Δεν εχω φιλους - Page 66
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 66 of 69 FirstFirst ... 16566465666768 ... LastLast
Results 976 to 990 of 1031
    Senior Member
    Quote Originally Posted by tziovani View Post
    Τον πολύ κόσμο τον απασχολεί να κάνει σεξ , καλό σεξ , πολύ καλό σεξ ,το καλύτερο σεξ . Να συνοργασμιζει ...πες μας ποια στάση σου αρέσει . Τελειώνεις εύκολα με το αγόρι σου ? Στοματικό σου κάνει ? Πρωκτό σου γλύφει ? ....who cares about friends, εκτός αν είναι με benefits. ....
    Κ επειδή όλους τους νοιάζει μια καλή φιλία ...βγες στο δρόμο κ κάνε ένα γκάλοπ να δεις ... θέλεις έναν φίλο διπλα σου η' μια σεξοβομβα να σου πλένει με την στριγκαρα κ τακούνι τα πιάτα .... . Κάντο το γκάλοπ κ let us know...
    εισαι πολυ βλακας τελικα. δεν μπορεις να σταθεις πουθενα σαν ανθρωπος και συνομιλητης. μονο παπαριες μπορεις να πεις..

Banned
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    μωρη μαλακω πατσαβουρα, λενε οι τραβεστι που ξερεις εσυ., μισογυνη, λιγουρη.
    αλλο τα θεματα που μιλανε κι αλλο οι μαλακιες που νομιζεις οτι λενε, γιατι δεν εχεις γνωρισει ποτε γυναικες απο κοντα..
    σιγα μη λενε και καρακαλτακα...
    εισαι ασχετος με γυναικες, παπατζης και λιγουρης.
    μονο στην παπαντζα εχεις νομπελ.
    γυναικες κανονικες δενε χεις γνωρισει ποτε, με τις παπαριες που λες.

ασε που εισαι τερμα λαικαντζα...

Οκ , ας μιλήσουμε για την πρώτη σου φορά ...Πες μας ηλικία , στάση , τον πρώτο σου οργασμό , την πρώτη φορά που ψωνισες σέξυ εσώρουχα, το πρώτο σου γραμμή μπικίνι , αποτρίχωση , την πρώτη βαφή , το πρώτο πρωκτικό , ....κ μετα μπορούμε να συζητήσουμε για το Ηρώδειο, τον μπολιτισμο, την ψηφιακή μετάβαση , το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ, την απόσταση γης κ σελήνης , τον καιρό , τις βιτρίνες στα Ζάρα κ το τσίπουρο στο γωνιακό μεζεδοπωλείο που τρως κ είσαι μια φακλανα ( body shaming ) από το μπόλικο νετφλιξ

Banned
    εισαι πολυ βλακας τελικα. δεν μπορεις να σταθεις πουθενα σαν ανθρωπος και συνομιλητης. μονο παπαριες μπορεις να πεις..
    Yes my diar .
    Ψιψινολογα μου ...νιάου νιάου

Banned
    α, ταξιτζης εισαι τελικα...
    Βοηθάω τον τουρισμό της χώρας , την ανάπτυξη, την έξοδο από τα μνημόνια, κ το κινημα που ετοιμάζει ο έκπτωτος.
    Ψιψινολογα μου , είναι μουσουλμάνες οι κοπέλες κ θέλουν έναν ωραίο Άδωνη να δουν τα Σουνια .
    Δεν φτάνει που επιτελώ έργο κ διαφήμιση ...
    Μάκια

Senior Member
    Βοηθάω τον τουρισμό της χώρας , την ανάπτυξη, την έξοδο από τα μνημόνια, κ το κινημα που ετοιμάζει ο έκπτωτος.
    Ψιψινολογα μου , είναι μουσουλμάνες οι κοπέλες κ θέλουν έναν ωραίο Άδωνη να δουν τα Σουνια .
    Μάκια
    ai re .......

Senior Member
    Μάκια
    Σε ευχαριστούμε.

Senior Member
    οπως καταλαβαμε ολοι, απο γυναικες εχεις γνωρισει μονο τραβεστι σεξεργατριες, οταν πηγες να τις ψωνισεις σαν πελατης... λογικο. ποια να ασχοληθει μαζι σου με τις μλκιες που πετας;
    καμια νορμαλ γυναικα δεν μιλαει ετσι.
    μολις απεδειξες ποσες παπαντζες λες..
    Καλα τα λες αλλα η λεξη τραβεστι θα μπορουσε να λειπει. Ας μη γινομαστε ομοφοβικοι και τρανσφοβικοι. Οσο μη φυσιολογικο και να θεωρουμε κατι στην πραγματικοτητα αυτοι οι ανθρωποι δεν μας απειλουν ουτε κανουν κατι οποτε καλο θα ηταν να ειμαστε ευγενικοι και ας μη συμφωνουμε με την αποφαση τους.

Senior Member
    Φυσικά , οι νορμάλ γυναίκες μιλάνε για τον Μπαχ , την Εθνική πινακοθήκη ,την 17 Νοέμβρη , την Αριστερά , την Παλαιστίνη , το διδακτορικό στην Πάντειο . Θες να μας πεις εσύ τώρα με το phd στην ψιψινολογια , ότι δεν μιλάνε για Πέη κ νύχια κ ούτε πάνε για ψώνια στο Μιλάνο με τα Πέη ,αλλά την βγάζουν στα Εξάρχεια μελετώντας ποίηση κ σουρεαλισμό .
    Συζητούν για την Πατριαρχία κ τον Φεμινισμό ....και το μποζόνιο του Χιγκς ...
    Πειραγμενη είσαι ? Ποια γυναίκα δεν μιλάει για ΠΕΗ με τις φίλες της ? Μόνο οι λεσβίες κ οι φεμινίστριες
    Ψιψινολογα μου ....
    Δεν θελω να στο χαλασω αλλα υπαρχουν και στρεητ φεμινιστριες που οντως μιλανε για πεη με τις φιλες τους. Το να εισαι φεμινιστρια δεν σε κανει λεσβια ουτε man hater (εκτος αν εισαι υπερβολικα φεμινιστρια). Επισης δεν ειπε κανενας οτι δεν συζηταμε για μαλλια και νυχια απλα αυτο δεν ειναι το μονο πραγμα που συζηταμε.

Banned
    Quote Originally Posted by Idkwhattosaytho View Post
    Καποιος που απαντησε εδω στο ποστ δεν θυμαμαι τωρα
    Καλημερα ,εδω;
    Χμμ πιστευεις οτι εδω υπαρχει ανθρωπος που θα μπορεσει να δει τι θελεις εσύ ή θα βγάλει προσωπικες πεποιθήσεις του συμφωνα με τα δικα του βιωματα ;
    Γιατι να επηρεαστεις απο ενα τελειως αγνωστο και ειδικα εδω μεσα που βλεπουμε τι επικρατεί ;
    Μπορουμε να λαβουμε βοηθεια απο αγνωστα ατομα ή να κανουμε συζητησεις με ατομα που να μας οδηγουν να καταλαβουμε εμεις τι θελομε υ ΔΙΧΩΣ να προβαλουν αυθαίρετες υποθετικες πεποιθησεις ;

Εγω θα σου πω ενα πραγμα και αν θελεις κρατα το ή πεταξε το .
    ΜΗΝ ΤΥΧΩΝ και παρασυρθείς και χωρισεις .Ουτε κακοποιητικος ειναι ο συντροφος σου ουτε τιποτα που θα δικαιολογειτε να σου πει ο οποιοσδηποτε φυγε .

Εσυ η ιδια μας ειπες οτι εισαι ΜΙΑ ΧΑΡΑ !
    ΑΡΑ οι σκεψεις περι χωρισμου δεν εχουν καμια βαση .
    Ειναι σκεψεις απο ατομα που δεν εχουν ιδεα απο σχεσεις .

Αν εχεις την οικονομικη ανεση πηγαινε κανε μια συμβουλευτικη μια συζήτηση με ενα ανθρωπο επαγγελματια να σου πει πεντε πραγματα για να μπορεσεις να δεις τι θα κανεις με εσενα οχι σε την σχεση σου .
    Ποσο δυσκολο ειναι να βρουλε ενα ανθρωπο να μας αγαπα και το κυριοτερο να εχουμε την ικανοτητα να τον κραταμε κοντα μας και να περναμε ομορφα ;

ΕΣΥ αυτο το εχεις καταφερει ,αναγνωριζεις αυτη σου την αξια ;

Κρατα την και πηγαινε παρακατω παρε ΜΕ ΑΥΤΗ ΣΟΥ ΤΗΝ ΑΞΙΑ-ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ !

Την εχεις απλα αξιοποίησε την ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ .

Ειμαι εδω για να σου λεω τις ικανοτητες σου και τι μπορεις να κανεις ,ωστε να μπορεσεις να τις χρησημοποιησεις σε αυτα που σημερα ισως σε δυσκολευουν .

Senior Member
    Τον πολύ κόσμο τον απασχολεί να κάνει σεξ , καλό σεξ , πολύ καλό σεξ ,το καλύτερο σεξ . Να συνοργασμιζει ...πες μας ποια στάση σου αρέσει . Τελειώνεις εύκολα με το αγόρι σου ? Στοματικό σου κάνει ? Πρωκτό σου γλύφει ? ....who cares about friends, εκτός αν είναι με benefits. ....
    Κ επειδή όλους τους νοιάζει μια καλή φιλία ...βγες στο δρόμο κ κάνε ένα γκάλοπ να δεις ... θέλεις έναν φίλο διπλα σου η' μια σεξοβομβα να σου πλένει με την στριγκαρα κ τακούνι τα πιάτα .... . Κάντο το γκάλοπ κ let us know...
    Οκ εγινε. Μολις κανω το γκαλοπ θα σε ενημερωσω.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Idkwhattosaytho View Post
    Καλα τα λες αλλα η λεξη τραβεστι θα μπορουσε να λειπει. Ας μη γινομαστε ομοφοβικοι και τρανσφοβικοι. Οσο μη φυσιολογικο και να θεωρουμε κατι στην πραγματικοτητα αυτοι οι ανθρωποι δεν μας απειλουν ουτε κανουν κατι οποτε καλο θα ηταν να ειμαστε ευγενικοι και ας μη συμφωνουμε με την αποφαση τους.
    οχι, δεν μπορουσε να λειπει. υπαρχουν τραβεστι που εργαζονται σε κανονικα επαγγελματα και ειναι μια χαρα πολιτισμενοι ανθρωποι.
    δεν ειπα τυχαια τραβεστι- σεξεργατριες.
    εχω πραγματικα ακουσει απο τραβεστι σεξεργατριες και τραγουδιστριες σε λουμπεν μπουζουκια αυτες ακριβως τις εκφρασεις. δεν το λεω στην τυχη. στην ηλικια σου περπατησαμε πολυ με τις παρεες, δεν καθομασταν στο σπιτι.
    ξερω τι λεω.
    η πολιτικη ορθοτητα δνε μπορει να σβησει τις εμπειριες...

εχουμε δει μαλλιοτραβηγμα τραβεστι λαιβ στο σεχραζατ στην θεσσαλονικη πριν 150 χρονια. εκει να δεις μαλακω και πατσαβουρα.... ο τζοβανης εδω που ειναι γεροντας, μπορει να τις ειχε πετυχει...

Senior Member
    Quote Originally Posted by nemo View Post
    Καλημερα ,εδω;
    Χμμ πιστευεις οτι εδω υπαρχει ανθρωπος που θα μπορεσει να δει τι θελεις εσύ ή θα βγάλει προσωπικες πεποιθήσεις του συμφωνα με τα δικα του βιωματα ;
    Γιατι να επηρεαστεις απο ενα τελειως αγνωστο και ειδικα εδω μεσα που βλεπουμε τι επικρατεί ;
    Μπορουμε να λαβουμε βοηθεια απο αγνωστα ατομα ή να κανουμε συζητησεις με ατομα που να μας οδηγουν να καταλαβουμε εμεις τι θελομε υ ΔΙΧΩΣ να προβαλουν αυθαίρετες υποθετικες πεποιθησεις ;

Εγω θα σου πω ενα πραγμα και αν θελεις κρατα το ή πεταξε το .
    ΜΗΝ ΤΥΧΩΝ και παρασυρθείς και χωρισεις .Ουτε κακοποιητικος ειναι ο συντροφος σου ουτε τιποτα που θα δικαιολογειτε να σου πει ο οποιοσδηποτε φυγε .

Εσυ η ιδια μας ειπες οτι εισαι ΜΙΑ ΧΑΡΑ !
    ΑΡΑ οι σκεψεις περι χωρισμου δεν εχουν καμια βαση .
    Ειναι σκεψεις απο ατομα που δεν εχουν ιδεα απο σχεσεις .

Αν εχεις την οικονομικη ανεση πηγαινε κανε μια συμβουλευτικη μια συζήτηση με ενα ανθρωπο επαγγελματια να σου πει πεντε πραγματα για να μπορεσεις να δεις τι θα κανεις με εσενα οχι σε την σχεση σου .
    Ποσο δυσκολο ειναι να βρουλε ενα ανθρωπο να μας αγαπα και το κυριοτερο να εχουμε την ικανοτητα να τον κραταμε κοντα μας και να περναμε ομορφα ;

ΕΣΥ αυτο το εχεις καταφερει ,αναγνωριζεις αυτη σου την αξια ;

Κρατα την και πηγαινε παρακατω παρε ΜΕ ΑΥΤΗ ΣΟΥ ΤΗΝ ΑΞΙΑ-ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ !

Την εχεις απλα αξιοποίησε την ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ .

Ειμαι εδω για να σου λεω τις ικανοτητες σου και τι μπορεις να κανεις ,ωστε να μπορεσεις να τις χρησημοποιησεις σε αυτα που σημερα ισως σε δυσκολευουν .
    Καλημερα! Επηρεαζομαι γενικα απο ολους δυστυχως οποτε ειτε γνωστος ειναι ειτε αγνωστος δεν μπορω να αφησω κατι να πεσει κατω. Ειδικα οταν περναω δυσκολα και πανε να βγαλουν δικα τους συμπερασματα. Αυτο εμενα με ενοχλει. Ειναι σαν να πηγαινουν να με πεισουν για κατι που δεν ισχυει οταν εχω κατι που με ταλαιπωρει τοσο πολυ μεσα μου. Αλλα εδω εχεις δικιο δεν πρεπει να επηρεαζομαι. Επισης δεν εχω σκοπο να χωρισω το αγορι μου ειναι κυριολεκτικα ο μονος ανθρωπος που εχω οποτε δεν προκειται να το κανω. Δεν θελω να τον χασω. Και μου φερεται και μια χαρα δεν ειναι οτι τον κραταω με το ζορι για να μην ειμαι μονη μου. Δεν πειετηκα οτι πρεπει να χωρισω προφανως απλα επηρεαστηκα ψυχολογικα. Ευχαριστω που βλεπεις αυτο που πραγματικα ισχυει! Σε ευχαριστω πολυ για αυτα που λες οσον αφορα την αξια. Αληθεια τα χρειαζομουν αυτα τα λογια!

Senior Member
    οχι, δεν μπορουσε να λειπει. υπαρχουν τραβεστι που εργαζονται σε κανονικα επαγγελματα και ειναι μια χαρα πολιτισμενοι ανθρωποι.
    δεν ειπα τυχαια τραβεστι- σεξεργατριες.
    εχω πραγματικα ακουσει απο τραβεστι σεξεργατριες και τραγουδιστριες σε λουμπεν μπουζουκια αυτες ακριβως τις εκφρασεις. δεν το λεω στην τυχη. στην ηλικια σου περπατησαμε πολυ με τις παρεες, δεν καθομασταν στο σπιτι.
    ξερω τι λεω.
    η πολιτικη ορθοτητα δνε μπορει να σβησει τις εμπειριες...

εχουμε δει μαλλιοτραβηγμα τραβεστι λαιβ στο σεχραζατ στην θεσσαλονικη πριν 150 χρονια. εκει να δεις μαλακω και πατσαβουρα.... ο τζοβανης εδω που ειναι γεροντας, μπορει να τις ειχε πετυχει...
    Ναι συμφωνω αλλα λεγονται τρανς ατομα οχι τραβεστι. Αυτο προσπαθω να σου δωσω να καταλαβεις. Η λεξη τραβεστι ειναι προσβλητικη. Επισης υπαρχουν πολλα τρανς ατομα που θελουν να κανουν κανονικες δουλειες αλλα δεν τους παιρνουν πουθενα οποτε αναγκαζονται να καταληξουν στη σεξεργασια.

Senior Member
    η μαριλουντιντι (νεμο), εχει κοψει αλυσιδα εδω και καιρο ...
    κανεις εδω δεν μιλησε για χωρισμο. μονη της μιλησε για χωρισμο η δο, χωρις να της πει κανεις να χωρισει..
    ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ. αν χωρισει η δο στην κατασταση που ειναι, θα ειναι εντελως μονη, κι ας γκρινιαζει τωρα για μοναξια...
    οτι υπαρχει προβλημα στην σχεση , υπαρχει και το λεει και μονη της. βρισκονται σε αποσταση και συναντιουνται και πολυ αραια...
    εγω λεω οτι υπαρχει και κατι αλλο, αλλα και να μην υπαρχει, αυτα αρκουν για να υπαρχει προβλημα με αυτην την σχεση.
    ΑΥΤΟ, ΜΕ ΤΠΤ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΩΡΙΣΕΙ ΜΕ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ.
    το τι θελει το αγορι, ειναι αλλο θεμα.
    αλλα ποιος εχασε την ικανοτητα αναγνωσης και την απλη λογικη, για να την βρει η αγραμματη μαριλουντιντι.... κανεις... μια ζωη διαστρεβλωσεις, ψεματα και μυθομανια.
    σημειωσε ομως οτι σου μι9λαει με το προφιλ που κανει τον αγραμματο μηχανικο. ξεχασε να φορεσει το προφιλ που παριστανει τον αγραμματο ψυχολογο...

υ.γ. νεμο, ή ντιντι η μαριλου, ή μπαμπης ο σουγιας, η διαχειριση επιβεβαιωσε οτι εισαι το συγκεκριμενο μυθομανες πολυπροφιλο. τους εβρισες και σ εστειλαν με τις κλωτσιες. για να μην ξεχνιομαστε το λεω...

Senior Member
    Κανείς δεν σου είπε να χωρίσεις. Ότι φαίνεται πως αυτό που σε απασχολεί είναι η σχέση με το αγόρι σου και ότι μπορεί να χρειάζεται να δουλέψεις αυτό το κομμάτι. Ότι δείχνεις σαν ένα άτομο που δεν έχει κανέναν στη ζωή του ενώ έχεις το αγόρι σου. Σαν και μειώνεις την αξία της σχέσης σας.
    Να το δουλέψεις όχι να χωρίσεις..

Page 66 of 69 FirstFirst ... 16566465666768 ... LastLast