Results 106 to 120 of 138
-
20-09-2024, 20:21 #106Tania123Guest
Εντάξει εσύ έχεις άλλη αφετηρία , αναφέρεις για παιδιά κ σύντροφο ! Εσύ ξέρεις αν ο γάμος ,σχέση ,σύντροφος , παιδιά σε όλα αυτά και σε συνάρτηση τους . Η θεματογραφος μιλάει για συμπεριφορά εντός γάμου , που δεν της δίνει καμία σημασία . Δεν αναφέρει παιδιά νομίζω ![/QUOTE]
Ναι και εγώ αυτό ρώτησα αλλά δεν απάντησε. Αν δεν υπάρχουν πάντως πρέπει να φύγει χθες.
- 20-09-2024, 20:58 #107
Ναι και εγώ αυτό ρώτησα αλλά δεν απάντησε. Αν δεν υπάρχουν πάντως πρέπει να φύγει χθες.[/QUOTE]
Και παιδιά να έχεις πρέπει να σηκώνεσαι κ να φεύγεις . Τα γραφειοκρατικά θα τα ρυθμίσουν τα δικαστήρια. Δεν μπορείς να κάθεσαι σε τελματωμενες σχέσεις χωρίς κανένα αντίκρυσμα . Γιατί αν αφεθεί στην μοιρα του το ζητηματακι , θα αρχίσει σιγά σιγά το βράσιμο , το σηκωμένο χεράκι και όλη αυτή η δαπιλα . Ατομική ευθύνη λέμε κ να μην τα ρίχνουμε όλα στην ενδοοικογενειακή βία ! Η εμπειρία μου με τόσες γυναίκες μου διδαξε πολλά πράγματα. Ναι μεν το σεξ δομικό στοιχείο αλλά και τρόπους συμπεριφοράς . Βέβαια εδώ μέσα κάτι καμμένες με χαρακτηρίζουν νάρκισσο , τοξικό ,μισογύνη κ λοιπές μπούρδες , κάνουν καθρέφτη τους πρώην φαίνεται κ τα καψίματα τους ...anyway κυνηγάνε φαντάσματα !
20-09-2024, 21:31 #108Tania123GuestΚαι παιδιά να έχεις πρέπει να σηκώνεσαι κ να φεύγεις . Τα γραφειοκρατικά θα τα ρυθμίσουν τα δικαστήρια. Δεν μπορείς να κάθεσαι σε τελματωμενες σχέσεις χωρίς κανένα αντίκρυσμα . Γιατί αν αφεθεί στην μοιρα του το ζητηματακι , θα αρχίσει σιγά σιγά το βράσιμο , το σηκωμένο χεράκι και όλη αυτή η δαπιλα . Ατομική ευθύνη λέμε κ να μην τα ρίχνουμε όλα στην ενδοοικογενειακή βία ! Η εμπειρία μου με τόσες γυναίκες μου διδαξε πολλά πράγματα. Ναι μεν το σεξ δομικό στοιχείο αλλά και τρόπους συμπεριφοράς . Βέβαια εδώ μέσα κάτι καμμένες με χαρακτηρίζουν νάρκισσο , τοξικό ,μισογύνη κ λοιπές μπούρδες , κάνουν καθρέφτη τους πρώην φαίνεται κ τα καψίματα τους ...anyway κυνηγάνε φαντάσματα ![/QUOTE]
Ο καθένας μας tziovani δεν περιμένει σίγουρα να κριθεί από εδώ μέσα. Όσο και να μιλήσουμε ότι και να πούμε σίγουρα δεν μπορούμε να έχουμε σφαιρική άποψη για την προσωπικότητα του άλλου.
20-09-2024, 21:39 #109
20-09-2024, 21:47 #110
20-09-2024, 21:56 #111Tania123Guest
20-09-2024, 22:12 #112
Τίποτα τα ίδια σκατα είμαι. Χαπακονομαι και το πίνω με το ζουμί μου. Μέχρι τώρα με βρίσκουν υγιή τι να κάνω? Ακόμη βέβαια το ψάχνω αλλά κουράστηκα κιόλας να σου πω την αλήθεια.[/QUOTE]
Γιατρός δεν είμαι , αλλά μήπως δεν πρέπει να χαπακωνεσε έτσι αφού σε βρίσκουν υγιή ? Δεν παίρνεις την οικογένεια μία - δύο βδομάδες διακοπές να αδειάσει το μυαλό κ οι παραστάσεις ?
20-09-2024, 22:30 #113Tania123GuestΓιατρός δεν είμαι , αλλά μήπως δεν πρέπει να χαπακωνεσε έτσι αφού σε βρίσκουν υγιή ? Δεν παίρνεις την οικογένεια μία - δύο βδομάδες διακοπές να αδειάσει το μυαλό κ οι παραστάσεις ?[/QUOTE]
Tziovani εκτός ότι έχουμε σχολεία τώρα, από δουλειά είμαι φουλ. . Οπότε tziovani μου κάνε σεξ εσύ όπως λες και μακάρι να έχεις αυτή την αυτοπεποίθηση που δείχνεις στα μηνύματα σου. Γιατί έρχεται η στιγμή που κάτι θα θυσιάσεις για κάτι άλλο. Και η ζυγαριά θα γύρει εκεί που νιώθεις. Πάντα για να έχεις κάτι πρέπει κάτι να θυσιάσεις. Από αρχαιοτάτων χρόνων. Οπότε κοίτα να ζήσεις τη ζωή όπως σου γουστάρει και άσε τους άλλους να λένε.
20-09-2024, 22:46 #114
Tziovani εκτός ότι έχουμε σχολεία τώρα, από δουλειά είμαι φουλ. . Οπότε tziovani μου κάνε σεξ εσύ όπως λες και μακάρι να έχεις αυτή την αυτοπεποίθηση που δείχνεις στα μηνύματα σου. Γιατί έρχεται η στιγμή που κάτι θα θυσιάσεις για κάτι άλλο. Και η ζυγαριά θα γύρει εκεί που νιώθεις. Πάντα για να έχεις κάτι πρέπει κάτι να θυσιάσεις. Από αρχαιοτάτων χρόνων. Οπότε κοίτα να ζήσεις τη ζωή όπως σου γουστάρει και άσε τους άλλους να λένε.[/QUOTE]
Επιμενω , δεν μπορεί κάπου μπορείς να αφήσεις τα παιδιά . Έστω ένα ΠΣΚ να σπάσει η καθημερινότητα. Καλά κ η Ιφιγένεια θυσιάστηκε ....αλλά πέρα των ουχί θυσιών , αν δεν αυτοιανεις τον εαυτό σου ...εύκολο είναι ...αεροδρόμιο και μια χανια ας πούμε κρατάει ζέστη καλή ακόμα
20-09-2024, 23:08 #115Tania123GuestΕπιμενω , δεν μπορεί κάπου μπορείς να αφήσεις τα παιδιά . Έστω ένα ΠΣΚ να σπάσει η καθημερινότητα. Καλά κ η Ιφιγένεια θυσιάστηκε ....αλλά πέρα των ουχί θυσιών , αν δεν αυτοιανεις τον εαυτό σου ...εύκολο είναι ...αεροδρόμιο και μια χανια ας πούμε κρατάει ζέστη καλή ακόμα[/QUOTE]
Tziovani δεν είναι μόνο τα παιδιά. Και αυτά θύματα της μαλακό καθημερινότητας μας είναι μη νομίζεις. Προσπαθώ λίγο να πάρω τα πάνω μου και θα γίνει και αυτό πιστεύω. Από τη μητρότητα μη νομίζεις χαζεύουν και λίγο οι ορμόνες και μπορεί να κάνεις και να νομίζεις μ@λακιες. Τέλος πάντων. Σε ευχαριστώ. Εγώ σε έπιασα ανάμεσα στα παλαβά σου ότι είσαι καλό παιδί.
29-09-2024, 12:16 #116
Αγαπητή Chrisel οι σχέσεις είναι ένα σύστημα αλληλεπίδρασης,σίγουρα θα φταις κι εσύ έστω και άθελά σου...κάνεις δεν είναι τέλειος,μήπως δεν σε πληγώνει αλλά πληγώνεσαι?
12-10-2024, 08:32 #117
Βασικά δεν έχουμε κάνει παιδί. Δεν έχει να κάνει λοιπόν με το ότι δεν έχουμε χρόνο μεταξύ μας. Λόγω επαγγέλματος δικού μου έχω το πλεονέκτημα να μην δουλεύω ΠΣΚ. Εκείνος είναι εποχικός υπάλληλος.
Αυτό που έχω καταλάβει δυστυχώς είναι ότι όσο πιο πολλά προσφέρεις τόσο λιγότερο εκτιμάσαι και υπολογίζεσαι. Γιατί όλα τα έδωσα απλόχερα, από οικονομικής άποψης μέχρι προσφοράς. Αγάπη δε, δεν το συζητώ.
Το θέμα είναι ότι μετά από μια τέτοια εμπειρία, οποια και να είναι η κατάληξη, δεν μπορώ να εμπιστευτώ ξανά. Η ψυχή μου δηλητηριαστηκε. Μόνο κυνισμός και ωμότητα υπάρχει τελικά. Πίστευα σε ανώτερες αξίες, σε αγάπες και λουλούδια αλλά τελικά δεν υπάρχουν... Γράφω με πολύ πόνο αυτή τη στιγμή...
12-10-2024, 09:09 #118
εχεις καταλαβει την μιση προταση (δυστυχως). αν ειχες καταλαβει την ολοκληρη, ουτε δηλητηριαση θα ενοιωθες, ουτε απογνωση, ουτε κυνισμο και παραιτηση..
η ολοκληρη προταση ειναι : οσο πιο πολλα προσφερεις χωρις ανταποδοση και αμοιβαιοτητα, τοσο λιγοτερο εκτιμασαι και υπολογιζεσαι.
αν εδινες μονο οταν ηταν αμοιβαιο το δοσιμο, δεν θα χρειαζοταν ουτε να απογοητευεσαι, ουτε να περιμενεις με τα χρονια. θα εφευγες εγκαιρως και υγιως και θα πηγαινες παρακατω...
ουτε κυνικος ουτε στωικος χρειαζεται να γινεις.
χρειαζεται να εκτιμας σωστα τις καταστασεις και να δινεις εκει που ΣΕ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΝΟΥΝ ΚΙ ΑΥΤΟΙ.
οταν τραβας κατι απ τα μαλλια, απλα σου μενουν στο χερι...Last edited by Remedy; 13-10-2024 at 00:22.
02-11-2024, 21:12 #119
Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση
Last edited by Aeon; 02-12-2024 at 14:22.
03-11-2024, 10:06 #120
Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση
Last edited by Aeon; 02-12-2024 at 14:22.