειδικό κι όχι σε κάποιον που θέλεις να είναι φίλος σου, δηλαδή πρώτα να συμβουλευτείς έναν ειδικό να λύσεις τις δικές σου ανασφάλειες και πεποιθήσεις.
    Πηγαινω ψυχολογο αλλα δεν εχω βοηθηθει ακομα. Μιλαω και με τους δικους μου αλλα ακομα υπαρχει ενα μπερδεμα. Θα το βρω ομως

Senior Member
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Ποιος είναι ο λόγος που άρχισες ψυχοθεραπεία;
    Αγχος για την εξεταστικη και αγχος για τις κοινωνικες μου επαφες γιατι ενιωθα (και νιωθω ακομα) οτι θα μεινω μονη μου. Αυτα τα 2 ειναι τα μεγαλυτερα θεματα μου αυτη τη στιγμη. Με κοινη βαση το αγχος. Κανω ψυχοθεραπεια εδω και 3 μηνες αλλα το μυαλο μου ειναι κολλημενο και βλεπω οτι δεν βοηθιεμαι. Ενω η ψυχολογος κανει εξαιρετικη δουλεια και προσπαθει μαζι μου

Senior Member
    Πολύ ενθαρρυντικό αυτό λοιπόν!
    μην χάσεις επαφή με τους ανθρώπους, οι δικοί σου, η οικογένειά σου δηλαδή, είναι κοινωνικοί ανθρώποι;

Senior Member
    Αγχος για την εξεταστικη και αγχος για τις κοινωνικες μου επαφες γιατι ενιωθα (και νιωθω ακομα) οτι θα μεινω μονη μου. Αυτα τα 2 ειναι τα μεγαλυτερα θεματα μου αυτη τη στιγμη. Με κοινη βαση το αγχος. Κανω ψυχοθεραπεια εδω και 3 μηνες αλλα το μυαλο μου ειναι κολλημενο και βλεπω οτι δεν βοηθιεμαι. Ενω η ψυχολογος κανει εξαιρετικη δουλεια και προσπαθει μαζι μου
    Η ψυχοθεραπεία θέλει χρόνο, μην απογοητευεσαι..

Senior Member
    Η πρωτη προταση ειναι σωστη παντως. Εγω εκει συμφωνω 100%. Με τα υπολοιπα διαφωνω καπως. Γιατι πιστευω οτι αν η φιλια ειναι δυνατη και χτισμενη σε γερα θεμελια δεν θα την επηρεαζουν τοσο πολυ οι αλλαγες της ζωης (θα την επηρεαζουν φυσικα αλλα μεχρι ενα βαθμο). Δεν θα χαθεις με ολους σου τους φιλους αν παντρευτεις/χωρισεις κλπ. Αυτοι που θα φυγουν θα ειναι αυτοι που δεν αξιζαν
    Αυτα που θελεις να πιστευεις θελεις να πεις, αφου δεν εχεις επιτυχημενες σχεσεις αυτα που πιστευεις δεν βασιζονται πουθενα. Οταν τα "πιστευω" γινουν γνωση θα σου φυγουν τα αγχη, μεχρι τοτε να μην πιστευεις τπτ και να κρατας το μυαλο σου ανοιχτο για να μπορεσεις να πιασεις την αληθεια οταν σου συμβει και την κανεις γνωση.

Senior Member
    Παιδιά 3 Οκτωβρίου ξεκινάω και πάλι θέατρο και αυτή την φορά θέλω να κάνω παρέες αλλά διστάζω να μιλήσω στον άλλον, πέστε τρόπους που θα προσεγγίζετε κάποιον;

Tania123
    Guest
    Αυτο νιωθω οτι ειναι περιττη πολυτελεια. Το θεμα ειναι οι ανθρωποι που εχεις διπλα σου. Αυτοι δημιουργουν τις στιγμες. Νομιζω οτι δεν εχει σημασια ο τροπος της προτασης (πχ αν θα ειναι σε θαλασσα η σε εστιατοριο) αλλα η ιδια η προταση. Η στιγμη και τα συναισθηματα. Δεν θελω και εγω 100 φιλους για να ειμαι ευτυχισμενη. Απλα νιωθω οτι δεν εχω λιγους και καλους
    Και εγώ. Στο είπα με αφορμή την ταινία που είπες. Μη δημιουργείς ιδανικά πρότυπα. Αυτό ήθελα να σου εξηγήσω.

Tania123
    Guest
    Quote Originally Posted by axl100 View Post
    Μπορεις να κοροϊδευεις τον εαυτο σου οσο θελεις, καποια στιγμη ομως δυσκολευεσαι να τετραγωνισεις τον κυκλο και ολη η ζωη σου καταρρευει. Ερχονται τα αγχοι, οι καταθλιψεις και ολα τα συναφη. Η ελπιδα ειναι ο,τι πιο τοξικο γιατι σε κανει να τα βαζεις ολα κατω απο το χαλι και να πιστευεις πως θα γλιτωσεις. Εννοειται δεν συμβαινει σε ολους, για αυτο οι μισοι δεν μπορουν να κρατησουν σταθερη σχεση στην ζωη τους ερωτικη η μη. Στην ζωη παντα αντιγραφουμε τους αλλους, πρωτα τους γονεις μας και μετα τον κυκλο μας.
    Το να βλέπεις τα πράγματα από τη θετική πλευρά και να έχεις ελπίδα κατά τη δική μου άποψη είναι ότι πιο υγιές υπάρχει. Τοξικό είναι να τα βλέπεις όλα μαύρα. Αυτό σε αρρωσταίνει.

Page 8 of 69 FirstFirst ... 6789101858 ... LastLast