Δεν εχω φιλους - Page 62
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 62 of 69 FirstFirst ... 12526061626364 ... LastLast
Results 916 to 930 of 1031
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Idkwhattosaytho View Post
    Μια χαρα ειμαστε με το αγορι μου. Μου εχει γινει εμμονη γιατι προσπαθω και δεν τα καταφερνω. Και δεν αντεχω αλλο. Ολοι καποιον εχουν. Δεν γινεται μονο εμενα να μη με θελουν καθολου. Τι εχω και δεν τους αρεσει;
    η απαντηση σου λεει εμμεσα οτι δεν κανετε σεξ.

Senior Member
    Δηλαδη εδω επιβεβαιωνεται οτι απλα δεν με θελει κανεις για παρεα. Τελεια.
    εχεις γνωρισει ολο τον πληθυσμο; πως λες "κανενας";

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    Συγγνωμη αλλα αυτο ειναι κατι που αφορα εμας. Δεν θα εβγαινα ποτε δημοσια να πω οτι δεν κανω σεξ και με ενοχλει αυτο. Ειναι σαν να το προσβαλλω αν το κανω. Θα το συζητουσα απευθειας με το αγορι μου.

Senior Member
    εχεις γνωρισει ολο τον πληθυσμο; πως λες "κανενας";
    Ολο τον πληθυσμο προφανως και οχι. Εχω γνωρισει πολυ κοσμο σε σχολεια, φροντιστηρια, σχολη και δραστηριοτητες. Δεν γινεται να μην εμεινε ενας. Η οσοι γνωρισα να ειχαν ακραιες αποψεις. Δεν βλεπω κανεναν αλλο να ταλαιπωρειται τοσο τοσο πολυ με παρεες. Πλεον ολοι εχουν κανει τις παρεες τους και δεν πολυψαχνονται. Για αυτο το λεω.

Senior Member
    Δούλεψε το κομμάτι της απόρριψης. Ένα παιδί που μεγάλωσε με ένα έστω γονιό συναισθηματικά ανάπηρο δεν γίνεται να μην έχει πληγές. Κι αυτές οι πληγές δεν γίνεται να μην επηρεάζουν την συμπέρασμα του. Και δεν λέω το να μιλάει λίγο. Μπορεί κι αυτό αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Συνήθως σκληραίνει για να μπορέσει να επιβιώσει, για να μπορέσει να αντέξει την απόρριψη του γονιού. Γίνεται αυστηρός με τον εαυτό του αλλά και με τους άλλους.
    Είμαι ένα τέτοιο παιδί και έχω "φάει" πολλές συνεδρίες για να συζητάω αυτό το θέμα.

Banned
    Ενα παιδι αναλαμβανει και την ευθυνη του ενηλικα εαυτου ,δεν διαιωνίζει μια κατασταση και το κυριοτερο δεν θυματοποιείται ωστε να το χρησιμοποιεί με χειριστικο τροπο .

Πολυ δυσκολο τα παιδικο τραυμα αλλά μετα απο καποια ηλικία παίρνεις την αποφαση, απομακρύνεσαι απο τους κακοποιητικους γονεις και αναλαμβανεις την ευθυνη σου .
    Ειναι το πρωτο πραγμα που δουλεύεται μεσα στην ψυχοθεραπεια.ΑΝ οντως υπάρχει κακοποιηση απο την οικογενεια επιβάλλεται απομακρυνση αλλιως δυσκολα θα ξεφυγεται απο την παγιδα της θυματοποιησης

Senior Member
    « Συγγνωμη αλλα αυτο ειναι κατι που αφορα εμας. Δεν θα εβγαινα ποτε δημοσια να πω οτι δεν κανω σεξ και με ενοχλει αυτο. Ειναι σαν να το προσβαλλω αν το κανω. Θα το συζητουσα απευθειας με το αγορι μου»

Έχει δίκιο Remedy.. Μην την πιέζεις να τα πει δημόσια αυτά.

Στο κάτω κάτω το τι κάνουν ή τι δεν κάνουν δεν έχει και καμία απολύτως σημασία.. Λέω εγώ.. Ξέρω ότι θα διαφωνήσεις πάνω σε αυτό.. :) Διαφορετικοί άνθρωποι, διαφορετικά βιώματα.. :)

Senior Member
    βασιλη, εγω δεν την πιεζω να πει τπτ. ο,τι θελει λεει ο καθενας.
    κι αυτο το "δημοσια" που λετε, τι ακριβως ειναι;
    πως μιλαει "δημοσια" καποιος οταν ειναι ανωνυμος και απροσωπος πισω απο ενα πληκτρολογιο;;;
    εαν εχετε ανταλλαξει ταυτοτητες, αλλαζει.
    κατα τα αλλα, εγω επανερχομαι στην αρχικη μου υποθεση, οτι το θεμα της δεν ειναι η φιλια, αλλα η σχεση της. και δεν θα επεκταθω.
    εχει γινει βραχυκυκλωμα ,εδω..

Senior Member
    Συγγνωμη αλλα αυτο ειναι κατι που αφορα εμας. Δεν θα εβγαινα ποτε δημοσια να πω οτι δεν κανω σεξ και με ενοχλει αυτο. Ειναι σαν να το προσβαλλω αν το κανω. Θα το συζητουσα απευθειας με το αγορι μου.
    α μπα... χειροτερα τον προσβαλεις οταν λες οτι νοιωθεις μονη και εγκαταλειμενη (λογω φιλων), ενω εχετε σχεση.

Senior Member
    βασιλη, εγω δεν την πιεζω να πει τπτ. ο,τι θελει λεει ο καθενας.
    κι αυτο το "δημοσια" που λετε, τι ακριβως ειναι;
    πως μιλαει "δημοσια" καποιος οταν ειναι ανωνυμος και απροσωπος πισω απο ενα πληκτρολογιο;;;
    εαν εχετε ανταλλαξει ταυτοτητες, αλλαζει.
    κατα τα αλλα, εγω επανερχομαι στην αρχικη μου υποθεση, οτι το θεμα της δεν ειναι η φιλια, αλλα η σχεση της. και δεν θα επεκταθω.
    εχει γινει βραχυκυκλωμα ,εδω..
    Ε, δημόσια είναι και αυτό βρε Remedy. Το φόρουμ εδώ είναι αρκετά διαδεδομένο και μπορεί να μπει και κάποιος real life γνωστός και να διαβάσει για σένα πράγματα και να καταλάβει ποιος είσαι από τα «συμφραζόμενα».. Εντάξει, λίγο τραβηγμένο αυτό που λέω, αλλά σκέψου πόσοι μπαίνουν να διαβάσουν που δεν έχουν καν λογαριασμό, μην υπολογίζεις μόνο τα (σχετικά λίγα..) μέλη.

Εδώ παλι θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω μαζί σου :)
    Κατά τη γνώμη μου το θέμα της δεν είναι καθόλου η σχεση της (που τη βρίσκω να είναι μια χαρά..) αλλά η φιλία/φιλιες. Εκεί έχει το ζήτημα η κοπέλα (και λίγο το απωθημένο ίσως..) , επειδή δεν το έχει βιώσει αυτό στο παρελθόν και είχε όλες αυτές τις αρνητικές εμπειριες κι απογοητεύσεις.

(Όλα καλα Remedy :) , οι διαφωνίες είναι αυτές που «ταΐζουν» το διάλογο μεταξύ δυο ανθρώπων, αλλιώς αν συμφωνούσαμε σε όλα θα καθόμασταν έτσι βουβοί χωρίς να έχουμε τίποτα να πούμε..

Την καλημέρα μου.. :) )

Senior Member
    α μπα... χειροτερα τον προσβαλεις οταν λες οτι νοιωθεις μονη και εγκαταλειμενη (λογω φιλων), ενω εχετε σχεση.
    Δεν τον προσβάλλει.. Εξομολογητικά λέει στο αγόρι της (που τα συζητάνε όλα αυτά) ότι της λείπει το να είχε λιγο παραπάνω κόσμο στο κομμάτι «φιλία». Εγώ το βρίσκω απόλυτα υγιές αυτό, πολύ πιο υγιές τουλάχιστον από αυτό που έκανα εγώ στην ηλικία της που έπεσα «με τα μούτρα» πάνω στο κομμάτι «σχεση» (και αργότερα γάμο..) ξεχνώντας τους πάντες και τα πάντα γιατί ένιωθα πλήρης/γεματος/καλυμμενος, κι όταν μετά ήρθε το διαζύγιο βρέθηκα να είμαι μόνος μου κι έτρεχα να τα φτιάξω παλι όλα από το μηδέν..

Εντάξει, γίνεται και παλι, δε λέω, αλλά καλύτερα να μην το είχα πάει τόσο «μονόπατα» το θέμα επι εικοσιτόσα χρόνια.. Θα ήταν λίγο πιο εύκολο για μένα τώρα..

Senior Member
    Σε ένα φορουμ, που δεν έχει καν το όνομα της. Που το θέμα της έχει γίνει βιβλίο-62 σελίδες (ποστ σχετικά με το θέμα αλλά και άσχετα), θα καταλάβει κάποιος που θα το διαβάσει ότι είναι η τάδε?
    Δηλαδή αν έλεγε ότι έχει κάνει σεξ με το αγόρι της, αμέσως ο άλλος θα έλεγε - ααα αυτή είναι η Μαρία -
    Και αν ελεγε ότι δεν έχει κάνει σεξ θα έλεγε - αυτή είναι η Δέσποινα?

Φαίνεται ότι με το φίλο της δεν έχει καμία σύνδεση. Και να μην βλέπεις καθημερινά κάποιον, μπορείς να συζητήσεις τα πάντα μαζί του και να είσαι ικανοποιημένος που βγαίνεις μια στο τόσο. Δε θα μειώνεις τόσο τη φιλια του αγοριού σου. Σε μια σχέση είσαι και φίλος με τον άλλον. Αν δεν είσαι, τότε καλύτερα να μην είσαι ούτε σύντροφος. Και δεν είναι ότι την πειράζει που δεν έχει φίλους, αλλά ο τρόπος που μιλάει είναι σαν και δεν έχει κανέναν στη ζωή της.

Πιο πολύ δίνεις την εντύπωση ότι το πρόβλημα στη ζωή σου είναι η σχέση σου με το αγόρι σου και όχι το γεγονός ότι δεν έχεις φίλους.

Senior Member
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Σε ένα φορουμ, που δεν έχει καν το όνομα της. Που το θέμα της έχει γίνει βιβλίο-62 σελίδες (ποστ σχετικά με το θέμα αλλά και άσχετα), θα καταλάβει κάποιος που θα το διαβάσει ότι είναι η τάδε?
    Δηλαδή αν έλεγε ότι έχει κάνει σεξ με το αγόρι της, αμέσως ο άλλος θα έλεγε - ααα αυτή είναι η Μαρία -
    Και αν ελεγε ότι δεν έχει κάνει σεξ θα έλεγε - αυτή είναι η Δέσποινα?

Φαίνεται ότι με το φίλο της δεν έχει καμία σύνδεση. Και να μην βλέπεις καθημερινά κάποιον, μπορείς να συζητήσεις τα πάντα μαζί του και να είσαι ικανοποιημένος που βγαίνεις μια στο τόσο. Δε θα μειώνεις τόσο τη φιλια του αγοριού σου. Σε μια σχέση είσαι και φίλος με τον άλλον. Αν δεν είσαι, τότε καλύτερα να μην είσαι ούτε σύντροφος. Και δεν είναι ότι την πειράζει που δεν έχει φίλους, αλλά ο τρόπος που μιλάει είναι σαν και δεν έχει κανέναν στη ζωή της.

Πιο πολύ δίνεις την εντύπωση ότι το πρόβλημα στη ζωή σου είναι η σχέση σου με το αγόρι σου και όχι το γεγονός ότι δεν έχεις φίλους.
    Σκέψου το αντίστροφα.. Σκέψου ότι κάποιος από τους γνωστούς/φιλους/συγγενεις μπαίνει σε ένα (αρκετά δημοφιλές) φόρουμ που ξέρει ότι γράφεις (πιθανόν..) και διαβάζει (πίσω από ένα random nickname) μια ιστορία που του φαίνεται πολύ οικεία, του θυμίζει κάτι.. Δεν είναι απίθανο αυτό να συμβεί Γιώργο. Η ιστορία έχει μέσα και πολλά clues πολλές προσωπικές πληροφορίες και μπορεί να κάνει κανείς τη σύνδεση. Και ο άλλος που γράφει να μην το θέλει αυτό, γιατί έχει «ανοίξει την ψυχούλα του», έχει «βγάλει τα ‘σώψυχα του» και δε θέλει να τα διαβάσουν δικοί του γνωστοί αυτά. Εσύ θα το ήθελες? Εγώ όχι.. Ακόμη κι αν σου ακούγεται ακραίο και τραβηγμένο αυτό το υποθετικό σενάριο, το άγχος όμως που μπορεί να υπάρχει για αυτό, δεν είναι καθόλου τραβηγμένο, αλλά μια χαρά πραγματικό..

Δεν είναι έτσι ακριβώς Γιώργο. Σου λέω πως δεν την έχεις καταλάβει καλα την κοπέλα.. Εγώ την έχω καταλάβει.. Όχι γιατί είμαι πιο έξυπνος, δεν είναι αυτό, «μπούφος» είμαι άλλωστε, αλλά μπορώ να τη «νιώσω» λίγο καλύτερα γιατί έχω περάσει πράγματα από αυτά που περιγράφει. Υπάρχουν κοινά βιώματα που διευκολύνουν την κατανόηση..

Εγώ διαφωνώ και σου λέω ότι μια χαρά είναι η σχεση της με το αγόρι της, δεν υπάρχει εκεί θέμα.. Κι αυτό που λες με το «φίλος/συντροφος» ισχύει και ισχύει και εδώ. Αν θυμάσαι έχει πει πως πριν να τα φτιάξουν τελικά, ήταν ο μοναδικός φίλος που είχε, ο μόνος που ταίριαξε και την κατάλαβε πραγματικά.. Άρα? Όλα καλα..

Αφήστε τα περί sex/no sex στην άκρη παιδιά, ας δείξουμε λίγο σεβασμό κι ας μη γινόμαστε αδιάκριτοι.. Δεν μας αφορά.. Ούτε και παίζει κάποιο ρόλο στο όλο θέμα που η κοπέλα φέρνει εδώ προς συζήτηση.. Γνώμη λέω..

Senior Member
    Έχω γράψει πολλά για μένα και δεν σκέφτηκα ποτέ ότι θα το διαβάσει κάποιος. Επειδή ήθελα γνώμη, ήθελα να κάνουν απορίες, να δω τα πράγματα πως τα βλέπουν οι άλλοι. Και όταν κάτι με ενοχλησε (πολύ χοντρό), το είπα και τελειωσε εκεί.

Και άφησε να μιλήσει ο θεματοθετης, να αποφασίσει τι θέλει να πει και τι όχι. Για να κυλήσει η συζήτηση ομαλά. Και όχι συνέχεια να κάνεις παρατηρήσεις για το τι θα ειπωθει. Στόμα έχει. Αν κάτι δεν θέλει να το πει, δεν θα το πει. Δεν ξέρουμε τι θέλει, επειδή δεν την γνωρίζουμε. Με τις ερωτήσεις προχωράει η συζήτηση.

Senior Member
    Quote Originally Posted by _Vassilis View Post
    Ε, δημόσια είναι και αυτό βρε Remedy. Το φόρουμ εδώ είναι αρκετά διαδεδομένο και μπορεί να μπει και κάποιος real life γνωστός και να διαβάσει για σένα πράγματα και να καταλάβει ποιος είσαι από τα «συμφραζόμενα».. Εντάξει, λίγο τραβηγμένο αυτό που λέω, αλλά σκέψου πόσοι μπαίνουν να διαβάσουν που δεν έχουν καν λογαριασμό, μην υπολογίζεις μόνο τα (σχετικά λίγα..) μέλη.... )
    με την εννοια που το λες, ολα "δημοσια" ειναι εδω, μονο που ειναι απο αγνωστους. και οχι, δεν μπορει να την αναγνωρισει κανεις χωρις ονοματα, χωρις περιοχη, χωρις ειδος σπουδων κλπ.
    εκτος αυτου, εγω θεωρω πολυ πιο σοβαρο θεμα απο αποψη "στοχοποιησης" το θεμα της εμμονης αυτης και με τον τροπο που την ζει και την εκφραζει, απο το να μην εχει κανει σεξ στα 21. εχει αλλες εδω που δεν εχουν κανει στα 31. ε και; τις ξερουμε; υποτιθεται οτι συζηταμε για να πουμε τι συμβαινει κι αν κατα την γνωμη μας μπορει να γινει ακτι. αν λεμε μισες αληθειες, δεν γινεται δουλεια. τον χρονο μας χανουμε (που τον χανουμε ετσι κια λλιως, αλλα λεμε..)
    (σορι και για το ψαλιδισμα, αλλα τα μεγαλα κειμενα δεν τα διαβαζω καν)

Page 62 of 69 FirstFirst ... 12526061626364 ... LastLast