Γιατί οι άντρες πληγώνουν τις γυναίκες ενώ τους δίνουν τα πάντα; - Page 9
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 9 of 10 FirstFirst ... 78910 LastLast
Results 121 to 135 of 138
    Banned
    Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση
    Last edited by Aeon; 02-12-2024 at 14:21.

Senior Member
    Σε νιώθω Crysel, σε νιώθω. Οι εσωστρεφείς χαρακτήρες συνήθως δε λένε τα προβλήματά τους, τι τους πιέζει και απλώς ξεσπάνε το άγχος τους στους γύρω τους. Οι λόγοι μπορεί να είναι οικονομικοί, εργασιακοί, συναισθηματικοί, δεν έχει σημασία.

Αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι δεν πρέπει να επιτρέπουμε σε κανένα να μας φέρεται λιγότερο καλύτερα από αυτό που αξίζει στον κάθε άνθρωπο, ούτε να συνηθίζουμε σε αυτό. Και είναι κάποιοι που μετά το μετανιώνουν και ζητούν συγγνώμη κατόπιν εορτής, που είναι πλέον εντελώς άχρηστο.

Τα νεύρα κάπου θα οφείλονται, πχ στο ότι είναι εποχικός, άρα τους υπόλοιπους μήνες δε θα έχει εργασία και εισόδημα(;). Ό,τι κι αν είναι δεν δικαιολογούνται.

Συζητάμε πώς έχουν τα πράγματα, μόνοι μας ή με έναν σύμβουλο γάμου/σχέσεων αν κρίνουμε ότι τον χρειαζόμαστε και κάνουμε τις επιλογές μας. Ζην ως βούλεται τις.

Senior Member
    Last edited by Aeon; 02-12-2024 at 14:20.

Banned

Senior Member
    Γεια σου ρε πατρίδα Λεμπέση..

https://youtu.be/7dYDu2nkDHI?si=01HuOWiACwLljxSH

Senior Member
    Last edited by Aeon; 02-12-2024 at 14:19.

Banned

Senior Member
    ..Μπα, ο Λεμπέσης δε μου κανε τίποτα.. Πάω να ακούσω ποντιακό rap μήπως και συνέλθω..

Καλημέρα καθηγητά μου

Καλημέρα Remedy

https://youtu.be/6h3GKKDlgoc?si=dnp_DquRRvuJvTz0

Junior Member
    Quote Originally Posted by Joanna8 View Post
    Σε νιώθω Crysel, σε νιώθω. Οι εσωστρεφείς χαρακτήρες συνήθως δε λένε τα προβλήματά τους, τι τους πιέζει και απλώς ξεσπάνε το άγχος τους στους γύρω τους. Οι λόγοι μπορεί να είναι οικονομικοί, εργασιακοί, συναισθηματικοί, δεν έχει σημασία.

Αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι δεν πρέπει να επιτρέπουμε σε κανένα να μας φέρεται λιγότερο καλύτερα από αυτό που αξίζει στον κάθε άνθρωπο, ούτε να συνηθίζουμε σε αυτό. Και είναι κάποιοι που μετά το μετανιώνουν και ζητούν συγγνώμη κατόπιν εορτής, που είναι πλέον εντελώς άχρηστο.

Τα νεύρα κάπου θα οφείλονται, πχ στο ότι είναι εποχικός, άρα τους υπόλοιπους μήνες δε θα έχει εργασία και εισόδημα(;). Ό,τι κι αν είναι δεν δικαιολογούνται.

Συζητάμε πώς έχουν τα πράγματα, μόνοι μας ή με έναν σύμβουλο γάμου/σχέσεων αν κρίνουμε ότι τον χρειαζόμαστε και κάνουμε τις επιλογές μας. Ζην ως βούλεται τις.
    Δυστυχώς δε θέλει να δούμε σύμβουλο γάμου. Θεωρεί πως ένας τρίτος όπως λέει δε θα μας λύσει το πρόβλημά μας. Και πλέον μου έχει πει τόσα προσβλητικά και υποτιμητικά σχόλια που πραγματικά δε νομίζω ότι μπορεί να αλλάξει κάτι με κανένα σύμβουλο. Και απορώ... Έτσι δείχνει κάποιος τον ανδρισμό του; Με το να προσβάλει και να μην υπολογίζει τη γυναίκα του ούτε τα συναισθήματά της που πληγώνονται εκείνη τη στιγμή; Αυτό είναι τελικά οι άντρες;
    Γιατί μα τω Θεώ ποτέ μου δεν είπα ούτε και έπραξα προσβλητικά απέναντί του. Και στήριξη οικονομική και συναισθηματική παρείχα, και ενδιαφέρον να τα έχω όλα στην εντέλεια από νοικοκυριό μέχρι λογαριασμούς, τα πάντα. Να τα έχω όλα φροντισμένα. Να σκέφτομαι τι μπορεί να τον κάνει χαρούμενο και να το πράττω. Και μετά από όλα αυτά, όχι ότι τα έκανα για να ακούσω ποτέ ευχαριστώ, αλλά να είναι σωστός μαζί μου, μόνο αυτό.
    Πάντα έτσι ήταν οι άντρες; Όλος αυτός ο μύθος γύρω από τους άντρες που υποτίθεται σε προστατεύουν, σε προσέχουν, είναι το στήριγμά σου ιδίως όταν μια γυναίκα είναι σωστή σε όλα της αλλά σε ΟΛΑ της, είναι τελικά μύθος; Άλλο ένα παραμύθι με "ιππότες"; Γιατί εγώ μόνο δράκο έχω δει μέχρι τώρα...
    Τι πρέπει δηλαδή να κάνω; Να γίνω παρτάκιας κι έτσι γιατί αλλιώς δεν επιβιώνεις;

Senior Member
    Γιατί οι άντρες πληγώνουν τις γυναίκες ενώ τους δίνουν τα πάντα;

Για τον ιδιο λογο που οι γυναικες πληγώνουν τους άντρες, ενω τους δινουν τα πάντα. Τοσο απλο.... Λέγεται αχαριστία και είναι καθαρά θεμα χαρακτήρα και οχι θέμα φύλου.

Junior Member
    Quote Originally Posted by Thessalonian View Post
    Γιατί οι άντρες πληγώνουν τις γυναίκες ενώ τους δίνουν τα πάντα;

Για τον ιδιο λογο που οι γυναικες πληγώνουν τους άντρες, ενω τους δινουν τα πάντα. Τοσο απλο.... Λέγεται αχαριστία και είναι καθαρά θεμα χαρακτήρα και οχι θέμα φύλου.
    Ναι, έχεις δίκιο. Απλά μιλούσα από την γυναικεία πλευρά που βρίσκομαι εγώ.
    Γιατί όμως τόση αχαριστία; Αυτό δεν καταλαβαίνω. Όταν κάνεις μια σχέση υποτίθεται ότι αγαπάς τον άλλον.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Chrysel View Post
    Γιατί όμως τόση αχαριστία; Αυτό δεν καταλαβαίνω. Όταν κάνεις μια σχέση υποτίθεται ότι αγαπάς τον άλλον.
    Υποτίθεται...
    Καποιοι ανθρωποι αγαπουν μονο τον εαυτουλη τους.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Chrysel View Post
    Ξέρεις κάτι καλή μου, κάπου σε μια από αυτές τις λεζάντες που κυκλοφορούν διάβασα το εξής " Ψάχνοντας και ξανά ψάχνοντας το γιατί βρήκα ένα δε γαμιέσαι!!! " δε ξέρω για σένα αλλά εμένα με ξύπνησε τελείως. Ότι και ναι όποιος και να ναι θα περάσει.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Ανεμονη View Post
    Ξέρεις κάτι καλή μου, κάπου σε μια από αυτές τις λεζάντες που κυκλοφορούν διάβασα το εξής " Ψάχνοντας και ξανά ψάχνοντας το γιατί βρήκα ένα δε γαμιέσαι!!! " δε ξέρω για σένα αλλά εμένα με ξύπνησε τελείως. Ότι και ναι όποιος και να ναι θα περάσει.
    αυτο, ξαναπες το..

Page 9 of 10 FirstFirst ... 78910 LastLast