Γιατί οι άντρες πληγώνουν τις γυναίκες ενώ τους δίνουν τα πάντα; - Page 10
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 10 of 10 FirstFirst ... 8910
Results 136 to 138 of 138
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Chrysel View Post
    Ναι, έχεις δίκιο. Απλά μιλούσα από την γυναικεία πλευρά που βρίσκομαι εγώ.
    Γιατί όμως τόση αχαριστία; Αυτό δεν καταλαβαίνω. Όταν κάνεις μια σχέση υποτίθεται ότι αγαπάς τον άλλον.
    μπα... δεν κανουν ολοι μια σχεση για τους ιδιους λογους...
    με την αχαριστια, να παραξενευεσαι την πρωτη φορα, την δευτερη... απο εκει και περα, αν συνεχιζεις να προσπαθεις ενω ο αλλος δεν ανταποκρινεται, το προβλημα το εχεις εσυ.

Junior Member
    Το πρόβλημα το έχω εγώ γιατί αποφάσισα να είμαι άνθρωπος σωστός ενώ οι υπόλοιποι είναι ένα μάτσο... χωρίς συναισθήματα. Έχω βαρεθεί να είμαι καλή και έτοιμη να προσφέρω, σκλήρυνα. Μέχρι τώρα αναρωτιόμουν γιατί, τώρα λέω ότι δεν υπάρχει τίποτα τελικά παρά μόνο συμφέρον. Αηδίασα...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Chrysel View Post
    Το πρόβλημα το έχω εγώ γιατί αποφάσισα να είμαι άνθρωπος σωστός ενώ οι υπόλοιποι είναι ένα μάτσο... χωρίς συναισθήματα. Έχω βαρεθεί να είμαι καλή και έτοιμη να προσφέρω, σκλήρυνα. Μέχρι τώρα αναρωτιόμουν γιατί, τώρα λέω ότι δεν υπάρχει τίποτα τελικά παρά μόνο συμφέρον. Αηδίασα...
    Είμαι και εγώ σε μια σχέση που δεν προσπαθεί, εδώ και 2 χρόνια πάνω κάτω. Νομίζω ότι οι σχέσεις τα τελευταία χρόνια γίνονται όλο και πιο χαλαρές. Δηλαδή δεν μοιάζουν με τις σχέσεις που είχαν οι παππούδες και οι γονείς μας. Τότε έμενες με κάποιον μια ζωή. Και εγώ ταλαιπωρουμαι και ζητάει συνέχεια πολλά, με μειώνει, μόνο εγώ προσπαθώ. Είμαι άνθρωπος που θέλει συντροφικοτητα και θέλω να προσφέρω. Προσέχω αδέσποτες γάτες και εχω δηλώσει ενδιαφέρον για διάφορα εθελοντικά προγράμματα, κάνω μικροδωρεές. Αν είσαι άνθρωπος που του αρέσει να προσφέρει και να δίνει αγάπη θα σου αρέσουν πολύ αυτά. Τα ζωάκια δίνουν και αυτά αγάπη. Κρίμα για αυτή την κατάσταση, το καταλαβαίνω απόλυτα και είναι λες και το έγραψα εγω αλλα με διαφορετικές συγκυρίες. Επίσης είναι και μαμακιας και τον χαϊδεύει πολύ η μητέρα του, ίσως και ο σύζυγος σου είναι.

Page 10 of 10 FirstFirst ... 8910