Results 676 to 690 of 1031
Thread: Δεν εχω φιλους
-
22-10-2024, 22:48 #676
οι "υποψηφιοι φιλοι" δεν σε αγαπανε,, ουτε εχουν καποια προθεση να σε βοηθησουν να βελτιωθεις.
ουτε εσυ τους αγαπας. η αγαπη ερχεται μετα απο πολυ καιρο παρεας, με την κολλητη φιλια.
οι υποψηφιοι φιλοι, αποθαρυνονται απο αρνητικες συμπεριφορες και δεν δινουν πολλες ευκαιριες, οπως κι εσυ αποθαρρυνεσαι απο συμπεριφορες τους . ειδες οτι απομακρυνεσαι οταν βλεπεις αποψεις που δεν σου ταιριαζουν, χαρακτηρες που δεν σου ταιριαζουν, κλπ. το ιδιο κανουν κι οι αλλοι. κανεις δεν θα σε παρει απ το χερακι ενω δεν του εισαι τιποτε για να προσφερθει να σε βοηθησει να βελτιωθεις. κι αν το κανει, θα ειναι λαθος. θα ειναι χειριστικος. δεν ειμαστε νοσοκομες και γιατροι και ψυχολογοι, κανενος. οι σχεσεις ειναι ισοτιμες. οποιος παει να παιξει τον σωτηρα, απλα ειναι χειριστικος...
- 22-10-2024, 22:56 #677
δεν υπαρχει κανενας λογος για να ΜΗΝ εισαι η προτεραιοτητα καποιου. μπορει και να εισαι. μπορει και να μην εισαι ομως.
οσο πιο needy εισαι ομως, αυτο το εκπεμπεις και ειναι απωθητικο. κανεις δεν κανει φιλους απο λυπηση. μονο απο αληθινο ταιριασμα. και οταν ταιριαζεις με καποιον, το ξερει κι αυτος. δεν το ξερεις μονο εσυ. επομενως, δεν εχουν βρεθει ανθρωποι να ταιριαξετε, Ή εσυ δεν ενδιαφερθηκες καν να ταιριαξεις με καποιους γιατι το πραγματικο σου ενδιαφερον ηταν να τους κερδισεις. και οχι το οτι πραγματικα ειχες κοινα μαζι τους...
και παλι προκυπτει οπως και στην αρχη, οτι η αναγκη σου δεν ειναι η ανθρωπινη επαφη, αλλα η συγκριση και ο ανταγωνισμος..
επειδη ζηλευεις θελεις να βρεις φιλιες, οχι επειδη τις χρειαζεσαι..
22-10-2024, 23:31 #678
Εγω επειδη ειμαι πολυ ευαισθητη θα προσπαθουσα να σε βοηθησω και ας μη σε ηξερα αρκετα. Δεν θα σε αγαπουσα αν δεν σε ηξερα καλα γιατι η αγαπη κερδιζεται. Για να δεις αν ο αλλος αξιζει την αγαπη σου πρεπει να γνωριστειτε καλυτερα. Εκει συμφωνω. Δεν πιστευω οτι ειναι υποχρεωση κανενος να με βοηθησει, δεν το εννοουσα ετσι.
Μα φυσικα και απομακρυνομαι οταν βλεπω περιεργες συμπεριφορες και λαθος αποψεις (και ναι υπαρχουν λαθος αποψεις ειμαι καθετη σε αυτο, ειναι οι αποψεις που περιεχουν μισος πχ ρατσισμος, σεξισμος). Ειναι δυνατον να βλεπω ενα ενα τα ρεντ φλαγκ και να καθομαι; Το θεμα δεν ειναι να βρω ανθρωπους απλα. Το θεμα ειναι να βρω σωστους ανθρωπους (ειτε για απλη παρεα ειτε για κολλητους). Μην τα ισοπεδωνουμε ολα. ΔΕΝ γινεται να εχουμε τον καθενα διπλα μας. Ειναι χειριστικος καποιος αν δει οτι εχεις θεμα (οχι να ρωτησει η να απαιτει να τον εμπιστευτεις, αυτα καποιες φορες φαινονται) και προσπαθησει να σου δωσει μια συμβουλη; Χειριστικος ειναι ο ανθρωπος που προσπαθει να σου αλλαξει γνωμη για να περασει το δικο του, αυτος που θα ριξει το φταιξιμο ΜΟΝΟ σε εσενα και θα προσπαθησει να σε κανει οτι θελει.
Εδω σε παρακαλω ας συμφωνησουμε οτι διαφωνουμε.
22-10-2024, 23:39 #679
Αν ημουν θα το εβλεπα. Δεν απαιτω τιποτα απλα ξερω τι μπορω να δωσω εγω και τι κανουν τα αλλα ατομα στις φιλιες τους για αυτο απογοητευομαι. Δεν δειχνω τις αναγκες μου στους αλλους. Περιμενω να βρεθει ο αληθινος φιλος που θα τις καταλαβαινει επειδη θα με γνωριζει καλα. Δινομαι ολοκληρωτικα σε φιλιες και τελικα παιρνω τα τετοια μου (συγγνωμη κιολας). Δεν εχω ταιριαξει τοσο πολυ επειδη δεν εχει τυχει και επειδη ειμαι πολυ ντροπαλη για να προσεγγισω κοσμο και να δω με ποιους ταιριαζω. Αυτο μονο. Αν ζηλευα θα εκλαιγα σχεδον καθε μερα για 2-3 μηνες επειδη εβλεπα οτι δεν με σκεφτοταν κανεις; (να μου στειλει ενα μηνυμα η να μου προτεινει εξοδο πχ) Δεν ειναι ακριβως συγκριση αλλα στενοχωριεμαι οταν δινω τα παντα για μια φιλια και δεν παιρνω κανενα μα κανενα ανταλλαγμα (οχι υλικο προφανως. Εννοω να μου δειξεις και εσυ οτι νοιαζεσαι η να κανεις κατι καλο για μενα). Απλα θελω να νιωσω αυτη την ανιδιοτελη αγαπη που υπαρχει στις φιλιες. Δεν ειναι ουτε συγκριση ουτε ανταγωνισμος.
23-10-2024, 03:11 #680
Μήπως φαίνεται στους άλλους ότι δίνεις για να πάρεις? Ότι εσύ ναι μπορεί να προσπαθούσες να βοηθήσεις και ας μη την ήξερες αλλά να το έκανες μόνο και μόνο για να πάρεις αποδοχή? Μήπως προτιμάς ανθρώπους που δεν θα σε διάλεγαν ή πιο απομακρους επειδή θες να παλέψεις για να κερδίσεις την αποδοχή τους? Επειδή βρίσκεις ένα σωρό αρνητικά στους ανθρώπους που φαίνεται να σε δέχονται όπως είσαι.
Εντωμεταξύ πιο πάνω έγραψες ότι συζητησες με άτομα της ηλικίας σου για το θέμα "φιλιά" και συμφωνούν κι αυτοί με τις απόψεις σου, είπες και για τη γειτόνισσα που κάνατε βαθιές συζητήσεις, είπες για την άλλη που σου βρήκε δουλειά. Μπορεί να ανάφερες κι άλλα άτομα και να μη το θυμάμαι. Πάντως φαίνεται να έχεις ανθρώπους κοντά σου. Δεν είσαι σαν τον Λούκυ Λουκ.
Και τη μια λες ότι δεν είχες ποτέ φίλους και την άλλη λες ότι ναι είχες αλλά δεν σου φέρθηκαν σωστά.
23-10-2024, 07:34 #681
Έχεις ανάγκη από παρεούλα εσύ, γι αυτό πας να πέσεις έτσι με φόρα προς τους ανθρώπους.. Αυτό λίγο μετρίασέ το για τους εξής δυο λόγους. Ο ένας λόγος είναι αυτό που ήδη σου είπα και σου το επαναλαμβάνω τώρα. Οι άνθρωποι είναι πάντα άνθρωποι με αδυναμίες και πάντα θα κάνουν κάτι που θα μας απογοητεύσει.. Αν «κρεμαστείς» από πάνω τους, τότε όταν έρθει η ώρα και συμβεί αυτό θα σου στοιχίσει.. Το δεύτερο είναι πως όταν πας και πεφτεις με τα μούτρα πάνω στους ανθρώπους (από τη λαχτάρα σου για φιλία/παρέα..) τότε πετυχαίνεις το αντίθετο από το επιθυμητό αποτέλεσμα. Τους απωθείς. Αντανακλαστικά γίνεται αυτό. Προσπάθησε να κατεβάσεις ταχύτητα και να γίνεις λίγο πιο χαλαρή στην προσέγγισή σου. Θα τους κάνει να νιώσουν πιο άνετα μαζί σου.
Θα τους βρεις και τους φίλους με την «ανιδιοτελή αγάπη».. :) Ήδη βρήκες έναν και ήταν τόσο καλός μαζί σου που τελικά τον έκανες boyfriend.. Τώρα λοιπόν που έχεις boyfriend, τους επόμενους θα τους κρατήσεις για όντως φίλους. Γνώμη θα πω, εστίασε κυρίως σε κοριτσάκια κι όχι σε αγοράκια.. Θα ‘χετε και καλύτερη οικειότητα πιστεύω αλλά δεν το λέω μόνο για αυτό.
23-10-2024, 07:40 #682
εσυ εισαι αυτη που τα ισοπεδωνει ολα, ξερεις...
δεν ειπα αν ειναι η οχι υποχρεωση καποιου να βοηθαει αγνωστους... εννοειται οτι δεν ειναι.
ειπα, οτι δεν εχει την ΔΙΑΘΕΣΗ να βοηθαει αγνωστους κανεις, γιατι αν θελησει να βοηθησει ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ, υπαρχουν μερικα δισεκατομμυρια εκει εξω...
βοηθαει κανεις μονο δικους του ανθρωπους, και αν...
αλλιως αν θελει να βοηθησει αγνωστους, ασχολειται με εθελοντισμο ή φιλανθρωπια... αν ειναι να τρως την ενεργεια σου βοηθωντας αγνωστους, ξεκινας απο αυτους που εχουν μεγαλυτερη αναγκη...
αυτο ειπα κι εγω, οτι οπως εσυ απομακρυνεσαι αν δεις red flags, ετσι απομακρυνονται και οι αλλοι. προφανως για καποιους, εισαι εσυ τα red flags και απομακρυνονται, οπως εσυ απο αλλους..
δεν ειναι προνομιο σου το να μην σου καθεται καλα μια νεα γνωριμια...
αλλα για να συμβαινει αυτο, σημαινει οτι δεν εχεις βρει ακομα ανθρωπους που πραγματικα ταιριαζετε, γιατι αν ταιριαζατε θα κανατε παρεα. τοσο απλο ειναι...
δεν μιλαμε για "μια συμβουλη". μια συμβουλη, φυσικα ουτε κοστιζει, ουτε ειναι χειριστικοτητα να την προσφερεις στον οποιονδηποτε ΑΝ σου ζητηθει.
μιλαμε για ανθρωπο που θα θελει να ειναι διπλα σου για να σε βοηθαει, ενω δεν ειστε καν φιλοι... για να κανει δλδ αυτο που θα εκανε αν ηταν δικος σου ανθρωπος.
δεν ειναι ομως... οι φιλιες δεν ξεκινανε με προσφορα, ξεκινανε με κοινα ενδιαφεροντα, κοινες αποψεις, ταιριασμα στην διασκεδαση και στην συζητηση, τετοια απλα πραγματα. δεν καθομαστε να βγαλουμε τα εσωψυχα μας και ολο τον αρνητισμο που μας βασανιζει μολις γνωρισουμε καποιον...Last edited by Remedy; 23-10-2024 at 07:57.
23-10-2024, 07:56 #683
Δεν ξερω πως φαινεται δεν το εχω συζητησει. Λεω οτι δεν παιρνω τιποτα πισω γιατι το περιμενω καπως και μετα απογοητευομαι. Δεν το ζηταω προφανως. Απλα απογοητευομαι ξερετε. Δεν ξερω αν προτιμαω ανθρωπους δεν θα με διαλεγαν. Συνηθως στο σχολειο και στην αρχη της σχολης δεν διαλεγα καποιον με προσεγγιζαν αυτοι γιατι ημουν πολυ ησυχη και εβλεπαν οτι καθομουν μονη μου συνεχεια. Αλλα δεν κρατησαν. Μετα αυτοι εκαναν παρεα με αλλα ατομα που δεν με συμπαθουσαν και με εκαναν περα οποτε παλι εμενα μονη μου. Υπηρχαν φορες που δεν ειχα παρεα ουτε για να βγω και καθομουν πολυ συχνα στο σπιτι μονη μου οταν τα παιδια της ηλικιας μου ηταν εξω για καφε. Νιωθω οτι δεν εχω ουτε αναμνησεις απο τοτε και αυτο με ποναει. Αν ειχα παρεα και ξεκοβα τουλαχιστον θα ηταν αληθινο οσο κρατουσε και μετα θα ειχα τις αναμνησεις. Τωρα δεν εχω τιποτα. Και τωρα οσοι με ειχαν προσεγγισει δεν με χαιρετανε καν στο δρομο. Με δεχονται οπως ειμαι γιατι (χωρις να θελω να ψωνιστω) δεν κρινω, δεν ειμαι ρατσιστρια, ομοφιβικη, σεξιστρια, παρτακιας κλπ. Παντα θελω το καλυτερο για τους αλλους και παντα προσπαθω να βοηθησω οταν υπαρχει αναγκη. Αλλα μετα βλεπω οτι δεν με εμπιστευεται κανεις. Ας πουμε η διαδικτυακη μου φιλη που ελεγα τις προαλλες μου ειπε οτι ειναι ενα μηνα μαζι με καποιον αλλα δεν ειχα ιδεα. Το ηξεραν λεει μονο 2 ατομα. Ενω εχω για το αγορι μου της ειχα πει μετα απο μια εβδομαδα. Και μετα με ειρωνευτηκε για ενα αλλο θεμα και με πληγωσε καπως. Και για ποτο που ειπα να βγω με μια κοπελα το Σαββατο, δεν βγηκαμε γιατι μου εκανε μαλακια. Ειναι πιο περιπλοκο απο οσο νομιζετε γιατι ολοι καποια στιγμη βρισκουν.παρεα και εγω ποτε. Δεν ειναι φυσιολογικο αυτο. Μαλλον δεν ειναι γραφτο μου να εχω φιλους. Θα πρεπει να το αποδεχτω. Αν ηταν γραφτο μου θα ειχε τελειωσει ολο αυτο. Ειναι γραφτο μου να καταληξω οπως η μαμα μου. Η γειτονισσα ειναι μικροτερη και εχει αλλες 100 παρεες. Οσο και να συμπαθιομαστε δεν μπορω να μπω στον κυκλο της. Και παντα εχει κατι κανονισμενο. Το καλοκαιρι ας πουμε δεν βρεθηκαμε καθολου και μου ελεγε οτι τη βαραινε να ακουει για ολο αυτο. Δηλαδη σε ενα σοβαρο μου προβλημα δεν ηταν διπλα μου. Αυτη που μου βρηκε δουλεια ειναι απλα γνωστη μου. Εχει πολλες υποχρεωσεις και δεν εχει τοσο χρονο να βγαινει (οχι οτι πρεπει να βγαινει συνεχεια, το λεω για να μπορεσουμε να συζητησουμε και να γνωριστουμε καλυτερα). Και οταν εχει ελευθερο χρονο δεν θα προτιμησει να βγει μαζι μου θα βγει με αλλους. Επισης ειναι ομοφοβικη. Οσο και να τη συμπαθω δεν θελω τετοιους ανθρωπους στη ζωη μου.
Κοιτα το τελευταιο το εχω διατυπωσει λιγο μπερδεμενα χαχα. Λεω οτι δεν ειχα ποτε φιλους γιατι πολλες φορες εχω μεινει μονη και στο σχολειο απλα ημουν με κοσμο στην αυλη ας πουμε. Ημουν ησυχη και δεν μιλουσα. Οποτε δεν μπορω να πω οτι δεθηκα με καποιον. Και επειδη ημουν και καλη μαθητρια (μεχρι το γυμνασιο) προσπαθουσαν να με εκμεταλλευτουν και για σημειωσεις, ασκησεις κλπ. Μετα εκανα παρεα με την ξαδερφη μου και τους φιλους της και μου φερθηκαν σκατα. Ειχα δηλαδη για πολυ λιγο μια παρεα αλλα δεν θεωρω οτι ηταν φιλια γιατι αν ηταν πραγματικοι φιλοι δεν θα συμπεριφεροντουσαν ετσι. Τους κρατουσα και μετα τις μαλακιες γιατι δεν αντεχα να μεινω μονη μου. Αλλα αυτο δεν ηταν φιλια. Δεν ημουν ανετη μαζι τους και παντα επρεπε να φοβαμαι για την επομενη μαλακια. Οποτε ας το διατυπωσω αλλιως. Παλια ειχα μια παρεα, τωρα δεν εχω αλλα πραγματικους φιλους δεν ειχα ποτε.
23-10-2024, 08:04 #684
Ευχαριστω που καταλαβαινεις την αναγκη μου γιατι καποιοι λενε οτι απλα ζηλευω. Και δεν ξερω πως να τους εξηγησω το ποιντ μου. Το καταλαβαινω να εχεις μια αδυναμια αλλα μεχρι ενα σημειο. Αμα σας πω εμενα τι μου εχει τυχει... Εχω και εγω τις αδυναμιες μου αλλα ποτε δεν εχω πειραξει κανεναν τοσο ασχημα. Σχετικα με το 2ο ισως γινομαι λιγο υπερβολικη οντως αλλα παντα η προσπαθεια γινεται μονο απο τη μερια μου οποτε φαινεται οτι υπαρχει μια υπερβολη. Κανεις δεν ενδιαφερεται να με γνωρισει οντως. Και να βγουμε θα βγουμε μια φορα και μετα τελος. Για πραγματικη φιλια κανεις δεν ενδιαφερεται. Δεν μου αρκει το μια φορα και τελος απο τη στιγμη που εχω μεινει μονη μου.
Να ναι καλα το αγορι μου χαχα. Σε κοριτσια θελω να εστιασω ετσι κι αλλιως γιατι παντα μου ελειπε αυτη η κοριτσοπαρεα ξερετε. Αλλα πολλες φορες στις φιλιες των κοριτσιων δεν υπαρχει πολυ κραξιμο και διπροσωπια. Δεν θελω να ακουγεται σεξιστικο λεω αυτο που εχω παρατηρησει μονο. Εχω παρατηρησει οτι στις αντρικες φιλιες δεν υπαρχει τοσο. Για ποιο αλλο λογο το λες;
23-10-2024, 08:06 #685
Επειδή νιώθω ότι θα σου ξαναπώ τα ίδια. Θα τα πω ακόμη μια φορά και θα το αφήσω εδώ. Να μην κουράζω με τα ίδια και τα ίδια. Αν κάποια στιγμή δω ότι έχω να προσθέσω κάτι θα επανέλθω.
Δεν βγαίνεις με ανθρώπους που δείχνουν ότι είναι οκ απέναντι σου και βρίσκεις ένα σωρό δικαιολογίες (πχ έχει χίλιες παρέες).
Λες πως μόνο οι άλλοι φταίνε που έφυγαν από τη ζωή σου και δεν είσαι διατεθειμένη να δεις τα πιθανά λάθη που μπορεί να έκανες και εσύ.
Κλαίγεσαι συνέχεια για το πως σου φέρθηκαν οι άλλοι πράγμα που δεν βοηθά να προχωρήσεις. Δεν φταίνε μόνο οι άλλοι.
Δεν ξεκινάς μια δραστηριότητα για να γνωρίσεις καινούργια άτομα.
23-10-2024, 08:13 #686
Στην πρωτη παραγραφο συμφωνω με ολα (εκτος την πρωτη προταση).οποτε δεν εχω κατι αλλο να προσθεσω. Μα δεν ξερω ποια ειναι τα δικα μου ρεντ φλαγκ. Προσπαθω να δειχνω παρα πολυ αγαπη και να ακουω τον αλλο (δεν θα το αναλυσω τωρα βασικα).
Οντως δεν ειναι προνομιο μου το μην μου καθεται καλα καμια νεα γνωριμια. Ειναι κατι που με ποναει παρα πολυ και καθε μερα αναρωτιεμαι τι κανω λαθος. Παντα πιστευα οτι κατι παει λαθος μαζι μου και πανε ετσι οι σχεσεις μου αλλα δεν μπορουσα να βρω τι ηταν αυτο. Τωρα ετσι οπως το ειπες με πονεσε ακομα πιο πολυ. Δεν μπορω να βρω καμια εξηγηση μονη μου και με το να τονιζει καποιος αλλος, μου δειχνει οτι οντως εγω ειμαι το προβλημα. Ναι ενταξει δεν μου παει καλα ολο αυτο; Τοσο κακος ανθρωπος ειμαι; Το θεμα δεν ειναι μονο να ταιριαζεις. Το θεμα ειναι να σου φερονται και καλα. Ας πουμε με κατι κοριτσια απο τη σχολη που καναμε παρεα στο 2ο ετος ταιριαζαμε σε γουστα κλπ (αποψεις οχι τοσο αλλα το καταλαβα αργα) αλλα μετα αρχισαν να φερονται ΑΠΑΙΣΙΑ. Αν μου φερονται ετσι τι να το κανω που μπορουμε να βγουμε για ενα ποτο σε ενα συγκεκριμενο μαγαζι επειδη ακουμε την ιδια μουσικη; Εε χεστηκα για αυτο. Πρεπει να βρω ενα συνδυασμο. Και να ταιριαζουμε σε γουστα, αποψεις κλπ και να ειναι καλοι ανθρωποι.
Μα δεν ξεκιναω καμια φιλια, γνωριμια κλπ με την προθεση να γινει ο αλλος ο ψυχολογος μου το εχω ξαναπει αυτο. Απλα οταν γινεται κατι παρατηρω οτι μονο εγω βοηθαω. Οταν συμβαινει κατι σε εμενα ολοι εξαφανιζονται. Δεν γνωριζω καποιον και απο την πρωτη συζητηση του λεω τα προβληματα μου.
23-10-2024, 08:15 #687
Παιδια ενταξει για να μου φερονται ολοι σκατα και να μην μπορω και να γνωρισω κοσμο μαλλον δεν ειναι γραφτο μου να βρω φιλους. Δεν χρειαζοταν καν να ξεκινησω αυτο το θρεντ. Αφου λυση δεν υπαρχει. Δεν ειναι τοσο δυσκολο για κανεναν αυτο. Ολοι καποια στιγμη τα καταφερνουν. Εγω μονο παλευω. Δεν θα τα καταφερω ποτε. Θα μεινω με το αγορι μου και θα προσπαθησω να το ξεπερασω.
23-10-2024, 08:57 #688
να μην "προσπαθεις" τοσο πολυ...
να ενα στανταρ ρεντ φλαγκ σε μια νεα γνωριμια.
η "προσπαθεια" οταν δεν καλογνωριζεσαι με καποιον, ειδικα η "προσπαθεια να δειξεις παρα πολλη αγαπη", ειναι major red flag.. αυτο ακριβως ειναι το neediness, δεν ειναι κατι αλλο... αυτο ακουμπαει σε αυτο ακριβως που ειπα κι εγω και ο βασιλης και δεν δειχνεις να το κατανοεις.
μην πεφτεις με τα μουτρα στους αλλους. δειχνει απελπισια. και ξερουμε οτι η προθεση σου ειναι καλη, αλλα η συμπεριφορα αυτη ειναι απωθητικη. δειχνει οτι καποιος θελει απελπισμενα να σου φορτωθει...
δεν εισαι ΕΣΥ το προβλημα. η συμπεριφορα σου ειναι το προβλημα. οι συμπεριφορες, αλλαζουν. μπορεις να γινεις λιγοτερο εκδηλωτικη στο ποσο πολυ θελεις να κανεις παρεα με καποιον. κρατα το για τον εαυτο σου, η για την θεραπευτρια σου και προς νεες γνωριμιες να εισαι πιο ΧΑΛΑΡΗ. λιγοτερο δοτικη ΟΤΑΝ δεν βλεπεις ιδια συμπεριφορα απο απεναντι. δλδ, αυτα πανε σταδιακα, δεν πανε μπαμ στα μουτρα σου ολος ο ενθουσιασμος μου.
μπορεις μια χαρα να εισαι προσχαρη και δοτικη. αν ο αλλος δεν ειναι εξισου, πατα φρενο, μην συνεχιζεις τον ενθουσιασμο. πιο καλμα..Last edited by Remedy; 23-10-2024 at 11:44.
23-10-2024, 09:52 #689
Όχι πάντα Remedy.. Καμιά φορά άμα εισαι δοτικός κιόλας σαν χαρακτήρας όπως η φίλη μας από Tho (:p) μπορείς να ξεκινήσεις την προσπάθεια για νέα γνωριμία / φιλία με μια «προσφορά». Εμάς έτσι θέλησε να μας πρωτοπροσεγγίσει αυτή η οικογενειακή μας φίλη που σου έλεγα. Ήθελε να βγούμε οικογενειακώς και είπε στην γυναίκα μου (που ήδη γνωρίζονταν) ότι έχει κάτι δωρεάν εισιτήρια για θέατρο κι αν θέλει να πάμε όλοι μαζί να δούμε την παράσταση. Εκ των υστέρων υποψιάζομαι ότι τα εισιτήρια ποτέ δεν ήσαν δωρεάν και ότι απλά μας τα κέρασε.. Κατά τα άλλα συμφωνούμε ότι δεν πας με το καλημέρα να βγάλεις τα εσώψυχά σου στον άλλον.. Ούτε σωστό είναι να το κάνεις ούτε και φρόνιμο.. Άσε που μπορεί κιόλας να σου πει και βλακείες πάνω στα προβλήματά σου..
23-10-2024, 09:56 #690