Δεν εχω φιλους - Page 18
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 18 of 69 FirstFirst ... 816171819202868 ... LastLast
Results 256 to 270 of 1031
    Senior Member
    Quote Originally Posted by axl100 View Post
    Και συγκεκριμενα θελεις να αποδειξεις στην μανα σου που ειναι στο κεφαλι σου πως εισαι καλη σαν τους αλλους.
    Το ξερω οτι ειμαι καλη, δεν πιστεψα ποτε οτι ελεγε η μαμα μου. Απλα μου εμεινε "ψυχολογικο" ξερετε. Νομιζω πιο πολυ στους αλλους θελω το αποδειξω. Οτι αξιζω

Senior Member
    Quote Originally Posted by Σπουργίτι View Post
    Τα βλέπεις πιο μαύρα από ότι είναι.

Αφού έχεις αγόρι και τα πάτε και καλά, σίγουρα, έχεις ΚΑΠΟΙΕΣ κοινωνικες δεξιότητες. Από εκεί και περα αυτο το πράγμα, το εξασκείς για μια ζωή, δεν είναι ότι έγινε έγινε μεχρι τα 20 και μετά τέλος!

Λες ότι αλλοι φίλοι σου σε παρατάνε αλλους αναγκάζεσαι να τους κόψεις, έτσι γίνεται με όλες τις παρέες σε ολες τις ηλικίες, και στα 30 σου το ιδιο θα είναι. Μπορεί να έχεις άτομα 10 και 20 χρόνια στη ζωή σου και να κόψετε, δεν υπάρχουν εγγυήσεις σ αυτά.

Τώρα, για τις παρέες , 1 κορίτσι που να είναι πιο πολύ στο στυλ σου σε ΟΛΗ τη σχολή δεν υπάρχει?

Και πες ότι τρως άκυρο απο τη σχολή, σε καμιά δραστηριότητα έχεις προσπαθήσει να γνωρίσεις κόσμο και να βγαίνετε?
    Επίσης μετά τη παιδική ηλικία να εχεις στο μυαλό σου ότι παίρνει λίγο παραπάνω να ενταχθεις σε παρέα ή να δέσεις με κάποιον, μη περιμενεις να γίνετε κολλητοί αμέσως
    Σιγουρα εχω καποιες δεξιοτητες ναι αλλα με το αγορι μου ηταν αλλιως. Τον γνωρισα μεσα σε μια παρεα που ηταν η πρωην κολλητη μου. Μονο με εκεινη ενιωθα ασφαλεια να κοινωνικοποιηθω. Οποτε ημουν "κοινωνικη" με την παρεα της και εκει γνωριστηκαμε με το αγορι μου. Τωρα ομως κοψαμε με αυτη την κοπελα και οσο δυσκολο και να ειναι δεν πρεπει να τη δεχτω πισω στη ζωη μου γιατι εκανε πολλα. Γενικα οταν δεν ηταν αυτη μπροστα ημουν παρα πολυ ησυχη. Σκεφτειτε οτι τα παιδια στο σχολειο δεν με γνωρισαν ποτε. Καποιοι δεν ηξεραν ουτε το ονομα μου.

Το ξερω οτι με τους περισσοτερους κοβεις. Αλλα βλεπω οτι οι περισσοτεροι εχουν καποιον που μενει χρονια. Και ετσι αποδεικνυεται οτι υπαρχει μια δυνατη φιλια. Εγω δεν το εχω αυτο. Και οταν λεω χρονια δεν εννοω απαραιτητα απο το νηπιαγωγειο. Εννοω πχ απο γυμνασιο-λυκειο (ετσι κι αλλιως ειμαι μικρη για να πω οτι μια μακροχρονια φιλια ξεκινησε πιο μετα. Οι φιλιες που ξεκινανε πιο μετα στη ζωη δεν εχουν γινει ακομα μακροχρονιες. Ειμαι μονο 21, καταλαβατε).

Εχω καποιες παρεες στη σχολη αλλα βλεπω οτι με κανουν περα καποιες φορες και δεν ξερω. Επισης δεν εχω ασχοληθει αρκετα με καποια δραστηριοτητα για να πω οτι θα γνωρισω κοσμο εκει. Σκεφτομαι ομως να ξεκινησω γυμναστηριο.

Συμφωνω. Στην παιδικη ηλικια θες απλα καποιον για να παιζετε. Μετα υπαρχουν και αλλα κριτηρια.

Senior Member
    Επισης ενα update για οσους ελεγαν για την κοπελα του φιλου του αγοριου μου. Χωρισαν οποτε δεν νομιζω να "ενταχθει" ποτε στην παρεα τους. Επισης ηταν 3 χρονια μικροτερη μου (που σε αυτες τις ηλικιες δεν εχεις τοσα κοινα. Επισης ολη μου τη ζωη εκανα παρεα με μικροτερους οποτε τωρα θελω ατομα στην ηλικια μου η μεγαλυτερα. Τουλαχιστον για να δω πως ειναι), και για διαφορους λογους τη θεωρουσα λιγο χαζουλα (θα μου πειτε ξερω γω ναι και εσυ δρν εισαι Αϊνσταϊν αλλα πρωτον δεν με θεωρω ντιπ χαζη και δευτερον θελω να εχω καποια στανταρ στις φιλιες μου. Το να φερνω τον καθε τυχαιο δκοντα μιυ επειδη νιωθω μονη μου δεν εχει παει πολυ καλα ως τωρα).

Senior Member
    Quote Originally Posted by Idkwhattosaytho View Post
    Βλεπω ομως οτι δεν ειναι 1-2 αλλοι. Ειναι ΟΛΟΙ οι αλλοι. Δεν εχει κανεις τοσο τεραστιο προβλημα με παρεες (δεν μιλαω για ουσιαστικες φιλιες γιατι θα ανοιξουμε ενα αλλο τεραστιο κεφαλαιο και δεν χρειαζεται). Επισης ναι, με συγκριναν με αλλα παιδακια. Συγκεκριμενα η μαμα μου. Καταλαβαινετε απο που πηγαζει ολο αυτο...
    οχι, δεν ειναι ΟΛΟΙ οι αλλοι. κι αυτο διαστρεβλωση ειναι... αν ειχες πραγματικη αναγκη απο φιλους και παρεες, θα τις ειχες. δεν ειναι οι φιλοι η αναγκη σου, αλλα η ΣΥΓΚΡΙΣΗ η ιδια.
    εχεις τον ανθρωπο σου, που ειναι ο συντροφος σου κι εσυ μιλας σαν να εισαι μονη κι ερημη σε αυτον τον κοσμο...

Senior Member
    Επισης ενα update για οσους ελεγαν για την κοπελα του φιλου του αγοριου μου. Χωρισαν οποτε δεν νομιζω να "ενταχθει" ποτε στην παρεα τους. Επισης ηταν 3 χρονια μικροτερη μου (που σε αυτες τις ηλικιες δεν εχεις τοσα κοινα. Επισης ολη μου τη ζωη εκανα παρεα με μικροτερους οποτε τωρα θελω ατομα στην ηλικια μου η μεγαλυτερα. Τουλαχιστον για να δω πως ειναι), και για διαφορους λογους τη θεωρουσα λιγο χαζουλα (θα μου πειτε ξερω γω ναι και εσυ δρν εισαι Αϊνσταϊν αλλα πρωτον δεν με θεωρω ντιπ χαζη και δευτερον θελω να εχω καποια στανταρ στις φιλιες μου. Το να φερνω τον καθε τυχαιο δκοντα μιυ επειδη νιωθω μονη μου δεν εχει παει πολυ καλα ως τωρα).
    εχμ.... οι αλλοι δεν ειναι παγωτα για να τους διαλεγεις "για να δεις πως ειναι"...
    φιλο κανεις καποιον γιατι ΤΑΙΡΙΑΖΕΤΕ, ΝΟΙΩΘΕΤΕ ΚΑΛΑ οταν κανετε παρεα, εκτιμας τον χαρακτηρα του, την προσωπικοτητα του. μπορει να ειναι και μικροτερος και μεγαλυτερος, δεν εχιε να κανει.. δεν κανεις φιλο καποιον που ταιριαζει σε καποια κουτακια πουε γκεφαλικα εχεις βαλει (πχ, τοσα χρονια μεγαλυτερος, τοσο εξυπνιος, τοσο ψηλος, τοσο ξανθος)...
    Last edited by Remedy; 25-09-2024 at 09:24.

Senior Member
    Πιστευε το ρε φιλε τι να σου κανω...
    μην δινεις σημασια. πεταει την μπαλα στην εξεδρα, μπας και συμμαζεψει τ ασυμμαζευτα. ουτε η ιδια το πιστευει αυτο που λεει. εχει σκασει που προδωσε παλι την "ταυτοτητα" της...

Το ξερω οτι ειμαι καλη, δεν πιστεψα ποτε οτι ελεγε η μαμα μου. Απλα μου εμεινε "ψυχολογικο" ξερετε. Νομιζω πιο πολυ στους αλλους θελω το αποδειξω. Οτι αξιζω
    Καλημερα,αν οντως ειναι αυτα τα θεματα σου και αν οντως γενικα αντιμετωπιζεις ο,τι λες το ξερεις καλα και η ιδια πως εφοσον εισαι εδω μεσα και ακους ΤΟΣΕΣ ΓΝΩΜΕΣ...ο δρομος ειναι ενας η ψυχοθεραπεια...αν δεν εχεις την οικονομικη δυνατοτητα υπαρχουν στον δημο δωρεαν, το ειχα δει και στο στελνω οπως το ειχα στειλει και σε εναν συνομιλικο σου(ελπιζω να ειστε οτνως συνομιλικοι) ΞΕΝΙΟ ΖΕΥΣ λεγεται κανε google,τωρα ολα τα υπολοιπα συγγνωμη αλλα δεν βγαζουν νοημα ,να λες με καθε λεπτομερεια τι γινεται και ουτε βγαινει νοημα πως προσωπικα εισαι ενταξει επειδη εχεις αγορι γιατι και σε αυτη την συνθηκη καποια στιγμη θα ερθει το προβλημα γιατι θα ''κρεμαστεις'' επανω του βαθια μεσα σου το ξερεις και αυτο...οποτε ψυχοθεραπεια και ηρεμια αλλιως θα καθεσαι εδω και απλα θα γραφεις αυτα...μαγικα ραβδακια δεν υπαρχουν μικρη γλυκεια αμυγδαλια(ευχομαι να εισαι) προσπαθεια να γινεις και να δηλωσεις αυτο που πραγματικα θες να εισαι χωρις να μπαινεις σε καλουπια,υπαρχει,οποτε ψυχοθεραπεια για να γνωρισεις εσενα και μετα θα σε γνωρισουν και οι υπολοιποι

Quote Originally Posted by Remedy View Post
    μην δινεις σημασια. πεταει την μπαλα στην εξεδρα, μπας και συμμαζεψει τ ασυμμαζευτα. ουτε η ιδια το πιστευει αυτο που λεει. εχει σκασει που προδωσε παλι την "ταυτοτητα" της...
    ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ που θα αναφερεσαι σε μενα και στις ''υποθεσεις'' σου θα τρως αναφορα αφου δεν ειχες τα μουτρα να απαντησεις σε οτι σου εγραψα χθες και να το λυσουμε,θα το λυσουμε με τις αναφορες..μηπως και συστηθουμε και ναα γινεται να βρουν ποιος και τι μπαινει και αν ειναι ο ιδιο απο την IP,
    Καλημερα αν και δεν ξυπνησες καλα οπως φαινεται μεσα στη χολη...

Senior Member
    οχι, δεν ειναι ΟΛΟΙ οι αλλοι. κι αυτο διαστρεβλωση ειναι... αν ειχες πραγματικη αναγκη απο φιλους και παρεες, θα τις ειχες. δεν ειναι οι φιλοι η αναγκη σου, αλλα η ΣΥΓΚΡΙΣΗ η ιδια.
    εχεις τον ανθρωπο σου, που ειναι ο συντροφος σου κι εσυ μιλας σαν να εισαι μονη κι ερημη σε αυτον τον κοσμο...
    Οι περισσοτεροι τελος παντων. Ειδικα οταν μενεις στο ιδιο μερος ολη σου τη ζωη και δεν μετακομιζεις βλεπεις συνεχως τους ιδιους. Μετα που πας για σπουδες γνωριζεις αλλους αλλα παντα γυρνας στο σπιτι σου και τους φιλους που ηδη ειχες.
    Επισης σαν ανθρωπος (δυστυχως) εχω την ταση να κοιταω τα αρνητικα. Το.αγορι μου φυσικα και ειναι σημαντικο για εμενα, φυσικα και τον αγαπαω αλλα καλως η κακως το φιλικο κομματι δεν μπορει να μου το καλυψει. Ναι ταιριαζουμε και σαν ατομα, αν δεν ημασταν μαζι θα καναμε παρεα πιστευω αλλα τωρα ειναι διαφορετικο. Επισης αυτος εχει πολλους φιλους (και παιδικους και μη) και επειδη εγω δεν εχω δεν υπαρχει ισορροπια σε αυτο το κομματι. Οποτε παλι κατανταει "προβλημα"

Senior Member
    εχμ.... οι αλλοι δεν ειναι παγωτα για να τους διαλεγεις "για να δεις πως ειναι"...
    φιλο κανεις καποιον γιατι ΤΑΙΡΙΑΖΕΤΕ, ΝΟΙΩΘΕΤΕ ΚΑΛΑ οταν κανετε παρεα, εκτιμας τον χαρακτηρα του, την προσωπικοτητα του. μπορει να ειναι και μικροτερος και μεγαλυτερος, δεν εχιε να κανει.. δεν κανεις φιλο καποιον που ταιριαζει σε καποια κουτακια πουε γκεφαλικα εχεις βαλει (πχ, τοσα χρονια μεγαλυτερος, τοσο εξυπνιος, τοσο ψηλος, τοσο ξανθος)...
    Οχι τους φιλους σου τους διαλεγεις. Πρεπει να πληρουν τα στανταρ που εχεις θεσει. Αλλο η παρεα αλλο οι φιλοι. Εγω ας πουμε τωρα που μπαινω 4ο ετος θεωρω οτι δεν εχω τοσα κοινα με ενα ατομο που μολις βγηκε απο το σχολειο. Θελω να ταιριαζω και να μπορω να συζηταω με τους φιλους μου, οχι να κανω παρεα με τους παντες για να μη νιωθω μονη μου

Senior Member
    Quote Originally Posted by TSAKALI APO TA_LIDL View Post
    Καλημερα,αν οντως ειναι αυτα τα θεματα σου και αν οντως γενικα αντιμετωπιζεις ο,τι λες το ξερεις καλα και η ιδια πως εφοσον εισαι εδω μεσα και ακους ΤΟΣΕΣ ΓΝΩΜΕΣ...ο δρομος ειναι ενας η ψυχοθεραπεια...αν δεν εχεις την οικονομικη δυνατοτητα υπαρχουν στον δημο δωρεαν, το ειχα δει και στο στελνω οπως το ειχα στειλει και σε εναν συνομιλικο σου(ελπιζω να ειστε οτνως συνομιλικοι) ΞΕΝΙΟ ΖΕΥΣ λεγεται κανε google,τωρα ολα τα υπολοιπα συγγνωμη αλλα δεν βγαζουν νοημα ,να λες με καθε λεπτομερεια τι γινεται και ουτε βγαινει νοημα πως προσωπικα εισαι ενταξει επειδη εχεις αγορι γιατι και σε αυτη την συνθηκη καποια στιγμη θα ερθει το προβλημα γιατι θα ''κρεμαστεις'' επανω του βαθια μεσα σου το ξερεις και αυτο...οποτε ψυχοθεραπεια και ηρεμια αλλιως θα καθεσαι εδω και απλα θα γραφεις αυτα...μαγικα ραβδακια δεν υπαρχουν μικρη γλυκεια αμυγδαλια(ευχομαι να εισαι) προσπαθεια να γινεις και να δηλωσεις αυτο που πραγματικα θες να εισαι χωρις να μπαινεις σε καλουπια,υπαρχει,οποτε ψυχοθεραπεια για να γνωρισεις εσενα και μετα θα σε γνωρισουν και οι υπολοιποι
    Κανω ψυχοθεραπεια 3 μηνες αλλα δεν εχω βοηθηθει ακομα. Μαλλον εγω δεν το θελω αρκετα. Αυτο που λες με το αγορι μου ισχυει. Ηδη εχω "κρεμαστει" πανω του γιατι νιωθω οτι μονο με αυτον ταιριαζω και μονο αυτος με καταλαβαινει. Αλλα οπως ειπα και πριν (στον/στην Remedy νομιζω) στο φιλικο κομματι δεν υπαρχει ισορροπια επειδη εκεινος εχει πολλους φιλους. Επισης το προβλημα ειναι πιο βαθυ δικο μου δεν ειναι ολα τοσο μαυρα. Αλλα ειλικρινα δεν ξερω πως να το αντιμετωπισω πλεον με ριχνει παρα πολυ

Senior Member
    Quote Originally Posted by TSAKALI APO TA_LIDL View Post
    ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ που θα αναφερεσαι σε μενα και στις ''υποθεσεις'' σου θα τρως αναφορα αφου δεν ειχες τα μουτρα να απαντησεις σε οτι σου εγραψα χθες και να το λυσουμε,θα το λυσουμε με τις αναφορες..μηπως και συστηθουμε και ναα γινεται να βρουν ποιος και τι μπαινει και αν ειναι ο ιδιο απο την IP,
    Καλημερα αν και δεν ξυπνησες καλα οπως φαινεται μεσα στη χολη...
    Μπα, ξερεις και απο IP; Τοτε σιγουρα ξερεις πως την αλlαζεις με ενα ρεσταρτ στο ρουτερ η απλα χρησημοποιοντας VPN.

Senior Member
    Κανω ψυχοθεραπεια 3 μηνες αλλα δεν εχω βοηθηθει ακομα. Μαλλον εγω δεν το θελω αρκετα. Αυτο που λες με το αγορι μου ισχυει. Ηδη εχω "κρεμαστει" πανω του γιατι νιωθω οτι μονο με αυτον ταιριαζω και μονο αυτος με καταλαβαινει. Αλλα οπως ειπα και πριν (στον/στην Remedy νομιζω) στο φιλικο κομματι δεν υπαρχει ισορροπια επειδη εκεινος εχει πολλους φιλους. Επισης το προβλημα ειναι πιο βαθυ δικο μου δεν ειναι ολα τοσο μαυρα. Αλλα ειλικρινα δεν ξερω πως να το αντιμετωπισω πλεον με ριχνει παρα πολυ
    Αφου κοροϊδευεις τον εαυτο σου και τους αλλους. Πως να σε βοηθησει ο θεραπευτης εαν δεν λες το πραγματικο προβλημα σου; Οσο ευεβρισκεις προβληματα για να καλυψεις την ντροπη που σε εχουν ποτησει δεν θα βγαζεις ακρη. Θα μιλησεις για την ντροπη σου στον θεραπευτη.

Senior Member
    Quote Originally Posted by axl100 View Post
    Αφου κοροϊδευεις τον εαυτο σου και τους αλλους. Πως να σε βοηθησει ο θεραπευτης εαν δεν λες το πραγματικο προβλημα σου; Οσο ευεβρισκεις προβληματα για να καλυψεις την ντροπη που σε εχουν ποτησει δεν θα βγαζεις ακρη. Θα μιλησεις για την ντροπη σου στον θεραπευτη.
    Μα για τα παντα μιλαω. Δεν τη ντρεπομαι τη γυναικα. Επισης εχω χρονια θεμα με το αγχος οποτε πρεπει να λυθει και συτο. Και οταν κανεις αυτες τις εναλλαγες μεταξυ 2 προβληματων ειναι λιγο δυσκολο να λυσεις οντως κατι

Senior Member
    Μα για τα παντα μιλαω. Δεν τη ντρεπομαι τη γυναικα. Επισης εχω χρονια θεμα με το αγχος οποτε πρεπει να λυθει και συτο. Και οταν κανεις αυτες τις εναλλαγες μεταξυ 2 προβληματων ειναι λιγο δυσκολο να λυσεις οντως κατι
    Tο αγχος ειναι συμπτωμα, οταν αντιμετωπισεις την ντροπη που νιωθεις θα δεις τα πραγματα διαφορετικα, δεν θα νιωθεις μειωνεκτικα πια. Η ντροπη σου διαστρεβλωνει πως βλεπεις την πραγματικοτητα και ποια ειναι τα προβληματα σου, με αποτελεσμα να μην μπορεις να τα επικοινωνησεις σωστα στην θεραπεια.

Για παραδειγμα: Αντι να πεις "Ντρεπομαι που δεν εχω φιλους" εσυ λες "Δεν εχω φιλους" - κανεις σαν η ντροπη δεν υπαρχει επειδη ειναι το πιο ευκολο να βαλεις το προβλημα κατω απο το χαλι.
    Last edited by axl100; 25-09-2024 at 12:14.

Page 18 of 69 FirstFirst ... 816171819202868 ... LastLast