Results 1,021 to 1,031 of 1031
Thread: Δεν εχω φιλους
-
19-11-2024, 13:57 #1021
Δεν είναι επιλογή το να είσαι τρανς, δείχνεις την τρανσφοβία σου πάλι. Ακόμα αυτός ο όρος χρησιμοποιείται προσβλητικά για τρανς άτομα. Οι crossdressers στην Ελλάδα δεν αυτοπροσδιορίζονται ως τραβεστί, έχουν άλλους όρους. Απλά σου λέω, είναι προσβλητικός όρος και ΔΕΝ είναι κοινωνικά αποδεκτός όρος πια, τα άτομα αυτά δεν θέλουν να αποκαλούνται έτσι.
Στο άλλο σου ποστ αναφέρεσαι στα τρανς άτομα σαν κάτι κοινωνικά κατώτερο και διαφορετικό από τις "γυναίκες" (που υπονοείς ότι είναι μόνο οι cis γυναίκες), σαν να μην είναι τα τρανς άτομα πραγματικές γυναίκες. Επίσης υπονοείς ότι είναι αποτυχία κάποιου αν έχει πάει (μόνο) με τρανς.
Γενικά οι τρανς σεξεργάτριες δεν μιλάν πολύ διαφορετικά από τις cis σεξεργάτριες (ίσος με καλιαρντά στο παρελθόν).
- 19-11-2024, 21:00 #1022
19-11-2024, 22:56 #1023
εσυ δειχνεις αγνοια της γλωσσας και της αναγνωσης παντως.
ημουν πολυ σαφης.
στο ξαναλεω μπας και καταλαβεις αυτην την φορα.
ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΔΡΕΣ, ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ (ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΩ ΕΓΩ , ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΟ ΥΙΟΘΕΤΩ) ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥΣ ΝΑ ΝΤΥΝΟΝΤΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ, ΕΝΩ ΝΟΙΩΘΟΥΝ ΑΝΔΡΕς ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΣΕΞ ΜΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ.
βρες τους να τους ζητησεις τον λογο οτι ειναι ομοφοβικη δηλωση και κακως δηλωνουν οτι ειναι επιλογη μια τετοια δραστηριοτητα.
οταν μαθεις να διαβαζεις, ελα να συζητησουμε. ειναι κουραστικη η διαστρεβλωση σε οσα διαβαζεις...
την δευτερη παραγραφο δεν την σχολιαζω καν. διαστρεβλωσεις επιπεδου δημοτικου. κοινωνικα κατωτερη νοιωθεις εσυ.
υπαρχουν τρανς ατομα και ανωτερα και κατωτερα κοινωνικα, οπως και ατομα αλλων προσανατολισμων.δεν αναβαθμιζεται κοινωνικα καποια επειδη ειναιτ ρανς. οτι ηταν σαν ανδρας, το ιδιο θα ειναι και σαν γυναικα..
24-11-2024, 00:42 #1024
Λοιπον θελετε να αλλαξουμε λιγο το θρεντ; Να γραψει οποιος θελει ιστοριες για καινουριες (το τονιζω αυτο) φιλιες που εκανε μετα τα 20-25 και πως γνωρισε αυτα τα ατομα; Θελω να παρω λιγη ελπιδα ξανα γιατι ειμαι στα κατω μου σημερα. Βλεπω τοσες ομορφες φιλιες και νιωθω ατυχη. Θελετε να πουμε 1-2 ομορφες ιστοριες για να νιωσουμε ολοι καλυτερα;
24-11-2024, 02:26 #1025
Δυστυχώς δεν θέλω να σε ρίξω και άλλο.
Προσωπικά εγώ δεν έκανα φιλίες καινούργιες μετά τα 22-24.
Άλλο παρέες βέβαια. Μιλάω για κολλητούς.
Εντάξει είμαι και λίγο αντικοινωνικός και λίγο ξινός οπότε ίσως να έφταιγε κ αυτό χαχαχα.
Σπουδάζεις; Εάν ναι τότε θα έχεις ευκαιρία για φιλίες.
Αργότερα μπορεί να πιάσεις μια δουλειά και να κάνεις από εκεί φιλίες πολλά γίνονται.
Δυστυχώς δεν έχω να σ πω ωραία ιστορία.
Απλά μην χάνεις την ελπίδα σου.
24-11-2024, 03:07 #1026
Ωραια παιδια το καταλαβαινω οτι οσο μεγαλωνεις γινεται και πιο δυσκολο ειδικα αυτη την εποχη. Για καποιο λογο δεν ενδιαφερεται κανεις πλεον. Ενω παλια πολυ πιο ευκολα αλλαζαν/ανοιγαν οι κυκλοι. Εχω απογοητευτει παρα παρα πολυ γιατι ειλικρινα δεν γνωριζω κανεναν αλλο να εχει περασει οπως εγω (σε αυτο το κομματι δεν λεω οτι γενικα δεν υπαρχουν ατυχιες). Παρολα αυτα επειδη τα πραγματα ειναι αρκετα δυσκολα μηπως μπορουμε να λεμε μονο κατι πιο θετικο και οχι κατι αρνητικο; Το εκτιμω ειλικρινα που μπηκες στον κοπο να απαντησεις αλλα επειδη εγω (και οσοι διαβαζουν το θρεντ λογικα) ειμαι σε ιδιαιτερα δυσκολη φαση, θα ηθελα να απαντανε ατομα με ωραιες ιστοριες για τη συγκεκριμενη χρονικη περιοδο. Οι καιροι ειναι ετσι κι αλλιως δυσκολοι. Ας πουμε κατι θετικο. Καταλαβαινω οτι οι περισσοτεροι εχουν τους ιδιους φιλους χρονια. Αλλα ας πουμε κατι για αυτους που δεν εχουν.
24-11-2024, 09:07 #1027
Επισης πιστευετε οτι η φιλια ειναι υποτιμημενη η υπερεκτιμημενη; Γιατι υπαρχουν καποια ατομα που κανουν τα παντα μονα τους και δεν θελουν καθολου η σχεδον καθολου κοσμο γυρω τους και υπαρχουν και αλλα ατομα που θελουν συνεχεια να περιτριγυριζονται απο κοσμο. Υπαρχει μια "μεση" αποψη που να ειναι αντικειμενικη η ειναι εντελως υποκειμενικο θεμα; Εγω προσωπικα θα ηθελα να εχω μια μικρη παρεα (για κολλητους μιλαω) που να ταιριαζουμε σε αποψεις και σε γουστα (για να μπορουμε να βγαινουμε κιολας) και να ειναι εκει για μενα οταν τους χρειαζομαι, οπως θα ημουν και εγω. Για κολλητους. Αν προεκυπτε καποια αλλη γνωριμια η καποια αλλη παρεα γιατι οχι; Αλλα θα ηθελα μια βασικη παρεα που να ειμαστε το "καταφυγιο" ο ενας του αλλου και παντα να γυρναμε ο ενας στον αλλο. Αυτο για καποιο λογο νιωθω οτι επιτυγχανεται μονο στην παιδικη ηλικια. Αν το βρω τωρα θα νιωσω ο πιο τυχερος ανθρωπος του κοσμου.
24-11-2024, 12:45 #1028
Ποτέ στη ζωή μου δεν ήθελα πολλούς. Αλλά αυτοί που είναι στη ζωή μου πρέπει να μπορώ να τους εμπιστευτώ κι αυτοί εμένα. Όχι μεσοβέζικες μαλακίες. Σίγουρα λίγοι, μετρημένοι, και με τις ποιότητες που αρμόζουν στην περίσταση. Επειδή η ζωή είναι ζόρικη, να είμαστε ο ένας για τον άλλο εκεί, αλλά και να βασιζόμαστε στον εαυτό μας, (χαλάνε και οι ισορροπίες στις σχέσεις έτσι και κανένας δεν το θέλει αυτό). Θέλει και μία απόφαση να στέκεσαι στα δικά σου πόδια, και να μετράς τη δική σου δύναμη, όχι να εξαρτώνται τα πάντα σου από κανέναν. Βασική παρέα, ένα παρεάκι που να ταιριάζει και να μοιράζεται κοινά. Δε λέω ότι είναι εύκολο, ακατόρθωτο όμως δεν είναι, ακόμη και στην εποχή μας.
24-11-2024, 13:14 #1029
Συμφωνω. Εγω καποτε ηθελα πολλους. Τωρα θελω λιγους και καλους. Αλλα ουτε αυτοι δεν βρισκονται. Οποτε κανουμε υπομονη. Θελω καποια στιγμη να τα καταφερω γιατι ειλικρινα αυτη τη στιγμη δεν νιωθω καθολου καλα. Θελει να μου δωσει καποιος ενα παραδειγμα για να νιωσουμε καλυτερα;
24-11-2024, 18:22 #1030
Ένα παράδειγμα θα ήταν να βρεις κάποιον άνθρωπο που βλέπεις ότι ταιριάζεις σε βασικές σου γραμμές (εσύ ξέρεις σε τι τραβάς γραμμή και τι μπορείς να δεχτείς) και να βγείτε για έναν καφέ να διαπιστώσεις αν πραγματικά κολλάτε; Λέω. Και μέχρι να γίνει αυτό, γιατί δεν κάνεις κάτι για σένα, με δική σου πρωτοβουλία; Γιατί πες ότι τελικά δεν κάθεται, αν δεν μπορείς να αντέξεις τον εαυτό σου και να ανακαλύψεις κάποιους τρόπους για ξεπέρασμα των θεμάτων, τι θα γίνει; Και η μονάδα μπορεί να διασκεδάσει, και μόνη σου να βρεις τι να κάνεις και να περάσεις καλά, απλώς είναι καλύτερο όταν μπορείς να έχεις κάποιο feedback και βγαίνεις από το κλείσιμό σου μέσα στα ίδια. Να δεις σε τι φάση είσαι και τι χρειάζεσαι αλλά δε βρίσκεις μόνη, στη φιλία θα βρεις μια βοήθεια σε αυτό.
25-11-2024, 19:39 #1031
Ατομα που δεν εχετε κρατησει επαφες απο το σχολειο πως το διαχειριζεστε; Η ατομα που χασατε ολους τους φιλους σας ξαφνικα; Χελππ. Πως βρισκεις ατομα μετα τα 20 και δεν συγκρινεις τον εαυτο σου με τις παλαιοτερες φιλιες που εχουν;