Κακόβουλες συμπεριφορές στο φορουμ - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 10 FirstFirst ... 34567 ... LastLast
Results 61 to 75 of 137
    Originally posted by giota
    Σε \'ολα υπάρχουν όρια και το καλαμπούρι θα κάνουμε και θα πούμε και κανένα αστείο δεν θα κλαίμε όλη μέρα αλλά πες μου π\'οσες μέρες συνεχίζεται αυτό;ποιός θα πεί την καλύτερη ατάκα, λόγια απείρου κάλλους εδώ μέχρι και ο Πάνος μπλοκάρησε.
    Γιώτα....χρυσή τομή δεν υπάρχει. Όταν βλέπουμε πως ένα άτομο πάει να κάνει ένα φόρουμ άνω-κάτω, όταν βλέπεις ένα θέμα, (και αναφέρομαι σε αυτό που βάλαμε εμείς), δεν έχει σχέση με το φόρουμ, δεν είναι καλύτερα να απέχεις?
    Δεν μιλάω σε σένα προσωπικά και είσαι από τα άτομα που εκτιμώ πολύ, μιλάω για όλους μας.
    Μου φαίνεται λίγο υποκριτικό, απ τη μια να παραπονιόμαστε για μια κατάσταση και απ την άλλη να βάζουμε όλοι μαζί το χεράκι μας για να την αναζωπυρωνουμε....

Senior Member
    Συμφωνώ όσοι δεν εμπλέκονται σε αυτά να μην απαντούν να δούμε θα σταματήσει η ανταλλαγή πυροβολισμών;γιατί υπάρχουν και τα u2u όπου μπορούν να τα λένε.Συνεχίζοντας εδώ και μέρες το ίδιο σκηνικό μήπως προκαλούν;μήπως δεν έχουν καταλάβει σε τι φόρουμ μπαίνουν;εγώ βλέπω αξιόλογα άτομα να έχουν σταματήσει να γράφουν αφού δυο θέματα δουλεύουν.Και ελεύθερος είναι ο καθένας να ορίσει την ζωή του ποιός ο λόγος να δημοσιοποιούνται όλα αυτά;Μήπως πρέπει να γίνει σε μερικούς επανεκτίμηση της θεραπείας λέω εγώ.

Banned
    εγω αναρωτιεμαι που θα και πως θα καταληξει ολο αυτο το στορυ.

Και οχι δεν θελω να κατευνασουν τα πνευματα.
    Τα ιδια λεγαμε και πριν το καλοκαιρι, τα ιδια πριν λιγους μηνες και τα ιδια και περυσι.
    Γινονταν ενα σκηνικο (συνηθως οι πρωταγωνιστες ειναι ιδιοι....) και στο τελος,
    εβγαινε ενα συμπερασμα αστο να παει στο καλο, να ηρεμησουμε, να πεσουν οι τονοι κλπ κλπ....

Χιλοπαιγμενο εργο πια.
    Δεν ειναι δυνατον καθε τρεις και λιγο να ασχολιομαστε με αηδιαστικες ιστοριες.
    Δεν ειναι μια, δεν ειναι δυο δεν ειναι τρεις.
    Παραγινε αυτο το βιολι.

Γιωτα ολα αυτα δεν ειναι θεματα προσωπικα με καποιους για να τα πουν με πριβε μυνηματα και να λυσουν τις διαφορες τους.
    Εχουν να κανουν με συμπεριφορες, οπως λεκτικες επιθεσεις, θρεντς που ειναι εντελως εκτος απο την φιλοσοφια του φορουμ και ο κυριος σκοπος τους ειναι να υποβαθμισουν κοσμο.
    Καλα δεν κανει σε κανενα εντυπωση ποτε αρχισαν ολα αυτα?
    Δεν φαινεται σε κανενα οτι υπαρχει κοσμος που οταν γραφτηκε φροντισε με την τακτικη του να πυροδοτει ενα τετοιο κλιμα?

Και επιτελους ποια ειναι η λυση για να τελειωνουμε με αυτη την γελοια κατασταση?????
    Να αποχωρησουμε ολοι ομαδικως και να κλεισει το φορουμ???
    Να συνεχιζουμε ετσι και να κανουμε πως δεν βλεπουμε? και οτι μας ενοχλει να το κανουμε γαργαρα εσαει?
    Να μπουν καποια ορια στο τι νομιζει ο καθενας, πλακα - αστειο - πειραγμα - επιθετικοτητα και αλλα τετοια?

Ο αντμιν εχει μιλησει καμποσες φορες,
    εχει παρακαλεσει, εχει βαλει οτι καλυτερο εαυτο μπορουσε,
    αλλα ολα πηγαν στο βροντο!
    Γιατι αν δεν πηγαιναν στο βροντο, οταν μπηκε ο πανος, θα ειχε μια αντιμετωπιση πιο ανθρωπινη απο αυτη που ειχε.... (οχι οτι δεν ειχε μεριδιο ευθυνης φυσικα)
    η nature δεν θα δεχωνταν υβρεολογιο που δεν ειναι δυνατον να δημοσιευτει επ ουδενι....
    η παρεα των πλακατζηδων, δεν θα εγραφε ενα τετοιο ποστ περι δηθεν και δηθεν στις εξαρτησεις για να σπασουν την ανια τους, γραφωντας στα μην-πω-που ολους τους υπολοιπους and the story going on.....

Αλλα το χειροτερο απο ολα, δεν ειναι αυτο.
    Το χειροτερο ειναι οτι ενω υπαρχει αυτη η αρρωστη κατασταση,
    καμποσοι εμπλεκομενοι σε ολα αυτα, δηλωνουν κατα καιρους,
    ΚΑΛΑ ΚΑΝΑΜΕ ΚΑΙ ΕΙΠΑΜΕ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑ....!!!
    Δηλαδη η ρεμεντυ εβρισε την νατουρ, το ποστ της κριθηκε εκτος κανονων του φορουμ, και σου λεει δεν μετανιωνω και θα τα ξαναγραψω αμα λαχει....
    Απο τους τρεις εμπλεκομενους του σχετικου θρεντ, μονο η στρουμφ αναφερει οτι, ρε παιδια εκανα ενα λαθος, σορρυ....
    Οι υπολοιποι οτι εκαναν καλως το εκαναν....

Ε δεν παει ετσι ρε παιδες.
    Καπου το ειδατε στραβα.
    Η εγω το βλεπω στραβα.
    Μεση οδος δεν υπαρχει.

Μεχρι εδω και μη παρεκει.
    Δεν ανεχωμαι να διαβαζω υβριστικα ποστ για κανενα.
    Δεν ανεχωμαι να την πεφτουν ομαδικα σε κοσμο κανεις.
    Δεν ανεχωμαι να διαβαζω θρεντς οπως αυτο που κλειδωθηκε.
    Δεν ανεχωμαι να γινονται ολα αυτα και οι φταιχτες να μου λενε καταμουτρα,
    ετσι ειναι και αμα γουσταρεις.

Θελω και ελπιζω οι διαχειριστες αυτου του site να βαλουν ενα τερμα σε ολο αυτο πανηγυρι.
    Με οποιο τροπο, μου ειναι αδιαφορο, αρκει να σταματησει.
    Αν θεωρησουν οτι ειμαι υπευθυνος σε ολο αυτο το σκηνικο,
    να μου το πουν ορθα κοφτα, και να με διαγραψουν άμεσα.
    Αλλα δεν θα κατσω με σφραγισμενο στομα να υπομενω ολη αυτη την σκατουρα.

Αυτη η υποθεση,
    οσο με αφορα η θα βρεθει οτι εχω δικαιο και θα ληξει,
    η θα θεωρηθω κυριως υπευθυνος και παρακαλω πολυ σε μια τετοια περιπτωση να γινει διαγραφη μου απο το site αμεσα.

Ο δρομος εχει χαρακτει πλεον,
    και επιστροφη δεν υπαρχει

τελεια παυλα

Senior Member
    Θα ήθελα να παραθέσω τη δική μου άποψη γι\' αυτό το κλιμα απογοήτευσης που επικρατεί. Κατ\' αρχήν υπάρχουν ακόμα πολλά καλά στοιχεία στο φόρουμ.. Βλέπω συνέχεια νέα - και όχι μόνο - μέλη να γράφουν αυτό που τους απασχολεί και να παίρνουν πολύ αξιόλογες απαντήσεις. Σίγουρα η αναλογία των αξιόλογων vs μη αξιόλογων ποστ είναι υπέρ των αξιόλογων. Ή ίσως εγώ το βλέπω έτσι.
    Κατά τη γνώμη μου το θέμα δεν είναι το ίδιο το ποστ ή ο συγγραφέας του, αλλά η τροφοδότηση που παίρνει απο τους υπόλοιπους. Η τροφοδότηση αυτή ενισχύει το όποιο αρνητικό στοιχείο, είτε πρόκειται για τροφοδότηση επιδοκιμασίας είτε για τροφοδότηση αποδοκιμασίας. Η προσοχή που παρέχεται σε ένα θέμα είναι απο μόνη της ενισχυτική αυτού του θέματος. Όποτε είτε καταδικάσουμε, είτε επιδοκιμάσουμε κάτι, το αποτέλεσμα είναι ένα και το αυτό. Το θέμα φουντώνει, παιρνει διαστάσεις και έπειτα ξεκινάει μια αλυσίδα παρόμοιων θεμάτων.
    Όταν καταδικάζουμε κάτι, η γνώμη μου είναι, ότι δε πρέπει να το πολεμάμε με επίθεση ή άμυνα αλλά πρωτίστως με αδιαφορία. Η προσοχή είναι η τροφή, όταν η τροφή αυτή δε παρέχεται η συμπεριφορά γρήγορα μαραζώνει και τελικά εξαλείφεται. Κάπως έτσι καταλαβαίνω τη διακριτική (μη) παρέμβαση των διαχειριστών. Αν οι υπολοιποι απο εμάς δυσανασχετουμε με μια κατάσταση καλό θα ήταν να ακολουθήσουμε παρόμοια τακτική.

Ο θεμελιωδής συμπεριφορισμός μέσα απο τα πειράματα του έχει καταλήξει στα εξής αποτελέσματα (τα οποία όμως δε υποστηρίζονται ιδιαίτερα απο τη κοινή γνώμη): Ο μόνος αξιοπιστος και χωρίς παρενέργειες τρόπος να εξαλείψεις μια ανεπιθύμητη συμπεριφορά είναι να σταματήσεις να την ενισχύεις με οποιοδήποτε τρόπο, να εξαλείψεις τα ενισχυτικά ερεθίσματα που τη τροφοδοτούν. Ενισχυτης μπορεί να είναι οτιδήποτε εμπεριέχει προσοχή. Ταυτόχρονα καλύτερα αποτελέσματα επέρχονται όταν αρχίζεις επιλεκτικά να ενισχύεις τις επιθυμητές συμπεριφορές.
    Συμπερασματικά, η λύση δεν είναι ούτε η αποδοκιμασία, ούτε η φυγή απο το φορουμ. Η λύση είναι, αν βασιστουμε στα συμπεράσματα της επιστήμης, να σταματήσουμε να δίνουμε τροφή σε ο,τι αρνητικό και να επικεντρώσουμε τη προσοχή και τη ενέργεια μας σε αυτά που θεωρούμε στοιχεία αποδεκτά και κατάλληλα για το συγκεκριμένο φορουμ.
    Τελικά, απο το καθέ ένα απο εμάς εξαρτάται. Και αν μια πλειοψηφία κατορθώσει να εφαρμόσει τα παραπάνω, το φορουμ γρήγορα θα επιστρέψει στους προηγούμενους ρυθμους.
    Το θέμα είναι, αν αυτό είναι κάτι που πραγματικά επιθυμούμε ή εάν κατά κάποιο τρόπο βρίσκουμε κάποια ικανοποιήση - κρυφή ή φανερή - μεσά σε αυτή τη κατάσταση.
    Αν λοιπον πραγματικά ΔΕΝ μας ικανοποιεί κατα οποιοδήποτε τρόπο η παρούσα κατάσταση στο χέρι και στη βούληση μας είναι να κάνουμε το πρώτο βήμα γιατην αλλαγή της.
    Αν πάλι μας ικανοποιει η κατάσταση, εστω μπαίνοντας στη μάχη καταδίκης της, τότε ειλικρινά δε νομίζω πως γίνεται κάτι. Τα πραγματα θα συνεχιστούν ως έχουν επ\' αοριστον και η ευθυνή για αυτό θα βρίσκεται σε όλους μας, είτε αυτους που καταδικάζουν, είτε αυτούς που επιδοκιμάζουν..

Banned
    niarnia,
    ηθελες να μου πεις κατι η μου φανηκε?

Senior Member
    Αμήν να το δούμε και να μην το πιστεύουμε.Ας προσπαθήσει ο καθένας για λογαριασμό του να κάνει αυτό που πρέπει και να αγνοεί τις παγίδες που μπορεί να στήνονται για να δημιουργηθεί αναταραχή

Banned
    εβαθ,
    εχεις υποψη σου οτι μιλαμε για μια υποθεση που εχει συζητηθει δεκαδες φορες χωρις ΚΑΜΙΑ αλλαγη?
    δεν νομιζεις οτι καποτε πρεπει να αναλογιζομαστε αυτο που συμβαινει και οταν επαναλαμβανεται αδιακοπα,
    αυτο κατι πρεπει να μας πει?
    Δεν καταλαβαινεις οτι οι τελευταιοι μηνες δεν εχουν διωξει μονο κοσμο,
    αλλα εχουν φερει στα ορια τους και αυτους που επιμενουν να μενουν στο χωρο?

Δηλαδη μπορεις να μου πεις,
    που επιτελους ειναι ο πατος του βαρελιου?

Senior Member
    Originally posted by krino
    niarnia,
    Πότε το δες; Έχεις μάτι σαϊνι.Σου το \'πα αλλού. Ήρεμα.
    κι α σου μιλώ με παραμύθια και παραβολές.....είναι γιατί τ' ακούς γλυκύτερα κι η θλίψη δεν κουβεντιάζεται.
    ΣΕΦΕΡΗΣ

Banned
    Originally posted by narnia
    niarnia,
    Πότε το δες; Έχεις μάτι σαϊνι.Σου το \'πα αλλού. Ήρεμα.

Μωρε μεχρι και στο μυαλο του αλλου μπαινω,
    μην ανησυχεις....

Να ηρεμησω,
    αλλα θα προτιμουσα να δω μια νεα σελιδα σε αυτο το φορουμ.
    Ζηταω πολλα λες?

Senior Member
    Δεν ζητάς πολλά. Ζητάς δύσκολα. Ένα διάλειμμα είναι όλο αυτό θα περάσει. Τόσοι χειμώνες πέρασαν. Τώρα που ήρθα εγώ παγώνετε;
    κι α σου μιλώ με παραμύθια και παραβολές.....είναι γιατί τ' ακούς γλυκύτερα κι η θλίψη δεν κουβεντιάζεται.
    ΣΕΦΕΡΗΣ

Banned
    χμμμμ....
    οκ θα σταματησω να μιλαω.
    Θα περιμενω να δω συνολικα τι κατασταλαγμα θα υπαρξει και θα ξαναμιλησω τοτε.
    Αλλωστε τις αποψεις μου για τα τεκταινομενα, τις εχω κανει γνωστες και με το παραπανω.
    Ας κανω μοκο λοιπον και ας περιμενω.....

Υπομονη εχω, παραπανω και απο γαιδαρου.

Senior Member
    εβαθ,
    εχεις υποψη σου οτι μιλαμε για μια υποθεση που εχει συζητηθει δεκαδες φορες χωρις ΚΑΜΙΑ αλλαγη?
    δεν νομιζεις οτι καποτε πρεπει να αναλογιζομαστε αυτο που συμβαινει και οταν επαναλαμβανεται αδιακοπα,
    αυτο κατι πρεπει να μας πει?
    Δεν καταλαβαινεις οτι οι τελευταιοι μηνες δεν εχουν διωξει μονο κοσμο,
    αλλα εχουν φερει στα ορια τους και αυτους που επιμενουν να μενουν στο χωρο?

Δηλαδη μπορεις να μου πεις,
    που επιτελους ειναι ο πατος του βαρελιου?
    Βεβαίως και τα καταλαβαίνω αυτά που μου λες. Αλλά ίσως αυτό είναι το πρόβλημα - το ότι πολύ συζητήθηκε. Έχουν δοκιμαστεί διάφοροι τρόποι αντιμετώπισης του θέματος απο διάφορα μέλη τα οποία ενδιαφέρονται πολύ γι΄αυτό το χωρό αλλά προφανώς χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα εφοσον η κατάσταση ολοένα και διαιωνίζεται. Γι\' αυτό προτείνω κατι εναλλακτικό. Πληρης αδιαφορία σε όσους ξεφεύγουν απο τους σκοπους της κοινότητας και επικέντρωση της προσοχής και της ενέργειας μας σε αυτό που πρέπει να διατηρησουμε. Δεν εχει νοημα να καταδικάζουμε άτομα. Είναι πιο απλο απο αυτό. Ο,τι δε μας αρεσει δε το συντηρουμε. Στρεφομαστε και αναλωνομαστε σε αυτο που ανταποκρινεται στη φιλοσοφία του χώρου αυτού. Ετσι θα διαιωνιστει αυτο που αξίζει να υπαρχει - το πιο λειτουργικο. Ισως να εφαρμοζαμε και εδω τη θεωρια της παραλλαγής και της επιλογης του Δαρβινου.

Ας επιλεξουμε αυτό που θελουμε να μεινει κι ας μη θρεφουμε αυτό που δε θέλουμε να παραμεινει. Σε αυτές τις αρχές βασίζεται η εξέλιξη.

Banned
    Originally posted by evath

Βεβαίως και τα καταλαβαίνω αυτά που μου λες. Αλλά ίσως αυτό είναι το πρόβλημα - το ότι πολύ συζητήθηκε.

αισθανομαι οτι συζηταμε ανευ λογου.
    Γιατι εμεις ολοι μπορουμε να συζηταμε, να βριζομαστε ανετα για τα επομενα 10 χρονια εφοσον την βρισκουμε.

Δεν θα επρεπε να δοκιμαστουν καποια στιγμη στην πραξη καποια πραγματα και να ληξει η πολυ και ασκοπη φλυαρια?

Πιστευεις οτι ευθυνη εχουν μονο οι \"υβριστες\" η και οι διαχειριστες που αφηνουν να υπαρχει ολη αυτη η ατμοσφαιρα για μηνες τωρα?

Έχουν δοκιμαστεί διάφοροι τρόποι αντιμετώπισης του θέματος απο διάφορα μέλη τα οποία ενδιαφέρονται πολύ γι΄αυτό το χωρό αλλά προφανώς χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα εφοσον η κατάσταση ολοένα και διαιωνίζεται.

αυτο κατι θα πρεπει να σου λεει,
    οτι τα μετρα που παρθηκαν, απλως αγνοηθηκαν χωρις καν αιδω.

Γι\' αυτό προτείνω κατι εναλλακτικό. Πληρης αδιαφορία σε όσους ξεφεύγουν απο τους σκοπους της κοινότητας και επικέντρωση της προσοχής και της ενέργειας μας σε αυτό που πρέπει να διατηρησουμε. Δεν εχει νοημα να καταδικάζουμε άτομα. Είναι πιο απλο απο αυτό. Ο,τι δε μας αρεσει δε το συντηρουμε. Στρεφομαστε και αναλωνομαστε σε αυτο που ανταποκρινεται στη φιλοσοφία του χώρου αυτού. Ετσι θα διαιωνιστει αυτο που αξίζει να υπαρχει - το πιο λειτουργικο. Ισως να εφαρμοζαμε και εδω τη θεωρια της παραλλαγής και της επιλογης του Δαρβινου.

Ας επιλεξουμε αυτό που θελουμε να μεινει κι ας μη θρεφουμε αυτό που δε θέλουμε να παραμεινει. Σε αυτές τις αρχές βασίζεται η εξέλιξη.

οποτε προτεινεις,
    αν αυριο δουμε πχ ενα ποστ για την εβαθ,
    που ειναι περιπου οπως αυτο που διαβαζε η νατουρ,
    (ελεγε διαφορα καλιτεχνηματα μεσα, για κωλους κλπ....)
    να αντιδρασουμε με \"Πληρης αδιαφορία σε όσους ξεφεύγουν απο τους σκοπους της κοινότητας και επικέντρωση της προσοχής και της ενέργειας μας σε αυτό που πρέπει να διατηρησουμε.\"

Πες μου οτι καταλαβα καλα και οτι συμφωνεις με αυτο το σκεπτικο.

Senior Member
    Originally posted by evath

Βεβαίως και τα καταλαβαίνω αυτά που μου λες. Αλλά ίσως αυτό είναι το πρόβλημα - το ότι πολύ συζητήθηκε.

αισθανομαι οτι συζηταμε ανευ λογου.
    Γιατι εμεις ολοι μπορουμε να συζηταμε, να βριζομαστε ανετα για τα επομενα 10 χρονια εφοσον την βρισκουμε.

Δεν θα επρεπε να δοκιμαστουν καποια στιγμη στην πραξη καποια πραγματα και να ληξει η πολυ και ασκοπη φλυαρια?

Πιστευεις οτι ευθυνη εχουν μονο οι \"υβριστες\" η και οι διαχειριστες που αφηνουν να υπαρχει ολη αυτη η ατμοσφαιρα για μηνες τωρα?

Έχουν δοκιμαστεί διάφοροι τρόποι αντιμετώπισης του θέματος απο διάφορα μέλη τα οποία ενδιαφέρονται πολύ γι΄αυτό το χωρό αλλά προφανώς χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα εφοσον η κατάσταση ολοένα και διαιωνίζεται.

αυτο κατι θα πρεπει να σου λεει,
    οτι τα μετρα που παρθηκαν, απλως αγνοηθηκαν χωρις καν αιδω.

Γι\' αυτό προτείνω κατι εναλλακτικό. Πληρης αδιαφορία σε όσους ξεφεύγουν απο τους σκοπους της κοινότητας και επικέντρωση της προσοχής και της ενέργειας μας σε αυτό που πρέπει να διατηρησουμε. Δεν εχει νοημα να καταδικάζουμε άτομα. Είναι πιο απλο απο αυτό. Ο,τι δε μας αρεσει δε το συντηρουμε. Στρεφομαστε και αναλωνομαστε σε αυτο που ανταποκρινεται στη φιλοσοφία του χώρου αυτού. Ετσι θα διαιωνιστει αυτο που αξίζει να υπαρχει - το πιο λειτουργικο. Ισως να εφαρμοζαμε και εδω τη θεωρια της παραλλαγής και της επιλογης του Δαρβινου.

οποτε προτεινεις,
    αν αυριο δουμε πχ ενα ποστ για την εβαθ,
    που ειναι περιπου οπως αυτο που διαβαζε η νατουρ,
    (ελεγε διαφορα καλιτεχνηματα μεσα, για κωλους κλπ....)
    να αντιδρασουμε με \"Πληρης αδιαφορία σε όσους ξεφεύγουν απο τους σκοπους της κοινότητας και επικέντρωση της προσοχής και της ενέργειας μας σε αυτό που πρέπει να διατηρησουμε.\"

Πες μου οτι καταλαβα καλα και οτι συμφωνεις με αυτο το σκεπτικο.

Ναι.. Με αυτό το σκεπτικό συμφωνώ.. Εφόσον όλα τα άλλα δεν έχουν αποδώσει μέχρι τώρα, τι άλλο πιστεύεις ότι θα έπρεπε να γίνει? Να τσακωνόμαστε, να \'\'χαλιόμαστε\'\' και τελικά όλα να χειροτερευουν? Το έχω δει και στη δική μου ζωή αυτό.. Αν κάποιος δεν θελει να αλλάξει , ΔΕΝ αλλάζει. Οτι επιχειρηματα και να του παρουσιασεις, τον ίδιο το θεό να του κατεβάσεις να του το πει, αν δε θελει να αλλάξει δε προκειται. Απλα θα αντικρουσει και θα εκλογικευσει όσα βλέπει με τα ίδια του τα μάτια και θα συνεχίζει να υποστηρίζει αυτό που θέλει.
    Επιπλέον, η άλλη αποψη, αυτη που προτείνω έχω δει να έχει αποτέλεσμα. Σε παρα πολλους τομεις. Απο το μακροεπιπεδο την εξελιξη των ειδων, μεχρι το μικροεπιπεδο τη διαπαιδαγωγηση των παιδιών. Προτείνω κάτι που έχει προταθεί πρώτα απο την επιστήμη. Τώρα το αν καποιος θα το δεχθει ή όχι είναι δικο του θέμα και εξαρτάται και απο τις δικιες του εμπειρίες στη ζωή. Αυτό είναι η δική μου πρόταση απο τη δικη μου εμπειρία και γνώση. Αν γνωρίζετε κάτι άλλο που να βελτιώνει τα πράγματα και όχι απλα να αποδεχόμαστε τα χαλια μας, τότε καλώς..

Senior Member
    Ρωτησα ευθεως τι πειραξε το ποστ τα μελη που αντιδρουν και μου απαντησαν οτι στενοχωρησε την πανικουλα και οτι δεν μπηκε στο γενικα.
    Επιχειρηματολογησα πανω σε αυτο και δεν θα επιχειρηματολογησω ξανα.
    Κατι αλλο?
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Page 5 of 10 FirstFirst ... 34567 ... LastLast