Results 181 to 195 of 555
Thread: o
-
04-01-2010, 21:47 #181
δεν εχω ξανακουσει πιο ανυποστατες ρατσιστικες αποψεις.
Οχι γιατι δεν υπαρχουν, αλλα γιατι αποφευγα συστηματικα να τις συναντω.
Θα μου πεις σε ενα φορουμ ψυχολογιας η και \"ψυχολογιας\" δεν θα εβρισκες αλλου ειδους σταση σε τετοια ζητηματα?
Οχι βεβαια, και ειναι γελασμενος οποιος νομιζει κατι τετοιο.
Η ψυχολογια ειναι απλα το επιμυθιο για να κρυψει κανεις το ρατσισμο του.
Και οχι εδω δεν προκειται για αγνοια αλλα για ξεκαθαρο κοινωνικο ρατσισμο, ο οποιος στην ελλαδα κανει μπραφ....
Παμε στο προκειμενο ομως.....
Originally posted by Remedy
κρινο
επειδη λογω της ηλικιας σου θεωρω οτι εχεις μια εμπειρια ζωης που δεν δικαιολογει τετοια αγνοια, απορω τι λογο εχεις να υποστηριζεις κατι τετοιο...
απορα οσο θες,
γιατι εγω δεν απορω καθολου με αυτα που γραφεις.
Κατινα γεννηθηκες, κατινα θα πεθανεις,
αλλα μην χαλιεσαι, εισαι η πλειοψηφια.
Σε μια χωρα οπου το πρωιναδικο δουλευει φουλ, οπου μεχρι και σημερα ο ομοφυλοφιλος ειναι εμπεδωμενος απο τα μεσα σαν η καρικατουρα, οι δικες σου αποψεις ειναι λουλουδι του μπαχτσε.....
δεν μπορω να σκεφτω κατι αλλο, εκτος του οτι για καποιο λογο προπαγανδιζεις την απριορι ειλικρινεια παντων και πασων των ομοφυλοφιλων!
εσυ τι προπαγανδιζεις δηλαδη?
την απριορι ειλικρινεια των ανθρωπων?
Σημερα ανακαλυψες οτι οι ανθρωποι γυρω μας ειναι ανειλικρινείς?
μα καλα..ειναι δυνατον, ολοι οι ομοφυλοφιλοι να ειναι ειλικρινεις στις προσωπικες τους σχεσεις????
το ψεμα ειναι προνομιο των ετεροφυλοφιλων? σου φαινεται κατ αρχας λογικο αυτο που υποστηριζεις?
το ψεμα ειναι προνομιο των ανθρωπων,
και αυτο ειναι κατι που δεν το ανακαλυψα εγω ξερεις....
η δεν σου ετυχε να γνωρισεις ομοφυλοφιλους που οχι απλα δεν παραδεχονται στους αλλους αυτο που τους συμβαινει, αλλα ουτε καν στον εαυτο τους, κοροιδευοντας συγγενεις φιλους και \"συντροφους\" μεχρι οσο τους παιρνει?
βασικα στον δικο μου κυκλο,
οι ανθρωποι που γνωριζω εκφραζουν αυτα που νιωθουν χωρις να χρειαζονται να διωκωνται.
Οποτε δεν μου ετυχε να δω καποια κοροιδια οπως αναφερεις.
αν τελος παντως δεν ετυχε εσυ να γνωρισεις τετοιους ανθρωπους εγω εχω πολλα παραδειγματα στο ευρυτερο περιβαλλον μου.
ο φερετζες του π...., ως γνωστον, δεν ειναι το μουστακι, αλλα ο γαμος...
δεν το γνωριζα αυτο,
για το φερετζε της μαλακιας ξερω και μεχρι εκει....
η διπλανη μου (στον οροφο) στο προηγουμενο σπιτι, ωραιοτατη κοπελα, παντρεμενη με τον πρωην της απο πολυ μικρη, ωραιος αντρας κι αυτος, με 20 χρονια γαμου, δεν γνωριζω τι ερωτικη ζωη, γνωριζω ομως απο πρωτο χερι οτι η κοπελα δεν ειχε ιδεα...τον χωρισε οταν τον επιασε εμβροντητη στο κρεβατι με κοινο τους φιλο...απαρηγορητη και απολυτως αιφνιδιασμενη,σε διαβεβαιω, καμια συγκαλυψη...ηταν κατι που μονο εκεινη ηξερε,δεν θα μου ελεγε κατι τετοιο αν ειχε κανει εναν γαμο συγκαλυψης..
δυο νεαροι γιατροι , γνωστοι μου, κοντα στα 35 τωρα, παντρευτηκαν και οι δυο πριν τα 25, με μικροτερες ακομα κοπελες,χωρις να τους πουν τις σεξ. τους προτιμησεις.
τους επιασε μαζι η μια απο τις δυο, τους χωρισαν και οι δυο και τωρα εχουν ανοιξει μαζι ιατρειο στην θεσσαλονικη. ευτυχως δεν εκαναν παιδια..
πρωην συμμαθητρια μου, με σχεση με αγορι απο πολυ μικρηαπτα 14,τον χωρισε στα 16, δεν ειχε ποτε ικανοποιηθει μαζι του,οστοσο ειχε ολοκληρωμενη σχεση μαζι του, εκανε για αρκετα χρονια σχεσεις μονο με γυναικες.μετα τα 30 επιχειρησε να κανει καποιες σχεσεις με αντρες με οριζοντα τον γαμο και την τεκνοποιηση...μπορουσε να εχει σεξ μαζι τους,δεν παθαινει αναφυλαξια, δεν την βρισκει ομως, το κανει αγγαρια...ερωτευεται γυναικες,πως τολενε..αυτο δεν την κανει αμφιφυλοφιλη..ουδεποτε εχει ερωτευτει αντρα, αλλα ειχε σεξ.σχεσεις με καπιους..
ολες οι παραπανω περιπτωσεις που αναφερεις,
ειναι καθαρες ιστοριες αμφιλοφυλοφιλων ανθρωπων.
Το οτι η γειτονισα σου ανακαλυψε οτι ο αντρας της την βρισκει σεξουαλικα ΚΑΙ με αντρα δεν τον κανει ομοφυλοφιλο.
Για να στο κανω πιο μπακαλικα,
ενας ομοφυλοφιλος ΔΕΝ την βρισκει - ΔΕΝ του αρεσει να παει με γυναικα.
Η φιλη σου που περιστασιακα παει με αντρες χωρις προβλημα, ΔΕΝ ειναι λεσβια.
Πιο απλα δεν μπορω να στο πω,
αλλα και φυσικα αμα δεν σου κανει, μην δεχτεις και την αποψη μου.
Δικαιωμα σου να κρατησεις την γνωμη σου.
παμπολλα παραδειγματα που ξερω απο γνωστους και μονο, οχι απο εφημεριδες και διαδοσεις..
για τα οποια εχεις μπερδεψει σωβρακα, γραβατες και καλτσες με κασκολ....
ελαχιστοι ειναι οι ομοφυλοφιλοι που δεν ειχαν απολυτως καμια σεξ.σχεση με γυναικες...και μιλαμε για ολων των ειδων τους ομοφυλοφιλους, ακομα κι αυτους που δειχνουν να νοιωθουν γυναικες..
εδω το χειροτερευεις.....
Ομοφυλοφιλοι οπου εχουν σεξουαλικες σχεσεις με το αλλο φυλο ΔΕΝ ειναι ομοφυλοφιλοι.
Δηλαδη δεν στεκει σαν εννοια ακομα και αν το μυαλο σου εχει πιττουρα.
Πως να στο πω, ειναι απλα ελληνικα.
Γυναικες που νιωθουν αντρες και θελουν να πανε με γυναικες ΔΕΝ ειναι ομοφυλοφιλοι ειναι τρανς και ειναι ετεροφυλοι. Απλα ειναι σε λαθος σωμα.
Τα εχεις κανει μια σαλατα στο μυαλο σου, αγνοεις βασικα πραγματα (που βεβαια δεν σε ενδιαφερουν) και νομιζεις οτι εχεις και αποψη....
Κατα τα αλλα ειμαστε σε φορουμ ψυχολογιας (μην χεσω με το ζμπαθειο) αλλα με τις ταμπελες οπου και οπως μας κατσει ειμαστε μια χαρα..... αμολαμε μια και οτι κατσει.....
ομοφυλοφιλια δεν σημαινει και ανικανοτητα...το θεμα ειναι με ποιο φυλο παθιαζεται,ερωτευεται κανεις..οχι το αν ειναι δυνατον να κανει σεξ με το αντιθετο φυλο αν για καποιο λογο το θελησει...(ο λογος ειναι συνηθως η προσπαθεια \"ευθυγραμμισης\" με την κοινωνικη απαιτηση σε νεαρη ηλικια, ο γαμος συγκαλυψης και η τεκνοποιηση)
τι μας λες....
δηλαδη το σεξ τι ειναι??
δεν συνδεεται με το παθος? με τον ερωτα?
Ετσι παει ο καθενας και πηδιεται?
Δηλαδη εσυ μπορεις ετσι για το χαβαλε να φτιαχτεις με μια γυναικα αλλα να αγαπας μονο αντρες???
Αρα θα εισαι ετεροφυλη?
Θα σου ελεγα οτι το τραινο το εχεις χασει,
αλλα εδω μιλαμε οτι ψαχνουμε να βρουμε την αποβαθρα οποτε....
απο ολους τους ομοφυλοφιλους που προσωπικα γνωριζω να εχουν συναψει η να προσπαθησαν να συναψουν σχεσειςμε γυναικες, ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ εκανε γαμο συγκαλυψης εν γνωσει της κοπελας
το αν ειναι καποιος ομοφυλοφιλος η οχι,
ειναι ενα θεμα που αρκετες φορες (κυριως για κοινωνικους λογους) μπλεκεται τοσο ασχημα που δεν βρισκεις ακρη.
Για μενα το μοναδικο κριτηριο μιας ομοφυλοφιλιας ειναι να μπορεις να εχεις επαφες (πασης μορφης) με το ιδιο φυλο αλλα οχι με το αντιθετο.
Αν αρχιζει και αμφιταλαντευεται το πραγμα, τοτε καμια κατευθυνση δεν ειναι σαφης.
αυτοι που αποκαλουμε αμφιφυλοφιλους, ειναι μεν κατηγορια υπαρκτη,αλλα κατα μεγαλα ποσοστα ομοφυλοφιλοι που απλα δεν θελουν να το παραδεχτουν,γιατι οπως προειοα, ο ομοφυλοφιλος δεν ειναι ανικανος να παει με το αλλο φιλο,απλα το κανει χωρις να το γουσταρει ιδιαιτερως...
α μαστα.... τελικα ειναι υπαρκτη οι αμφι αλλα τελικα ειναι κρυπτομοφυλοφιλοι.....
και βασει των ερευνων της σαινορεμεντυς, ειναι μικρα... και αυτο μαλιστα γιατι το κανει χωρις να το γουσταρει και πολυ.
Αυτα που γραφεις εδω τα εχεις πει και σε καποιον επιστημονα η τα συζητατε μονο με την παρεα σου?
Ξεκαθαρα πραγματα,
ενας ΒΙ κανει σεξ ανετα και με τα δυο φυλα, αν το καταλαβαινεις εχει καλως.
Τωρα το γουσταρει αλλα ολιγον εγκυος αυτο δεν το εχω ξαναδιαβασει ποτε μου.
Οταν κανεις σεξ και τελειωνεις, το γουσταρεις τελεια και παυλα.
Πες μου μια εκδοχη που κανεις σεξ, αλλα οχι ιδιαιτερως για να την μαθω και αυτη την σταση....
οπως και να αποκαλουμε, οποιον, το θεμα μας ειναι η ειλικρινεια στις προσωπικες μας σχεσεις...ειτε ειναι αμφιφυλοφιλος ο αλλος ειτε οχι, ο συντροφος του δικαιουται να ξερει την αληθεια και να επιλεξει ο ιδιος αν θελει να εχει μια σχεση μαζι του...ελπιζω να μη διαφωνουμε και σαυτο..
οχι φυσικα γιατι να διαφωνουμε?
Αλλα ξερεις οντως η γη ειναι στρογγυλη.
Τι μου λες τωρα?
οτι δικαιουτε ενας ανθρωπος σε μια σχεση να ξερει την αληθεια για το τι συμβαινει στην σχεση του?
Εσυ καταλαβες δηλαδη οτι στις σχεσεις η μονη υποκρισια που υπαρχει ειναι στην σεξουαλικη μας ταυτοτητα και ποια ειναι αυτη με ακριβεια και το κατα ποσο δηλωθηκε?
Δηλαδη τοσα και τοσα (ξεκαθαρα) ετεροφυλα ζευγαρια που εχουν πει στις σχεσεις τους χιλια δυο ψεμματα, ο/η συντροφος αυτος δεν δικαιουτε να ξερει την αληθεια?
Μηπως και επειδη ειμαστε σε φορουμ ψυχολογιας (λαιμαι τωρα...) θα επρεπε να σκεφτεις, τι ειναι αυτο που οδηγει τα ζευγαρια - ετεροφυλλα η οχι - σε ανειλικρινεις σχεσεις?
- 04-01-2010, 21:48 #182
Remedy, δεν με ενοχλει, χαιρομαι οταν βλεπω να συζητανε οι ανθρωποι και να σου πω μου εχει λειψει παρα πολυ να μιλαω με τους ανθρωπους, γιαυτο συνεχιστε, σας καμαρωνω και συμμετεχω και εγω...ναι γελουσα σε ενα παρομοιο θεμα...μετα απο τοσες ωρες συνεχομενες που μιλησα, ειμαι καλυτερα, αν και ξαναδιαβαζοντας τα ποστ που εκανα διακρινω ποσο μπερδεμενη ημουν πριν λιγες ωρες...ακομα ειμαι και λεω ασυναρτησιες και παιζω και το μικρο χωρις εμπειριες παιδακι, αλλα ειναι η ανικανοτητα μου ακομα να σκεφτω καθαρα...θα επανελθω ομως που θα παει...:-)...σας ευχαριστω παντως που μου δωσατε την ευκαιρια να βγαλω ολες τις χαζες μου σκεψεις και που με βοηθησετε να μην πνιγομαι αλλο...τουλαχιστον τωρα...
04-01-2010, 21:56 #183
κρινο
δεν μπορω να σε βοηθησω περισσοτερο..
δεν πιστευω οτι δεν αντιλαμβανεσαι
πιστευω οτι μαλλον κανεις οτι δεν αντιλαμβανεσαι....
εισαι σε ολα λαθος κατ εμε,αλλα βαριεμαι να σου επαναλαμβανω αυτα που δεν προκειται ποτε να \"δεις\"γιατι σε ξεβολευουν (το γιατι το ξερεις εσυ)
εσυ μπορεις να βαφτιζεις οτι θελεις,οπως θελεις, αν αυτο σε εξυπηρετει σε κατι...
λες και ξελες μονιμως κανοντας πολυ βαρετες τις αντιπαραθεσεις...η συζητηση ξεκινησε γιατι αμφισβητησες οτι υπαρχουν ομοφυλοφιλοι που το κρυβουν και ξεγελουν συντροφους για να κανουν γαμους -φερετζε, και τωρα μας λες πως ολοι οι ανθρωποι ειναι ανειλικρινεις(ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΠΩΣ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΟΤΙ ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΟΙ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ??????)
ας μεινουμε στην αναγκη για ειλικρινεια μεταξυ των ζευγαριων κι ας κανει ο καθενας οτι θελει κι οτι θελουν και οι συντροφοι του στο κρεβατι του...(αληθεια ποτε ειπα εγω οτι το θεμα των σεξ. προτιμησεων ειναι το μοναδικο σημειο ανειλικρινειας μεταξυ τους?πουθενα προφανως!!!μια ακομα απο τις γνωστες, ασφαιρες κρισεις σου, για ξεκαρφωμα......)
04-01-2010, 22:08 #184
Originally posted by anoiksi
Remedy, δεν με ενοχλει, χαιρομαι οταν βλεπω να συζητανε οι ανθρωποι και να σου πω μου εχει λειψει παρα πολυ να μιλαω με τους ανθρωπους, γιαυτο συνεχιστε, σας καμαρωνω και συμμετεχω και εγω...ναι γελουσα σε ενα παρομοιο θεμα...μετα απο τοσες ωρες συνεχομενες που μιλησα, ειμαι καλυτερα, αν και ξαναδιαβαζοντας τα ποστ που εκανα διακρινω ποσο μπερδεμενη ημουν πριν λιγες ωρες...ακομα ειμαι και λεω ασυναρτησιες και παιζω και το μικρο χωρις εμπειριες παιδακι, αλλα ειναι η ανικανοτητα μου ακομα να σκεφτω καθαρα...θα επανελθω ομως που θα παει...:-)...σας ευχαριστω παντως που μου δωσατε την ευκαιρια να βγαλω ολες τις χαζες μου σκεψεις και να με βοηθησετε να πνιγομαι αλλο...τουλαχιστον τωρα...
χαιρομαι που νοιωθεις πιο αναλαφρη,, παρολα αυτα καναμε το θεμα μπου..... για αλλη μια φορα, με ασχετα σχολια
δεν χρειαζεται να τα ξεμπερδεψεις ολα σε μια μερα,ουτε υπαρχει κανενας γκουρου να στα ξεμπερδεψει..
με την συζητηση ομως αποφορτιζεται η ζορισμενη συναισθηματικη σου κατασταση και ισως παιρνεις ερεθισματακια για δικη σου σκεψη και καποια στιγμη θα την βρεις σιγουρα την ακρη και γι αυτο που ΑΚΡΙΒΩΣ συμβαινει ,και γι αυτο που ακριβως ΘΕΛΕΙΣ....
04-01-2010, 22:12 #185
λοιπον ας παρεμβω και εγω λιγο τωρα...μιας και χαμογελασα και λιγο...
Η ειλικρινια η ανελεικρινια δεν εχει να κανει με σεξουαλικη ταυτοτητα ουτε με το φυλο, εχει να κανει απλα με τον ανθρωπο...επειδη ακομα στις μερες μας υπαρχει ο ρατσισμος ομοφυλοφιλων, τρανς η αμφιλοφυλοφιλων αλλα κυριως για τις δυο πρωτες ομαδες, ειναι λογικο οτι αυτοι οι ανθρωποι φοβουνται να εκφραστουν ελευθερα, με αποτελεσμα να κανουν τα αδυνατα δυνατα για να μην κριθουν, το βρισκω τελειος φυσιολογικο και λογικο...τωρα οι ανθρωποι που εχουν παραπανω δυναμη και πιστη οτι μπορουν να τους αποδεχτουν διαλεγουν να το πουν στον κυκλο τους ωστε να αισθανονται και αυτοι επιτελους ανετα...
04-01-2010, 22:14 #186
κρινο
δεν μπορω να σε βοηθησω περισσοτερο..
να βοηθησεις εμενα?
να σαι καλα, γιατι μου χαλασε η γαργαλιερα και ενα χωρατο το ειχα αναγκη....
δεν πιστευω οτι δεν αντιλαμβανεσαι
πιστευω οτι μαλλον κανεις οτι δεν αντιλαμβανεσαι....
εδω γινεσαι πιο καλη, δεν ξερω αν εχεις φτασει στο τερμα η εχεις και αλλο....
εισαι σε ολα λαθος κατ εμε,αλλα βαριεμαι να σου επαναλαμβανω αυτα που δεν προκειται ποτε να \"δεις\"γιατι σε ξεβολευουν (το γιατι το ξερεις εσυ)
εσυ μπορεις να βαφτιζεις οτι θελεις,οπως θελεις, αν αυτο σε εξυπηρετει σε κατι...
για τις ανιστορητες μπουρδες που βαριεσαι να γραφεις, τραβα σε ενα τελειοφοιτο του ΦΠΨ να στις λυσει, αφου εγω δεν σου κανω.
Αν και ειμαι βεβαιος, οτι και ο θεος να κατεβει, εσυ το βιολι σου το ξερεις καλα.
λες και ξελες μονιμως κανοντας πολυ βαρετες τις αντιπαραθεσεις...
περιμενες κατι καλυτερο με αυτα που γραφεις?
η συζητηση ξεκινησε γιατι αμφισβητησες οτι υπαρχουν ομοφυλοφιλοι που το κρυβουν και ξεγελουν συντροφους για να κανουν γαμους -φερετζε,
εγω αμφισβητησα οτι εαν ενας αντρας η γυναικα παει και με το αντιθετο και με το ιδιο φυλο δεν ειναι ομοφυλοφιλος.
και τωρα μας λες πως ολοι οι ανθρωποι ειναι ανειλικρινεις(ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΠΩΣ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΟΤΙ ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΟΙ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ??????)
γιατι πολυ απλα αν πηγαινουν και με τα δυο φυλα, τοτε δεν ειναι ομοφυλοφιλοι.
Αν μου πεις οτι καταλαβες, θα με ξαφνιασεις....
ας μεινουμε στην αναγκη για ειλικρινεια μεταξυ των ζευγαριων κι ας κανει ο καθενας οτι θελει κι οτι θελουν και οι συντροφοι του στο κρεβατι του...
αυτο ειναι ενα ζητουμενο στην εποχη μας που το βρισκεις σπανια....
(αληθεια ποτε ειπα εγω οτι το θεμα των σεξ. προτιμησεων ειναι το μοναδικο σημειο ανειλικρινειας μεταξυ τους?πουθενα προφανως!!!μια ακομα απο τις γνωστες, ασφαιρες κρισεις σου, για ξεκαρφωμα......)
καθολου ξεκαρφωμα, απλα ηθελες σωνει και καλα να εστιασεις στις σεξουαλικες προτιμησεις κατι που βεβαια ειναι λαθος.
04-01-2010, 22:16 #187
και εγω πιστευω οτι ενας ομοφυλοφιλος δεν μπορει να παει με το αλλο φυλο, οπως και ενας τρανσ με το ιδιο, αλλα μονο με το αντιθετο που αυτος αισθανεται...οι αμφιλοφυλοφιλοι ειναι οτι να ναι...:-)
04-01-2010, 22:20 #188
επειδη ακομα στις μερες μας υπαρχει ο ρατσισμος ομοφυλοφιλων, τρανς η αμφιλοφυλοφιλων αλλα κυριως για τις δυο πρωτες ομαδες, ειναι λογικο οτι αυτοι οι ανθρωποι φοβουνται να εκφραστουν ελευθερα, με αποτελεσμα να κανουν τα αδυνατα δυνατα για να μην κριθουν, το βρισκω τελειος φυσιολογικο και λογικο...
ακριβως αυτο.
Αυτες οι ομαδες οι οποιες στην ουσια ειναι μειονοτητες, δεχονται τρομερες πιεσεις αν αποκαλυφθει κατι.
Δες το παρακατω,
http://www.espressonews.gr/default.asp?pid=79&la=2&artid=1099111& catID=16
οπου το ζητουμενο δεν ειναι οτι υπηρξε απιστια αλλα το σκηνικο της απιστιας.
Καπως ετσι δυστυχως εχει στηθει ενα μεγαλο κομματι της ελληνικης κοινωνιας.
04-01-2010, 22:25 #189
συμφωνω στο θεμα των πιεσεων
φυσικα, γι αυτο το κανουν...
αλλο ομως να λεμε οτι υπαρχουν πιεσεις και γι αυτο το κανουν,κι αλλο να αρνουμαστε οτι συμβαινει..
04-01-2010, 22:25 #190
θα ελεγα κιολας οτι στην Ελλαδα ειναι ακομα πιο εντονα απο οτι στο εξωτερικο....
04-01-2010, 22:30 #191
κι αλλο να αρνουμαστε οτι συμβαινει..
οταν θα ξεκαθαρισεις,
τι ειναι ο αμφι, τι ο ομο και τι η τρανς
τοτε θα καταλαβεις και τι συμβαινει.
Μεχρι τοτε,
φυσα να φυγει το συνεφο.
04-01-2010, 22:31 #192
και εγω πιστευω οτι ενας ομοφυλοφιλος δεν μπορει να παει με το αλλο φυλο, οπως και ενας τρανσ με το ιδιο, αλλα μονο με το αντιθετο που αυτος αισθανεται...οι αμφιλοφυλοφιλοι ειναι οτι να ναι...:-)
αν εχεις ακουσει για τον ηρακλη χ........ τον πιο γνωστο ομοφυλοφιλο της θεσσαλονικης, οχι απλα δηλωμενο φανατικα ομοφυλοφιλο, αλλα φανατικο ομοφυλοφιλο με προκλητικη συμπεριφορα,χρονια ντραγκ κουιν στην νυχτα της πολης στα νιατα του...
ειχε σχεση με γυναικα ακομα κι αυτος.ουτε ο ιδιος δεν δηλωνει αμφιφυλοφιλος, το οτι εχει παει με γυναικες δεν τον κανει λιγοτερο ομοφυλοφιλο αλλα κι ουτε θαθελε να τον κανει...
και πολλα αλλα παραδειγματα αλλα σου λεω ενα κραυγαλεο,στα ορια του τρανς..
04-01-2010, 22:33 #193
τον πιο γνωστο ομοφυλοφιλο της θεσσαλονικης, οχι απλα δηλωμενο φανατικα ομοφυλοφιλο, αλλα φανατικο ομοφυλοφιλο ----------------------------------------------------------------------------------
ειχε σχεση με γυναικα ακομα κι αυτος.
----------------------------------------------------------------------------------
το οτι εχει παει με γυναικες δεν τον κανει λιγοτερο ομοφυλοφιλο αλλα κι ουτε θαθελε να τον κανει...
πες και αλλα ασχετα,
να δω μεχρι που φτανει η τρικυμια.....
04-01-2010, 22:38 #194
πως να στο εξηγησω, δεν μπορω να φανταστω οτι μπορει να διεγερθει καποια φερηπειν λεσβια απο καποιο αντρα, ναι μπορει να τις αρεσει το καμακι και ολα αυτα, ειναι επιβεβαιωση του ατομου αυτο, αλλα πως θα φτασει σε οργασμο αν δεν ελκυεται σεξουαλικα απο αντρες, η στην περιπτωση των τρανς, αφου δεν νιωθουν αυτο που το σωμα μαρτυρει, δεν ειναι αυτο, δεν γινεται να αναψουν με εναν αντρα...ειναι προτιμησεις...μου τα περιπλεκεις remedy επειδη εγω δεν τον γνωριζω αυτον...δεν καταλαβα τωρα τι ειναι τρανς η ομοφυλοφιλος;νομιζω οτι μπερδευεις αυτες τις δυο εννοιες...
04-01-2010, 22:39 #195
σαρεσ δε σαρεσ κρινο, αυτη ειναι η πραγματικοτητα...
οι ομοφυλοφιλοι που δεν ειχαν καμια σεξ. σχεση με γυναικες ειναι ανυπαρκτοι η ελαχιστοι. προσωπικα δεν εχω γνωρισει ουτε εναν...
τον μαρινο τον γνωριζεις φανταζομαι. κι αυτος ειχε σεξ.σχεση με γυναικα.ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΣΕΙΝΑΙ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΣ???? μα καλα, που κρυβονται τελοσπαντων????????
Μήπως 'παλεύουμε' για ανακούφιση και όχι για αποτέλεσμα;
26-06-2025, 17:14 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή