Τραχηλιτιδα αγχος
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 28
    Senior Member

Τραχηλιτιδα αγχος

Παιδιά έχω 3 μέρες ροζ αίμα στο σκούπισμα
    Πήγα γυναικολόγο μου είπε τραχηλιτιδα και μου έβαλε τοπικά ένα φαρμακο.σημερα συνεχιζω το ροζ αιμα..τεστ Παπ πριν ενάμιση χρόνο ήταν πολύ καλό δεν είχα κάτι...το έχει πάθει καμία κοπέλα? Τι είναι αυτό έχω τρομοκρατηθεί

Tania123
    Guest
    Quote Originally Posted by Noname144 View Post
    Παιδιά έχω 3 μέρες ροζ αίμα στο σκούπισμα
    Πήγα γυναικολόγο μου είπε τραχηλιτιδα και μου έβαλε τοπικά ένα φαρμακο.σημερα συνεχιζω το ροζ αιμα..τεστ Παπ πριν ενάμιση χρόνο ήταν πολύ καλό δεν είχα κάτι...το έχει πάθει καμία κοπέλα? Τι είναι αυτό έχω τρομοκρατηθεί
    Προσωπικά δεν το έχω πάθει, αλλά μια φίλη μου νομίζω ότι το είχε πάθει και της είχε κάνει κάτι τοπικά σαν καυτηριασμό ο γιατρός. Αν θυμάμαι καλά και δε λέω βλακείες. Πάντως μετά ήταν μια χαρά.

Senior Member
    Εμένα δεν το καυτηρίασε .μόνο ένα υγρό έλαβε με μπατονετα... σήμερα νιώθω έναν πόνο χαμηλά στα γεννητικά όργανα...και το νιώθω συχνά τώρα τελευταία...και έχω κατααγχωθει για αυτόν τον πονο ...λέτε να έχω κάτι σοβαρό κανένα μικρόβιο η καρκίνο...έχω τρελαθεί από το άγχος μου ....τι να κάνω να ξαναπάω στον γυναικολόγο λέτε???

Senior Member
    Φοβάμαι μην έχω καρκίνο του τραχήλου της μήτρας..

Senior Member
    Quote Originally Posted by Noname144 View Post
    Φοβάμαι μην έχω καρκίνο του τραχήλου της μήτρας..
    αν κάνεις όλες τις εξετάσεις και τελικά δεν έχεις αυτό αυτό που φοβάσαι ,θα σταματήσεις να φοβάσαι...?
    θα σταματήσει ο φόβος να κυριαρχεί στη ζωή σου....?

έλα τώρα μεταξύ μας είμαστε...

Senior Member
    Γιατί είπα ότι αν είναι όλα καλά σε αυτό το κομμάτι θα σταματήσω να αγχώνομαι στην ζωή μου? Δεν είπα κάτι τέτοιο...απλώς έχει προστεθεί ένας ακόμη φόβος μου ο οποίος θα δείξει σε λίγες μέρες....άμα μπορούσα να διώξω το άγχος καλά θα ήταν....δεν είναι ούτε εύκολο ούτε απλο

Senior Member
    Παιδιά είμαι τελείως κουρασμένη από το συνεχόμενο άγχος ....δεν αντέχω άλλη πιεση

Senior Member
    Νιώθω όλη την ώρα σωματικά συμπτώματα

Μίλησε στον γιατρό και μόλις τελειώσετε τη θεραπεία κανόνισε ενα τεστ παπ. Θα ηρεμήσεις αν ξέρεις τι γίνεται...

Senior Member
    Κι εγώ συμφωνώ να κάνεις ένα τεστ παπ και όταν βγουν όλα καλά θα καταλαγιάσει το άγχος σ αυτό το κομμάτι τουλάχιστον γιατί τελείως δε φεύγει κ το ξέρουμε.ολο και κάτι θα βρεθεί.πιθανοτητα εγκυμοσύνης?

Senior Member
    Όχι δεν υπάρχει πιθανότητα εγκυμοσύνης...σε λίγες μέρες αναμένω τα αποτελέσματα για το τεστ Παπ...φοβάμαι γιατί έχω και πόνο χαμηλά πίσω στην μέση...δυνατό πόνο που με δυσκολεύει και να περπατήσω άνετα ..έχω τρομερό άγχος ...

Senior Member
    Επίσης ήθελα να ρωτήσω έχει καμία κοπέλα εδώ στο φόρουμ ενδομήτριωση καισαρικής τομής στην μήτρα?

Senior Member
    Έπαθα ταχυπαλμια το πρωί στο σούπερ μάρκετ....γύρω στους 180 παλμούς τρέμουλο τάση λυποθυμιας ....τώρα έπεσαν οι παλμοί αλλά δεν είμαι καλά...έχω μια περίεργη αίσθηση στην αναπνοή όταν εκπνέω.....το έχω αυτό 3 μέρες είμαι πολύ αγχωμενη δεν αντέχω άλλες σωματικές ενοχλησεις

Senior Member
    [QUOTE=Noname144;1256906]Έπαθα ταχυπαλμια το πρωί στο σούπερ μάρκετ....γύρω στους 180 παλμούς τρέμουλο τάση λυποθυμιας ....τώρα έπεσαν οι παλμοί αλλά δεν είμαι καλά...έχω μια περίεργη αίσθηση στην αναπνοή όταν εκπνέω.....το έχω αυτό 3 μέρες είμαι πολύ αγχωμενη δεν αντέχω άλλες σωματικές ενοχλησεις[/QU

Καλημέρα όλοι το έχουμε πάθει.πιστεψε με δε θα πάθεις κάτι από τις κρίσεις.παιρνεις κάποια αγωγή ?έχεις πάει σε ψυχίατρο η ψυχολόγο?

Senior Member
    Δεν παίρνω κάποια αγωγή....το ζω μόνη μου όλο αυτό...μόνο εσάς εδώ έχω να συζητάω τα όσα με απασχολούν ....μου δίνετε δύναμη παιδια

Page 1 of 2 12 LastLast