Δεν εχω φιλους - Page 51
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 51 of 69 FirstFirst ... 41495051525361 ... LastLast
Results 751 to 765 of 1031
    Senior Member
    Quote Originally Posted by _Vassilis View Post
    Δε διαχειρίστηκα τίποτα. Εκείνον τον καιρό ήμουνα χαμένος στο πέλαγος των άπειρων συμπτωμάτων της κατάθλιψης (ή δεν ξέρω γω τι σκατά άλλο ήταν και πως θες να την ονομάσεις…) Ήμουν «αλλού». Ενδεχομένως να μου έκανε και λίγο καλό αν αντί για ghosting είχα και δυο δικούς μου ανθρώπους κοντά μου που με αποδέχονταν όπως ήμουνα τότε και δεν έφευγαν τρέχοντας… Πάντως μόνος μου δεν ήμουνα. Είχα τη γυναίκα μου να με στηρίζει. Αλλά στο τέλος δεν άντεξε κι έφυγε για να μην αρρωστήσει και αυτή μαζί μου. Καλά έκανε. Ποτέ της να μην αρρωστήσει.. Ευτυχώς τώρα νιώθω λίγο καλύτερα κάπως, σα να πάω να το ισορροπήσω δηλαδή, παρότι οι συνθήκες είναι χάλια από 15 διαφορετικές μεριές.. Βασίλη, μεγάλη κουβέντα μη λες, μεγάλη μπουκιά φάε…
    Να το ξαναπω; Καλυτερα μονοι μας παρα με λαθος ανθρωπους. Και στις δυσκολες στιγμες. Μπορει να σε δυσκολευε παραπανω. Στις δυσκολες στιγμες μονο ο εαυτος μας και στην αναγκη ο ψυχολογος. Να ναι καλα η γυναικα σου (για οσο κρατησε η σχεση σας)

Senior Member
    Εδώ μαζί σου. Μεγαλώνεις και γίνεσαι σοφό. Σε λίγο θα γίνεις σοφό σαν το πεντάχρονο του βίντεο και συ :p

Όντως έτσι είναι και χαίρομαι που είπες αυτήν την κουβέντα. Ότι δηλαδή είσαι έτοιμη αν χρειαστεί να αντέξεις και λίγη «παρέα του εαυτού σου», παρά άρον άρον και από φόβο μοναξιάς να βαφτίσεις παρέα το «απόβρασμα». Εδώ σε παραδέχομαι και σε χαίρομαι… Και να ξέρεις πως αυτή είναι η καλύτερη αφετηρία σου για να βρεις τα σωστά άτομα. Τώρα που δε φοβάσαι να περιμένεις μένοντας και λίγο μόνη, τώρα όντως παίρνεις το χρόνο σου ώστε να διαλέξεις τους καλούς. Δεν είμαστε antisocial που το λέμε αυτό, απλά anti-idiot. Είσαι σε σωστό δρόμο, κάνε υπομονή και σε περιμένουν ωραία πράγματα παρακάτω. Υπομονή και επιμονή (στο ψάξιμο) και όλα θα δεις ότι θα γίνουν.. :)

Το μόνο που θέλω να πω συμπληρωματικά είναι να εκτιμάς λίγο παραπάνω ακόμα και την απλή συναναστροφή. Να μη μένεις μόνη, δεν είναι καλό. Αλλά και η απλή συναναστροφή με άτομα που τέλος πάντων φίλους σου μπορεί να μην τα κανες γιατί δεν ταιριάζετε απόλυτα, αλλά δεν είναι κι εντελώς «ασύμβατα» με σένα, έχει κι αυτή τη σημασία της, είναι πολύτιμη.. Να μην «ξεμοναχιάζεσαι» και μένεις εντελώς έρημη. Μην το πας στο «όλα ή τίποτα». Ή φίλοι καρδιακοί ή καθόλου. Δεν είναι όλα «άσπρο-μαύρο». Υπάρχει και το γκρι, αλλά υπάρχουν και όλα τα υπόλοιπα χρώματα. Να βάζεις όσο μπορείς τη γλαστρούλα να κάθεται παρέα με κόσμο. Το χει ανάγκη αυτό, όπως επίσης έχει ανάγκη και την εξάσκηση για κοινωνική συναναστροφή.
    Χαχα το ειδωλο μου ειναι αυτο το παιδακι. Η αληθεια ειναι οτι αυτο το πιστευω αλλα μεσα μου δεν το δεχομαι. Δεν θελω να ειμαι μονη μου με ποναει πολυ. Με το αποβρασμα δεν ηθελα να γινω κακια αλλα ηταν οντως. Πολυ κακος κοσμος. Προσπαθω να την εκτιμησω. Απλα φοβαμαι πολυ οταν ξερω οτι κατι ειναι προσωρινο. Δηλαδη μπορει να χαρω αν μιλησω με καποιον στη σχολη, αλλα λυπαμαι που δεν μπορω να το κανω γενικα με παρεα. Με παρεα που ξερω οτι θα ειναι οντως διπλα μου. Για πολυ καιρο ημουν εντελως ερημη και μονη. Αυτο με φοβιζει. Οτι με τον καιρο θα ξαναμεινω.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Idkwhattosaytho View Post
    Τι ειναι το mint in box? Ειμαι τοσο ασχετη χαχα.
    Καθόλου άσχετη δεν είσαι, απλά δεν έτυχε να ξέρεις από vintage collectibles. Δε σε είπα vintage, δεν είσαι, εσύ είσαι «brand new», αλλά έχεις «still unremoved το seal of original packaging», για αυτό το είπα.. Ο όρος είναι από εκεί.. :) :p

https://www.youtube.com/watch?v=K7Eevofe8Hs

Senior Member
    Για πολυ καιρο ημουν εντελως ερημη και μονη
    Να μην ξαναξεμείνεις ποτέ εντελώς έρημη και μόνη. Να βγαίνεις έστω και με απλούς γνωστούς για καναν καφέ (δε σου λέω βγες με καθάρματα..) και άσε το αν θα βρούμε φίλους ή αν αξίζει να τους κάνουμε φίλους αυτούς ή όχι.. Να πηγαίνεις γυρεύοντας να «ανακατεύεσαι» με κόσμο, να τα επιδιώκεις αυτά, να μην λείπεις..

Senior Member
    Εδώ μαζί σου. Μεγαλώνεις και γίνεσαι σοφό. Σε λίγο θα γίνεις σοφό σαν το πεντάχρονο του βίντεο και συ :p

Όντως έτσι είναι και χαίρομαι που είπες αυτήν την κουβέντα. Ότι δηλαδή είσαι έτοιμη αν χρειαστεί να αντέξεις και λίγη «παρέα του εαυτού σου», παρά άρον άρον και από φόβο μοναξιάς να βαφτίσεις παρέα το «απόβρασμα». Εδώ σε παραδέχομαι και σε χαίρομαι… Και να ξέρεις πως αυτή είναι η καλύτερη αφετηρία σου για να βρεις τα σωστά άτομα. Τώρα που δε φοβάσαι να περιμένεις μένοντας και λίγο μόνη, τώρα όντως παίρνεις το χρόνο σου ώστε να διαλέξεις τους καλούς. Δεν είμαστε antisocial που το λέμε αυτό, απλά anti-idiot. Είσαι σε σωστό δρόμο, κάνε υπομονή και σε περιμένουν ωραία πράγματα παρακάτω. Υπομονή και επιμονή (στο ψάξιμο) και όλα θα δεις ότι θα γίνουν.. :)

Το μόνο που θέλω να πω συμπληρωματικά είναι να εκτιμάς λίγο παραπάνω ακόμα και την απλή συναναστροφή. Να μη μένεις μόνη, δεν είναι καλό. Αλλά και η απλή συναναστροφή με άτομα που τέλος πάντων φίλους σου μπορεί να μην τα κανες γιατί δεν ταιριάζετε απόλυτα, αλλά δεν είναι κι εντελώς «ασύμβατα» με σένα, έχει κι αυτή τη σημασία της, είναι πολύτιμη.. Να μην «ξεμοναχιάζεσαι» και μένεις εντελώς έρημη. Μην το πας στο «όλα ή τίποτα». Ή φίλοι καρδιακοί ή καθόλου. Δεν είναι όλα «άσπρο-μαύρο». Υπάρχει και το γκρι, αλλά υπάρχουν και όλα τα υπόλοιπα χρώματα. Να βάζεις όσο μπορείς τη γλαστρούλα να κάθεται παρέα με κόσμο. Το χει ανάγκη αυτό, όπως επίσης έχει ανάγκη και την εξάσκηση για κοινωνική συναναστροφή.
    Χαχα το ειδωλο μου ειναι αυτο το παιδακι αληθεια. Το ξερω οτι ετσι ειναι αλλα δεν το νιωθω. Το πιστευω δηλαδη φουλ αλλα δεν θελω καθολου να μενω μονη μου. Φοβαμαι. Ειναι τοσο ευκολο για καποιους απλα να περιβαλλονται απο κοσμο. Αυτο με τα αποβρασματα δεν το ελεγα για κακο αλλα αμα βλεπατε και εσεις τα ιδια θα λεγατε. Δεν ξερω πως το επετρεπα στον εαυτο μου τοσο καιρο. Δεν ειμαι ετοιμη να κανω παρεα μονο με τον εαυτο μου, το κανω πιο πολυ αναγκαστικα βασικα αλλα ενταξει.

Senior Member
    Καθόλου άσχετη δεν είσαι, απλά δεν έτυχε να ξέρεις από vintage collectibles. Δε σε είπα vintage, δεν είσαι, εσύ είσαι «brand new», αλλά έχεις «still unremoved το seal of original packaging», για αυτό το είπα.. Ο όρος είναι από εκεί.. :) :p

https://www.youtube.com/watch?v=K7Eevofe8Hs
    Καταλαβα καταλαβα. Εξυπνο, μπραβο σου. Δηλαδη brand new αλλα με καποιες εμπειριες για να ξερω να προσεχω. Εμπειριες που δεν με "καθοριζουν".

Senior Member
    Να μην ξαναξεμείνεις ποτέ εντελώς έρημη και μόνη. Να βγαίνεις έστω και με απλούς γνωστούς για καναν καφέ (δε σου λέω βγες με καθάρματα..) και άσε το αν θα βρούμε φίλους ή αν αξίζει να τους κάνουμε φίλους αυτούς ή όχι.. Να πηγαίνεις γυρεύοντας να «ανακατεύεσαι» με κόσμο, να τα επιδιώκεις αυτά, να μην λείπεις..
    Δεν μου ειναι παντα τοσο ευκολο αυτο και δεν ξερω πως να το κανω. Δυσκολευομαι μεχρι και με τους απλους γνωστους. Τους εχω χασει σχεδον. Η δεν μπορουν ποτε.

Senior Member
    Δεν μου ειναι παντα τοσο ευκολο αυτο και δεν ξερω πως να το κανω. Δυσκολευομαι μεχρι και με τους απλους γνωστους. Τους εχω χασει σχεδον. Η δεν μπορουν ποτε.
    Κι εγώ έτσι είμαι.. Άσε τι σου λέει το «account _Vassilis». Στην πραγματικότητα έχω τις ίδιες δυσκολίες με σένα. Να προσπαθείς. Να μην το βάζεις κάτω. Εξάσκηση θέλει και το social skill. Πίσω από την οθόνη μια χαρά σε βρίσκω ότι είσαι. Όταν με τη συνεχή κοινωνική εξάσκηση όλο αυτό αρχίσει πιο εύκολα να βγαίνει προς τα έξω και στην πραγματική κοινωνική συγκυρία, μια χαρά θα είσαι κι εκεί.. Ουρά θα κάνουν να ψάχνουν την παρέα σου.. Ξεαγχώσου και χαλάρωσε λίγο σε παρακαλώ.. :)

Senior Member
    Κι εγώ έτσι είμαι.. Άσε τι σου λέει το «account _Vassilis». Στην πραγματικότητα έχω τις ίδιες δυσκολίες με σένα. Να προσπαθείς. Να μην το βάζεις κάτω. Εξάσκηση θέλει και το social skill. Πίσω από την οθόνη μια χαρά σε βρίσκω ότι είσαι. Όταν με τη συνεχή κοινωνική εξάσκηση όλο αυτό αρχίσει πιο εύκολα να βγαίνει προς τα έξω και στην πραγματική κοινωνική συγκυρία, μια χαρά θα είσαι κι εκεί.. Ουρά θα κάνουν να ψάχνουν την παρέα σου.. Ξεαγχώσου και χαλάρωσε λίγο σε παρακαλώ.. :)
    Ευκολο το χεις μετα απο τοσες ατυχιες;

Senior Member
    Ευκολο το χεις μετα απο τοσες ατυχιες;
    Όσο εσύ θα συνεχίζεις να το προσπαθείς θα γίνεται όλο και πιο εύκολο..

Senior Member
    Όσο εσύ θα συνεχίζεις να το προσπαθείς θα γίνεται όλο και πιο εύκολο..
    Μα σε οσους στελνω δεν μπορουν. Θελω να τα ξεκινησω ολα απο την αρχη και να κανω αλλες επιλογες αληθεια. Αν ηταν γραφτο θα μπορουσε καποιος. Δεν ειναι σημαδι αυτο;

Senior Member
    Άσε τα σημάδια και τα γραφτά… «Γράφτα..»

Ορίστε.. Σου απαντώ λοιπόν και στο άλλο με το 57. Και για μένα είναι «σημάδι» και «γραφτό» να κάνω «κολλητό» τον κάθε 57χρονο. Έχω συνηθίσει κιόλας από τα τόσα χρόνια. Με βολεύει γιατί δεν με «ξεβολεύει».

Μικρό μου απογοητευμένο και πεισματάρικο, σου είπα είμαι πιο ξεροκέφαλος και επίμων από σένα. Έτσι ήμουν πάντα και τώρα ξεκίνα να προσθέτεις και το «γεροντικό πείσμα» σιγά σιγά. Συνέχισε όσο θες να μου λες πεισματικά για το «γραφτό» σου και μετά χαράς θα συνεχίσω να σου τονίζω ποιο είναι το πεπρωμένο σου σε αυτή τη ζωή.. Δεν έχω κανένα πρόβλημα να το κάνω αυτό. Ξέρω ότι θα σε νικήσω στο τέλος :)

Ίσα ίσα, εγώ μόνο ζωή και χαρά έχω να παίρνω από το να συνομιλώ με έναν νέο άνθρωπο..

Senior Member
    Άσε τα σημάδια και τα γραφτά… «Γράφτα..»

Ορίστε.. Σου απαντώ λοιπόν και στο άλλο με το 57. Και για μένα είναι «σημάδι» και «γραφτό» να κάνω «κολλητό» τον κάθε 57χρονο. Έχω συνηθίσει κιόλας από τα τόσα χρόνια. Με βολεύει γιατί δεν με «ξεβολεύει».

Μικρό μου απογοητευμένο και πεισματάρικο, σου είπα είμαι πιο ξεροκέφαλος και επίμων από σένα. Έτσι ήμουν πάντα και τώρα ξεκίνα να προσθέτεις και το «γεροντικό πείσμα» σιγά σιγά. Συνέχισε όσο θες να μου λες πεισματικά για το «γραφτό» σου και μετά χαράς θα συνεχίσω να σου τονίζω ποιο είναι το πεπρωμένο σου σε αυτή τη ζωή.. Δεν έχω κανένα πρόβλημα να το κάνω αυτό. Ξέρω ότι θα σε νικήσω στο τέλος :)

Ίσα ίσα, εγώ μόνο ζωή και χαρά έχω να παίρνω από το να συνομιλώ με έναν νέο άνθρωπο..
    Ναι αλλα ανεξαρτητως ηλικιας εχεις καποιον κολλητο. Εγω δεν εχω κανεναν. Το αγορι μου ναι μεν ειναι στη διπλανη πολη αλλα εχει 100 δουλειες και πολλες παρεες (δεν ειναι οτι δεν με συμπεριλαμβανει στις παρεες του αλλα οταν πχ κανονιζει με καποιον στο χωριο και εγω ειμαι στην πολη που απουδαζω 1,5 ωρα μακρια δεν μπορω να παω. Η καποιες φορες θελουν να ειναι μονο αγορια. Κατανοητο αλλα και εμενα μου λειπει το αντιστοιχο γιατι δεν εχω την κοριτσοπαρεα μου καταλαβατε. Και ειναι για ολους/ολες τοσο ευκολο. Μονο εμενα με δυσκολευει τοσο).

Ειναι παρα πολυ περιεργο ολες μου οι παρεες να εξελιχθηκαν ετσι γιατι ολοι τελικα κατεληξαν σε μια παρεα που ενιωθαν οκ μονο εγω νιωθω ακομα περιεργα και μονη μου. Δεν ειναι δυνατον 21 χρονια να μη δεθηκα με κανεναν και τα 1-2 ατομα που ηρθαν κοντα μου (που ηταν και μικροτεροι απο εμενα γιατι στο σχολειο δεν μπορουσα με τιποτα, οποτε ηταν τα ξαδερφια μου και οι παρεες τους), να ηταν χειριστικοι και ψευτικοι. Και αυτοι ας πουμε εχουν τις παρεες τους. Εγω παλι εμεινα μονη μου. Δεν βγαζει νοημα απο οπου και να το πιασεις ειμαι απλα ατυχη. Αν δεν ημουν ατυχη θα ειχα βρει φιλους. Απο τοσα μερη που εχω περασει. Απλα δεν ειναι γραφτο μου (το ξαναλεω γιατι το πιστευω. Μεχρι να βρω μια σωστη παρεα, ΑΝ βρω, μονο τοτε θα αλλαξω γνωμη. Προσπαθησε οσο θες Βασιλη χαχα). Ας πουμε τωρα πηγα στην πολη μου για 28η και δεν εχω κανεναν να παω στην παρελαση μαζι του.

Μονο ζωη και χαρα με τοση γκρινια πως περνεις ομως; Και δεν γκρινιαζα ποτε τοσο πολυ. Γιατι παντα περιμενα οτι θα βρεθει καποιος. Τωρα απλα δεν.

Senior Member
    Δεν ειναι φουλ περιεργο να κολλαω στα λαθος ατομα; Ολοι η στο σχολειο η στο πανεπιστημιο κανουν τους κολλητους τους. Εγω ακομα. Δεν παιζει να ειναι τοσο δυσκολο. Εχω στειλει γενικα καποια μηνυματα αλλα τιποτα. Ολοι προτιμουν αλλους. Ενας που να προτιμαει εμενα δεν υπαρχει ρε παιδια. Ουτε ενα σχολιο στο ινστα δεν μου κανουν. Που αυτο λες οτι γινεται και τυχαια που λεει ο λογος. Αλλα αν ρωτησετε λενε καλα λογια. Τι φαση;

Senior Member
    Δεν ειναι φουλ περιεργο να κολλαω στα λαθος ατομα; Ολοι η στο σχολειο η στο πανεπιστημιο κανουν τους κολλητους τους. Εγω ακομα. Δεν παιζει να ειναι τοσο δυσκολο. Τι φαση;
    Ενα παιδι που ειχαμε μιλησει οταν ξεκοψα με την ξαδερφη μου μου ελεγε οτι την επελεξα και οτι εγω φταιω γιατι ειχα το σχολειο για να κανω φιλους. Και ολοι φαινεται οτι εκαναν φιλους στο σχολειο. Και εγω προσπαθησα. Αλλα μου εκαναν μπουλινγκ (οχι τρελο αλλα μου εκαναν) και ημουν πολυ ησυχη για να βρω τους κολλητους μου εκει. Παντα καποιος θα με εκανε περα. Η θα μιλουσα με καποιον εκει οσο ημασταν στο σχολειο αλλα το σκ η το καλοκαιρι δεν θα εστελνε τιποτα. Και αμα εστελνα εγω θα ηταν πολυ απομακροι. Πηγαινα και κολλουσα παντα σε τοξικους για να μην ειμαι μονη μου. Που τωρα δεν εχουμε επαφη. Ολοι δουλευουν και σπουδαζουν και οταν θελουν να βγουν προτιμουν τους παλιους τους φιλους. Πειτε μου πως να κανω φιλους ετσι σκατα που εχουν γινει τα πραγματα. Δεν προκειται. Ποτε. Ειχα ευκαιριες και τις εχασα. Τελος τωρα. Να ναι καλα το αγορι μου βασικα.

Page 51 of 69 FirstFirst ... 41495051525361 ... LastLast