Το φαινόμενο των Incels (=Αθέλητα Άγαμοι) - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 9 FirstFirst ... 23456 ... LastLast
Results 46 to 60 of 129
    Senior Member
    Quote Originally Posted by HarleyQuinn View Post
    Ή μάλλον κάποιες νομίζουν πως χάνουν άντρες εξ αιτίας του φεμινισμού. Θέλουν να είναι δούλες και κυρές. Δεν τους αρέσει η χειραφέτηση τι να κάνουμε τώρα.
    αυτο ΑΚΡΙΒΩΣ συμβαινει..

Senior Member
    Quote Originally Posted by Tania123 View Post
    Το ήξερα από το πρώτο μου μήνυμα ότι θα γίνει αυτό. Η άποψη μου είναι ξεκάθαρα αυτή που περιέγραψα στα μηνύματα μου και όχι ότι υπέθεσε ο καθένας με το μυαλό του. Το ξέρω ότι με το φανατισμό δεν μπορείς εύκολα να τα βάλεις. Είναι το φαινόμενο που με το που εκφράζεις την άποψη σου πέφτουν να σε φάνε και βάζουν στο στόμα σου λόγια που δεν έχεις πει. Εγώ στο παιχνιδάκι αυτό δε θα μπω.
    Μπορείς όμως να μας πεις ποιο παλιό μέλος είσαι. Εγώ προσωπικά θα ήθελα να ξέρω. Σε ρώτησα και σε ένα άλλο σημείο χθες και δεν μου απάντησες

Senior Member
    Ο φεμινισμός καμιά φορά παίρνει διαστάσεις από κάποια πρόσωπα που χάνει την ουσία και την ορθή του διάσταση οπως και πολλά πολλά άλλα που αντί να τα αφήσουμε σε ένα επίπεδο που τους πρέπει τον τραβάμε από τα μαλλιά. Μονές τους τα βγάζουν οι γυναίκες τα μάτια τους. Το αυτονόητο δεν χρειάζεται να το υπερασπιστείς με μίσος αλλά με αξιοπρέπεια.
    δεν ειναι μονο οι αποψεις σου "τανια", ειναι ιδιος και ο ασυναρτητος και ασυνταχτος τροπος που εκφραζεσαι... δεν υπαρχει και δεν υπηρξε δευτερος τροπος σαν τον δικο σου εδω μεσα... καπου αρχισε να γινεται τρομαχτικο. κανονικα τρομαχτικο. τυπου θριλερ...

Tania123
    Guest
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    δεν ειναι μονο οι αποψεις σου "τανια", ειναι ιδιος και ο ασυναρτητος και ασυνταχτος τροπος που εκφραζεσαι... δεν υπαρχει και δεν υπηρξε δευτερος τροπος σαν τον δικο σου εδω μεσα... καπου αρχισε να γινεται τρομαχτικο. κανονικα τρομαχτικο. τυπου θριλερ...
    Συγγνώμη που σε τρόμαξα.

Tania123
    Guest
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Μπορείς όμως να μας πεις ποιο παλιό μέλος είσαι. Εγώ προσωπικά θα ήθελα να ξέρω. Σε ρώτησα και σε ένα άλλο σημείο χθες και δεν μου απάντησες
    Κοίταξε εγώ δεν έχω καιρό που γράφτηκα στο φόρουμ. Τώρα για ποιο λόγο με ρωτάτε κάτι τέτοιο ειλικρινά δεν το καταλαβαίνω. Γιατί θα πρέπει να είμαι παλιό μέλος?

Tania123
    Guest
    αυτο ΑΚΡΙΒΩΣ συμβαινει..
    Α ρε κατακαημένε φεμινισμέ... κοίτα τι πρόσωπο κατάντησες να έχεις.... Κρίμα...

Senior Member
    Κοίταξε εγώ δεν έχω καιρό που γράφτηκα στο φόρουμ. Τώρα για ποιο λόγο με ρωτάτε κάτι τέτοιο ειλικρινά δεν το καταλαβαίνω. Γιατί θα πρέπει να είμαι παλιό μέλος?
    Δίνεις την εντύπωση ότι είσαι παλιό μέλος.. Δεν το βρίσκω κακό αυτό. Κακό είναι να είναι κάποιος παλιό μέλος και δεν το αναφέρει.
    Γιατί την ερώτηση μου την βλέπεις ως αρνητική?

Senior Member
    Το ήξερα από το πρώτο μου μήνυμα ότι θα γίνει αυτό. Η άποψη μου είναι ξεκάθαρα αυτή που περιέγραψα στα μηνύματα μου και όχι ότι υπέθεσε ο καθένας με το μυαλό του. Το ξέρω ότι με το φανατισμό δεν μπορείς εύκολα να τα βάλεις. Είναι το φαινόμενο που με το που εκφράζεις την άποψη σου πέφτουν να σε φάνε και βάζουν στο στόμα σου λόγια που δεν έχεις πει. Εγώ στο παιχνιδάκι αυτό δε θα μπω.
    Ούτε με τις ιδέες γιδοβοσκών περασμένων αιώνων μπορείς να τα βάλεις, αλλά τι να πει κανείς. Προς το παρόν η πατριαρχία σου δίνει ένα λουκουμάκι, γιατί την υποστηρίζεις με όλο σου το είναι.

Senior Member
    Α ρε κατακαημένε φεμινισμέ... κοίτα τι πρόσωπο κατάντησες να έχεις.... Κρίμα...
    Κρίμα στη μούρη σου, που μπαίνεις κάθε τρεις και μία στο φόρουμ, σέρνοντας τις ίδιες άθλιες συντηρητικές απόψεις που βρωμάνε κρυφομισογυνισμό και φορμόλη. Ούτε το τι σημαίνει άγαμος δεν κατάλαβες στο νήμα, έχεις και άποψη. Αχταρμαδοαρπαχτοαπόψεις του δελτίου των οχτώ στον καναπέ.

Tania123
    Guest
    Quote Originally Posted by WildHoney View Post
    Κρίμα στη μούρη σου, που μπαίνεις κάθε τρεις και μία στο φόρουμ, σέρνοντας τις ίδιες άθλιες συντηρητικές απόψεις που βρωμάνε κρυφομισογυνισμό και φορμόλη. Ούτε το τι σημαίνει άγαμος δεν κατάλαβες στο νήμα, έχεις και άποψη. Αχταρμαδοαρπαχτοαπόψεις του δελτίου των οχτώ στον καναπέ.
    Μετά από αυτό το μήνυμα επιβεβαιώθηκε η υποψία μου για το τι σημαίνει "άγαμος"..

Senior Member
    Εντάξει, μπήκα για τα σχόλια. Έχω πάρει ποπ-κορν, δε θα ενοχλήσω.

Tania123
    Guest
    Quote Originally Posted by Joanna8 View Post
    Εντάξει, μπήκα για τα σχόλια. Έχω πάρει ποπ-κορν, δε θα ενοχλήσω.
    Ε αφού άρχισε το φεμινιστικό ξεκατινιασμα πολύ καλά έκανες.

Senior Member
    Συγγνώμη που σε τρόμαξα.
    συγχωρεμενη. πιθανως να μην το ελεγχεις καν. δεν ειμαι ψυχιατρος.τι να πω..

Tania123
    Guest
    συγχωρεμενη. πιθανως να μην το ελεγχεις καν. δεν ειμαι ψυχιατρος.τι να πω..
    Και για τις φοβίες πάντως κάποια λύση θα υπάρχει.

Senior Member
    Ο μισογυνισμός μπορεί να μην υπάρχει μόνο στην διαδικτυακή και μη, κοινότητα των incels, αλλά είναι ωστόσο χαρακτηριστικό του λόγου της και των επιχειρημάτων, αν τα θεωρήσουμε έτσι. Ουσιαστικά πηγάζει από ανεκπλήρωτους πόθους και επιθυμίες για ένταξη, από θυματοποιητικές ταυτοποιήσεις, δηλαδή θεωρούν εαυτούς θύματα των γυναικών, όλων των γυναικών, γιατί δεν κατάφεραν να υπάρξουν ως αυτό που έχουν στο νου τους ως άντρα με σχέση. Ταυτόχρονα θεωρούν δικαίωμά τους να έχουν σχέση, δίχως να κάνουν αυτοκριτική στο ποιοι είναι οι λόγοι που δεν μπόρεσαν να έχουν.

Ο βιτριολικός τους λόγος-μανιφέστα κατά των γυναικών πάντως, είναι χαρακτηριστικός των ανθρώπων αυτών. Επίσης κανονικοποιούν το μίσος τους, και το θεωρούν ένα επόμενο των νέων κοινωνικών συνθηκών (εδώ κολλάνε τα ποστς που υπήρξαν στο νήμα που θεωρούν ότι οι γυναίκες είναι προνομιούχες στην κοινωνία).
    Αντί δηλαδή να αναγνωρίσουν τον διάχυτο σεξισμό που παραμένει στις κοινωνίες, τον παραβλέπουν και η προσοχή τους στρέφεται στον σχολιασμό των γυναικών, ιδιαίτερα των γυναικών που η σεξουαλικότητά τους τους τρομάζει (ενεργές σεξουαλικά γυναίκες, πολυγαμικές γυναίκες, κτλ). Και άλλο τους χαρακτηριστικό είναι αυτό που ανέφερε η Χάρλει νομίζω, πως αξιώνουν την προσοχή των γυναικών, θεωρούν δικαίωμά τους να τους τη δίνουν, από εκεί προέρχεται και η οργή όταν η προσοχή αυτή δε δοθεί.

Page 4 of 9 FirstFirst ... 23456 ... LastLast