Results 16 to 30 of 137
-
20-09-2009, 21:44 #16
αυτο που παντα εδινε αξια σε καθε θεωρια ειναι η αποτελσματικοτητα της ...
- 20-09-2009, 21:47 #17
Ο καθηγητής μου δεν ήταν γιατρός, ήταν μαθηματικός και έμαθα απο αυτόν πως η μόνη επιστήμη που έχει λογική εξήγηση είναι τα μαθηματικά. Αυτό μοναχά.
20-09-2009, 21:51 #18
Originally posted by vince
Ο καθηγητής μου δεν ήταν γιατρός, ήταν μαθηματικός και έμαθα απο αυτόν πως η μόνη επιστήμη που έχει λογική εξήγηση είναι τα μαθηματικά. Αυτό.
ξερει κανενας τι παιζει πισω απο την μαυρη τρυπα?
τι σχεσει εχει αυτομε ενα φορουμψυολογικης υποστηριξης και τους ορισμους σου για τους κομπογιανιτες ?
ετσι δεν λεγανε για τον παστερ οι συναδελφοι του οταν ανακαλυψε τα μικροβια?
20-09-2009, 21:54 #19
αν τα μαθηματικα ειναι η μονη λογικη επιστημη ,καλυτερα να ειμαι τρελος !
απο ψυχοπαθης με νομιμοφανη σχεση με την λογικη!
πριν ο ανθρωπος φτασει στην μαυρη τρυπα, φροντισε να ταισει τα παδια που πεθαινουν καθε μερα στην αφρικη και να μην πεταει το γαλα στο χωμα τα ποταμια η στους υπονομους?
20-09-2009, 21:54 #20
Originally posted by πανος12345
Ο καθηγητής μου δεν ήταν γιατρός, ήταν μαθηματικός και έμαθα απο αυτόν πως η μόνη επιστήμη που έχει λογική εξήγηση είναι τα μαθηματικά. Αυτό.
ξερει κανενας τι παιζει πισω απο την μαυρη τρυπα?
τι σχεσει εχει αυτομε ενα φορουμψυολογικης υποστηριξης και τους ορισμους σου για τους κομπογιανιτες ?
ετσι δεν λεγανε για τον παστερ οι συναδελφοι του οταν ανακαλυψε τα μικροβια?
20-09-2009, 21:56 #21
Όση σχέση έχει και το δεύτερο σκέλος των όσων έγραψες στο αρχικό σου μήνυμα σε αυτό εδώ το post. Εκτός αυτού η εξέλιξη της συζήτησης έχει υπόλογους περισσότερους από ένα άτομα. Σωστά?
καλη συνεχεια
αν παςστην μαυρη τρυπα καποτε , ριξε ενα κλασιμο και απο μενα !
20-09-2009, 22:16 #22
Γιατί να με απασχολήσει? Μήπως διδάσκω σε κάποια τάξη και θα έπρεπε να με απασχολήσει? Μήπως είμαι ψυχολόγος και προσπαθώ να πιάσω πελάτες? Μπά δε νομίζω. Συζήτηση κάνω και όποιος θέλει να συμμετάσχει ας το κάνει. Απο εκεί και πέρα η αδιαφορία μερικών (όχι τόσο για μένα αλλά για το θέμα και την εικόνα του φορουμ που περιέγραψα προηγουμένως) με τους οποίους είχαμε κάποια επικοινωνία παλαιότερα δεν με εκπλήσσει. Είναι η παρενέργεια της μακροχρόνιας χρήσης του φορουμ.
Τώρα για το κλάσιμο τι να σου πω? Θες να αρχίσουμε τα μπινελίκια?
20-09-2009, 23:17 #23
Βίνς...νομίζω πως η ανάγκη σου να προστατέψεις τον κηπ, αλλά και άλλα μέλη που αντιμετωπίζουν προβλήματα, σε κάνει να μιλάς για απατεώνες και κακόβουλους.
Δεν πιστεύω πως μπορεί να υπάρχει εδώ μέσα έστω και ένα άτομο που μπορεί να πει κάτι για να βλάψει κάποιον.
Μπορεί να το κάνει από αφέλεια, από άγνοια, από μαλακία, απ ότιδήποτε, αλλά όχι από συμφέρον. Μου φαίνεται πολύ ακραίο το σενάριο, εκτός βέβαια και αν έχεις κάποιες σοβαρές ενδείξεις τις οποίες μπορεί να μην έχω δει....
20-09-2009, 23:41 #24
Πράγματι ίσως να μην ήταν σωστή η λέξη \"απατεώνες\" αλλά \"κακόβουλοι\". Εν πάση περίπτωση εξήγησα το είδος της αντιμετώπισης προς διάφορα μέλη, αλλά και προς τον keep σε κάποιες περιπτώσεις, τις οποίες συμπεριφορές αποδοκίμασα στο μήνυμα μου. Παρόλο που δεν θέλω να αναφερθώ ειδικά σε κάποια ονόματα θα σου πω πως ενώ η πλειοψηφία λειτούργησε υποστηρικτικά στον keep υπήρξαν διάφορα υποτιμητικά μηνύματα προς αυτόν (προτού πάθει οτι έπαθε) αλλά και διάφορα παρατράγουδα αφότου το έπαθε. Μάλλον κανείς δεν είδε πως πληγώθηκε ο keep ασχέτως που η ευγενική ψυχή του τα προσπέρασε. Κρίμα , ξέρεις ο κάθε άνθρωπος μπορεί να πληγωθεί όσο δυνατός και αν είναι πόσο μάλλον ένας άνθρωπος με την ευαισθησία του keep.
Εν τέλη, δεν συμφωνείς πως το καλό κλίμα θα ήταν πιο ευεργετικό αλλά και ιδανικότερο σύμφωνα με το αντικείμενο του φορουμ?
21-09-2009, 00:02 #25
υπήρξαν διάφορα υποτιμητικά μηνύματα προς αυτόν (προτού πάθει οτι έπαθε) αλλά και διάφορα παρατράγουδα αφότου το έπαθε.
αυτό πραγματικά δεν το είδα και δεν παίρνω θέση καθώς δεν έχω άποψη...
Μάλλον κανείς δεν είδε πως πληγώθηκε ο keep ασχέτως που η ευγενική ψυχή του τα προσπέρασε. Κρίμα , ξέρεις ο κάθε άνθρωπος μπορεί να πληγωθεί όσο δυνατός και αν είναι πόσο μάλλον ένας άνθρωπος με την ευαισθησία του keep.
Όσο γι αυτό και μετά τη γνωριμία μου μαζί του, δεν έχω καμία αμφιβολία...
Εν τέλη, δεν συμφωνείς πως το καλό κλίμα θα ήταν πιο ευεργετικό αλλά και ιδανικότερο σύμφωνα με το αντικείμενο του φορουμ?
Σίγουρα το καλό και υποστηρικτικό κλίμα θα βοηθούσε περισσότερο. Όμως, δεν μπορούμε να μπούμε στην προσωπικότητα του καθενα και να του υποδείξουμε πως θα λειτουργεί πιο ευέλικτα/υποστηρικτικά/έξυπνα μπροστά σε έναν άνθρωπο που φαίνεται πως υποφέρει και ο καθένας σύμφωνα με το μυαλό που κουβαλάει, προσπαθεί να βοηθήσει.
Θέλω να πω, πως δεν πιστεύω πως υπήρχε δόλος στις προτροπές των μελών.
Μαλακία και άγνοια, ναι.
Δόλος, μου φαίνεται σενάριο επιστημονικής φαντασίας και θέλω να πιστεύω πως είναι έτσι, γιατί αν μου περάσει απλά και μόνο σαν σκέψη, πως, πάνω στη φρίκη του άλλου υπάρχουν άτομα που του δίνουν άλλη μια για να πάει παρακάτω...τότε ζούμε σε πραγματική κόλαση....
21-09-2009, 00:17 #26
Originally posted by Θεοφανία
Σίγουρα το καλό και υποστηρικτικό κλίμα θα βοηθούσε περισσότερο. Όμως, δεν μπορούμε να μπούμε στην προσωπικότητα του καθενα και να του υποδείξουμε πως θα λειτουργεί πιο ευέλικτα/υποστηρικτικά/έξυπνα μπροστά σε έναν άνθρωπο που φαίνεται πως υποφέρει και ο καθένας σύμφωνα με το μυαλό που κουβαλάει, προσπαθεί να βοηθήσει.
Σοβαρά? Αν είναι έτσι Θεοφανία τότε καλύτερα να καταργήσουμε και τους νόμους για να μην θίγεται η προσωπικότητα του καθενός. Το να αντιληφθεί ο οποιοσδήποτε έναν συνάνθρωπο του που πάσχει δεν προϋποθέτει επιστημονική ευφυΐα. Είναι όμως ύπουλο να μην υπολογίζει ο κάθε ένας εδώ μέσα τα πιθανά προβλήματα που θα έχει ο οποιοσδήποτε διαβάζει/ κάνει εγγραφή στο φορουμ.
Μαλακία και άγνοια, ναι.
Μερικές φορές λαμβάνει χώρο η κάθε πιθανή συμπεριφορά όταν παρασύρεται ο καθένας στο να εκφράζεται με πλήρη ασυδοσία.
Δόλος, μου φαίνεται σενάριο επιστημονικής φαντασίας και θέλω να πιστεύω πως είναι έτσι, γιατί αν μου περάσει απλά και μόνο σαν σκέψη, πως, πάνω στη φρίκη του άλλου υπάρχουν άτομα που του δίνουν άλλη μια για να πάει παρακάτω...τότε ζούμε σε πραγματική κόλαση....
Εφόσον κάθεσαι και βρίζεις δημόσια επηρεάζεις ακόμα και τα πλεον αμέτοχα μέλη όπως και προϊδεάζεις τους μελοντικούς για ένα συγκεκριμένο τρόπο συμπεριφοράς.
Δεν καταλαβαίνω τι προσπαθείς? Να τους βγάλεις όλους αθώους? Λίγο άκυρο το βρίσκω να ζεις σε ένα ροζ συννεφάκι απο την στιγμή που έχεις ξεστομίσει και εσύ μερικά γαλλικά εδω μέσα..
21-09-2009, 00:36 #27
Originally posted by Θεοφανία
Σοβαρά? Αν είναι έτσι Θεοφανία τότε καλύτερα να καταργήσουμε και τους νόμους για να μην θίγεται η προσωπικότητα του καθενός. Το να αντιληφθεί ο οποιοσδήποτε έναν συνάνθρωπο του που πάσχει δεν προϋποθέτει επιστημονική ευφυΐα. Είναι όμως ύπουλο να μην υπολογίζει ο κάθε ένας εδώ μέσα τα πιθανά προβλήματα που θα έχει ο οποιοσδήποτε διαβάζει/ κάνει εγγραφή στο φορουμ.
Δηλαδή θες να μου πεις, πως υπάρχει κάποια μέθοδος να λειτουργούν ΟΛΑ τα μέλη εδώ μέσα με την ίδια φιλοσοφία που ενδεχομένως πρέπει να έχουν προκειμένου να μη πετάξουν καμιά πατάτα που θα κάνει κακό?
Μαλακία και άγνοια, ναι.
Μερικές φορές λαμβάνει χώρο η κάθε πιθανή συμπεριφορά όταν παρασύρεται ο καθένας στο να εκφράζεται με πλήρη ασυδοσία.
Ακόμη και αυτό δεν σου φαίνεται ουτοπικό? Τι νόμοι πρέπει να μπουν στο φόρουμ, ώστε να μην είναι ασύδοτοι ορισμένοι? Η ίδια η κοινότητα τους ξερνάει και το έχουμε δει πολλές φορές.
Εφόσον κάθεσαι και βρίζεις δημόσια επηρεάζεις ακόμα και τα πλεον αμέτοχα μέλη όπως και προϊδεάζεις τους μελοντικούς για ένα συγκεκριμένο τρόπο συμπεριφοράς.
Όχι. Είναι ένας χώρος που μπαίνει κάθε καρυδιάς καρύδι. Στο χέρι και την προσωπικότητα κάθε μέλους, είναι η συμπεριφορά του εδώ μέσα.
Δεν καταλαβαίνω τι προσπαθείς? Να τους βγάλεις όλους αθώους? Λίγο άκυρο το βρίσκω να ζεις σε ένα ροζ συννεφάκι απο την στιγμή που έχεις ξεστομίσει και εσύ μερικά γαλλικά εδω μέσα..
Δεν ζω καθόλου σε ροζ συννεφάκι, αλλά ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ να διαννοηθώ πως υπάρχουν τόσο κακοβουλοι άνθρωποι που θα πουν στον άλλον πχ, \"κόψε τα φάρκαμα\" για το κακό του. Τόσα ξέρει, τόσα λέει ο καθένας...
21-09-2009, 00:43 #28
vince, υπάρχουν μέλη πιο παλιά απο τη θεοφανία που βρίζουν.δεν είμαστε όμως 5χρονα για να παρασυρθούμε.τι λες?
21-09-2009, 00:49 #29
21-09-2009, 00:49 #30
Δεν γνωρίζω καμία ρεαλιστική μέθοδος οπού θα λειτουργούν όλοι το ίδιο ευγενικά και καλόκαρδα. Όμως αισθάνθηκα την ανάγκη να δηλώσω την απέχθεια μου για τέτοια \"φαινόμενα\" -βλέπω μάλιστα πως η συνωμοσιολογία καλά κρατεί και μάλιστα απο άτομα μή διεγνωσμένης ψύχωσης- (ελπίζω να μην χρειαστεί να το εξηγήσω και αυτό). Από εκεί και πέρα δεν μου φαίνεται περίεργο που ο καθένας απλά συνεχίζει το \"έργο\" του δίχως να μπαίνουν τα πράγματα σε μια τάξη, όντας μέλη μιας ούτως ή άλλως ατομιστικής κοινωνίας.
Καλό βράδυ.
Εργασιακός εκφοβισμός και κακοποίηση
30-07-2025, 09:56 in Κακοποίηση