Δεν εχω φιλους - Page 15
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 15 of 69 FirstFirst ... 513141516172565 ... LastLast
Results 211 to 225 of 1031
    Quote Originally Posted by tziovani View Post
    Δλδ η πσυχοντεραπεια , σε τι θα με βοηθήσει ? Να μην Μ αρέσουν οι Μπουτάρες ? Να αρχίζει να μου αρέσει το πόμολο και να το αυτοπροσδιορίζω ως βυζάκια ? Μήπως θα μου μάθει η πσυχοντεραπεια νόρμες αν το μπικίνι είναι πολύ τολμηρό και πρέπει να καλύπτει όλο τον γλουτό και όχι να σχίζει τον γλουτό στην μέση ? Δίδαξε με τσακάλι , δείξε μου την νορμαλιτε ...δως μου να δω από τα δικά σου μάτια την ζωή
    Τα ματια ειναι δικα σου οπως και η ζωη δεν χρειαζεσαι των αλλων..απλα δεξου την διαφορετικη αποψη...αν αυτο σε ευχαριστει okay...αν αυτο θεωρεις πως ειναι το νοημα της ζωης το σεξ(γιατι υποθετω θα εισαι και απο αυτους που εχουν σκορ και νουμερα) και οχι η συντροφικοτητα παλι okay..εσυ ξερεις οπως και ο καθενας για τον εαυτο του...δεν μπορω αλλο να τσακωνομαστε Tziovani..

Senior Member
    Quote Originally Posted by TSAKALI APO TA_LIDL View Post
    Εννοειται πως δεν αρεσουμε σε ολους..αλλα στην ενηλικη ζωη υποτιθεται δεν ασχολουμαστε...εδω μιλαμε για ''επιθεση'' ...
    Μηπως θελεις οι αλλοι να φερονται σαν ενηλικες και εσυ να φερεσαι σαν 10χρονο; Οι καρχαριες οταν μυρισουν αιμα ερχονται, ο στοχος τους ηταν να σε κανουν να φερεσαι σαν 10χρονο και τα καταφεραν.

Banned
    Τα ματια ειναι δικα σου οπως και η ζωη δεν χρειαζεσαι των αλλων..απλα δεξου την διαφορετικη αποψη...αν αυτο σε ευχαριστει okay...αν αυτο θεωρεις πως ειναι το νοημα της ζωης το σεξ(γιατι υποθετω θα εισαι και απο αυτους που εχουν σκορ και νουμερα) και οχι η συντροφικοτητα παλι okay..εσυ ξερεις οπως και ο καθενας για τον εαυτο του...δεν μπορω αλλο να τσακωνομαστε Tziovani..
    Να τσακωθούμε γιατί να μην τσακωθούμε . Είναι υγιές μέσα στα ζευγάρια να πλακωνονται και μετά το ζήτημα να λύνεται με χειροπέδες ,κινκυ εσώρουχα , αφέντρες γυναίκες και υποτακτικούς άντρες κ μετά να αλλάζει σε επιβήτορες άνδρες κ υποτακτικές γυναίκες , στο ντουζ ,στην τραπεζαρία ,στα όρθια ,στα μπαλκόνια ,στα πλάγια κλπ ....συγνώμη τώρα γιατί μόλις πέρασε ένα "συναίσθημα " με διαφορετικές Μπουτάρες

Quote Originally Posted by axl100 View Post
    Μηπως θελεις οι αλλοι να φερονται σαν ενηλικες και εσυ να φερεσαι σαν 10χρονο; Οι καρχαριες οταν μυρισουν αιμα ερχονται, ο στοχος τους ηταν να σε κανουν να φερεσαι σαν 10χρονο και τα καταφεραν.
    Okay...σταματαω

Να τσακωθούμε γιατί να μην τσακωθούμε . Είναι υγιές μέσα στα ζευγάρια να πλακωνονται και μετά το ζήτημα να λύνεται με χειροπέδες ,κινκυ εσώρουχα , αφέντρες γυναίκες και υποτακτικούς άντρες κ μετά να αλλάζει σε επιβήτορες άνδρες κ υποτακτικές γυναίκες , στο ντουζ ,στην τραπεζαρία ,στα όρθια ,στα μπαλκόνια ,στα πλάγια κλπ ....συγνώμη τώρα γιατί μόλις πέρασε ένα "συναίσθημα " με διαφορετικές Μπουτάρες
    Ιου..εμενα παλι ενα αισθημα αηδιας ..οπως οταν ειδα τον Πατουλη με την μικρη που θα κανουν παιδι...κορη σου ειμαι ρε..

Elis..εμφανισου να κανεις spam με τις ατακες σου...βγαλατε αγουρελαιο

Senior Member
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Ούτε οι δραστηριότητες ούτε τα κοινωνικά γεγονότα βοηθάνε. Απλά θα τους ξέρεις όσο είσαι εκεί και μέχρι την επόμενη φορά.

Δυστυχώς τους λεγόμενους ήσυχους δεν τους θέλει κανείς, διότι ζούμε σε μια κοινωνία που έχουν πέραση οι εντυπωσιάδεις ανκαι αβαθείς. Θα πρέπει να προσεγγίσεις όχι αυτούς που σε εντυπωσιάζουν, δηαδή αυτούς που κατά βάθος επιθυμείς να σε κάνουν παρέα, αλλά σε απορρίπτουν, αλλά εκείνους που σου κάνουν το κλικ ότι ταιριάζεις μαζί τους. Θα σε ενισχύουν και θα τους ενισχύσεις πρώτα ψυχικά και έπειτα θα έχεις μια καλή παρέα για καφέ, εξόδους, δραστηριότητες. Μην κολλήσεις όμως σε προβληματικούς, αλλά σε αυτούς που έχουν νορμάλ χαρακτήρα που οι λοιποί τους έχουν κι αυτούς απορρίψεις ως ήσυχους, εσωστρεφείς κλπ συναφή.

Να βάζεις επίσης τα δυνατά σου η έλλειψη παρέας να μην σε επηρεάζει αρνητικά στις σπουδές και στις σκέψεις για την επαγγελματική σου καριέρα και γενικά γι ατο μέλλον σου. Έστω με άτομα που αν ήσουν αυτό το ωραίο σαν χαρακτήρας που θα επιθυμούσες δεν θα κανες παρέα. Δεν υπάρχει άλλη λύση και υπάρχουν πολλοί που νιώθουν σαν και σένα κι αναζητούν επίσης σαν και σένα παρέα, δηλαδή να τους βρεις.
    Σε ευχαριστω Γιαννη! Εχω μια δυσκολια στο να προσεγγιζω κοσμο η αληθεια ειναι. Και αυτο μου εχει στοιχησει. Δεν ξερω πως να μην ειμαι ησυχη. Ημουν πιο κοινωνικη με 2 ατομα που μου προσφεραν ασφαλεια στην αρχη αλλα με το καιρο εβλεπς οτι δεν με σεβονταν αρκετα (μεγαλη ιστορια) και ξεκοψαμε. Πλεον περναω τη φαση των μεγαλων ανασφαλειων γιατι δεν καταλαβαινω πως γινεται να ειμαι 21 και να μην εχει "ευδοκιμησει" καμια φιλικη μου σχεση η πως εχω κανει τοσο λαθος επιλογες σε χρονια που ειχαμε ολοι περισσοτερο ελευθερο χρονο και ολοι ηταν πιο ανοιχτοι στο να δημιουργησουν φιλιες (δεν λεω οτι τωρα ειναι ακατορθωτο αλλα καλως η κακως οσο πιο μικρος εισαι τοσο πιο ανοιχτος εισαι με ανθρωπους, φιλιες κλπ). Ειμαι σε φαση που και νιωθω μονη μου και νιωθω ταυτοχρονα οτι δεν μπορω να κανω φιλιες με αυτες τις ανασφαλειες. Απλα εχω απογοητευτει και ζοριζομαι πλεον.

Senior Member
    Αα και κατι που ξεχασα. Ολο αυτο οντως επηρεαζει και τις σπουδες και τα επαγγελματικα μου. Δηλαδη με κραταει πισω σε ολα. Και αυτο δεν ειναι καθολου σωστο γιατι δεν γινεται για 5-10 ατομα που λεει ο λογος να χαντακωνω τον εαυτο μου ετσι... Αλλα δεν ξερω πως να βοηθησω τον εαυτο μου σε αυτο. Ουτε κ ψυχολογος δεν με βοηθαει τωρα.

Banned
    Ιου..εμενα παλι ενα αισθημα αηδιας ..οπως οταν ειδα τον Πατουλη με την μικρη που θα κανουν παιδι...κορη σου ειμαι ρε..

Elis..εμφανισου να κανεις spam με τις ατακες σου...βγαλατε αγουρελαιο
    Σιγά μην είσαι ηλικιακά και γιαγιά μου . Κοίτα αν φτάσω ηλικιακά τον Πατούλη κ έχω την 30αρα δίπλα μου δεν θα με χαλαγε ιδιαίτερα. Τι ηλικιακος ρατσισμός κ ΜΠΟΥΛΙΝΓΚ είναι αυτά ρε , το παίζεις κ αριστερή . Επειδή είμαι πεπειραμένο αγοράκι δεν σημαίνει ότι είμαι συνταξιούχος του δημοσίου . Τώρα που είπα πεπειραμένο άλλη έμπαινε το ένα βράδυ σπίτι και το επόμενο άλλη . Το φρεναρα μετα από τις πολλές εναλλαγές γιατί είπα κάπου Ώπα .

Senior Member
    Πως δεν εχω!!Οπου σχολιασω σε ενα θεμα μου εγραψε οτι εχω καταντησει αηδια που την ειπα στη Τania plus προφιλ που αρχιζω να πιστευω πως ειναι η πιτσιρικα ετων 21 και επεσα στην παγιδΑ ΝΑ ΤΗς ΓΡΑΨΩ ΕΠΕΙΔΗ ΕΓΡΑΦΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΗ...η οποια εξαφανιστηκε δια μαγειας ...οπως και η Tανια και η Noname.... και η παρεα της συγκεκριμενα η Wildhoney σχολιασε την εξοδο μου...και τωρα κανω σαν 10χρονο που παραπονιεται...αλλα θελω να λυθει..δηλαδη τι αλλο να κανω
    Δεν εξαφανιστηκα δια μαγειας ειχα απλα τις δουλειες μου ρε φιλε. Δεν μπορω να περναω ολη την ημερα μου μπροστα απο το κινητο ουτε να απανταω στα παντα. Απανταω στα μηνυματα που αφορουν εμενα και το προβλημα μου...

Quote Originally Posted by Idkwhattosaytho View Post
    Δεν εξαφανιστηκα δια μαγειας ειχα απλα τις δουλειες μου ρε φιλε. Δεν μπορω να περναω ολη την ημερα μου μπροστα απο το κινητο ουτε να απανταω στα παντα. Απανταω στα μηνυματα που αφορουν εμενα και το προβλημα μου...
    ..ο,τι πεις κοριτσι μου...να εισαι καλα και να περνας καλα!!!

Senior Member
    Και εσυ ξεκινα να σκεφτεσαι την ψυχοθεραπεια
    Πραγματικα. Εδω θα συμφωνησω φουλ.

Senior Member
    ..ο,τι πεις κοριτσι μου...να εισαι καλα και να περνας καλα!!!
    Εχω πολυ πιο σημαντικες δουλειες απο το να δημιουργω 10 ψευτικα προφιλ και να ειρωνευομαι αγνωστους στο ιντερνετ αληθεια. Με επηρεαζει παρα πολυ που νιωθω οτι δεν μπορω να ζησω την ηλικια μου επειδη δεν εχω παρεες. Επισης ειμαι στο 4ο ετος μιας αρκετα απαιτητικης σχολης και χρωσταω και ποσα μαθηματα. Πιστευετε οτι αυτο δεν μου τρωει ηδη αρκετο χρονο; Τελος παντων, ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις να ειστε ολοι καλα <3

Σιγά μην είσαι ηλικιακά και γιαγιά μου . Κοίτα αν φτάσω ηλικιακά τον Πατούλη κ έχω την 30αρα δίπλα μου δεν θα με χαλαγε ιδιαίτερα. Τι ηλικιακος ρατσισμός κ ΜΠΟΥΛΙΝΓΚ είναι αυτά ρε , το παίζεις κ αριστερή . Επειδή είμαι πεπειραμένο αγοράκι δεν σημαίνει ότι είμαι συνταξιούχος του δημοσίου . Τώρα που είπα πεπειραμένο άλλη έμπαινε το ένα βράδυ σπίτι και το επόμενο άλλη . Το φρεναρα μετα από τις πολλές εναλλαγές γιατί είπα κάπου Ώπα .
    Προς ενημερωση σου δεν υπαρχει δεξια/αριστερα ουτε ειμαι αριστερη...ουτε δεξια...πλεον υπαρχει ανθρωπινη αξιοπρεπεια vs ξεπουλημα ανθρωπινης αξιοπρεπειας ειμαι το πρωτο οποιο κομμα μπορεσει να το υποστηριξει...ποτε δηλαδη

Senior Member
    ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ ΤΙ ΑΚΟΥΜΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ

Senior Member
    Πιστευετε οτι οντως υπαρχει η δυνατοτητα να δεθεις με καποιον και να γινετε οντως φιλοι οταν δεν ειστε τοσο μικροι πλεον (20+ και οχι εφηβεια πχ) και εξω απο ενα "προστατευμενο" περιβαλλον (σχολειο, φροντιστηριο, πανεπιστημιο κλπ); Γιατι εμενα αυτο με ζοριζει τωρα...

Page 15 of 69 FirstFirst ... 513141516172565 ... LastLast