o - Page 15
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 15 of 37 FirstFirst ... 5131415161725 ... LastLast
Results 211 to 225 of 555

Thread: o

Senior Member
    δεν το ξεκαθαρισα πολυ καλα μαλλον...αν παρουμε ως παραδειγμα τους τρανς, ειμαι σιγουρι οτι ειναι αυτο που νιωθουν και οχι αυτο που φαινονται, δεν ειναι εγκεφαλικο, αλλοστε εχει γινει και ενα πειραμα, δυστυχως δεν θυμαμαι που το διαβασα, θα το βρω και θα το ποσταρω αν θελεις, που το απεδειξε οτι δεν παιζει ρολο το περιβαλλον

Senior Member
    φυσικα και ειναι δυσκολο, οπως ειναι δυσκολο για καθε ανθρωπο που εχει ζωη διαφορετικη απο την κοινωνικη πεπατημενη, να την υποστηριξει χωρις κοστος..

Senior Member
    Originally posted by anoiksi
    δεν το ξεκαθαρισα πολυ καλα μαλλον...αν παρουμε ως παραδειγμα τους τρανς, ειμαι σιγουρι οτι ειναι αυτο που νιωθουν και οχι αυτο που φαινονται, δεν ειναι εγκεφαλικο, αλλοστε εχει γινει και ενα πειραμα, δυστυχως δεν θυμαμαι που το διαβασα, θα το βρω και θα το ποσταρω αν θελεις, που το απεδειξε οτι δεν παιζει ρολο το περιβαλλον
    κι εγω το πιστευω οτι ειναι γονιδιακο το θεμα, οχι μονο των τρανς, αλλα και των ομοφυλοφιλων. πισευω ομως οτι το περιβαλλον πυροδοτει κατα καποιον τροπο μια γονιδιακη προδιαθεση, οπως συμβαινει και σε πολλα αλλα χαρακτηριστικα μας...

για παραδειγμα,δεν θεωρω τυχαιο το ποσο πολλοι ομοφυλοφιλοι αντρες (ολοι οσοι ξερω εγω) ειχαν πατερα η ανυπαρκτο και δυναμικη μητερα, ειτε υπερβολικα αυταρχικο και καθολου καλη σχεση μαζι του....ωστοσο αυτοι οι ιδιοι γονεις ειχαν κι αλλο παιδι, που δεν εγινε ομοφυλοφιλος, αρα δεν μπορει να ειναι μονο περιβαλλοντικο το θεμα...

Senior Member
    Οχι και εγω δεν το πιστευω αυτο...απλα μεχρι να εκδηλωθουν αναγκαια περνανε απο διαφορα σταδια, γιατι η κοινωνια τους αναγκαζει...ποιος παραδεχεται ευκολα οτι ειναι διαφορετικος;;Ποσο μαλλον οταν ξερουν τι τους περιμενει, απο προκαταληψεις μεχρι ξυλοδαρμους...Ναι υπαρχουν πολλα παραδειγματα οπου ομοφυλοφιλοι αντρες και το αντιθετο παντρευονται στραιτ και ζουν ουσιαστικα διπλη ζωη, αλλα πες μου δεν ειναι και καπως δικαιολογημενο;;Το μοναδικο θυμα σε αυτες τις περιπτωσεις ειναι το αλλο ατομο, που δεν νιωθει ετσι και εκει γκρεμιζεται ο κοσμος του, αλλα πες μου με ποια δυναμη θα μπορουσε να αντεξει το περιβαλλον του;; Δεν το κατακρινω λοιπον ουτε το δικαιολογο...

Senior Member
    απο εκει και περα εχει να κανει με την ψυχοσυνθεση του καθενος, ποσο δυναμη μπορει να βρει, ωστε να το αντεξει και να μην πληγωσει

Originally posted by nature
    Originally posted by Θεοφανία
    Originally posted by Remedy
    Originally posted by Θεοφανία
    Μμμμμμμμμ...πολύ εβνδιαφερουσα συζήτηση. Εγω να ρωτήω κάτι? Αν ένας άντρας έχει πηδηχτει με άντρα είναι γκέι, ή όχι?
    Σόρι......μια ερωτηση κανω. Μου έχει μείνει αναπάντητη, γι αυτο.
    αμ δεν παρακολουθεις!!!
    κατα τον κρινο, ειναι αμφι, αρκει να εχει παει και με γυναικα.
    κατ εμενα,μπορει να ειναι γκει, μπορει να ειναι και αμφι ειτε πηγε με γυναικα ειτε δεν πηγε...

κατ εμε ...ειναι τελειωμενος γκει.......

Λυπάμαι βαθύτατα για την ταμπελοποίηση που διαβάζω......
    Μήπως με γελούν τα μάτια μου?

....Τι διαβάζω αλήθεια?
    Το περιοδικό \"Ρομάντζο\" του 1970 ή φόρουμ φυχολογίας στην Ελλάδα του 2010????

Εσέναν ομολογω πως σε είχα ξεχάσει. Εχει καιρό να γίνει καβγας και δεν σε βλέπμαμε.
    Η κατάσταση σου χρίζει εξαιρετικού ενδιαφέροντος, αλλα από την άλλη με κολακεύει που εισαι ικανή να καιροφυλακτείς μήνες προκειμένου να βρεις το παραμικρό για να μου την πεις, (ή για να ελπίζεις πως μπορείς να μου την πεις).

Επί του θέματος. Ρομάντζο του 1970 δεν έχω διαβάσει γιατί ούτε καν είχα γεννηθεί τότε εν αντιθέσι με σένα που όπως φαίνεται ήταν το αγαπημένο σου.
    Οπότε λυπάμαι, αλλα δεν έχω άποψη.

Senior Member
    Οχι και εγω δεν το πιστευω αυτο...απλα μεχρι να εκδηλωθουν αναγκαια περνανε απο διαφορα σταδια, γιατι η κοινωνια τους αναγκαζει...ποιος παραδεχεται ευκολα οτι ειναι διαφορετικος;;Ποσο μαλλον οταν ξερουν τι τους περιμενει, απο προκαταληψεις μεχρι ξυλοδαρμους...Ναι υπαρχουν πολλα παραδειγματα οπου ομοφυλοφιλοι αντρες και το αντιθετο παντρευονται στραιτ και ζουν ουσιαστικα διπλη ζωη, αλλα πες μου δεν ειναι και καπως δικαιολογημενο;;Το μοναδικο θυμα σε αυτες τις περιπτωσεις ειναι το αλλο ατομο, που δεν νιωθει ετσι και εκει γκρεμιζεται ο κοσμος του, αλλα πες μου με ποια δυναμη θα μπορουσε να αντεξει το περιβαλλον του;; Δεν το κατακρινω λοιπον ουτε το δικαιολογο...
    κοιτα....
    θεωρω δικαιολογημενο το να περνανε απο πολυ δυσκολη διαδικασια μεχρι να αποδεχτουν οι ιδιοι τον εαυτο τους, εφοσον ξερουν οτι εχουν την κατακραυγη της πελιοψηφιας της κοινωνιαςκαι πολυ συχνα και της οικογενειας τους...
    γι αυτο ακριβως και δικαιολογω μυστικοπαθεια απεναντι σε περιερργους του περιβαλλοντος τους που δεν ειναι σε θεση να δεχτουν αυτην την πραγματικοτητα για τον φιλο/γνωστο τους χωρις να την κατακρινουν, να τον περιθωριοποιησουν , να τον φερουν σε δυσκολη θεσηκλπ....
    ΕΚΕΙ συμφωνω.δεν ειναι υποχρεωμενος ενας γκει/μπαι/γκουνμπαι να κανει δηλωσεις ταυτοτητας σε ανθρωπους που δεν προκειται να το αποδεχτουν

ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΝΤΙΘΕΤΗ οταν αυτο το κανουν και σε υποψηφιο συντροφο/συζυγο με σκοπο να τον ξεγελασουν. μπορει η κοινωνικη πιεση να ειναι η αιτια, αλλα με τπτ δεν το θεωρω δικαιολογια...
    δεν υπαρχει καμια δικαιολογια για να κοροιδεψουν καποιον σε κατι που εχει δικαιωμα να ξερει γιατι αφορα και την δικη του ζωη....
    με την ιδια λογικη, θα μπορουσες να δικαιολογησεις μια γυναικα (η και αντρα) που γνωριζει οτι δεν μπορει να κανει παιδια και δεν το αποκαλυπτει στον συντροφο της, ενω ξερει οτι ο συντροφος θελει να παντρευτει μονο γιατι θελει να αποκτησει παιδια και για κανεναν αλλο λογο????τι θα ελεγες? οτι υπαρχει μεγαλη κοινωνικη πιεση για τεκνοποιηση-γαμο-οικογενεια και δεν μπορεσε η καημενη να πει την αληθεια?
    με ποιο δικαιωμα υπονομευει το μελλον του αλλου που εχει δηλωσει τις επιλογες του?

ετσι, με ποιο δικαιωμα ενας ομοφυλοφιλος/η δηλωνει στρειτ για να καταφερει να κανει εναν γαμο που θα τον καλυπτει κοινωνικα , οταν ξερει οτι η συντροφος του δεν θελει να εχει ερωτικη σχεση με εναν ομοφυλοφιλο, αλλα ουτε και παραλληλες σχεσεις μεσα στον γαμο της?

Senior Member
    Σωστο αυτο που λες, αλλα δεν εχει να κανει απο εκει και περα με τους ομοφυλοφιλους η οτιδηποτε αλλο, εχει να κανει με τον ανθρωπο...δεν μπορεις να πεις οτι το εκανε γιατι ειναι γκει, ειναι λαθος, δεν συμφωνεις;;;Δεν δικαιολογησα κανεναν, το εγραψα παραπανω...η οποια συμπεριφορα η οποιο χαρακτηριστικο συνεπαγεται με την ανθρωπινη ποιοτητα

Senior Member
    Θα μπορουσες επισης να κατακρινεις αυτους που παντρευονται πολλες γυναικες με καποιο σκοπο, πχ.. χρηματα και εξουσια, την αλλην την εχουν για πηδημα, επειδη τους κανει ολα του τα γουστα, την αλλη επειδη ειναι γκομενα με ομορφες καμπυλες και και και , δεν ειναι ετσι απλο...εχει να κανει με τον ανθρωπο, δεν εχει να κανει απο εκει και περα με το αν ειναι γκει η αν ειναι μαυρος η αν μπορεις να του βαλεις οποιαδηποτε ταμπελα...

Senior Member
    Σωστο αυτο που λες, αλλα δεν εχει να κανει απο εκει και περα με τους ομοφυλοφιλους η οτιδηποτε αλλο, εχει να κανει με τον ανθρωπο...δεν μπορεις να πεις οτι το εκανε γιατι ειναι γκει, ειναι λαθος, δεν συμφωνεις;;;Δεν δικαιολογησα κανεναν, το εγραψα παραπανω...η οποια συμπεριφορα η οποιο χαρακτηριστικο συνεπαγεται με την ανθρωπινη ποιοτητα
    θα πω, το εκανε γιατι ενω ειναι γκει, ειναι απο αυτους που ειναι διατεθιμενοι να ξεγελασουν καποιον, προκειμενου να τους προσφερει κοινωνικη καλυψη και να του καταστρεψουν την ζωη.
    γιατι υπαρχουν και αλλοι γκει, που δεν θα το εκαναν αυτο. με αυτους εννοειται οτι δεν εχω κανενα προβλημα.

Senior Member
    Αρα συμφωνεις οτι εχει να κανει με τον ανθρωπο...

Senior Member
    Νομιζω οτι τα βρηκαμε καπως ε;;;

Senior Member
    Θα μπορουσες επισης να κατακρινεις αυτους που παντρευονται πολλες γυναικες με καποιο σκοπο, πχ.. χρηματα και εξουσια, την αλλην την εχουν για πηδημα, επειδη τους κανει ολα του τα γουστα, την αλλη επειδη ειναι γκομενα με ομορφες καμπυλες και και και , δεν ειναι ετσι απλο...εχει να κανει με τον ανθρωπο, δεν εχει να κανει απο εκει και περα με το αν ειναι γκει η αν ειναι μαυρος η αν μπορεις να του βαλεις οποιαδηποτε ταμπελα...
    κατσε βρε ανοιξη....
    εννοειται οτι κατακρινω ολες αυτες τις πρακτικες...
    δεν σημαινει οτι επειδη κατακρινω εναν ομοφυλοφιλο που κρυβει την ομοφυλοφιλια του ΚΑΙ απο την συντροφο του,με αφηνουν αδιαφορη ολες οι αλλες υποκριτικες συμπεριφορες....
    ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ εχει να κανει με τον ανθρωπο!!!

ΚΑΘΕ συμπεριφορα εχει αν κανει με τον ανθρωπο...
    δεν ειναι λαχειο....
    το να εισαι γκει, ειναι λαχειο...το να εισαι υποκριτης και κακιασμενος γκει, ειναι συνειδητη επιλογη.

Senior Member
    το να εισαι υποκριτης και κακιασμενος γκει, ειναι συνειδητη επιλογη

μμμ, γελασα με αυτο, βασικα με το κακιασμενος...αν εισαι τετοιος τοτε θα φας κατακραυγη ολων και για τα παντα, χωρις να σκεφτει η κοινωνια οτι δεν οφειλεται στο οτι εισαι γκει και εκει περνει και ολους τους αλλους η μπαλα, που προσπαθουν να ζησουν αξιοπρεπως και ενσυνειδητα

Banned
    το μήνυμα διαγράφηκε από την ομάδα διαχείρισης για παραβίαση των όρων χρήσης

Page 15 of 37 FirstFirst ... 5131415161725 ... LastLast