Κακόβουλες συμπεριφορές στο φορουμ - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 10 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 31 to 45 of 137
    Senior Member
    Δεν θα ηθελα να συμετασχω στο παρων νημα μιας και αισθανομαι λιγο αμηχανα...

Ο καθηγητής μου δεν ήταν γιατρός, ήταν μαθηματικός και έμαθα απο αυτόν πως η μόνη επιστήμη που έχει λογική εξήγηση είναι τα μαθηματικά. Αυτό μοναχά.
    Απο τα πιο σωστα που εχω ακουσει,χαιρομαι vince που εκανες ορατη παλι την παρουσια σου σε αυτο το φορουμ...μας λειπεις...στενοχωριεμαι που οι συνθηκες που σε αναγκασαν να \"επιστρεψεις\" δεν ηταν οι ιδανικες μιας και ειχα μια \"υποτροπη\" εντος εισαγωγικων που δεν ηταν καθαρα ψυχωση αλλα περισσοτερο ξεσπασμα και αντιδραση...και που μου αλλαξε τελικα τη ζωη προς το καλυτερο μιας και αισθανομαι πλεον πραγματικα καλα.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    Κυριε VINCE,εδω η κακοβουλη απατεωνησα,στη καλυτερη(αλλη αποψη ),ανοητη,αφελης ,ασχετη,μαλακας .Εσεις?ο δικηγορος του Ομπορο η αντικαταστατης moderator?
    Δε θα υπερασπιστω τον εαυτο μου γιατι ηδη το εχω κανει στην αρενα και δεν καταλαβαινετε ΧΡΙΣΤΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Κ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΜΟΥ.ΔΕΝ ΠΡΟΕΤΡΕΨΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΜΕΙΩΣΕΙ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΤΟΥ ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟ ΚΡΙΣΗΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΓΙΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΕΧΩ ΣΩΑΣ ΤΑΣ ΦΡΕΝΑΣ.
    ΡΩΤΗΣΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΕΚΤΙΜΩ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗ ΜΕΙΩΣΗ ΤΗς ΔΟΣΟΛΟΓΙΑΣ ΠΟΥ ΗΔΗ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ. ΚΛΠ ΚΛΠ ΚΛΠ.
    Μου κανει εντυπωση που κολλησατε ολοι σεκεινο το πρωτο μηνυμα ΠΡΙΝ την κριση του Κηπ και δεν αναφερετε τιποτε για τη δυναμη που προσπαθουσα να του δωσω στη διαρκεια της κρισης.
    Επισης σαν καινουργια επετρεψε μου να σου πω οτι ησαστε,πολλοι,απανθρωποι κ φοβισμενοι
    οπως συμβαινει εξ αλλου in real με ολους τους φυσιολογικους !Και κατι αλλο ,γιατι δεν ειπες κατευθειαν -το κατερινακι- ειναι ο Ιουδας ?Φοβηθηκες μη σου κανω μηνυση?

Senior Member
    \'... Δεν νομίζω πως η ανωνυμία \"παραμορφώνει\" την συμπεριφορά του όποιου χρήστη. Μάλιστα θα έλεγα πως αποκαλύπτει τις διάφορες πτυχές του κάθε ανθρώπου. Όσο για την ελευθερία.. θα πρέπει να σπαταλήσω όλη την ημέρα μου για να αναπτύξω τις σκέψεις μου πάνω σε αυτό. Αναρωτιέμαι όμως μήπως αντί για ελευθερία και ανευθυνότητα ταιριάζουν οι λέξεις ασυδοσία και αναισθησία?...\'.

Respect!

Μπαίνοντας στο φόρουμ αυτό αρχικά για να ανταλλάξω απόψεις για τον εθισμό στο αλκοόλ, περιέγραψα την προσωπική μου εμπειρία σε σχέση με την ομάδα αλληλοβοήθειας στην οποία κατέφυγα για την απεξάρτηση. Όλα αυτά που έχουν διαδραματιστεί τις τελευταίες μέρες, και τα διάβασα κι εγώ - καθώς και τοποθετήθηκα - και με βάση το τόπικ σου, είναι σχεδόν πανομοιότυπα. Δε πιστεύω στην \'εικονικότητα\' όσον αφορά τα πρόσωπα, ειδικά μετά από τόσα χρόνια σε φόρουμς. Στο να \'νιώσεις\' το συναίσθημα, όπως το περιγράφεις κι εσύ, σαφώς είναι διαφορετικά. Στην ομάδα που σου αναφέρω και εν ονόματι της ανωνυμίας που αποτελεί μια απ\' τις βασικότερες αρχές της, σημειώνονταν \'τέρατα\'. Προσωπικά θα μπορούσα να έχω προβεί ακόμη και σε μηνύσεις. Η ασυδοσία και η αναισθησία δεν έχουν καμιά σχέση με ομάδες και μάλιστα αλληλουποστήριξης. Κανένας δεν έχει το δικαίωμα να παραλλάσει τις έννοιες κατά πώς τον βολεύει. Κι είναι εγκληματικό όταν γίνεται σε βάρος των άλλων.

\'... Ξέρεις υπάρχουν πολλά είδη εξουσίας. Υπάρχουν και οι φαντασιόπληκτοι που αισθάνονται θεοί όταν βρίσκουν την ευκαιρία να δράσουν σε πεδίο ελλιπής αντίδρασης. Η ατομική γνώση δεν έχει να κάνει με το πόσα κείμενα έχει διαβάσει ο κάθε άνθρωπος αλλά με το τι είδους πεδίο έχει κτίσει γύρω από τον ίδιο του τον εαυτό. Υπάρχουν αμέτρητες αηδίες στο ιντερνετ (αλλά και σε χαρτί) που συστήνονται ως αλήθειες. Ακόμα χειρότερα, ο σκοπός του κάθε πειστικού κειμένου που αποκτάει δημοσιότητα είναι να εκπληρώσει τον αρχικό σκοπό του συγγραφέα παρά να αναπτύξει ένα αντικειμενικό συμπέρασμα...\'.

Στην ίδια ομάδα υπήρχαν και οι φαντασιόπληκτοι που αναφέρεις. Ελλείψει προσωπικής τους πνευματικής διαύγειας και ψυχικής ισορροπίας, έφταναν στο σημείο να προτρέπουν μέλη με σοβαρά ψυχικά και διανοητικά προβλήματα - μέχρι και καρδιοπάθειες \'έπαιζαν\' - να έρχονται στην ομάδα μόνο και σαφώς \'όλα\' οφείλονταν στο αλκοόλ και αν έφευγαν από κει θα \'χάνονταν\'. Όπως πολύ σωστά λες, η προσωπική γνώση έρχεται μέσα από την εμπειρία και τις πράξεις. Όταν αντιλήφθηκαν την προσπάθειά μου να απομακρύνω από την νέα εξάρτηση ένα μέλος για το οποίο ανέπτυξα προσωπικό ενδιαφέρον, κατάφεραν να το κρατήσουν στη συγκεκριμένη \'αγέλη\' μέρος της ομάδας. Δυστυχώς εξελλίσεται άσχημα και ήταν αναμενόμενο. Εκτός από την προσωπική αηδία που ένιωσα και αποχώρησα φυσικά, το \'δυστύχημα\' για μένα είναι αυτό που είδα γραμμένο και σε κάποιο άλλο τόπικ εδώ. Καμιά φορά άνθρωποι με σοβαρά προβλήματα, \'χαίρονται\' δυστυχώς με τη δυστυχία άλλων και μάλιστα με παρόμοια προβλήματα. Εκτός από εγκληματικό, είναι και επικίνδυνο. Και τα φόρουμς είναι μια μικρογραφία του \'έξω\' κόσμου και προέκτασή του. Χαίρομαι για όσα είπες.

:)

Senior Member
    Originally posted by katerinaki
    Κυριε VINCE,εδω η κακοβουλη απατεωνησα,στη καλυτερη(αλλη αποψη ),ανοητη,αφελης ,ασχετη,μαλακας .Εσεις?ο δικηγορος του Ομπορο η αντικαταστατης moderator?
    Δε θα υπερασπιστω τον εαυτο μου γιατι ηδη το εχω κανει στην αρενα και δεν καταλαβαινετε ΧΡΙΣΤΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Κ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΜΟΥ.ΔΕΝ ΠΡΟΕΤΡΕΨΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΜΕΙΩΣΕΙ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΤΟΥ ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟ ΚΡΙΣΗΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΓΙΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΕΧΩ ΣΩΑΣ ΤΑΣ ΦΡΕΝΑΣ.
    ΡΩΤΗΣΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΕΚΤΙΜΩ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗ ΜΕΙΩΣΗ ΤΗς ΔΟΣΟΛΟΓΙΑΣ ΠΟΥ ΗΔΗ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ. ΚΛΠ ΚΛΠ ΚΛΠ.
    Μου κανει εντυπωση που κολλησατε ολοι σεκεινο το πρωτο μηνυμα ΠΡΙΝ την κριση του Κηπ και δεν αναφερετε τιποτε για τη δυναμη που προσπαθουσα να του δωσω στη διαρκεια της κρισης.
    Επισης σαν καινουργια επετρεψε μου να σου πω οτι ησαστε,πολλοι,απανθρωποι κ φοβισμενοι
    οπως συμβαινει εξ αλλου in real με ολους τους φυσιολογικους !Και κατι αλλο ,γιατι δεν ειπες κατευθειαν -το κατερινακι- ειναι ο Ιουδας ?Φοβηθηκες μη σου κανω μηνυση?
    katerinaki ειλικρινά σου μιλάω πως δεν έχω διαβάσει καν αυτό το μήνυμα σου προς τον keep! Διάβασα μάλιστα πως και εσύ είχες κάποια παρόμοια εμπειρίας με μας. Προς άλλους πήγαινε η κριτική και θα φανεί τι αποτελέσματα θα έχει.

Ειλικρινά σου ζητάω συγνώμη για την όποια παρεξήγηση.

Senior Member
    Αδικη η επιθεση προς την κατερινα ναι...οπως ειπα και σε αλλο ποστ θυμοταν πολυ καλα οτι ειχα πει οτι μειωσα δοσολογια και φυσικα ανυσηχησε και προσπαθησε να συνδραμει...εγω δεν εχω κατι κατα σου κατερινα παντως.
    Φυσικα προτροπες με φαρμακευτικες αγωγες πρεπει να αποφευγονται ολως λεει και ο NikosD στα μυνηματα που βγαινουν πανω-πανω στο φορουμ αλλα ολοι μπαινουμε πολλες φορες σε αυτο το τριπακι....και εγω ισως να εμπαινα με τον εαυτο μου με αυτα που εγραφα.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    Θα προτιμησω να μη συμμετασχω αλλο...αλλα ηθελα να ξεκαθαρισω αυτο με την κατερινα.

Senior Member
    Επιθεση δεν εννοω απο σενα vince προς θεου.

Senior Member
    Originally posted by arktos
    vince, υπάρχουν μέλη πιο παλιά απο τη θεοφανία που βρίζουν.δεν είμαστε όμως 5χρονα για να παρασυρθούμε.τι λες?

μου απάντησες?

Senior Member
    arktos, ασχέτως αν υπάρχουν και παλαιότερα μέλη που βρίζουν το θέμα που έθεσα δεν αφορούσε αποκλειστικά τις βρισιές.. πάντως θα συμφωνήσω πως έχουν περιπλακεί τα πράγματα και απο παλιά μέλη.. και μερικές φορές το κύμα παρασέρνει..

ΥΓ είχα σκοπό να κοιμηθώ και για τον λόγο αυτό ήμουν έτοιμος να σβήσω το PC..

Senior Member
    ειλικρινά δεν έχω καταλάβει γιατί είσαι τόσο θυμωμένος?

Senior Member
    Δεν είμαι θυμωμένος. Όπως είπα και πριν εξέφρασα την δυσαρέσκεια μου μέσα από αυτό εδώ το θέμα.

Senior Member
    Originally posted by Alobar
    \'... Δεν νομίζω πως η ανωνυμία \"παραμορφώνει\" την συμπεριφορά του όποιου χρήστη. Μάλιστα θα έλεγα πως αποκαλύπτει τις διάφορες πτυχές του κάθε ανθρώπου. Όσο για την ελευθερία.. θα πρέπει να σπαταλήσω όλη την ημέρα μου για να αναπτύξω τις σκέψεις μου πάνω σε αυτό. Αναρωτιέμαι όμως μήπως αντί για ελευθερία και ανευθυνότητα ταιριάζουν οι λέξεις ασυδοσία και αναισθησία?...\'.

Respect!

Μπαίνοντας στο φόρουμ αυτό αρχικά για να ανταλλάξω απόψεις για τον εθισμό στο αλκοόλ, περιέγραψα την προσωπική μου εμπειρία σε σχέση με την ομάδα αλληλοβοήθειας στην οποία κατέφυγα για την απεξέρτηση. Όλα αυτά που έχουν διαδραματιστεί τις τελευταίες μέρες, και τα διάβασα κι εγώ - καθώς και τοποθετήθηκα - και με βάση το τόπικ σου, είναι σχεδόν πανομοιότυπα. Δε πιστεύω στην \'εικονικότητα\' όσον αφορά τα πρόσωπα, ειδικά μετά από τόσα χρόνια σε φόρουμς. Στο να \'νιώσεις\' το συναίσθημα, όπως το περιγράφεις κι εσύ, σαφώς είναι διαφορετικά. Στην ομάδα που σου αναφέρω και εν ονόματι της ανωνυμίας που αποτελεί μια απ\' τις βασικότερες αρχές της, σημειώνονταν \'τέρατα\'. Προσωπικά θα μπορούσα να έχω προβεί ακόμη και σε μηνύσεις. Η ασυδοσία και η αναισθησία δεν έχουν καμιά σχέση με ομάδες και μάλιστα αλληλουποστήριξης. Κανένας δεν έχει το δικαίωμα να παραλλάσει τις έννοιες κατά πώς τον βολεύει. Κι είναι εγκληματικό όταν γίνεται σε βάρος των άλλων.

\'... Ξέρεις υπάρχουν πολλά είδη εξουσίας. Υπάρχουν και οι φαντασιόπληκτοι που αισθάνονται θεοί όταν βρίσκουν την ευκαιρία να δράσουν σε πεδίο ελλιπής αντίδρασης. Η ατομική γνώση δεν έχει να κάνει με το πόσα κείμενα έχει διαβάσει ο κάθε άνθρωπος αλλά με το τι είδους πεδίο έχει κτίσει γύρω από τον ίδιο του τον εαυτό. Υπάρχουν αμέτρητες αηδίες στο ιντερνετ (αλλά και σε χαρτί) που συστήνονται ως αλήθειες. Ακόμα χειρότερα, ο σκοπός του κάθε πειστικού κειμένου που αποκτάει δημοσιότητα είναι να εκπληρώσει τον αρχικό σκοπό του συγγραφέα παρά να αναπτύξει ένα αντικειμενικό συμπέρασμα...\'.

Στην ίδια ομάδα υπήρχαν και οι φαντασιόπληκτοι που αναφέρεις. Ελλείψει προσωπικής τους πνευματικής διαύγειας και ψυχικής ισορροπίας, έφταναν στο σημείο να προτρέπουν μέλη με σοβαρά ψυχικά και διανοητικά προβλήματα - μέχρι και καρδιοπάθειες \'έπαιζαν\' - να έρχονται στην ομάδα μόνο και σαφώς \'όλα\' οφείλονταν στο αλκοόλ και αν έφευγαν από κει θα \'χάνονταν\'. Όπως πολύ σωστά λες, η προσωπική γνώση έρχεται μέσα από την εμπειρία και τις πράξεις. Όταν αντιλήφθηκαν την προσπάθειά μου να απομακρύνω από την νέα εξάρτηση ένα μέλος για το οποίο ανέπτυξα προσωπικό ενδιαφέρον, κατάφεραν να το κρατήσουν στη συγκεκριμένη \'αγέλη\' μέρος της ομάδας. Δυστυχώς εξελλίσεται άσχημα και ήταν αναμενόμενο. Εκτός από την προσωπική αηδία που ένιωσα και αποχώρησα φυσικά, το \'δυστύχημα\' για μένα είναι αυτό που είδα γραμμένο και σε κάποιο άλλο τόπικ εδώ. Καμιά φορά άνθρωποι με σοβαρά προβλήματα, \'χαίρονται\' δυστυχώς με τη δυστυχία άλλων και μάλιστα με παρόμοια προβλήματα. Εκτός από εγκληματικό, είναι και επικίνδυνο. Και τα φόρουμς είναι μια μικρογραφία του \'έξω\' κόσμου και προέκτασή του. Χαίρομαι για όσα είπες.

:)
    Είναι πολύ όμορφο το μήνυμα σου. Να\'σαι καλά :)

Senior Member
    Originally posted by vince

Πω ! πω ! Vince ,εγω σου ζητω συγγνωμη!Ειδες το συμπτωμα?
    katerinaki ειλικρινά σου μιλάω πως δεν έχω διαβάσει καν αυτό το μήνυμα σου προς τον keep! Διάβασα μάλιστα πως και εσύ είχες κάποια παρόμοια εμπειρίας με μας. Προς άλλους πήγαινε η κριτική και θα φανεί τι αποτελέσματα θα έχει.

Senior Member
    κοίτα για τις on-line διαγνώσεις κι εγώ χθες δεν αντιστάθηκα και είπα σε μία κοπέλα για τη διπολική διαταραχή γιατί είχαμε ακριβώς τα ίδια συμπτώματα.της είπα όμως να πάει στο νοσοκομείο και μάλιστα στα επείγοντα γιατί είναι σε άσχημη φάση.στα χρόνια που είμαι στο φόρουμ είναι ελάχιστες οι φορες που το έκανα.τόσο κακό το βρίσκεις?

Senior Member
    Originally posted by vince

Πω ! πω ! Vince ,εγω σου ζητω συγγνωμη!Ειδες το συμπτωμα?

πω! πω! Vince !εγω σου ζητω συγγνωμη! ειδες το συμπτωμα?

Page 3 of 10 FirstFirst 12345 ... LastLast