Results 271 to 285 of 1031
Thread: Δεν εχω φιλους
-
25-09-2024, 13:22 #271
- 25-09-2024, 13:22 #272
ιδρωσα... μην με απειλεις, ειμαι ευαισθητη στην αηδια...
εγω σου απαντησα. εσυ εκανες οτι δεν καταλαβες. ο ελεγχος που λες, δεν μπορει να γινει τεχνικα, ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΛΑ. ελληνικα μιλαμε. ανοιξε λεξικο.
αλλα το οτι εισαι μυθομανης, αποδειχθηκε οταν σε ξεφτιλισε η αληθινη κτηνιατρος για τις @@ριες που μας ελεγες περι κτηνιατρικης...
25-09-2024, 13:50 #273
25-09-2024, 15:35 #274
Συμφωνω απολυτα με τον axl... αν οντως κανεις ψυχοθεραπεια 3 μηνες ειναι λιγο δωσε χρονο...τοξικη ντροπη λεγεται αυτο που εχεις...μου το ειπε προσφατα ο δικος που εγω για αλλους λογους γυρισα παλι πισω στις δικες μου ντροπες για δικα μου θεματα...ηταν σκληρη η παραδοχη αλλα λυτρωθηκα και εκανα και ενα ξεκαθαρισμα στον δικο μου κυκλο φιλων,οποτε να εισαι συνεπης στην ψυχοθεραπεια και ολα θα πανε καλα αλλα για να πανε..μονη σου πρεπει να προσπαθησεις κανεις δεν θα σου βρει την λυση...θυμαμαι ο δικος μου τωρα που ξεκινησαμε μετα το καλοκαιρι πηγα σαν καλη μαθητρια...του ειπα πως περασα το καλοκαιρι και τι εγινε με μια γνωριμια μου μολις τελειωσα το μονοπρακτο δραμα μου...με κοιταξε...γελασε...και μου λεει..πως νιωθεις..καλα λεω...αλλα γιατι να μου συμβει αυτο...με εκανε τουρκο με την ''ειρωνεια'' του..αλλα λειτουργησε για να θυμωσω και να μιλησω για τα συναισθηματα..τα κυριοτερα ντροπη και θυμο που δεν εχω διαχειριστει οπως φαινεται και να καταλαβουμε τι πηγε λαθος...
Επισης που σιγουρα θα στο εχει πει,υποθετω ολοι το λενε,ειμαστε οσο πιο ειλικρινεις γινεται στην ψυχοθεραπεια και ειλικρινεια δεν ειναι να πεις ποσο καλο παιδι εισαι...αλλα ποσο κωλοπαιδο εισαι γιατι ενα ατομο που νιωθει ντροπη..κρυβει και θυμο να ξερεις!!ΑΥΤΑ νομιζω πηρες απο ολους γνωμες...σταματα να λες πως και τι και ξεκινα δουλεια με τον εαυτο σου..και ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΤΥΧΕΡΗ ΠΟΥ ΣΤΑ 21 κανεις ψυχοθεραπεια...
25-09-2024, 15:40 #275
Το καταλαβαινω να ιδρωνεις Σεπτεμβριο μηνα στην ηλικια σου,ευχομαι να ισορροπησεις ειναι δυσκολα τα ορμονικα!!Θα επηρεαζουν και την οραση σου μαλλον..γιατι περα απο την διαχειριση σου εγραψα και πως αλλιως μπορουσαμε να το λυσουμε πριν επιλεξεις να ανεβεις στη σκεπη του κοτετσιου που εφτιαξες και να ξεκινησεις το κακαρισμα...αυτα και κρυο νερο να πιεις θα σε ξειδρωσει και κανει καλο στο ανοσοποιητικο το κρυο
25-09-2024, 15:55 #276
OXI δεν το ξερω..ρωτησα..ουτε social δεν εχω..οσο παραξενο και αν ακουγεται δεν εφτιαξα ποτε μου ουτε fb ουτε in και ενας λογος νομιζω που τον υιοθετησα απο τον πατερα μου ειναι για να μην μπλεξω με το σοι της μανας μου γιατι με ειχε απομακρυνει τον οποιο δεν αδικω οταν ειδα για τι προκειται οταν πηγα μονη μου να κανω σχεσεις και καταλαβα αυτο που δεν καταλαβαινα οταν ημουν μικροτερη ποσο δικιο ειχε τλπ...μετα δεν ειχα χρονο νομιζω αν δεν εχεις κατι να πουλησεις δεν χρειαζεσαι social το viber ή παρομοια σαν αυτο ειναι αρκετα για να επικοινωνεις με αυτους που θες και να μην διαφημιζεσαι,αυτη ειναι η γνωμη μου
25-09-2024, 16:02 #277
συνεχισε να μας αποδεικνυεις τι κατινα εισαι. δεν το ξερουν ολοι.
τα ορμονικα μου ειναι τελεια, στην ηλικια μου. αλλα εσυ τον μισογυνικο εαυτο σου δεν μπορεις να τον ξεφορτωθεις, ουτε οταν παριστανεις την παρα- μορφωμενη και γινεσαι ρεζιλι με την αμορφωσια σου, κακομοιρα.. . μιλα μας εσυ για τα δικα σου ορμονικα τωρα που 45 ρισες και κανεις μια την 30ρα, μια την 35ρα... οταν μηδενισεις, να σβησεις κερακι ...
κολοκυθια μου εγραψες και το λεω δημοσιως, γιατι ακομα και για τις πμ παρενοχλησεις σου προς τα μελη (εμενα) προσπαθεις να δημιουργησεις εντυπωσεις σε αυτους που δεν γνωριζουν. αερολογιες και σαχλαμαρες μου εγραψες. το λεω δημοσιως. κι ουτε απαντησα. μανουλα στην χειριστικοτητα και την χειραγωγηση του κ@λου η ντιντι, απο μικρη... απο τα 42. τωρα στα 45 εχει παρει νομπελ γιαλαντζη χειραγωγησης.
αι μαρη που που ειπες και "να το λυσουμε"... δεν εχουμε τπτ να λυσουμε οι δυο μας και τπτ προσωπικο οι δυο μας, ουτε θα σε κανω συνομιλητρια μου σε προσωπικο επιπεδο, οσο και να χτυπιεσαι. ΕΔΩ να γελοιοποιεισαι. δημοσιως. να μιλας με τους 12 εαυτους σου και να μαλωνεις, οπως εκανες με την "τανια", γελοια.. .
με τον γιατρο σου να λυσεις το θεμα σου με την μυθομανια και την πλαστοπροσωπια...
για την ξεφτιλα σου που παριστανες την κτηνιατρο και σε αδειασε η αληθινη κτηνιατρος, γιατι δεν μας μιλας και μας μιλας για πμ που κανεις δεν σου ζητησε και κανεις δεν σου απαντησε;
περαστικα , αν και δεν το βλεπω...Last edited by Remedy; 25-09-2024 at 16:31.
25-09-2024, 16:35 #278
Γιατι σου ειπα εγω πως θελω να αποκτησω μαζι σου συνομιλια...να το λυσουμε σου ειπα προσωπικα με το να σου στειλω ποια ειμαι με στοιχεια αφου το εχεις δει φαροφυλακας εδω μεσα...ΚΑΙ ΞΑΝΑΛΕΩ θες..ναι ή οχι...να σταματησει εδω...
Φαε αλλη μια αναφορα παλι και δεν θα σταματησω οσο συνεχιζεις μεχρι να ασχοληθει η διαχειριση ή να δεχτεις αυτο που σου λεω να σου πεσουν τα μουτρα μετα
Για το κομματι του george μιλησα..εγω αυτο θα εκανα
το εχεις πολυ αναγκη οπως φαινεται να βγαζεις τετοια επιθεση και να μπαινεις σε διαδικασια το να το λυσεις..οποτε εσενα περαστικα σου
25-09-2024, 16:41 #279
Ασχετο οποιος θελει το λεει ιδανικα εσυ φαροφυλακα η Tania μολις ειδα οτι εγινε guest...και οχι banned...τι σημαινει οταν γινεται ενα μελος guest...οποιος θελει ας πει αν δεν απαντησει ο φαροφυλακας
25-09-2024, 16:42 #280
η διαχειριση να ασχοληθει και με την αντιποιηση επαγγελματος που κανεις παριστανοντας την γιατρο, ενω αποδειχθηκε δημοσιως ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑΤΡΟΣ!!! τι να πιστεψουμε απο κει και επρα σε οτι αλλη κατινια κι αν σκαρφιστεις;
το ξερεις καλα οτι δεν υπαρχει κανενας τροπος να πιστοποιησω ΕΓΩ την ταυτοτητα σου, γιατι δεν σε γνωριζω. οποτε, μαλακις, μην μας λες...
μου δειχνεις μια ταυτοτητα ειτε αληθινη ειτε ψευτικη. Ε ΚΑΙ;;; αποδεικνυει αυτο οτι δεν εχεις 10 ακομα κατινιστικα προφιλ εδω μεσα που λες παντα τα ιδια με ολα και αλλαζεις μονο επαγγελματα ψευτικα;
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΣ ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟ ΕΝΩ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΞΕΦΤΙΛΙΣΕ ΑΛΗΘΙΝΗ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΣ ΕΝΩΠΙΟΝ ΟΛΩΝ ΜΑΣ;
25-09-2024, 16:47 #281
Έγινε κάποια αναφορά στο πρόσωπο μου?
Ας τα πιάσουμε ένα-ένα.
Για άτομο που δεν έχει ιδέα από υπολογιστές και γενικά από διαδίκτυο μια χαρά φαίνεται να κίνησε στο φορουμ. Ήξερες πότε μπορείς να στείλεις προσωπικό μήνυμα, χωρίς να ρωτήσεις (στα 50 μηνύματα), ήξερες να ενεργοποιήσεις να στέλνεις προσωπικά μηνύματα χωρίς να ρωτήσεις, ήξερες να βάζεις τραγούδια στη μουσική (πρέπει να πατήσεις ένα εικονίδιο), ήξερες χίλια δυο.
Όσο αφορά το θέμα που αποφεύγεις να απαντήσεις, ότι δηλαδή δεν είσαι κτηνίατρος, προτίμησες να χαρακτηρησεις τον εαυτό σου ως κακή κτηνίατρο και όχι ως μη κτηνίατρο. Επειδή δεν είσαι. Από την πρώτη στιγμή φάνηκε ποια είσαι αλλά για ένα περίεργο λόγο, που κανείς δεν θα μάθει πίστευες ότι μπορείς να ξεγελάσεις τα μέλη. Είσαι η ντιντι, μαριλου, νεμο, Τανια και lidl. Δεν ξέρω πριν ποια μπορεί να ήσουν, δεν με ενδιαφέρει να μάθω. Αλλά ότι θα έφτανες να βάλεις στην κουβέντα σου την Κύκνο χωρίς να σου έχει κάνει κάτι, απλά και μόνο για να ξεγελάσεις τα υπόλοιπα μέλη, είναι τουλάχιστον αστείο. Εντάξει εκεί που μαλωνες με τον εαυτό σου, το πήγες σε άλλη διάσταση.
Σου είπα και ως Τανια, μπες με ένα προφίλ και πες μας την ιστορία σου, τι έχεις ζήσει ως παιδί, ως ενήλικας, επειδή σίγουρα κάτι έχεις περάσει και φέρεσαι έτσι, αλλά προτίμησες να με πεις νούμερο.. Σου είπα κιόλας ότι θα καθίσω να διαβάσω την ιστορία σου, θα σου πω κιόλας την γνώμη μου.. Αλλά αυτό ίσχυε μέχρι το σημείο που έβαλες στο στόμα σου το πιο αθώο πλάσμα του φορουμ. Εκεί κατάλαβα πόσο κάτω μπορείς να πας. Απλά και μόνο για να αποδείξεις ότι έχεις δίκιο, ενώ δεν έχεις..
Να ξέρεις συνεχίζω να έχω το ίδιο θέμα με τα μηνύματα. Μου στέλνουν και δεν μου έρχεται email. Ξέρεις πώς θα το λύσω ως πιο ειδική;
25-09-2024, 16:54 #282
Α καλα εσυ εισαι σε αλλο επιπεδο!!!ΜΩΡΗ ΠΑΡΔΑΛΟ ΤΡΙΧΡΩΜΗ ΚΟΤΑ ποια ψευτικη ταυτοτητα...αν σου στειλω το κινητο και το αποθηκευσεις στο viber δεν θα δεις ποια ειμαι....α καλα...και τι ακριβως εχω στειλει σε pm
Παμε χιλιοστη φορα για την αληθινη κτηνιατρο...εγω αυτο θα εκανα,εκεινη αυτο θα εκανε...αλλος θα εκανε αλλο..οσες φορες με ρωτησεις και διαβασει καποιος το συγκεκριμενο thread απο την αρχη θα δει..αυτα..δεν ξανασχολουμαι μαζι σου,απλα θα τρως αναφορα ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙΣ ΠΑΡΔΑΛΟ ΣΕ ΕΜΜΗΝΟΠΑΥΣΗ(στο χρωσταω για το μυθομανης)
25-09-2024, 16:55 #283
το ρεζουμε ειναι στο υπογραμμισμενο γιωργο. η τσακαλοντιντι βαραει μπιελες οταν δεν καταφερνει να πεισει με τα ψεματα της. χτυπαει το κεφαλι της στον τοιχο οταν δεν γινεται πειστικη, δεν μπορει να το δεχτει, κι οταν τελικα αποτυγχανει, εμφανιζει εναν νεο εαυτο, που καιγεται με τον ιδιο απαραλλακτο τροπο, γιατι μπορει μονο απο το ονομα της να απαλλαγει. απο την κατινια της , την εκφραση της, τις αποψεις της, τον ψυχισμο της και την παρανοια της δεν μπορει να απαλλαγει με κανενα προφιλ. ξεφτιλιζεται οσο δεν παει αλλο... και τα προφιλ συνεχιζονται.... ξερω ενα θριλερ τετοιο.
25-09-2024, 16:57 #284
[QUOTE=TSAKALI APO TA_LIDL;1256198]Α καλα εσυ εισαι σε αλλο επιπεδο!!!ΜΩΡΗ ΠΑΡΔΑΛΟ ΤΡΙΧΡΩΜΗ ΚΟΤΑ ποια ψευτικη ταυτοτητα...αν σου στειλω το κινητο και το αποθηκευσεις στο viber δεν θα δεις ποια ειμαι....α καλα...και τι ακριβως εχω στειλει σε pm
Παμε χιλιοστη φορα για την αληθινη κτηνιατρο...εγω αυτο θα εκανα,εκεινη αυτο θα εκανε...αλλος θα εκανε αλλο..οσες φορες με ρωτησεις την ιδια απαντηση θα λαβεις και αν διαβασει καποιος το συγκεκριμενο thread απο την αρχη θα δει..αυτα..δεν ξανασχολουμαι μαζι σου,απλα θα τρως αναφορα ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙΣ ΠΑΡΔΑΛΟ ΣΕ ΕΜΜΗΝΟΠΑΥΣΗ(στο χρωσταω για το μυθομανης)
25-09-2024, 16:58 #285
δεν ειναι το τι θα εκανες, ειναι οτι δεν γνωριζεις στοιχειωδη ορολογια της κτηνιατρικης. ασε τα ψοφια.
αγραμματη γυναικα,, μπηκες να μας κανεις τον γιατρο, ρεντικολο...
ΕΣΥ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΚΑΝΕΣ, ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΣ. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΣ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΛΕΣ 10 ΦΟΡΕΣ, ΟΤΙ ΕΣΥ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΚΑΝΕΣ;; ν αι, αυτο θα εκανες το ειδαμε, αλλα γιατι εισαι ασχετη!!!
ΓΙΑΤΙ ΕΙΠΕΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΣ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ;
παρδαλω να σε πει το το παιδι σου , οταν σε φτυσει για τα χαλια σου, μουρλεγκω...
σε εμμηνοπαυση ειναι το γελοιο το μυαλο σου, κατιγκω..