Δεν εχω φιλους - Page 38
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 38 of 69 FirstFirst ... 28363738394048 ... LastLast
Results 556 to 570 of 1031
    Senior Member
    Quote Originally Posted by _Vassilis View Post
    I-keep-worrying-without-reason-tho ακούγεσαι λίγο too much εκλεκτική νομίζω. Δεν είναι αναγκαία κακό αυτό αλλά καλύτερα μην θέτεις τόσο υψηλά στάνταρ για να πιεις έναν απλό καφέ. Μην κλωτσάς την ευκαιρία, βγες πιες το καφεδάκι σου και άσε τους να λένε τις σκατά απόψεις. Δεν ψάχνεις αδελφές ψυχές για να πιεις έναν απλό καφέ.. Καντο κιόλας σαν εξάσκηση για σένα την ίδια αφού έχεις λίγο θεματάκι με το κοινωνικό.. Δεν μπορεί, κάποια στιγμή από τα πολλά «σκατά» θα βρεθεί και κάτι που να αξίζει.. Μην απογοητεύεσαι :)
    Μα ειναι τραγικο αυτο που συμβαινει. Οι μονοι γνωστοι που εχω πλεον ειναι απο το χωριο και σκεφτονται ολοι ετσι. Απο την πολη που εμενα (3η γυμνασιου-3η λυκειου) με εχουν ξεχασει ολοι. Κατι πηγε πολυ λαθος. Η δεν θα ταιριαζω η θα μου φερονται σκατα η θα εχουν σκατα αποψεις. Δεν γινεται μια ζωη να ηταν ολοι ετσι. Ολοι καποιον κρατανε. Και ειναι ολοι καλα. Παλι εγω υστερω.

Senior Member
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Δεν έχουν όλοι φίλους. Και το τι είναι φυσιολογικό και τι όχι είναι μεγάλη κουβέντα. Άλλοι κάνουν παρέα με άτομα που δεν εκτιμούν επειδή φοβούνται να είναι μόνοι, άλλοι δεν κάνουν παρέα με κανέναν για να είναι σίγουροι ότι δεν θα πληγωθουν, άλλοι θέλουν να έχουν φίλους και δεν τους βγαίνει και άλλοι θέλουν την ησυχία τους και δεν την έχουν..
    Κάνε κάποια δραστηριότητα. Το έχουμε ξανά πει ..
    Το ξαναειπαμε ναι αλλα δεν μου παει τοσο καλα. Δεν ξερω αν εχω χρονο για δραστηριοτητες γιατι ζοριζομαι πολυ με το διαβασμα. Και οι γνωστοι η θα ειναι καλα ατομα γενικα με σκατα αποψεις η θα εχουν πιο σωστες αποψεις αλλα δεν θα συμπεριφερονται τοσο καλα. (Δεν προλαβαινω να το αναλυσω τωρα αλλα γινεται. Πχ καποιος ομοφοβικος μπορει να ειναι γενικα ευγενικος, αλλα εγω δεν τον θελω εξαρχης αφου ειναι ομοφοβικος και παει λεγοντας. Η καποιος μπορει να μην ειναι ομοφοβικος, σεξιστης αλλα να μην κανει για φιλος γιατι ειναι διπροσωπος. Παραδειγματα που δεν αναιρουν το ενα το αλλο. Ολο τετοια παθαινω για αυτο ειμαι ετσι μονη)

Senior Member
    Quote Originally Posted by Idkwhattosaytho View Post
    Δεν ξερω αν εχω χρονο για δραστηριοτητες γιατι ζοριζομαι πολυ με το διαβασμα. Και οι γνωστοι η θα ειναι καλα ατομα γενικα με σκατα αποψεις η θα εχουν πιο σωστες αποψεις αλλα δεν θα συμπεριφερονται τοσο καλα. Πχ καποιος ομοφοβικος μπορει να ειναι γενικα ευγενικος, αλλα εγω δεν τον θελω εξαρχης αφου ειναι ομοφοβικος και παει λεγοντας. Η καποιος μπορει να μην ειναι ομοφοβικος, σεξιστης αλλα να μην κανει για φιλος γιατι ειναι διπροσωπος. Παραδειγματα που δεν αναιρουν το ενα το αλλο. Ολο τετοια παθαινω για αυτο ειμαι ετσι μονη)
    I-still-need-to-know-your-beliefs-upon-pretty-much-everything-tho..

Τους περνάς από κόσκινο εσύ για να πιεις το ρημαδοκαφέ.. Μην το ψειρίζεις τόσο βρε πουλάκι μου.. Ε, βγες και με τους δυο παραπάνω που είπες στο παράδειγμα (και ταυτόχρονα αν θες.. γιατί όχι..) Πάτε για τον καφέ και με τον διπρόσωπο θα μιλάτε για τις ταιριαστές απόψεις, ενώ με αυτόν που είναι ευγενικός θα ασχολείστε με τα υπόλοιπα εκτός του σεξιστικού/ομοφοβικού. «Πάθε» λίγο κι απ’ αυτό που λέω εγώ και δε θα ξεμένεις έτσι μόνη.. Κι αν είστε και πάνω από δυο στον καφέ θα ελαχιστοποιούνται και οι «αμήχανες σιωπές». Αλλά και πάλι θα σου πω άρχισε να συνηθίζεις να enjoy the silence.. Ακόμα και με παρέα..
    Last edited by _Vassilis; 19-10-2024 at 19:28.

Senior Member
    I-still-need-your-beliefs-upon-pretty-much-everything-tho..

Τους περνάς από κόσκινο εσύ για να πιεις το ρημαδοκαφέ.. Μην το ψειρίζεις τόσο βρε πουλάκι μου.. Ε, βγες και με τους δυο παραπάνω που είπες στο παράδειγμα (και ταυτόχρονα αν θες.. γιατί όχι..) Πάτε για τον καφέ και με τον διπρόσωπο θα μιλάτε για τις ταιριαστές απόψεις, ενώ με αυτόν που είναι ευγενικός θα ασχολείστε με τα υπόλοιπα εκτός του σεξιστικού/ομοφοβικού. «Πάθε» λίγο κι απ’ αυτό που λέω εγώ και δε θα ξεμένεις έτσι μόνη.. Κι αν είστε και πάνω από δυο στον καφέ θα ελαχιστοποιούνται και οι «αμήχανες σιωπές». Αλλά και πάλι θα σου πω άρχισε να συνηθίζεις να enjoy the silence.. Ακόμα και με παρέα..
    Απλα θελω τα ατομα διπλα μου να εχουν σωστες αποψεις. Και ας μην ειναι κολλητοι μου. Δεν μπορω να σκεφτομαι οτι θα μου πουνε οτι μονο η γυναικα πρεπει να κανει δουλειες του σπιτιου η οτι αν περασει διπλα μας ενας γκει θα τον φτυσουν. Δεν θα εμπιστευτω τον καθενα επειδη θα εχουμε τις ιδιες αποψεις προφανως αλλα ρε παιδια δεν γινεται.

Senior Member
    Ευχαριστω πολυ για το τραγουδι. Η αληθεια ειναι οτι δεν ειναι της εποχης μου και δεν το εχω ακουσει αλλα θα το ακουσω σιγουρα.

Senior Member
    Ευχαριστω πολυ για το τραγουδι. Η αληθεια ειναι οτι δεν ειναι της εποχης μου και δεν το εχω ακουσει αλλα θα το ακουσω σιγουρα.
    Να δώσεις βάση στο στίχο που λέει «words are very unnecessary».. ;)

Senior Member
    Να δώσεις βάση στο στίχο που λέει «words are very unnecessary».. ;)
    Θα το προσεξω. Παιδια τελευταια ερωτηση αλλα ειναι φυσιολογικο αυτο; Οχι το να μην ταιριαζεις η να γινει κατι και να ξεκοψεις. Να μην εχεις καθολου γνωστους και φιλους. Και φιλους να μην ειχα ποτε

Senior Member
    Θα το προσεξω. Παιδια τελευταια ερωτηση αλλα ειναι φυσιολογικο αυτο; Οχι το να μην ταιριαζεις η να γινει κατι και να ξεκοψεις. Να μην εχεις καθολου γνωστους και φιλους. Και φιλους να μην ειχα ποτε
    Βοηθάει κάπου ε αν κάνεις μια ερώτηση με διαφορετικό τρόπο? Θα πάρεις άλλη απάντηση?
    Εισαι ο μοναδικός άνθρωπος που δεν έχει φίλους, που δεν είχε φίλους και αυτό δεν είναι φυσιολογικό..
    Εντάξει τώρα? Αυτό ήθελες να ακούσεις. Στο είπα.

Senior Member
    Δεν τολμαω αυτο ειναι το θεμα. Αλλα με παλιους γνωστους που προσπαθησα να "συνδεθω" η δεν ταιριαζαμε πια η δεν ειχαμε κοινο ελευθερο χρονο. Επισης εχω βαρεθει να βρισκω κοσμο και να φευγουν. Θελω να εχω μια σιγουρια. Δεν ξερω πως ερχεται αυτο αλλα σιγουρα δεν ερχεται απο ενα γεια η εναν καφε μονο. Η ψυχολογος δεν μπορει να με βοηθησει γιατι ειμαι κολλημενη.
    μα τότε τί δουλειά κάνει αν δεν μπορεί να σε βοηθήσει, αν εσύ δεχεσαι για τον εαυτό σου κάτι απόλυτο;
    αντιλαμβάνομαι απο πού ήρθε αυτό το συμπερασμα αλλά δεν είσαι μόνο αυτό, δεν ξέρω.

Senior Member
    Φυσιολογικό είναι κ αυτο.
    Μια μερίδα κόσμου είναι πολύ κοινωνικοί , εξωστρεφής και έχουν πολλούς φίλους και γενικά κολλάνε με άλλα άτομα εύκολα.
    Άλλοι άνθρωποι έχουν φίλους αλλά όχι πολλούς, λίγους κ καλούς θα έλεγα .
    Άλλοι κουράζονται με φιλικές συναναστροφές και έχουν 1,2 φιλους.
    Και υπάρχει και ένα γκρουπ ανθρώπων πιο ντροπαλων και χαμηλών τόνων που δυσκολεύονται να κολλήσουν σε ένα γκρουπ ανθρώπων η μεμονωμένα με ένα δύο φίλους.

Εγώ θα έλεγα όσο ψάχνεις απεγνωσμένα για φίλους δεν θα βρίσκεις, δεν είναι κάτι που μπορείς να το τραβήξεις από τα μαλλιαυ η να κάνεις κάποιων να σε συμπαθήσει, που η συμπάθεια απέχει πολύ από την φιλία.

Όπως και να έχει πολλοί άνθρωποι έχουν μοναξιά και δεν έχουν φίλους για διάφορους λόγους. Είναι κάτι φυσιολογικό..

Senior Member
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Βοηθάει κάπου ε αν κάνεις μια ερώτηση με διαφορετικό τρόπο? Θα πάρεις άλλη απάντηση?
    Εισαι ο μοναδικός άνθρωπος που δεν έχει φίλους, που δεν είχε φίλους και αυτό δεν είναι φυσιολογικό..
    Εντάξει τώρα? Αυτό ήθελες να ακούσεις. Στο είπα.
    Παιδια απλα κολλαω γιατι δεν ξερω κανεναν (ουτε στο ιντερνετ βρισκω κανεναν) που να εχει ξεκοψει με τοσα ατομα η που ολοι οι φιλοι του να ειχαν τετοιες αποψεις. Υποτιθεται οταν φευγεις απο το χωριο πρεπει να υπαρχει εξελιξη. Οχι οτι στο χωριο ειναι ολοι πλεμπες αλλα κατι τετοιες αποψεις πρεπει να φευγουν. Πρεπει να καταλαβεις οτι ειναι απαρχαιωμενες. Το μισος δεν θα μας παει πουθενα. Επισης πρεπει να εισαι λιγο χαζος για να εισαι ομοφοβικος σορρυ κιολας. Ολοι η καποιον κρατησαν η καποιον βρηκαν. Η ειχαν καλη παρεα και εγινε κατι ξαφνικο και ξεκοψαν. Εμενα παντα με ειχαν στην απεξω σε ολες τις παρεες και δεν μου ελεγαν καν να βγω μαζι τους.
    Επισης ηθελα να ακουσω ακριβως το αντιθετο. Οτι ειναι φυσιολογικο για να παρω λιγη δυναμη. Ναι βγαζω το αντιθετο αλλα αν ακουσω παραδειγματα παρομοια με τα δικα μου θα ξεκολλησω καπως. Οποτε οχι δεν ηθελα να ακουσω αυτο.

Senior Member
    Quote Originally Posted by user View Post
    μα τότε τί δουλειά κάνει αν δεν μπορεί να σε βοηθήσει, αν εσύ δεχεσαι για τον εαυτό σου κάτι απόλυτο;
    αντιλαμβάνομαι απο πού ήρθε αυτό το συμπερασμα αλλά δεν είσαι μόνο αυτό, δεν ξέρω.
    Κατσε μπερδευτηκα λιγο χαχα. Η αληθεια ειναι οτι η ψυχολογος που παω δεν με βοηθαει. Ειναι καλουλα αλλα δεν.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Player View Post
    Φυσιολογικό είναι κ αυτο.
    Μια μερίδα κόσμου είναι πολύ κοινωνικοί , εξωστρεφής και έχουν πολλούς φίλους και γενικά κολλάνε με άλλα άτομα εύκολα.
    Άλλοι άνθρωποι έχουν φίλους αλλά όχι πολλούς, λίγους κ καλούς θα έλεγα .
    Άλλοι κουράζονται με φιλικές συναναστροφές και έχουν 1,2 φιλους.
    Και υπάρχει και ένα γκρουπ ανθρώπων πιο ντροπαλων και χαμηλών τόνων που δυσκολεύονται να κολλήσουν σε ένα γκρουπ ανθρώπων η μεμονωμένα με ένα δύο φίλους.

Εγώ θα έλεγα όσο ψάχνεις απεγνωσμένα για φίλους δεν θα βρίσκεις, δεν είναι κάτι που μπορείς να το τραβήξεις από τα μαλλιαυ η να κάνεις κάποιων να σε συμπαθήσει, που η συμπάθεια απέχει πολύ από την φιλία.

Όπως και να έχει πολλοί άνθρωποι έχουν μοναξιά και δεν έχουν φίλους για διάφορους λόγους. Είναι κάτι φυσιολογικό..
    Απλα δεν πειραξα κανεναν για να μου συμπεριφερθουν ετσι ολοι. Ουτε φταιω για να προσελκυω ομοφοβικους και σεξιστες. Τωρα ψαχνω απεγνωσμενα γιατι τους εχασα ολους. Δεν ξερω δεν μπορω να το διαχειριστω. Ολοι εχουν η πολλους φιλους η 1-2 καλους. Εγω ουτε αυτο. Απλα με οσους πιο κλειστους και ντροπαλους εχω μιλησει παντα εβρισκαν καποιον που τα πηγαιναν καλα ρε παιδια

Senior Member
    Παιδια απλα κολλαω γιατι δεν ξερω κανεναν (ουτε στο ιντερνετ βρισκω κανεναν) που να εχει ξεκοψει με τοσα ατομα η που ολοι οι φιλοι του να ειχαν τετοιες αποψεις. Υποτιθεται οταν φευγεις απο το χωριο πρεπει να υπαρχει εξελιξη. Οχι οτι στο χωριο ειναι ολοι πλεμπες αλλα κατι τετοιες αποψεις πρεπει να φευγουν. Πρεπει να καταλαβεις οτι ειναι απαρχαιωμενες. Το μισος δεν θα μας παει πουθενα. Επισης πρεπει να εισαι λιγο χαζος για να εισαι ομοφοβικος σορρυ κιολας. Ολοι η καποιον κρατησαν η καποιον βρηκαν. Η ειχαν καλη παρεα και εγινε κατι ξαφνικο και ξεκοψαν. Εμενα παντα με ειχαν στην απεξω σε ολες τις παρεες και δεν μου ελεγαν καν να βγω μαζι τους.
    Επισης ηθελα να ακουσω ακριβως το αντιθετο. Οτι ειναι φυσιολογικο για να παρω λιγη δυναμη. Ναι βγαζω το αντιθετο αλλα αν ακουσω παραδειγματα παρομοια με τα δικα μου θα ξεκολλησω καπως. Οποτε οχι δεν ηθελα να ακουσω αυτο.
    Αυτό ήθελες να ακούσεις επειδή σου είχαμε ήδη απαντησει με όλους τους τρόπους ότι "είναι φυσιολογικό να έχεις φίλους. Είναι φυσιολογικό να μην έχεις φίλους. Όλα είναι φυσιολογικά".

Αυτο με το χωριό δεν το κατάλαβα..

Page 38 of 69 FirstFirst ... 28363738394048 ... LastLast