o - Page 16
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 16 of 37 FirstFirst ... 6141516171826 ... LastLast
Results 226 to 240 of 555

Thread: o

Banned
    το μήνυμα διαγράφηκε από την ομάδα διαχείρισης για παραβίαση των όρων χρήσης

Senior Member
    Krino Ξερεις ποιο ειναι το προβλημα σου? Οτι εισαι πολυ ΕΥΓΕΝΗΣ.

Senior Member
    δεν νομιζω να με τσουβαλιαζεις και μενα;;;:P

Banned
    Originally posted by Remedy

Banned
    Originally posted by Winston_man
    Krino Ξερεις ποιο ειναι το προβλημα σου? Οτι εισαι πολυ ΕΥΓΕΝΗΣ.
    θα σου πω ομως πιο ειναι το προτερημα μου και αυτο εχει μεγαλη σημασια.
    Δεν χανω την ψυχραιμια μου οπως ελπιζουν μερικοι.
    Ξερεις, εγω οταν αποφασισω να σφαξω, το κανω με βαμβακι.....
    Λογοι αισθητικης και μονο.

Σε πληροφορω δεν εχω κανενα προβλημα να συνεχιζω την ιδια κουβεντα, με το ιδιο στυλ (με τα ιδια μελη η καινουρια αν προκυψουν) μεχρι το περας της δεκαετιας που μολις μπηκε.....

Senior Member
    lol είναι φοβερό πως το θέμα περι της σχέσης της κοπέλας πήγε σε μια φιλοσοφική (!) συζήτηση περι \"semantics\" του gaysμου και του τι καθορίζει την κατηγορία/ες \"gay/bi/streight\". Μ\'αρέσουν πάντα αυτές οι συζητήσεις περι κατηγοριοποιήσεων, οι άνθρωποι μπορούν να μαλώσουν τρελά (ίσως και να ξεκινήσουν πολέμους) απλά για το \"τι\" καθορίζει μια κατηγορία, από το τι διαχωρίζει τον κουμμουνιστή από τον καπιταλιστή, τον μωαμεθανό από τον χριστιανό, τον έλληνα από τον εβραίο, τα φυτά από τα ζώα, τα φρούτα από τα λαχανικά, την rock από την metal, την μπαροκ από την ρομαντική κλασική, το λαικό από το έντεχνο, την techno από την trance, τα βιβλία \"αρλεκιν\" από τα λογοτεχνικά, τις ευρωπαικές από τις αμερικανικές ταινίες, την χελώνα καρέτα-καρέτα από τις υπόλοιπες χελώνες, τα ποστ του κρινου από όλα τα υπόλοιπα ποστ, τις ταινίες του Chuck Norris από όλες τις υπόλοιπες ταινίες...

Σε \"συγεκριμένες\" κατηγορίες όπως τα φυτά και τα ζώα, οι άνθρωποι φαίνεται να κατηγοριοποιούν γύρω από ένα \"προτότυπο\"- το καλύτερο παράδειγμα μιας κατηγορίας (π.χ. το \"χελιδόνι\" είναι ποιο αντιπροσωπευτικό της κατηγορίας \"πουλιά\" από τον πιγκουίνο) , η σε μια παρόμοια εκδοχή της θεωρίας με βάση τις ποιο συχνές μνήμες από τα αντικείμενα που ανοίκουν σε μια κατηγορία (π.χ. για τον εσκιμώο ο πιγκουίνος είναι ο ποιο αντιπροσωπευτικός της κατηγορίας \"πουλιά\").

Σε ποιο \"αφηρημένες\" κατηγορίες όμως, όπως στα είδη μουσικής και στο ποιος είναι \"gay\" και ποιος δεν είναι, τα πράγματα είναι ποιο δύσκολα, αφού τα όρια μεταξύ των κατηγοριών γίνονται πολύ ποιο αμυδρά και ένα αντικείμενο μπορεί την χ στιγμή και στο χ πλαίσιο να ανοίκει σε μια κατηγορία και στην ψ σε μια άλλη. Τότε μάλλον παίζει ρόλο όχι μόνο η \"μορφή\" αλλά και η \"λειτουργία\", δηλαδή του \"τι κάνει\" και αλλά την \"πρόθεση\" του αντικειμένου που θα κατηγοριοποιήσουμε. Π.χ. \"τα αντικείμενα που έχω για πούλημα σε σχέση με τα αντικείμενα που δεν έχω για πούλημα\" ίσως και να μην έχουν κανένα άλλο κοινό χαρακτηριστικό μεταξύ τους πέρα από το ότι τα μεν τα έχω για πούλημα αλλά τα δε ότι δεν τα έχω.

Το ίδιο πιστεύω συμβαίνει και με τα \"περι gaysμου\". Αν και δεν καταλαβαίνω το πάθος μερικών ατόμων εδώ μέσα να μιλάνε συνέχεια για το \"τι κάνει\" τον ομο-, τον ετερο- και τον αμφι- (ακόμα και να \"τρολλάρουμε\" θρεντς άχετης θεματολογίας!), πιστεύω ότι αυτό που τους χαρακτηρίζει είναι η πρόθεση τους (που προφανώς απορρέει από μια μια \"λαχτάρα\", μια συναισθηματική κατάσταση) να συνάψουν σχέσεις με άτομα του ίδιου η του διαφορετικού φύλου (η και με τα δύο). Έτσι θα μπορούσαμε να πούμε ότι γκει κάνει κάποιον που \"μορφή\" του τείνει να είναι \"γυναικεία\" (π.χ. να \"περπατούσε\" και να \"συμπεριφερόταν\"ποιο πολύ σαν γυναίκα παρά σαν άντρας) όμως κάτι τέτοιο θα ήταν και πάλι αδύναμο αφού μερικοί άντρες παρ όλο που είναι ποιο \"θηλυπρεπείς\" δεν έχουν προτιμήσεις για το ίδιο φύλο. Θα μπορούσαμε βέβαια να πάρουμε υπ όψιν και τις πράξεις του όπως το αν έχει πάει κάποιος με κάποιον του ίδιου φύλου και αυτό σίγουρα θα ήταν καλός γνώμονας κατηγοριοποίησης, όμως και πάλι πιστεύω ότι αυτό δεν θα σήμαινε απαραίτητα ότι είναι γκει, αφού κάποιος μπορεί να είναι πολύ \"πειραματιστής\" και \"εκρηκτικός\" (π.χ. κάποιοι rock stars μπορούσαν να παν με τα πάντα επειδή \"χαναν τον μπούσουλα\" με τα ντραγκς και μέσα στα παρτι...) η να είναι θεμιτό μέσα στα πλαίσια μιας κουλτούρας (π.χ. αρχαία ελλάδα?).

Πιστεύω ότι στις συγκεκριμένες περιπτώσεις ο καλύτερος αλλά και λιγότερο διαθέσιμος γνώμονας είναι η πρόθεση και η θέληση του ατόμου να παει με κάποιον/α άλλο/η. Υπο αυτή την έννοια, κάποιος μπορεί να μην είναι gay η bi αλλά να έχει πάει με άντρες (π.χ. είχε κατεβάσει 5 μπουκάλια βοντκα η τον ανάγκασαν) η να είναι gay αλλά να μην έχει πάει με άντrα (όπως προφανώς ίσως και να γινόταν στα παλιότερα χρόνια λόγω κατακραυγής), τρανό παράδειγμα ο ρώσος συνθέτης κλασικής μουσικής Tchaikovsky ο οποίος παντρεύτηκε επειδή \"έτσι έπρεπε\" όμως όλη του την ζωή ήταν ερωτευμένος με τον ανηψιό του. Και ήταν άγνωστο αν \"είχε πάει\"-η όχι-μαζί του. Αφού όμως ο ίδιος ο Tchaikovsky το είχε εξομολογηθεί σε σειρά γραμμάτων, τότε είναι σίγουρο ότι ήταν ομοφυλόφιλος (και ας μην είχε πάει ποτέ με άντρα).

Just my 2 cents που λένε και οι Άγγλοι :P

Senior Member
    Originally posted by krino
    Σεβαστη η οπτικη με την οποια βλεπεις την αισθητικη εσυ αλλα ο καθε ανθρωπος διαφερει. Εμενα μαρεσει να \"σφαζω\" με το μπαλτα π.χ.

Ποιανου ειναι καλυτερη η οπτικη? Ας το αποφασισουν αυτοι που διαβαζουν.

Senior Member
    PETRAN, μου αρεσε το μυνημα σου...αν θελεις ελα να διαφωνησουμε αν και και σε τι διαφερει η ροκ απο την μεταλ και αν ο κομμουνισμος ειναι καλυτερος απο τον φασισμο...χαχα...δεν με πειραζει που εγινε το θεμα μου αλλη πηγη συζητησης, οταν θα το ξαναεχω αναγκη θα σας γραψω τα δικα μου...μην με αγνοησετε ομως:P...αλλωστε στην αρχη που το πρωτοανοιξα σημειωσα οτι δεν με ενοχλει και θελω να γινει πηγη συζητησης, ζητησα και συγγνωμη απο τον Νικο γιατι νομιζω οτι πρεπει να κραταμε και καποια αλφα ταξη, αλλα ειναι ομορφο να συζητας και τονιζω να συζητας οχι να μαχεσαι με τους συνανθρωπους σου...

Banned
    Originally posted by Winston_man
    Originally posted by krino
    Σεβαστη η οπτικη με την οποια βλεπεις την αισθητικη εσυ αλλα ο καθε ανθρωπος διαφερει. Εμενα μαρεσει να \"σφαζω\" με το μπαλτα π.χ.

Ποιανου ειναι καλυτερη η οπτικη? Ας το αποφασισουν αυτοι που διαβαζουν.

ακου λιγο....
    η καλυτερη οπτικη, ειναι αυτη που μας ανοιγει οριζοντες και μας παει μπροστα αυτη ακριβως και καμια αλλη.
    Και κατι τετοιο πρεπει να διαβαζει ενας αναγνωστης του φορουμ.

Αντιθετα τα σκοταδιστικα και ρατσιστικου τυπου των γνωστων κατινων, πρεπει να παιρνουν απαντησεις γιατι εκτος των αλλων η κατινια ειναι κολλητικη.....

Σαν γενικο κανονα ομως,
    το καλυτερο που θα ειχε να κανεις καποιος,
    ειναι να μην κρινει τους ανθρωπους με βαση τις προτιμησεις του η καποιο αλλο γνωρισμα του.
    Οι ανθρωποι ειναι καλοι και κακοι, ανεξαρτητου το τι χαρακτηριστικο κουβαλανε πανω τους.

Τελος διαβασε την τελευταια παραγραφο του πετραν,
    δινει στη συζητηση μια ενδιαφερουσα παραμετρο που δεν υπηρχε στο τραπεζι.

Senior Member
    http://www.youtube.com/watch?v=mOfb-YZYU5g&feature=related

μιας και το εφερε η κουβεντα

Senior Member

Senior Member
    Originally posted by anoiksi
    το να εισαι υποκριτης και κακιασμενος γκει, ειναι συνειδητη επιλογη

μμμ, γελασα με αυτο, βασικα με το κακιασμενος...αν εισαι τετοιος τοτε θα φας κατακραυγη ολων και για τα παντα, χωρις να σκεφτει η κοινωνια οτι δεν οφειλεται στο οτι εισαι γκει και εκει περνει και ολους τους αλλους η μπαλα, που προσπαθουν να ζησουν αξιοπρεπως και ενσυνειδητα

ακριβως ανοιξη
    καπως ετσι παιρνει η μπαλα και πολλους ειλικρινεις κι αξιοπρεπεις ανθρωπους που δεν κανουν τετοιου ειδους εκπτωσεις για να τη βγαλουν πιο φθηνα σε αυτη τη ζωη,αλλα στηριζουν γενναια τις επιλογες τους με καθε κοστος

Senior Member
    Originally posted by anoiksi
    http://www.youtube.com/watch?v=mOfb-YZYU5g&feature=related

μιας και το εφερε η κουβεντα

Πολύ κλασικό και όμορφο! Είναι κρίμα γιατί έχει παιχτεί σε τόσες ερoτικές/ρομαντικές σκηνές (κανονικές η σάτιρα) του hollywood που νομίζεις ότι είναι κλισε λολ (ενώ είναι φυσικά ακόμα ένα αριστούργημα του Tchaikovsky)

Senior Member
    Originally posted by PETRAN
    ..........
    Το ίδιο πιστεύω συμβαίνει και με τα \"περι gaysμου\". Αν και δεν καταλαβαίνω το πάθος μερικών ατόμων εδώ μέσα να μιλάνε συνέχεια για το \"τι κάνει\" τον ομο-, τον ετερο- και τον αμφι- (ακόμα και να \"τρολλάρουμε\" θρεντς άχετης θεματολογίας!), πιστεύω ότι αυτό που τους χαρακτηρίζει είναι η πρόθεση τους (που προφανώς απορρέει από μια μια \"λαχτάρα\", μια συναισθηματική κατάσταση) να συνάψουν σχέσεις με άτομα του ίδιου η του διαφορετικού φύλου (η και με τα δύο). Έτσι θα μπορούσαμε να πούμε ότι γκει κάνει κάποιον που \"μορφή\" του τείνει να είναι \"γυναικεία\" (π.χ. να \"περπατούσε\" και να \"συμπεριφερόταν\"ποιο πολύ σαν γυναίκα παρά σαν άντρας) όμως κάτι τέτοιο θα ήταν και πάλι αδύναμο αφού μερικοί άντρες παρ όλο που είναι ποιο \"θηλυπρεπείς\" δεν έχουν προτιμήσεις για το ίδιο φύλο. Θα μπορούσαμε βέβαια να πάρουμε υπ όψιν και τις πράξεις του όπως το αν έχει πάει κάποιος με κάποιον του ίδιου φύλου και αυτό σίγουρα θα ήταν καλός γνώμονας κατηγοριοποίησης, όμως και πάλι πιστεύω ότι αυτό δεν θα σήμαινε απαραίτητα ότι είναι γκει, αφού κάποιος μπορεί να είναι πολύ \"πειραματιστής\" και \"εκρηκτικός\" (π.χ. κάποιοι rock stars μπορούσαν να παν με τα πάντα επειδή \"χαναν τον μπούσουλα\" με τα ντραγκς και μέσα στα παρτι...) η να είναι θεμιτό μέσα στα πλαίσια μιας κουλτούρας (π.χ. αρχαία ελλάδα?).

Πιστεύω ότι στις συγκεκριμένες περιπτώσεις ο καλύτερος αλλά και λιγότερο διαθέσιμος γνώμονας είναι η πρόθεση και η θέληση του ατόμου να παει με κάποιον/α άλλο/η. Υπο αυτή την έννοια, κάποιος μπορεί να μην είναι gay η bi αλλά να έχει πάει με άντρες (π.χ. είχε κατεβάσει 5 μπουκάλια βοντκα η τον ανάγκασαν) η να είναι gay αλλά να μην έχει πάει με άντrα (όπως προφανώς ίσως και να γινόταν στα παλιότερα χρόνια λόγω κατακραυγής), τρανό παράδειγμα ο ρώσος συνθέτης κλασικής μουσικής Tchaikovsky ο οποίος παντρεύτηκε επειδή \"έτσι έπρεπε\" όμως όλη του την ζωή ήταν ερωτευμένος με τον ανηψιό του. Και ήταν άγνωστο αν \"είχε πάει\"-η όχι-μαζί του. Αφού όμως ο ίδιος ο Tchaikovsky το είχε εξομολογηθεί σε σειρά γραμμάτων, τότε είναι σίγουρο ότι ήταν ομοφυλόφιλος (και ας μην είχε πάει ποτέ με άντρα).

Just my 2 cents που λένε και οι Άγγλοι :P

συμφωνω απολυτα με την αποψη σου.
    κι εγω το ιδιο υποστηριζω ακριβως.

αυτο με το οποιο ειμαι καθετα αντιθετη, ειναι το να θεωρειται η περιπτωση της μεθης μια κατασταση στην οποια καποιος κανει κατι που δεν θελει......αντιθετως πιστευω οτι πιο συχνα χρησιμοποιειται σαν αλλοθι σε δισταγμους ,παρα οτι ειναι μια αφ εαυτου της διαδικασια που σε ωθει να κανεις κατι που δεν θελεις....

οποτε, οταν καποιος εχει πιει και παει με καποιον αλλον αντρα/γυναικα, προσωπικα θεωρω οτι πηγρε με πληρη προθεση και θεληση και δεν ειναι αμοιρος επιλογων....

για ευνοητους λογους εξαιρω την περιπτωση του να πηγε με εξαναγκασμο, περιπτωση βιασμου δλδ, καθως ειναι πληρως αντιθετη κατασταση απο την βασικη παραδοχη μας, οτι καποιος δλδ παει με την προθεση και θεληση του...

συμφωνω επισης ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ, με την αποψη οτι καποιος μπορει να ειναι ομοφυλοφιλος, γνωριζοντας καλα τις επιθυμιες και τις πραγματικες προθεσεις του, μη εχοντας συναψει ποτε του ομοφυλοφιλικη σχεση για κοινωνικους λογους, εχοντας αντιθετα συναψει σχεση η και γαμο με ατομο του αλλου φυλου απο αυτο που επιθυμει (περιπτωση τσαικοφσκι οπως ειπες), η ακομα και συναπτοντας κοινωνικα \"ευλογημενες σχεσεις\" κατα το πρεπον, και οσες κοινωνικα \"αμαρτωλες\" μπορει κατα την δικη του επιθυμια....
    οπερ σημαινει, οτι ενα ατομο που θελει και επιθυμει σχεσεις με το χ φυλο δεν ειναι ανικανο να συναπτει σχεσεις με το Υ φυλλο αν και το κανει χωρις να το επιθυμει, για κοινωνικους και μονο λογους
    απλα πραματα, για τα οποια μερικοι χοροπηδουν και βριζουν μονο και μονο για να μην ακουγονται δημοσιως

για τον αλλο προβληματισμο, του τι ωθει σε μια κατηγοριοποιηση αλλα και ποια κριτηρια επιλεγονται απο κει και περα ωστε να διεκπεραιωθει η κατηγοριοποιηση αυτη, φανταζομαι οτι κυριο ρολο παιζουν τα ιδια τα ατομα που ανηκουν σε αυτην την κατηγορια αν τυχει να αυτοχαρακτηριζονται.
    αυτο τυχαινει να συμβαινει στον χωρο των ομοφυλοφιλων.
    σε παραπεμπω στον συνδικαλισμο τους μεσα απο τον οποιο και αυτοπροσδιοριζονται αλλα και διεκδικουν πραγματα σαν οργανωμενη ομαδα πλεον και θα μπορουσε κανεις να συμβουλευτει τις αποψεις τους θελοντας να ξεκαθαρισει κατι , η να κανει την δικη του κατηγοριοποιηση, αυτη που ο ιδιος αποδεχεται.

Senior Member
    Originally posted by Θεοφανία
    Originally posted by nature
    Originally posted by Remedy
    Μμμμμμμμμ...πολύ εβνδιαφερουσα συζήτηση. Εγω να ρωτήω κάτι? Αν ένας άντρας έχει πηδηχτει με άντρα είναι γκέι, ή όχι?
    Σόρι......μια ερωτηση κανω. Μου έχει μείνει αναπάντητη, γι αυτο.
    αμ δεν παρακολουθεις!!!
    κατα τον κρινο, ειναι αμφι, αρκει να εχει παει και με γυναικα.
    κατ εμενα,μπορει να ειναι γκει, μπορει να ειναι και αμφι ειτε πηγε με γυναικα ειτε δεν πηγε...

κατ εμε ...ειναι τελειωμενος γκει.......

Λυπάμαι βαθύτατα για την ταμπελοποίηση που διαβάζω......
    Μήπως με γελούν τα μάτια μου?

....Τι διαβάζω αλήθεια?
    Το περιοδικό \"Ρομάντζο\" του 1970 ή φόρουμ φυχολογίας στην Ελλάδα του 2010????

Εσέναν ομολογω πως σε είχα ξεχάσει. Εχει καιρό να γίνει καβγας και δεν σε βλέπμαμε.
    Η κατάσταση σου χρίζει εξαιρετικού ενδιαφέροντος, αλλα από την άλλη με κολακεύει που εισαι ικανή να καιροφυλακτείς μήνες προκειμένου να βρεις το παραμικρό για να μου την πεις, (ή για να ελπίζεις πως μπορείς να μου την πεις).

Επί του θέματος. Ρομάντζο του 1970 δεν έχω διαβάσει γιατί ούτε καν είχα γεννηθεί τότε εν αντιθέσι με σένα που όπως φαίνεται ήταν το αγαπημένο σου.
    Οπότε λυπάμαι, αλλα δεν έχω άποψη.

(Αλλη μια απάντηση σε ένα γενικό σχόλιο με ...προσωπική επίθεση. Το παραβλέπω και σχολιάζω την ουσία).

Άλλη ταμπέλα και αυτή!!!

Θα ...επινοήσουμε και άλλες, όσες χρειαστεί και …μας βολέψουν. Προς το παρόν έχουμε και λέμε:
    Γκέιδες, τρανς, μπάι, κακιασμένοι γκέι, και …..όσοι γεννήθηκαν πριν από το 1970!!!!

Η ειρωνίες και οι επιθέσεις δεν θα με κάνουν να αλλάξω γνώμη όμως. Επιμένω ότι οι ταμπέλες είναι ντροπή σε φόρουμ ψυχολογίας στην Ελλάδα του 2010.

Οποιος είχε τη μύγα …μυγιάστηκε στο ποστ μου και απάντησε ανάλογα. (Είναι γνωστό ότι η επίθεση αποτελεί μια μορφή άμυνας άλλωστε…..) Αυτά που έγραψα περί ταμπέλας στην Ελλάδα του 2010, ισχύουν στο ακέραιο και δεν θα επιδοθώ σε διαγωνισμό της πιο έξυπνης ατάκας. Ούτε σκοπεύω να αναδειχθώ σε μέλος της ημέρας, ούτε άλλωστε θα το θεωρούσα τιμητικό τίτλο.

Οι οπαδοί της ταμπέλας, καλά θα κάνουν να κάτσουν να σκεφτούν λιγάκι και να μη βιάζονται να πουν μια εξυπνάδα ακόμα. Καλά θα κάνουν να γκρεμίσουν τις ταμπέλες και όχι να επινοούν διαρκώς και …νέες. Τώρα εδώ επινοήθηκε η ημερομηνία γέννησης…. Όπως πάει σε λίγο θα βάζετε ταμπέλα και σε όποιον …δεν μένει στο …Παγκράτι και μάλιστα …ειδικά στο 2ο όροφο όπως η αφεντιά σας.
    Ισως και όποιος δεν οδηγεί …Ρενώ όπως εσείς????

Ελεος….
    Υπάρχει χώρος για όλους. Ηρεμήστε. Χαλαρώστε.

Αν «πετάτε έξω» τους διαφορετικούς όπως με αυταρέσκεια έγραψε προηγουμένως ένα μέλος, δεν εξασφαλίζετε περισσότερο οξυγόνο.
    Οξυγόνο υπάρχει.
    Ανοικτό μυαλό και μεγαλοψυχία λείπει.

Page 16 of 37 FirstFirst ... 6141516171826 ... LastLast