Results 691 to 705 of 1031
Thread: Δεν εχω φιλους
-
23-10-2024, 11:45 #691
παιδια, σορι για τα τοσα λαθη. γραφω στο ποδι και πολυ βιαστικα. τα διορθωνω εκ των υστερων..
- 23-10-2024, 11:47 #692
μαλλον μιλαμε για αλλο πραγμα αγαπητε βασιλη. το να προσκαλεσεις καποιους (που ηδη ξερεις κιολας) σε μια κοινη εξοδο, ακομα κι αν βαλεις τα εισιτηρια(!!!!) δεν ειναι καμια απελπισμενη δοτικοτητα, μια ευγενικη προσκληση σε εξοδο ειναι, ελεος...
φορτικοτητα γινεται οταν επιμενεις μονο εσυ και παντα εσυ σε προτασεις ενω ο αλλος αρνειται, οταν του πετας ολα τ αρνητικα που σε βασανιζουν στα μουτρα, ενω δεν εχετε καμια ιδιαιτερη σχεση, οταν εισαι παντα απικο ενω ο αλλος δειχνει σχεδον αδιαφορος. αυτα τα πραγματα ειναι φορτικοτητα...
23-10-2024, 12:14 #693
Δεν ξερω αν προτιμαω ανθρωπους δεν θα με διαλεγαν. Συνηθως στο σχολειο και στην αρχη της σχολης δεν διαλεγα καποιον με προσεγγιζαν αυτοι γιατι ημουν πολυ ησυχη και εβλεπαν οτι καθομουν μονη μου συνεχεια.Για ποιο αλλο λογο το λες;
Πάμε στο πρώτο quote. Εδώ σε θέλω λίγο να αρχίσεις να προσπαθείς. Δεν είσαι έρμαιο της ντροπής σου ούτε καταδικασμένη να κάθεσαι εκεί και να περιμένεις πότε κάποιος θα ενδιαφερθεί να κάνει την πρώτη κίνηση να σε προσεγγίσει. Θα προσπαθήσεις σιγά σιγά για μια πιο ενεργητική στάση από μέρους σου. Γιατί όχι? Θα προπονηθείς ώστε να κάνεις εσύ την πρώτη κίνηση. Θα προτείνεις. Όχι μόνο να περιμένεις πότε θα σου προτείνουν..
Πάμε στο δεύτερο quote. Σε αυτό που λες στην πρώτη πρόταση κάπου λίγο σα να διαφωνούμε. Ακούγεται κάπως «εγωιστικό». Τύπου, «άμα δε με θέλεις μια τότε δε σε θέλω δέκα..» Εκτός κι αν δεν το εννοούσες έτσι και το κατάλαβα λάθος.
Αν εννοούσες ότι δε θα σε «διάλεγαν» ΑΦΟΥ σε έχουν γνωρίσει, τότε σου απαντώ ότι «μα.. πρέπει να τους δώσεις την ευκαιρία να σε γνωρίσουν, να σε συναναστραφούν..» Και δεν ειναι παθητικός ο ρόλος σου σε αυτό, πρέπει να διανύσεις κι εσύ απόσταση, δε θα στέκεις εκεί και θα περιμένεις μόνο από τους άλλους πως θα επιτευχθεί αυτό.. Θα προτείνεις να κάνετε πράγματα, δραστηριότητες. Ίσα ίσα που εσύ πρέπει να διανύσεις το 51% της απόστασης αφού είσαι εσύ κιόλας που «καίγεται» για νέες γνωριμίες/φιλίες..
Έχουμε κάποιες ομοιότητες εμείς οι δυο στο χαρακτήρα μικρούλα :) Κι εγώ έτσι ήμουν (παλιά) Κι εμένα συνήθως «με διάλεγαν», δε «διάλεγα εγώ». Αυτό έχει το μειονέκτημα ότι καταλήγεις με άτομα που δεν ταιριάζουν σε σένα, αλλά με αυτούς που τους ταιριάζεις εσύ (γιατί είσαι καλόβολος…) Ένας στο πανεπιστήμιο μου λεγε την εξης ατάκα «μα γι αυτό είναι οι φίλοι, για να τους λες τα προβλήματά σου..» Είχε βολευτεί κάργα που είχε βρει εμένα που καθόμουνα (με την καρδιά μου, το ήθελα..) να τον ακούω. Όταν όμως ερχόταν η ώρα να πω κι εγώ με τη σειρά μου κάτι, τότε αυτός δεν ήταν εκεί να τον «ζαλίσω» λίγο κι εγώ με τα δικά μου. Ακόμη χειρότερα, όταν χρειαζόταν να δείξει ευαισθησία και διακριτικότητα σε κάποια δικά μου ζητήματα, αυτός «χαμπάρι».. Δεν πήρε είδηση ποτέ, τα τσαλαπάτησε από πάνω σαν τον οδοστρωτήρα.. Δεν το έκανε επίτηδες, απλά ήταν έτσι ο χαρακτήρας του. Ούτε όμως κι εγώ ήμουν υποχρεωμένος να ανεχτώ το δύσκολο χαρακτήρα του, δικαίωμά μου να διαχειριστώ τον εαυτό μου όπως νομίζω. Όταν τα είχα φτιάξει με το κορίτσι μου τότε και επέλεγα (προφανώς..) να δίνω μεγαλύτερο μερίδιο από το (λιγοστό) ελεύθερο χρόνο μου για να τον περνάω με αυτή, αυτός οριακά προσβλήθηκε.. Λες και ήταν γκομενίτσα και μου έκανε μούτρα που πλέον δεν του δινα τόση πολλή σημασία ενώ και καλά του το χρώσταγα.. Όχι, δεν ήταν αυτό, ο λόγος ήταν ότι δεν υπήρχε άπειρος ελεύθερος χρόνος και εγώ πλέον επέλεγα να τον κατανέμω αλλιώς και το δεύτερο ότι δεν μου έκανε σαν φίλος (λόγω των παραπάνω που σου είπα). Υπάρχουν κι αλλού πορτοκαλιές.. Ούτως ή άλλως η παρέα μας ήταν συγκυριακή (βρεθήκαμε στην ίδια σχολή προερχόμενοι από το ίδιο σχολείο, στο σχολείο δεν κάναμε ποτέ παρέα, μόνο παίζαμε λίγο μπάσκετ στα διαλλείματα, αυτό.) Ποτέ δεν τον διάλεξα εγώ για φίλο μου, δεν ταιριάζαμε. Αυτός ναι, με διάλεξε, γι αυτό και πολύ του στοίχισε όταν του πήρα το «φιλαράκι του».
Μικρούλα :) Σε θέλω λίγο πιο ενεργητική στη διαδικασία του να επιλέγεις εσύ. Ακομη κι αν ειναι απο αυτους που σε προσεγγιζουν. Και πάλι εσύ να επιλέγεις σε ποιους αξίζει να δώσεις την ευκαιρία. Αλλιώς μόνο οι ********* οι αντιgay και οι μαλάκες οι φαλλοκράτες (φαλλοκράτης=κρατάει το φαλλό του=μαλάκας.. :p ) θα αναπαύονται κοντά σου επειδή σε βρίσκουν ήσυχη να τους ανέχεσαι.. Όχι, αυτούς «ρίξτους άκυρο» σαν υποψήφιους φίλους, αλλά και πάλι μην ακυρώνεις τη γνωριμία, μπορεί κι αυτοί κάπου να φανούν χρήσιμοι… Δεν ξες ποτέ…
Πάω στο τρίτο quote. Για δυο λόγους το λέω. Πρώτος λόγος. Δεν πολυπιστεύω στη φιλία ανδρών-γυναικών. Προχειρη απόδειξη περί αυτού, εσύ και το αγόρι σου, από που ξεκινήσατε και που καταλήξατε να ειστε.. Πλεον βεβαια εχω βάλει νερό στο κρασί μου σε αυτήν την αρχική μου άποψη, καθότι η ζωή ήρθε και μου απέδειξε ότι ακόμα κι εγώ που το έλεγα αυτό κατέληξα να έχω κάποιες καλές φίλες αλλά.. Αλλά και πάλι υπάρχει μια, πως να το θέσω, μια «ευγενική αποσταση» στη φιλία μεταξύ δυο διαφορετικών φύλων, για μένα τουλάχιστον έτσι έχουν τα πράγματα.. Ούτε θα «πλακωθούμε στις φάπες» με τη φίλη μου, ούτε θα πούμε τίποτα «καφρίλες». Οι «καφρίλες» και οι «φάπες» θέλουν την οικειότητα άνδρα-άνδρα (ή γυναίκας-γυναίκας). Έχω και τρίτο λόγο για το quote. Ότι εσύ δεν μπορεις να ξέρεις τις προθέσεις του άλλου (ούτε να θεωρήσεις τον εαυτο σου τόσο έξυπνη ωστε μπορεί να τις διακρίνει..) Μπορεί ένας «φίλος» να σε προσεγγίσει έχοντας άλλο στο πίσω μέρος του μυαλού του. Επίσης.. πως θα ένιωθε το αγόρι σου να έχεις κολλητούς φίλους αγόρια? Μη βιαστείς να παρεξηγήσεις τι λέω, η ίδια ερώτηση πάει και σε αυτον. Πως σε κάνει να νιώθεις εσένα αν το αγόρι σου έχει τυχόν κορίτσια για κολλητές του? Λέω και τα δυο αυτά, όχι μόνο το ένα.. Επιπλέον να σου πω πως μιλάς με κάποιον που ποτέ δεν είχε κολλητούς (άνδρες/γυναίκες..) να λέει τα εσώψυχά του κι αυτό ήταν από επιλογή, όχι επειδή δε θα βρισκα. Απλά ως χαρακτήρας είμαι λιγότερο «χυμα», κάποια δικά μου παραμένουν να είναι καταδικά μου, δεν τα πάω σε άλλους, έτσι το νιώθω εγω, έτσι είμαι.. Αυτά :)
(Σόρρυ για το «σεντονάκι»..)
23-10-2024, 12:15 #694
Ολοι τα ιδια μου λενε γιατι επαναλαμβανομαι. Οποτε και αυτοι δεν μπορουν να κανουν κατι αλλο. Επαναλαμβανομαι γιατι δεν βρισκω λυση. Το ξερω οτι κουραζει.
Μπορει να βγω αλλα αν εχει χιλιες παρεες δεν θα κατσει να ξαναβγει μαζι μου. Πχ εχω βγει και εχω προσπαθησει να ξανακανονισω (παλι εγω) και μετα δεν βολευει να ξανακανονισουμε. Εε ειναι σημαδι αυτο. Φυσικα και ειμαι διατεθειμενη να δω οτι λαθος εχω κανει αλλα ολοι λενε καλα λογια για μενα. Δεν υπαρχει κανενας που χαθηκαμε και να λεει οτι εκανα κατι και κοψαμε. Για αυτο απλα απορω. Αν μου ελεγαν οτι εκανα μλκιες και για αυτο το λογο απομακρυνθηκαν θα το καταλαβαινα. Τωρα ομως; Δεν ξεκιναω καμια δρασρηριοτητα γιατι ειμαι τρομερα αναβλητικη. Το ξερω οτι πρεπει να κανω κατι
23-10-2024, 12:21 #695
Ναι, είναι άλλο αυτό που λες, συμφωνούμε σε αυτό. Απλά έλεγα ότι ακόμη και στην απλή γνωριμία/προσέγγιση μπορεί κάποιος που «καίγεται» να διανύσει ακόμη ακόμη και το 99% της απόστασης για την αρχική προσέγγιση. Αν όμως υπερβάλλει και πάει στο 101% τότε γίνεται φορτικός..
(Γενικά σε αυτά που δε σου λέω κάτι είναι γιατί συμφωνούμε. Σε κάτι που έχω ένσταση εκεί εστιάζω και σου απαντώ, το λέω για να ξέρεις.. :) )
23-10-2024, 12:26 #696
Καλα δεν ειμαι και καμια ανωμαλη χαχα. Εννοουσα οτι απλα προσπαθω να ειμαι φιλικη. Και οταν ειμαι πιο χαλαρη ομως βλεπω οτι κανεις δεν ενδιαφερεται ιδιαιτερα. Δεν νομιζω οτι μπορω να γινω τοσο τοσο εκδηλωτικη γιατι ντρεπομαι κιολας. Απλα νιωθω οτι κανεις δεν ενδιαφερεται για να συνεχιστει η γνωριμια μας και να καταληξει σε φιλια.
23-10-2024, 12:28 #697
23-10-2024, 12:30 #698
Ευχαριστω Βασιλη. Η γλυκουλα μωρε απλα δεν θα εβρισκε κανεναν. Αυτο με το να βγαζεις τα εσωψυχα σου ειναι οντως ρεντ φλαγκ. Προσπαθω να μην το κανω. Αυτο που εννοουσα πριν και παρεξηγηθηκε ηταν οτι προσπαθω να ειμαι φιλικη και να δειξω στον αλλο οτι ειμαι εκει. Αυτο. Οχι με υπερβολικο τροπο. Καταλαβατε. Ετσι ηταν και μια παλια μου γνωστη. Τη 2η φορα που βγηκαμε μου εκανε trauma dumping και τη λυπηθηκα. Και μετα αρχισε να μου βγαζει πολυ τοξικες συμπεριφορες. Μεχρι και η κολλητη της τσακωνοταν συνεχεια μαζι της και μου ελεγε να την προσεχω. Αλλα μεγαλη ιστορια.
23-10-2024, 12:35 #699
Όχι. Έβρισκε και είχε πάρα πολλούς για παρέα, αλλά είχε εκτιμήσει πολύ τη γυναίκα μου (πρωην..) που ήταν μαζι στη δουλεια και συνειδητά επέλεξε τη συναναστροφή μαζί μας. Μετά κάναμε πολύ παρέα οικογενειακως. Πιο μετά επέλεξε να πάρει αποστάσεις απο τοτε που βγήκαν τα δικά μου προβλήματα με την κατάθλιψη (στίγμα).. Ύστερα ήρθε και το διαζύγιο και χαθήκαμε εντελως. Μπορεί βέβαια να πάρω εγώ κανα τηλέφωνο τον αντρα της να βγουμε για κανα καφε. Αυτο μαλλον θα γινει.
23-10-2024, 12:36 #700
23-10-2024, 12:38 #701
Και εγω λεω ενα γεια τι κανεις παμε για καφε αμα θες. Και κανεις δεν ανταποκρινεται. Δεν καθομαι να σε πρηζω δεν εννοουσα αυτο. Δεν μου εχει αρνηθει κανενας απλα δεν βολευει τοσο. Και μετα οι αλλοι δεν κανουν προσπαθεια. Για αυτο λεω για το "γραφτο". Αν αρνιοντουσαν προφανως και θα σταματουσα.
23-10-2024, 12:40 #702
κανεις δεν θα σου πει οτι εκανες κατι και κοψατε, αν δεν ειναι κολλητος σου και του εκανες κατι και θελει να ξεκαθαρισει...
εδω μιλαμε για "Υποψηφιους" φιλους.
σε αυτους, φυσικα και δεν εκανες κατι.
εκοψαν γιατι κατι δεν τους ταιριαζε. ΑΥΤΟ, δεν θα στο πει κανεις το τι ειναι.
οπως ουτε κι εσυ λες σε εναν αουγκανο "μου φανηκες αουγκανος και δεν θελω να ξαναβγουμε". απλα απομακρυνεσαι.
επομενως, στους ημιαγνωστους, πρεπει να κρινεις απο τις αντιδρασεις πως ειναι απεναντι σου, δεν θα ρωτησεις κανεναν "τι σου εκανα ρε ασπα;" αφενος δεν προκειται να σου πει, αφετερου, εκτιθεσαι χειροτερα. βλεπεις οτι αποφευγει; ΝΑΙ κατι σημαινει οπως λες κι εσυ. δεν ειναι κατι τυχαιο. πας κι εσυ παρακατω χωρις πολλου προβληματισμους.
23-10-2024, 12:41 #703
Άσε τη μοίρα και το «γραφτό». Να συνεχισεις να προσπαθεις και να τροποποιήσεις και τη στρατηγική σου.. Η Remedy καλά κάνει και σου λέει τη γνώμη της για να σε βοηθήσει, κι εγω το ίδιο κάνω και νομιζω όλοι. Εσύ διάβασέ τα όλα και ξεδιάλεξε και κράτα μόνο αυτά που σου ταιριάζουν, αυτά που σε εξυπηρετούν στο σκοπο σου. Ουτε σημαινει πως ότι σου λέμε εμείς είναι αναγκαία και το σωστο, μια γνωμη λέμε απλά κι αυτή με καθε επιφύλαξη. Η τελική ευθύνη των αποφασεων (όπως και οι συνέπειες..) δική σου είναι.. :)
23-10-2024, 12:43 #704
23-10-2024, 12:55 #705
Idkwhatelsetosaytoyoutho… :p
Οι άνθρωποι είναι σαν τις κατσαρίδες μέσα σε ένα σπίτι. Άμα δεις μία, τότε ΣΙΓΟΥΡΑ υπάρχουν κι άλλες..
Σου λέω λοιπόν ότι αφού εσύ είσαι όπως είσαι, «κλειστή», «ευαίσθητη», «δοτική», «ήσυχη», «καλούλα» σου λέω λοιπόν κατσαριδάκι ότι ΣΙΓΟΥΡΑ υπάρχουν εκει έξω κι άλλα «κατσαριδάκια» όπως είσαι εσύ. Απλά δεν τα έχεις συναντήσει ακόμα. Ήδη σου είπα πως αυτός με τον οποίο συνομιλείς είχε παρόμοιο χαρακτήρα με σένα στα νιάτα του..
Συνέχισε το ψάξιμο εσύ και κάποια στιγμή θα τα γνωρίσεις τα άλλα έντομα.. Και θα γίνεται κατσαριδοφίλοι, θα πηγαίνετε για κατσαριδοκαφέδες και τέτοια και θα λέτε τα κατσαριδοδικά σας. Κατάλαβες μικρή μου απελπισμένη Τερέζα? :p ;-)