Results 1 to 10 of 10
-
23-09-2024, 13:34 #1
Μπέρδεμα με κολλητό και πέτρα του σκανδάλου
Λοιπόν forum καλησπέρα. Έχει προκύψει ένα θέμα που αφορά κυρίως εμένα και τον κολλητό μου. Σε ένα παρτυ προέκυψε ενδιαφέρον από μια κοπέλα που την γνωρίζω κάποια χρόνια, αρκετά βασικά. Αυτή η κοπέλα πάντα μου άρεσε εμφανισιακά αλλά ποτέ δεν ένιωσα την ανάγκη να κάνω κάτι παραπάνω. Ο κολλητός μου είχε κάνει κάτι με αυτήν πριν 3 χρόνια (όχι ολοκληρωμένα). Όταν μου το πε δεν ένιωσα ούτε ζήλια, ούτε κάτι. Ήμουν σε σχέση με μια κοπέλα, πέρναγα πολύ καλά και χάρηκα που ο φίλος μου επιτέλους βρήκε κάποια. Η μεταξύ τους φάση κράτησε λίγο. Εγώ πρόσφατα χωρισμένος και με κάποια σοβαρά θέματα που έχουν προκύψει στο οικογενειακό μου περιβάλλον δε ψάχνομαι. Αυτή η κοπέλα όμως πάντα κάτι μου έκανε. Την είχα ξεχάσει για αρκετό καιρό και εφόσον τραβιοταν με τον δε με ενδιέφερε. Ήταν όμως η πρώτη φορά μετά από καιρό που ένιωσα όμορφα. Ο φίλος μου με παρακινεί συνέχεια να βρω κάποια να περάσω ένα βράδυ, να περάσω καλά. Εγώ δεν είμαι της μιας βραδιάς εύκολα. Θέλω συναίσθημα, όσο και αν φαίνεται περίεργο για αγόρι. Καταλαβαίνω ότι τον ενοχλεί και εμένα ίσως στη θέση του, αλλά δεν είχαν κάτι σοβαρό. Το θέμα είναι ότι εμπλέκεται και μια κοινή μας φίλη που μας έκανε άνω κάτω. Εμένα μου μίλησε στα ίσια τι συμβαίνει και στον κολλητό μου του πετούσε σπόντες από τα μηνύματα, χωρίς να εξηγήσει καθαρά τι γίνεται ( Η φίλη μας είναι κοινή δικιά μας και πολύ καλή φίλη της κοπέλας). Δεν είμαι σε φάση τώρα να μπω σε ηθικά διλήμματα και τι είναι σωστό τι όχι. Με τη κοπέλα ίσως να μην το προχωρούσα, αλλά με εκνευρίζει απίστευτα η συμπεριφορά του και το φταίξιμο που το χω πάρει εγώ, χωρίς καν να εχψ δώσει λαβή στη κοπέλα η πράσινο φως για να πιστεύει ότι κάτι μπορεί να γίνει. Εκτός αυτού η υποτίμηση που δέχομαι από εκείνον, υποτίθεται στην πλάκα με ωθεί να αρχίσω να ασχολούμαι μαζί της. Ξέρω ότι γίνομαι εκδικητικός σαν χαρακτήρας κάποιες φορές αλλά κάποιες συμπεριφορες δε μπορώ να τις ανέχομαι για πολύ ακόμα
- 23-09-2024, 15:03 #2
23-09-2024, 17:02 #3
23-09-2024, 20:16 #4
Άρα το πρόβλημα το έχει ο φίλος σου ,όχι εσύ . Και αφού σε κατηγορει για κάτι το οποίο δεν έχεις κάνει σημαίνει ότι την γκόμενα την γουστάρει και αυτή δεν του κάθεται .βλάκας βέβαια γιατί βάζει την γκόμενα πάνω από εσένα , ενώ εσύ βαζεις αυτόν πάνω από την γκόμενα ! Πάμε τώρα στο γκομενάκι ...πιστεύεις ότι σε γουστάρει εσένα ? Και επειδή ο φίλος σου είναι βλακακος άρα όχι και πολύ φίλος γιατί αν είχε καθισμένο το γκομενάκι εσύ θα ήσουν στην απέξω ...εγώ θα την έπεφτα στο γκομενάκι επειδή αυτός είναι βλάκας ,ενώ αν ήταν περπατημενος και μάγκας θα σου έλεγε ---- εγώ πήγα να μπω και έφαγα πόρτα , οπότε πάω για αλλά , αν όμως αλληλογουσταριζοσαστε φατην .
23-09-2024, 23:38 #5
με ποιο πραγμα ενοιωσες ομορφα; εγινε κατι μεταξυ σας και τι ακριβως;
σου αρεσει η κοπελα και θελεις συναισθημα, λες δεν γουσταρεις φασεις της μιας βραδιας. επομενως, τι θελεις; να ξεκινησεις κατι με την κοπελα; κατι "σοβαρο" καταλαβα καλα μιας καιδ ε εισαι του ξεκαρφωτου σεξ;
η κοινη φιλη στο τι εμπλεκεται δλδ; δεν μας εξηγεις τπτ.
αφου λες οτι δεν εχει γινει κατι. με ποιον τροπο σας κανει ανω κατω;;;
λες πεταει σποντες χωρις να λεει καθαρα τι γινετια. τι γινεται δλδ;;; θα μας πεις τελικα; γιατι δεν εχω καταλαβει ποιο ειναι το προβλημα και τι εχει γινει...
24-09-2024, 13:32 #6
Ναι με γουστάρει. Ναι βάζω πάνω απ τη κοπέλα τη φιλία. Και θα το άφηνα να φύγει για να κρατήσω τον φίλο μου. Η συμπεριφορά του όμως προχθές ήταν πολύ αποθεωτική και κακή. Εγώ ποτέ δεν έχω υποβαθμίσει και υποτιμήσει έτσι ποτε και κανέναν. Με ωθεί στο να χωθώ στη κοπέλα. Έχω το πράσινο φως. Περιμένω νια συγγνώμη του. Καταλαβαίνω ότι πάνω στα νεύρα του και στον εγωισμό του που χτυπήθηκε είπε βαριά λόγια. Αν μου ζητούσε μια συγγνώμη έστω τώρα θα ληγαν όλα. Αλλά μάλλον εγώ πρέπει πρώτα να αναθεωρήσω τη φιλία μας και σε 2η μοίρα τι θα κάνω με τη κοπέλα
24-09-2024, 13:40 #7
Ναι θέλω συναίσθημα, δεν είμαι της μιας βραδιάς γενικά. Η συγκεκριμένη κοπέλα δεν είναι της μιας βραδιάς σίγουρα. Και αυτό μου αρέσει εμένα σε μια κοπέλα. Δε μπορώ να καταλάβω τι τον ενόχλησε σε μένα? Δεν έκανα κίνηση, δεν έδωσα λαβή στη κοπέλα. Αντιθέτως ήμουν κρύος μαζί της. Όμως της έστειλα ένα μήνυμα να πιάσουμε κουβέντα, να καταλάβω τι ακριβώς θέλει, της εξήγησα τη σχέση που εχω με τον φίλο μου πολλές δομές πάνω στη κουβέντα. Λέει ήταν φάουλ μου να στείλω μήνυμα. Εγώ θεωρώ ότι η κοπέλα εχει το δικαίωμα να με διεκδικήσει. Όπως και γω έχω το δικαίωμα να την διεκδικήσω. Κάνανε κατι πριν 3 χρόνια, βασικά ένα φασωμα και τέλος. Μια φορά. Αν πχ ήταν σε μια σχέση 2 χρόνια είχαν δεθεί, είχαν περάσει στιγμές μαζί κλπ εννοείται δε το συζητάγαμε ούτε για αστείο. Θα είχε φύγει ακυρο. Αυτός με ρώτησε αν πχ θα του άρεσε να έβγαινε με τη κοπέλα που είχα σχέση 3 χρόνια. Δε νομίζω ότι υπάρχει σύγκριση εδώ. Η κοινη φιλη απλά δεν μίλησε στα ίσια στον φίλο μου και του πετούσε σπόντες να κόψει αντίδραση. Θα ήταν καλό είτε να μην τον ανακατέψει είτε να μιλήσει στα ίσια.
24-09-2024, 13:52 #8
Διάβασα λίγο καλύτερα ,ότι αυτό είχε παιχτεί πριν 3 χρόνια . Άρα έχει κάποια εμμονή γενικά με κάτι που έχει στο κεφάλι του . Εγώ προσωπικά αν ματσαρα μαζί της και κούμπωνα ...από την στιγμή που είχαν ένα φασωμα ( ούτε καν σχέση ) ,θα τον έπιανα και θα του έλεγα ( αν και δεν είναι κ πολύ φίλος ,οπότε δεν θα τον έπιανα καθόλου ) ότι εσύ μαζί της δεν έκανες τπτ. Άρα δεν σε γουστάρε και εγώ και αυτή αλληλογουσταριζομαστε . Δεν σου πέφτει λόγος , προχωράω ! Ανδρική φιλιά είναι αλλά πράγματα και όχι αυτά που φαντάζεται ο τύπος ! Αυτα είναι γκομενιστικα που συζητάνε οι γκόμενες στους καφέδες που σου κάνει !
Υγ. Η κοπέλα γούσταρει εσένα και εσύ αυτήν , ο άλλος είναι εκτός πλάνου !
24-09-2024, 15:56 #9
Έχεις δίκιο. Χθες που βγήκα με 2 παιδικές μου φίλες και τους ανέλυα το πρόβλημα μου είπαν ακριβώς τα ίδια. Αυτές ξέρουν και τους 2 μας (τη κοπέλα όχι τόσο). Επίσης μου παν ότι καλύτερα να κόψω με αυτόν, ότι και να γίνει με τη κοπέλα γιατί μιλάμε για μια τοξική φιλιά οχι αληθινή. Ίσως να χουν δίκιο. Το λέω με πολύ βαριά καρδιά. Ότι είπες ισχύει
25-09-2024, 00:04 #10
κινηση εκανες, πως δεν εκανες, εφοσον εστειλες μηνυμα να διερευνησεις τις προθεσεις της. αλλα ειχες καθε δικαιωμα να κανεις. ελευθεροι ειστε κι οι δυο.
γιατι δεν τον ρωτησες στα ισια τι σχεση εχει μια 3χρονη σχεση που λεει, με αυτο που εκανε με την κοπελα και το λες μονο σε μας; κι αν το ειπες, τι σου απαντησε; δεν ειχαν τπτ. ενα φασωμα χωρις σεξ εκαναν πριν ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ.
αυτο που τον ενοχλησε ειναι ο εγωισμος του στην καλυτερη , ή ενα κολλημα που εχει ακομα μαζι της, στην χειροτερη...
εφοσον δεν εκαναν ουτε καν σεξ την μοναδικη φορα που φασωθηκαν, εκεινος εφαγε ακυρο. ειτε κολλησε εκτοτε μαζι της και ειχε ελπιδες οτι μπορει να την ξαναπλησιασει, ειτε ξερει καλα οτι δεν εχει ελπιδες, αλλα δεν μπορει να την ξεχασει. μπορει βεβαια και τιποτε απο τα δυο να μην συμβαινει αλλα να μην ανεχεται να πετυχεις εσυ, εκει που αυτος απετυχε... σκετος εγωισμος δλδ. ουτε ερωτες, ουτε κολληματα...
σε καθε περιπτωση, δεν εχει δικιο ουτε επι της ουσιας, ουτε στον τροπο που σου φερεται. εαν ειναι πληγωμενος, μπορει να στο πει και να πει οτι το ξερει οτι εχετε καθε δικαιωμα να μπλεξετε, αλλα εκεινον τον πληγωνει να σας βλεπει, γιατι εχει το θεμα του με την κοπελα, και να δειτε πως θα το διαχειριστειτε σαν φιλοι. αλλα δεν εχει κανενα δικαιωμα να απαιτει και να θυμωνει για μια γυναικα που δεν εχει απολυτως τπτ μαζι της, αλλα ουτε στο παρελθον ειχε καποια ολοκληρωμενη σχεση, ή σχεση διαρκειας...
ομως, παρολο που εχει αδικο, εφοσον αισθανεται ασχημα αν κανεις κατι μαζι της, γι οποιονδηποτε λογο κι αν αισθανεται ασχημα, ακομα κι αν εχει αδικο (που εχει), η φιλια σας, δεν ξερω αν μπορει να συνεχιστειστις ιδιες βασεις..
η κοπελα εχει καθε δικαιωμα να διεκδικησει οποιον θελει, γιατι δεν ειναι δικο της φιλος, δικος σου ειναι και ουτε ειχε τπτ μαζι του.
η κοινη φιλη, μαλλον βαριοταν και σας γλεντουσε. κακως ανακατευεται, αλλα δικαιωμα της κι αυτηνης... δεν ειναι κατι που πρεπει να σε απασχολει. στην φιλη της, μπορει να λεει οτι θελει, δεν μπορεις να επεμβεις, αλλα αν πιασει εσενα να σου ανακατευτει, πες της να μην σου χωνεται, γιατι δεν την αφορα.