Έκτακτες συστολες
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 14 of 14
    Senior Member

Έκτακτες συστολες

Παιδιά καλησπέρα θέλω τη γνώμη σας. Εδώ και 1μιση μήνα ξεκίνησαν πάλι οι έκτακτες με έχουν ταράξει. Απ' τα 25 τις έχω με τιναζαν στον ύπνο από κρίσεις π;Νίκου βέβαια. Σελίδες εξετάσεις καρδιολογικής κτλπ. Πριν ένα μήνα πήγα 2 φορές σε ιδιωτικό έκανα 2 καρδιογράφημα τα και αιματολογικές όλα καλά. Πιάσανε τη μια.εκτακτη. επίσης έβαλα χολτερ πέρσυ και είχα 4000 μόνομορφες απ' τον άγχος Μ τις κάνω είμαι σίγουρη παίρνω 10.χρονια τομσιπραλεξ αλλά νομίζω πλέον δε κάνει τπτ. Είμαι για αλλαγή. Έχει κανείς παρόμοιο πρόβλημα; Οποιαδήποτε απάντηση δεκτή..τη Δευτέρα πάλι ραντεβού στο καρδιολόγο δε ξέρω πια τι να κάνω. Ετών 35 σας ευχαριστώ

Tania123
    Guest
    Quote Originally Posted by ellaki1989 View Post
    Παιδιά καλησπέρα θέλω τη γνώμη σας. Εδώ και 1μιση μήνα ξεκίνησαν πάλι οι έκτακτες με έχουν ταράξει. Απ' τα 25 τις έχω με τιναζαν στον ύπνο από κρίσεις π;Νίκου βέβαια. Σελίδες εξετάσεις καρδιολογικής κτλπ. Πριν ένα μήνα πήγα 2 φορές σε ιδιωτικό έκανα 2 καρδιογράφημα τα και αιματολογικές όλα καλά. Πιάσανε τη μια.εκτακτη. επίσης έβαλα χολτερ πέρσυ και είχα 4000 μόνομορφες απ' τον άγχος Μ τις κάνω είμαι σίγουρη παίρνω 10.χρονια τομσιπραλεξ αλλά νομίζω πλέον δε κάνει τπτ. Είμαι για αλλαγή. Έχει κανείς παρόμοιο πρόβλημα; Οποιαδήποτε απάντηση δεκτή..τη Δευτέρα πάλι ραντεβού στο καρδιολόγο δε ξέρω πια τι να κάνω. Ετών 35 σας ευχαριστώ
    Κοιμάσαι καλά? Και πόσες ώρες. Επειδή και εγώ από συμπτώματα "δόξα το Θεό" έχω απ'όλα , όταν δεν κοιμάμαι όσο πρέπει να ταλαιπωρούν οι αρρυθμίες.

Senior Member
    kala κοιμαμαι αλλα οχι παντα, εχω αγχος πολυ και σκφτομαι το καθετι. με ειχαν ξεχασει ενα χρονο. αλλα μου βγηκαν στις διακοπες και τις εχω 2 μηνες, να φανταστεις εχω περασει απ ολα τα ψυχοσωματικα, και παντα καλοκαιρι δε ξερω γτ γινεται αυτο. παιρνω μαγνησιο εδω και δεκα μερεσ. 10 χρονια υποφερω με υφεσεις κ εξαρσεις εκει π ειμαι καλα παλι τα ιδια. δηλ να ειμαι τελειως αναισθητη δε ξερω

Tania123
    Guest
    kala κοιμαμαι αλλα οχι παντα, εχω αγχος πολυ και σκφτομαι το καθετι. με ειχαν ξεχασει ενα χρονο. αλλα μου βγηκαν στις διακοπες και τις εχω 2 μηνες, να φανταστεις εχω περασει απ ολα τα ψυχοσωματικα, και παντα καλοκαιρι δε ξερω γτ γινεται αυτο. παιρνω μαγνησιο εδω και δεκα μερεσ. 10 χρονια υποφερω με υφεσεις κ εξαρσεις εκει π ειμαι καλα παλι τα ιδια. δηλ να ειμαι τελειως αναισθητη δε ξερω
    Θα βρεις ειδικό αρρυθμιολογο που κάνει καρδιογράφημα τύπου 1. Αν σε πιάνει μόνο τι καλοκαίρι όπως λες, μήπως κάτι παίζει με την αύξηση της θερμοκρασίας.

Senior Member
    Τι είναι το καρδιογράφημα τύπου 1;

Tania123
    Guest
    Τι είναι το καρδιογράφημα τύπου 1;
    Μπορεί να το λέω και λάθος. Αν το πεις όμως σε αρρυθμιολογο θα καταλάβει. Είναι πιο εξειδικευμένο. Το έχει κάνει γνωστός μου σε ειδικό αρρυθμιολογο. Έκανε αρρυθμίες στον πυρετό και το ανακάλυψε τυχαία στο απλό καρδιογράφημα. Μετά το έψαξε περισσότερο και του είπαν ότι αυτό συμβαίνει σε κάποιο σύνδρομο απ'όσο θυμάμαι.

Junior Member
    Καλησπέρα.
    Σε νιώθω.
    37 ετών, ιστορικό με δύο ιογενείς μυοκαρδίτιδες, έκτακτες συστολές από πάντα!
    Έχω βάλει χολτερ ρυθμού 7-8 φορές.
    Από 600-700 ως 4000 την ημέρα έχουν γράψει.
    Σε πολλές συζητήσεις με τον καρδιολόγο μου ,μου είπε ότι είναι από ψυχολογικους λόγους κατά βάση.
    Να μην το σκέφτομαι -ευκολο το έχεις; - ακόμα και μάρκα καφέ να αλλάξεις μπορεί να σου κάνει έκτακτες.
    Η ένα βαρύ γεύμα!
    Τυχαία από χθες το πρωί έχουν ξεκινήσει έκτακτες όλη μέρα, ριπές έκτακτων μερικές φορές,ακόμα και διδυμιες, δηλαδή ένας χτύπος κανονικός,μια έκτακτη,ένας κανονικός μια έκτακτη,κ.ο.κ συνεχόμενα.
    Μάλιστα στο παλμικό οξύ μέτρο όταν έχω διδυμιες,γράφει γύρω στους 36-40 παλμούς γιατί πιάνει μόνο τον κανονικό χτύπο,άρα τα μισά.
    Ξέρω ότι είναι ψυχολογικό, δύσκολη περίοδος γαρ,αλλά και πάλι δεν μπορώ να πείσω τον εαυτό μου να χαλαρώσει.
    Πήρα ένα ζαναξ 0.25 που παίρνω κατ εξαίρεση σε δύσκολες συνθήκες, βοήθησε λίγο αλλά όχι πολύ, ίσως η δόση για τα κυβικα μου είναι μικρή.
    Κράτησε απασχολημένο το μυαλό σου όσο μπορείς.
    Στα λέω να τα ακούω κι εγώ.

Senior Member
    Σε ευχαριστώ πάρα πολύ που μπαίνεις στο κοπο να μου απαντήσεις..είμαι τόσο χάλια που βάζω τα κλάματα. Δε ξέρω τι να κάνω να φωνάξω να χτυπήσω το κεφάλι Μ στο τοίχο. 2 φορές πήγα στο ιατρικό Περιστερίου έκανα καρδιογράφημα έπιασε μια και οι αιματολογικές και η τροπονινη καλη Μ κάνανε και για θρόμβωση. Υ γ αυτό με.το.οξυμευρο.το.εισα και εγώ οι παλμοί έδειχναν 35 μετά 50 και είναι καλοί. Τη Δευτέρα θα πάω πάλι στο καρδιολόγο να το.συζητησω αλλά χολτερ δε θέλω αν βάλω στην ιδέα και μόνο τρέμω. Έβαλα.πειν ένα.χδονο.καιμεδειξαν 4000 μονηρεις. Είναι επικυνδινο να πάθεις κάτι η κολπική μαρμαρυγή δε ξέρω έχω χάσει τον ύπνο μου έχω τρελό άγχος.

Senior Member
    Nα φανταστείς πέρσυ π πήγα στο καρδιολόγο.και έκανα τριπλςξ όταν μ.ειπε δεν.χεις τπτ ως δια μαγείας έφυγαν εκεί κατάλαβα τι κάνει το μυαλό. Αλλά έχω περάσει πάρα πολύ στρεσσ με διάφορα θέματα π.εχουν συμβςι. Και πέρσυ ο μπα.οαα μου έπαθε πρόσθιο έμφραγμα και μ.ςχσι γίνει φοβία. Και ο άνθρωπος είναι καλά παίρνει τα φάρμακα.τ και είναι στο κόσμο του. Και εγώ κάνω σαν καρδιοπαθης

Senior Member
    Καλησπέρα Έλλη, ψυχραιμία.. Είναι πολύ δυσάρεστο αίσθημα το καταλαβαίνω… Κοιτα να αναπνέεις λίγο ήρεμα μην κανεις υπεραερισμο και σε πιάσει πανικός. Εδώ ειμαστε, κάνουμε παρεούλα αν σε βοηθάει… Ηρέμησε, θα περάσει…

Senior Member
    Nα φανταστείς πέρσυ π πήγα στο καρδιολόγο.και έκανα τριπλςξ όταν μ.ειπε δεν.χεις τπτ ως δια μαγείας έφυγαν εκεί κατάλαβα τι κάνει το μυαλό. Αλλά έχω περάσει πάρα πολύ στρεσσ με διάφορα θέματα π.εχουν συμβςι. Και πέρσυ ο μπα.οαα μου έπαθε πρόσθιο έμφραγμα και μ.ςχσι γίνει φοβία. Και ο άνθρωπος είναι καλά παίρνει τα φάρμακα.τ και είναι στο κόσμο του. Και εγώ κάνω σαν καρδιοπαθης

Senior Member
    Ήρεμη είμαι οι σφυξεις 60 αλλά πολύ απογοητευμένη από τον εαυτό μου..χωρίς να υπάρχουν σοβαρά προβλήματα μόνο τα καθημερινά εγώ με χτυπάω χωρίς λόγο. Απλά έχω μαζέψει πολλά έχω κάνει πολλά και να τα αποτελέσματα.. και φοβάμαι δε θέλω να νιώθω έτσι. Ενώ είμαι πολύ χαρούμενος άνθρωπος κοινωνικός ξαφνικά πέφτω για το κάθε τι που θα μου κάνουν χωρίς να έχω πειράξει κανένα. Τι κάθομαι και σας λέω βραδιάτικα. Ευχαριστώ πάρα πολύ για την υποστήριξη πολύ σημαντικό να υπάρχουν άνθρωποι που να δε καταλαβαίνουν

Senior Member
    Πες ότι έχεις ανάγκη να πεις, βγάλτα από μέσα σου. Όλοι μια παρέα είμαστε, ο καθένας παλεύει με τα δικά του, αλλά είναι μια παρηγοριά η παρέα, να μην υποφέρει κανείς μόνος του. Προσπάθησε να μη «σε χτυπάς»..

Junior Member
    Quote Originally Posted by Akis69 View Post
    Καλησπέρα.
    Σε νιώθω.
    37 ετών, ιστορικό με δύο ιογενείς μυοκαρδίτιδες, έκτακτες συστολές από πάντα!
    Έχω βάλει χολτερ ρυθμού 7-8 φορές.
    Από 600-700 ως 4000 την ημέρα έχουν γράψει.
    Σε πολλές συζητήσεις με τον καρδιολόγο μου ,μου είπε ότι είναι από ψυχολογικους λόγους κατά βάση.
    Να μην το σκέφτομαι -ευκολο το έχεις; - ακόμα και μάρκα καφέ να αλλάξεις μπορεί να σου κάνει έκτακτες.
    Η ένα βαρύ γεύμα!
    Τυχαία από χθες το πρωί έχουν ξεκινήσει έκτακτες όλη μέρα, ριπές έκτακτων μερικές φορές,ακόμα και διδυμιες, δηλαδή ένας χτύπος κανονικός,μια έκτακτη,ένας κανονικός μια έκτακτη,κ.ο.κ συνεχόμενα.
    Μάλιστα στο παλμικό οξύ μέτρο όταν έχω διδυμιες,γράφει γύρω στους 36-40 παλμούς γιατί πιάνει μόνο τον κανονικό χτύπο,άρα τα μισά.
    Ξέρω ότι είναι ψυχολογικό, δύσκολη περίοδος γαρ,αλλά και πάλι δεν μπορώ να πείσω τον εαυτό μου να χαλαρώσει.
    Πήρα ένα ζαναξ 0.25 που παίρνω κατ εξαίρεση σε δύσκολες συνθήκες, βοήθησε λίγο αλλά όχι πολύ, ίσως η δόση για τα κυβικα μου είναι μικρή.
    Κράτησε απασχολημένο το μυαλό σου όσο μπορείς.
    Στα λέω να τα ακούω κι εγώ.
    Σου είπαν για κάνα φάρμακο μήπως τις μειώσει? Κόψε τον καφε αν θες τη γνώμη μου, είμαι χρόνια παθουσα.