Δεν εχω φιλους - Page 17
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 17 of 69 FirstFirst ... 715161718192767 ... LastLast
Results 241 to 255 of 1031
    Senior Member
    Quote Originally Posted by tziovani View Post
    Όχι , δεν έχω βλέψεις για online coaching , οι περγαμηνές μου δωρεάν για τον λαό .
    Μοιραζω γνώση άπλετα χωρίς αντάλλαγμα!
    Πήρα κ τα εύσημα από κάτω , με τον κολλητό κ το μπέρδεμα !
    Οπότε εμείς μπορούμε να κρατάμε σημειώσεις όταν μιλάς στο φορουμ έτσι?

Εδώ που τα λέμε , η τύπισσα είχε ένα πόδι, φανταστικό ,λείο . Πολύ ωραίο σώμα ! Ένα προσωπάκι , ένα μαλλί ( αλλουστο δεν μας νοιάζει) , καθημερινή κοπέλα δλδ , όχι καμία ινφλουενσα τίγκα στην βαφή κ στο μακιγιάζ , Αβαφη ήταν ...φανταστική . Λίγο άγρια βέβαια ( όχι με μένα ), αλλά δεν μας νοιάζει ...κ μιλάμε για γυναίκα , οβερ 30 ...
    Μπράβο της , χαίρομαι να βλέπω τέτοιες γυναίκες .
    Τώρα για τα μπιφτέκια του λιντλ , με κινόα μέσα , δεν με ρίχνει με φαγητα ....δεν ψάχναμε για μαγείρισσες , πλυστρες και δούλες . μαγειρεύουμε μόνοι μας , θέλουμε αλλά πράγματα ...αυτό έλειπε να έχω τόσες επιτυχίες στις γυναίκες και να τις έχω να μου τηγανίζουν ....ΕΛΕΟΣ . έχετε έναν ζεν πρεμιέ εδώ μέσα !
    Ποια μπιφτέκια του λιντλ μου λες παιδί μου, βγάλε τη κοπέλα να φατε έξω κανενα μπιφτεκι.

Senior Member
    Δλδ τι να ακούσουμε ? Παπακωνσταντίνου ?
    Προτιμοτερο. Πολυ αξιολογος καλλιτεχνης!

Senior Member
    Quote Originally Posted by axl100 View Post
    Η ηλικια δεν παιζει ρολο, ρολο παιζουν τα κοινα συμφεροντα, ο σεβασμος και η εμπιστοσυνη σε καθε σχεση.
    Βλεπω ομως οτι ολοι εχουν ηδη φιλους. Και οτι πολυ δυσκολα κανεις καινουριους σε αυτη την ηλικια.

Senior Member
    Quote Originally Posted by TSAKALI APO TA_LIDL View Post
    Κυκνε...τωρα φταιω εγω..τλπ...ξεκαθαρα πιστευω οτι εισαι εσυ πλεον...τα περισσοτερα thread σου ετσι τα ξεκινας...και η φιλη σου η Τania και η φιλη σου η NONAME
    Πιστευε το ρε φιλε τι να σου κανω...

Quote Originally Posted by Idkwhattosaytho View Post
    Βλεπω ομως οτι ολοι εχουν ηδη φιλους. Και οτι πολυ δυσκολα κανεις καινουριους σε αυτη την ηλικια.
    Και στα 80 μπορείς να κάνεις φίλους μην ακούω βλακείες

Οι γιαγιάδες στα 80 πως πανε εκδρομούλες σε ιαματικά λουτρα και κανουν παρεούλες αμέσως.

Είναι λίγο κοινωνικες δεξιότητες και λίγο τύχη για να ταιριάξεις. Σιγά

Senior Member
    Πήγαινε φαντάρος , θα κάνεις φίλους
    Ειμαι κοπελα...

Senior Member
    Μαθε να μην συγκρινεσαι με τους αλλους, ειναι το ο,τι πιο τοξικο. Σε συνκρινε καποιος με αλλα παιδακια οταν ησουν μικρη;

Senior Member
    Quote Originally Posted by Al_Bundy View Post
    Υπερβολικά αυτά που λες.
    Στη φάση που είσαι άλλωστε, στα 21, λόγω σπουδών κτλ οι φίλοι από σχολείο έχουν χαθεί . Ξαναβρίσκονται πολύ αργότερα. Και πάλι , δεν είναι τόσο πολύτιμοι . Βρες ένα χόμπι που να σου αρέσει πραγματικά και θα βρεις εκεί φίλους. Να σου αρέσει όμως και να το κάνεις με ενδιαφέρον , να μην είναι αποκλειστικά μέσον για φιλίες, να είναι και ολίγον ... σκοπός !!!

Από σχέσεις δεν κάνεις τίποτε ;;; Αν έβρισκες σχέση , θα είχες πολύ λιγότερη ανάγκη από φίλους.
    Πιστευω το χομπι θα με βοηθησει. Αυτο με τις σχολικες φιλιες η παλιες φιλιες γενικοτερα το εχω λογω ανασφαλειας. Αλλα μονο αυτο βλεπω και δεν ξερω τι να κανω ρε παιδια. Απο σχεση μια χαρα ειμαι. Ειναι το μονο που παει καλα στη ζωη μου αυτη τη στιγμη.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Σπουργίτι View Post
    Και στα 80 μπορείς να κάνεις φίλους μην ακούω βλακείες

Οι γιαγιάδες στα 80 πως πανε εκδρομούλες σε ιαματικά λουτρα και κανουν παρεούλες αμέσως.

Είναι λίγο κοινωνικες δεξιότητες και λίγο τύχη για να ταιριάξεις. Σιγά
    Κοινωνικες δεξιοτητες απο οτι φαινεται δεν διαθετω...

Senior Member
    Μαθε να μην συγκρινεσαι με τους αλλους, ειναι το ο,τι πιο τοξικο. Σε συνκρινε καποιος με αλλα παιδακια οταν ησουν μικρη;
    Βλεπω ομως οτι δεν ειναι 1-2 αλλοι. Ειναι ΟΛΟΙ οι αλλοι. Δεν εχει κανεις τοσο τεραστιο προβλημα με παρεες (δεν μιλαω για ουσιαστικες φιλιες γιατι θα ανοιξουμε ενα αλλο τεραστιο κεφαλαιο και δεν χρειαζεται). Επισης ναι, με συγκριναν με αλλα παιδακια. Συγκεκριμενα η μαμα μου. Καταλαβαινετε απο που πηγαζει ολο αυτο...

Senior Member
    Βλεπω ομως οτι δεν ειναι 1-2 αλλοι. Ειναι ΟΛΟΙ οι αλλοι. Δεν εχει κανεις τοσο τεραστιο προβλημα με παρεες (δεν μιλαω για ουσιαστικες φιλιες γιατι θα ανοιξουμε ενα αλλο τεραστιο κεφαλαιο και δεν χρειαζεται). Επισης ναι, με συγκριναν με αλλα παιδακια. Συγκεκριμενα η μαμα μου. Καταλαβαινετε απο που πηγαζει ολο αυτο...
    Aφου την ξερεις την πηγη του κακου, τα περι φιλους ειναι ασχετα. Δεν θελεις φιλους, να εισαι σαν τους αλλους θελεις.

Senior Member
    Και συγκεκριμενα θελεις να αποδειξεις στην μανα σου που ειναι στο κεφαλι σου πως εισαι καλη σαν τους αλλους.

Κοινωνικες δεξιοτητες απο οτι φαινεται δεν διαθετω...
    Τα βλέπεις πιο μαύρα από ότι είναι.

Αφού έχεις αγόρι και τα πάτε και καλά, σίγουρα, έχεις ΚΑΠΟΙΕΣ κοινωνικες δεξιότητες. Από εκεί και περα αυτο το πράγμα, το εξασκείς για μια ζωή, δεν είναι ότι έγινε έγινε μεχρι τα 20 και μετά τέλος!

Λες ότι αλλοι φίλοι σου σε παρατάνε αλλους αναγκάζεσαι να τους κόψεις, έτσι γίνεται με όλες τις παρέες σε ολες τις ηλικίες, και στα 30 σου το ιδιο θα είναι. Μπορεί να έχεις άτομα 10 και 20 χρόνια στη ζωή σου και να κόψετε, δεν υπάρχουν εγγυήσεις σ αυτά.

Τώρα, για τις παρέες , 1 κορίτσι που να είναι πιο πολύ στο στυλ σου σε ΟΛΗ τη σχολή δεν υπάρχει?

Και πες ότι τρως άκυρο απο τη σχολή, σε καμιά δραστηριότητα έχεις προσπαθήσει να γνωρίσεις κόσμο και να βγαίνετε?
    Επίσης μετά τη παιδική ηλικία να εχεις στο μυαλό σου ότι παίρνει λίγο παραπάνω να ενταχθεις σε παρέα ή να δέσεις με κάποιον, μη περιμενεις να γίνετε κολλητοί αμέσως

Senior Member
    Aφου την ξερεις την πηγη του κακου, τα περι φιλους ειναι ασχετα. Δεν θελεις φιλους, να εισαι σαν τους αλλους θελεις.
    Μου συμβαινει και αυτο δεν θα το αρνηθω. Αλλα εκτος απο αυτο νιωθω οτι εχω την αναγκη να ενταχθω σε μια παρεα, να εχω κοσμο γυρω μου κτλ. Το διλημμα τωρα ειναι αν τους θελω οντως η αν τους θελω γιατι δεν νιωθω καλα με τον εαυτο μου

Page 17 of 69 FirstFirst ... 715161718192767 ... LastLast