o - Page 17
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 17 of 37 FirstFirst ... 7151617181927 ... LastLast
Results 241 to 255 of 555

Thread: o

Senior Member
    Μη μου στενοχωριέστε και πάθουμε καμία συμφορά(τουτέστιν ανοίξουν λίγο τα στραβά μας-άστε τους ατζινάβωτους να κουελοσφαλάνε!Μπενάβουν ανθυγιεινά).Αν δεν το καταλάβατε,μαθαίνω καλιαρντά.Πολύ χρήσιμη γλώσσα και μακράν καλύτερη από τις μαλακίες που μας μάθανε στο σχολείο.Αν μας είχαν μάθει τα σημαντικά τώρα δε θα μπουάβαμε αλλά θα αβέλαμεν κοντροσόλ με κέντα και ντέζι.:P

Εγώ χρυσά μου,θα βάλω ως προτεραιότητα την ενημέρωση.Όχι,ο ομοφυλόφιλος δε λιμπίζεται θηλυκά.Ο αμφί λιμπίζεται αρσενικά και θηλυκά.Η ομοφυλόφιλη λιμπίζεται θηλυκά.Αφήστε τις ετικέτες για τα προιόντα στα ράφια των σουπερμάρκετς btw,βρείτε το target group σας και χτυπήστε αλύπητα.Περνάμε καλά,όταν το κάνουμε απενοχοποιημένα.Σεβόμαστε όπου μας σέβονται,βρίσκουμε με ποιους τακιμιάζουμε,επιλέγουμε την ευτυχία και τους αφήνουμε τη μιζέρια.Μη χαμπαριάζετε μία για το ποιοι σας θεωρούν ανώμαλους ή διεστραμμένους.Οι περισσότεροι δεν ξέμαθαν να τους ελέγχουν το μυαλό,αυτό είν\'όλο.:P

Επίσης,το \"σοβαρότητα και εχεμύθεια\"δείχνει φόβο,αλλά ούτε αυτό επιλέγω να το στηλιτεύω,γιατί έχω κατανοήσει τα ποδάρια του ρατσισμού και τα πρόσωπα της κακοποίησης.Όποιος δεν τα έχει κατανοήσει,κρίνει δίχως να μπαίνει στα παπούτσια του άλλου.Ως εναλλακτική κατανοεί και υποστηρίζει,ώστε κάποια στιγμή να μπορεί το outing να γίνεται αναίμακτα και δίχως σκηνικά για ταινίες εποχής Ξανθόπουλου και Βούρτση.Πάντα υπάρχουν δύο όψεις στα πράγματα.

Σε όσους σας τα πρήζουν για τις επιλογές σας,μπορείτε να τους γράψετε εκεί που δεν πιάνει μελάνι και να κάνετε τη ζωή σας ένιγουει.Αν δεν μπορείτε να τους γράψετε ακόμη,αν δε νιώθετε έτοιμοι να πάτε κόντρα,τότε ενημερωθείτε,δυναμώστε την προσωπικότητά σας,ώστε κάποια στιγμή να μπορέσετε.Στο ενδιάμεσο,οι ετεροφυλόφιλοι νοσταλγοί της χούντας που σε κατηγορούν,μπορούν να λάβουν ως απάντηση το \"μην κλαις,και μη λυπάσαι που βραδιάζει,εμείς που γεννηθήκαμε λατσοί,του κόσμου η απονιά δεν μας τρομάζει,θα έρθει και του υπόγειου η σειράαααα\":P

Και για όσους γονείς μας διαβάζουν,αυτούς που το θέμα τους είναι όχι αν τα παιδιά τους είναι καλά κι ευτυχισμένα αλλά η γειτονιά και η τιμή τους,υπάρχουν λύσεις!Σου βγήκε ο γιος που ονειρευόσουν να παντρευτεί μία καλή και σεμνή γυναίκα *******;Σου βγήκε η κόρη η έμορφη και λυγερή μία λεσβία;ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕ!Εκβίασε,� �τρίμωξε,απείλησε,γέμισε ενοχές,δείρε και ξεφώνισε,κάνε τάμα λαμπάδα στο μπόι του/της και αν δεν γίνει τίποτε από τα παραπάνω πέσε από το μπαλκόνι.Όχι πολύ ψηλό το μπαλκόνι και αντί για μαλλί βγεις κουρεμένος.Ένα ποδαράκι,ένα χεράκι να σπάσεις,ξέρεις εσύ....:P

Παρακάτω σου δίνονται οδηγίες για ορατά αποτελέσματα.

Χρήσιμες ατάκες προς γονείς εποχής εδουάρδου του τέταρτου.
    -Για σένα ζω κι εσύ με ποτίζεις πίκρες!
    -Εγώ κοιλοπόνεσα,σε έθρεψα με κόπους και θυσίες κι εσύ με σκοτώνεις!
    -Ξέχνα το σπίτι στο χωριό,τα λιοστάσια και το δυάρι στο Παγκράτι.Θα τα γράψω στην εκκλησία.
    -Ο γιος μου μία λούγκρα!Η κόρη μου μία ανήθικη!(άλλοι χρήσιμοι επιθετικοί χαρακτηρισμοί που ενδέχεται να δώσουν ωραίο τόνο είναι και αυτοί εδώ>ο ντιγκιντάγκας,η *******,εξώλης και προώλης,άχρηστος/η,αναίσθητος/η,κλπ
    -Πάθε καρδιακό!Εμ,τζάμπα είδαμε τόση Βλαχοπούλου:PΑν δεν έχεις καρδιά-που δεν έχεις-κάνε πως έχεις μία και βλάπτεται.
    -Φύγε,μη σε ξαναδώ στα μάτια μου.
    -Για ποιον δούλεψα εγώ τόσα χρόνια,για ποιον έφαγα τα νιάτα μου;

Έχω κι άλλες,αλλά δοκίμασε αυτές πρώτα γιατί βαριέμαι τώρα ρε,θέλω να πιω και καφέ.
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Originally posted by Remedy
    Originally posted by PETRAN
    ..........
    Το ίδιο πιστεύω συμβαίνει και με τα \"περι gaysμου\". Αν και δεν καταλαβαίνω το πάθος μερικών ατόμων εδώ μέσα να μιλάνε συνέχεια για το \"τι κάνει\" τον ομο-, τον ετερο- και τον αμφι- (ακόμα και να \"τρολλάρουμε\" θρεντς άχετης θεματολογίας!), πιστεύω ότι αυτό που τους χαρακτηρίζει είναι η πρόθεση τους (που προφανώς απορρέει από μια μια \"λαχτάρα\", μια συναισθηματική κατάσταση) να συνάψουν σχέσεις με άτομα του ίδιου η του διαφορετικού φύλου (η και με τα δύο). Έτσι θα μπορούσαμε να πούμε ότι γκει κάνει κάποιον που \"μορφή\" του τείνει να είναι \"γυναικεία\" (π.χ. να \"περπατούσε\" και να \"συμπεριφερόταν\"ποιο πολύ σαν γυναίκα παρά σαν άντρας) όμως κάτι τέτοιο θα ήταν και πάλι αδύναμο αφού μερικοί άντρες παρ όλο που είναι ποιο \"θηλυπρεπείς\" δεν έχουν προτιμήσεις για το ίδιο φύλο. Θα μπορούσαμε βέβαια να πάρουμε υπ όψιν και τις πράξεις του όπως το αν έχει πάει κάποιος με κάποιον του ίδιου φύλου και αυτό σίγουρα θα ήταν καλός γνώμονας κατηγοριοποίησης, όμως και πάλι πιστεύω ότι αυτό δεν θα σήμαινε απαραίτητα ότι είναι γκει, αφού κάποιος μπορεί να είναι πολύ \"πειραματιστής\" και \"εκρηκτικός\" (π.χ. κάποιοι rock stars μπορούσαν να παν με τα πάντα επειδή \"χαναν τον μπούσουλα\" με τα ντραγκς και μέσα στα παρτι...) η να είναι θεμιτό μέσα στα πλαίσια μιας κουλτούρας (π.χ. αρχαία ελλάδα?).

Πιστεύω ότι στις συγκεκριμένες περιπτώσεις ο καλύτερος αλλά και λιγότερο διαθέσιμος γνώμονας είναι η πρόθεση και η θέληση του ατόμου να παει με κάποιον/α άλλο/η. Υπο αυτή την έννοια, κάποιος μπορεί να μην είναι gay η bi αλλά να έχει πάει με άντρες (π.χ. είχε κατεβάσει 5 μπουκάλια βοντκα η τον ανάγκασαν) η να είναι gay αλλά να μην έχει πάει με άντrα (όπως προφανώς ίσως και να γινόταν στα παλιότερα χρόνια λόγω κατακραυγής), τρανό παράδειγμα ο ρώσος συνθέτης κλασικής μουσικής Tchaikovsky ο οποίος παντρεύτηκε επειδή \"έτσι έπρεπε\" όμως όλη του την ζωή ήταν ερωτευμένος με τον ανηψιό του. Και ήταν άγνωστο αν \"είχε πάει\"-η όχι-μαζί του. Αφού όμως ο ίδιος ο Tchaikovsky το είχε εξομολογηθεί σε σειρά γραμμάτων, τότε είναι σίγουρο ότι ήταν ομοφυλόφιλος (και ας μην είχε πάει ποτέ με άντρα).

Just my 2 cents που λένε και οι Άγγλοι :P

συμφωνω απολυτα με την αποψη σου.
    κι εγω το ιδιο υποστηριζω ακριβως.

αυτο με το οποιο ειμαι καθετα αντιθετη, ειναι το να θεωρειται η περιπτωση της μεθης μια κατασταση στην οποια καποιος κανει κατι που δεν θελει......αντιθετως πιστευω οτι πιο συχνα χρησιμοποιειται σαν αλλοθι σε δισταγμους ,παρα οτι ειναι μια αφ εαυτου της διαδικασια που σε ωθει να κανεις κατι που δεν θελεις....

οποτε, οταν καποιος εχει πιει και παει με καποιον αλλον αντρα/γυναικα, προσωπικα θεωρω οτι πηγρε με πληρη προθεση και θεληση και δεν ειναι αμοιρος επιλογων....

για ευνοητους λογους εξαιρω την περιπτωση του να πηγε με εξαναγκασμο, περιπτωση βιασμου δλδ, καθως ειναι πληρως αντιθετη κατασταση απο την βασικη παραδοχη μας, οτι καποιος δλδ παει με την προθεση και θεληση του...

συμφωνω επισης ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ, με την αποψη οτι καποιος μπορει να ειναι ομοφυλοφιλος, γνωριζοντας καλα τις επιθυμιες και τις πραγματικες προθεσεις του, μη εχοντας συναψει ποτε του ομοφυλοφιλικη σχεση για κοινωνικους λογους, εχοντας αντιθετα συναψει σχεση η και γαμο με ατομο του αλλου φυλου απο αυτο που επιθυμει (περιπτωση τσαικοφσκι οπως ειπες), η ακομα και συναπτοντας κοινωνικα \"ευλογημενες σχεσεις\" κατα το πρεπον, και οσες κοινωνικα \"αμαρτωλες\" μπορει κατα την δικη του επιθυμια....
    οπερ σημαινει, οτι ενα ατομο που θελει και επιθυμει σχεσεις με το χ φυλο δεν ειναι ανικανο να συναπτει σχεσεις με το Υ φυλλο αν και το κανει χωρις να το επιθυμει, για κοινωνικους και μονο λογους
    απλα πραματα, για τα οποια μερικοι χοροπηδουν και βριζουν μονο και μονο για να μην ακουγονται δημοσιως

για τον αλλο προβληματισμο, του τι ωθει σε μια κατηγοριοποιηση αλλα και ποια κριτηρια επιλεγονται απο κει και περα ωστε να διεκπεραιωθει η κατηγοριοποιηση αυτη, φανταζομαι οτι κυριο ρολο παιζουν τα ιδια τα ατομα που ανηκουν σε αυτην την κατηγορια αν τυχει να αυτοχαρακτηριζονται.
    αυτο τυχαινει να συμβαινει στον χωρο των ομοφυλοφιλων.
    σε παραπεμπω στον συνδικαλισμο τους μεσα απο τον οποιο και αυτοπροσδιοριζονται αλλα και διεκδικουν πραγματα σαν οργανωμενη ομαδα πλεον και θα μπορουσε κανεις να συμβουλευτει τις αποψεις τους θελοντας να ξεκαθαρισει κατι , η να κανει την δικη του κατηγοριοποιηση, αυτη που ο ιδιος αποδεχεται.

πετραν και ρεμ με καλύψατε πλήρως.

Senior Member
    το μήνυμα διαγράφηκε από την ομάδα διαχείρισης για παραβίαση των όρων χρήσης

Senior Member
    Εσύ καλύφθηκες Θεοφανία,εγώ για το \"τελειωμένος γκέι\"όχι.
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Originally posted by RainAndWind
    Εσύ καλύφθηκες Θεοφανία,εγώ για το \"τελειωμένος γκέι\"όχι.
    ρειν...οταν δυο ανθρωποι έχουν διαφορετικες απόψεις, είναι λίγο δύσκολο να καλύψουν ο ένας τον άλλο.
    Το να λεει ο καθένας τη δική του ακόμη και αν δεν αρέσει στον άλλο, λέγεται δημοκρατία.

Senior Member
    Κι επειδή εσύ επικαλείσαι δημοκρατία το οτιδήποτε έχεις στο μυαλό σου ως τέτοια,εγώ πρέπει να δεχτώ τον ορισμό που σε συμφέρει και να σε αφήνω να κακοποιείς λεκτικά λες;Σε μία σωστή δημοκρατία οι άνθρωποι δεν χωρίζονται σε επιθυμητούς και ανεπιθύμητους,σε φασιστικά δημοκρατομορφώματα συμβαίνει αυτό.
    Επειδή λοιπόν το τελειωμένος γκέι δε συνάδει με σέβομαι,αλλά με κακοποιώ,στο επισημαίνω.Το αν θα το σκεφτείς είναι δικό σου θέμα.Εγώ κάνω το κομμάτι που έχω επιλέξει να μου αναλογεί.
    Σπύρος Μπιμπίλας

Κι επειδή εσύ επικαλείσαι δημοκρατία το οτιδήποτε έχεις στο μυαλό σου ως τέτοια,εγώ πρέπει να δεχτώ τον ορισμό που σε συμφέρει και να σε αφήνω να κακοποιείς λεκτικά λες;Σε μία σωστή δημοκρατία οι άνθρωποι δεν χωρίζονται σε επιθυμητούς και ανεπιθύμητους,σε φασιστικά δημοκρατομορφώματα συμβαίνει αυτό.
    Επειδή λοιπόν το τελειωμένος γκέι δε συνάδει με σέβομαι,αλλά με κακοποιώ,στο επισημαίνω.Το αν θα το σκεφτείς είναι δικό σου θέμα.Εγώ κάνω το κομμάτι που έχω επιλέξει να μου αναλογεί.
    κάτσε ρειν γιατι δεν καταλαβαίνω την ευαισθησια σου, εκτός και αν εχω ελλείψεις στα ελληνικά μου.
    Που βλέπεις την κακοποίηση στο τελειωμένος γκει? Πως αλλιώς να πεις έναν γκέι? Γιατί το βλέπεις βρισιά?
    Όταν λέω τελειωμένος, εννοώ φυσικά ολοκληρωμένος, αν και όπως κατάλαβες δεν πιστεύω και πολύ στο μισός.
    Εσύ βλέπεις κακοποίηση στην πεποίθηση μου πως αν κάποιος πάει με άντρα ειναι γκει.
    Εγω πιστεύω πως απλά δεν θέλει να το παραδεχτεί για κοινωνικούς λόγους ή απλά κοροιδεύει τον εαυτό του.
    Από και πέρα, ο καθένας είναι ελεύθερος να πιστεύει ότι θέλει.

Senior Member
    Έχεις ποτέ ακούσει αντίστοιχα κανένα\"τελειωμένος στρέιτ\";
    Όχιιιι;Mα γιατί;Τείνει να γίνει σλόγκαν επί των ημερών μας.:P
    Σπύρος Μπιμπίλας

ναι, εχεις δικιο σε αυτο, αν και υπάρχουν πολλοί ανοκληρωτοι στρειτ.
    Μιλάω για τους ανθρώπους που δεν κάνουν σεξ για πολλούς λόγους.

Senior Member
    Η γλώσσα μας δείχνει με πολύ πιο καθαρό τρόπο λοιπόν όσα εμείς μπορεί να μην βλέπουμε.
    Δεν είναι επίσης μόνο εκφραστής νοημάτων η γλώσσα,αλλά και διαμορφωτής τους.Κατανοώντας αυτό,κατανοώ σε ποιους διαχωρισμούς βοηθάνε συγκεκριμένες εκφράσεις.
    Το ζητούμενο ποιο είναι λοιπόν,να συνεχίσω την παράδοση της γλώσσας που μου διδάσκει μία κοινωνία διαχωρισμών ή να την ανατρέψω;Καλιαρντά για μένα,γιατί εκεί μέσα βρήκε χώρο να αναπνεύσει το περιθώριο.Και όπου το περιθώριο βρίσκει τρόπους να αναπνεύσει,γεννιέται ελπίδα.Όπου το περιθώριο πνίγεται,γεννιέται φασισμός.
    Σπύρος Μπιμπίλας

Senior Member
    Originally posted by Θεοφανία
    ... αφού λοιπόν είδαμε και τον καυγά που \'γίνεται\' - γ\' ενικό, άρα να υποθέσω ότι ο καυγάς είναι ένας τύπος που τρώγεται από μόνος του με τα ρούχα του - κι αφού \'τελειωμένος γκέϋ\' είναι μια έκφραση που αποκτά μια έννοια που ομολογώ δε την είχα υπόψιν μου, αυτή του \'ολοκληρωμένου\', μήπως μπορώ να καταλάβω γιατί οι \'στρέίτ\' που δε κάνουν σεξ για διάφορους λόγους, θεωρούνται... \'ανολοκλήρωτοι\';... κι αφού οι λόγοι είναι \'διάφοροι\', το \'ανολοκλήρωτοι\' άραγε έχει διαβαθμίσεις ή όχι;... ίσως είμαι μια... τελειωμένη ανέραστη και το αγνοώ ρε παιδιά...

Έντιτ:... καλησπέρα σας!...

Originally posted by Alobar
    ... αφού λοιπόν είδαμε και τον καυγά που \'γίνεται\' - γ\' ενικό, άρα να υποθέσω ότι ο καυγάς είναι ένας τύπος που τρώγεται από μόνος του με τα ρούχα του - κι αφού \'τελειωμένος γκέϋ\' είναι μια έκφραση που αποκτά μια έννοια που ομολογώ δε την είχα υπόψιν μου, αυτή του \'ολοκληρωμένου\', μήπως μπορώ να καταλάβω γιατί οι \'στρέίτ\' που δε κάνουν σεξ για διάφορους λόγους, θεωρούνται... \'ανολοκλήρωτοι\';... κι αφού οι λόγοι είναι \'διάφοροι\', το \'ανολοκλήρωτοι\' άραγε έχει διαβαθμίσεις ή όχι;... ίσως είμαι μια... τελειωμένη ανέραστη και το αγνοώ ρε παιδιά...

Έντιτ:... καλησπέρα σας!...
    αλ...δεν ήθελα να χτυπήσω κάποιο ευαίσθητο σημείο σου, αλλα μου φαίνεται πως μενεις και συ στις ταμπέλες.
    Δηλαδή αν δεν κάνεις σεξ, δεν είσαι ανέραστη? Γιατί θα πρέπει να είναι βρισια μια αλήθεια?
    Και ναι, για μένα ένας άνθρωπος που δνε κάνει σεξ είναι ανολοκλήρωτος. Είναι μια φυσική ανάγκη όπως το φαγητό, το νερό, ο ύπνος. Για μένα συζητώ. Αν για σενα δεν είναι οκ. Νο πρόμπλεμ. Περί ορέξεως....

Senior Member
    Η γλώσσα μας δείχνει με πολύ πιο καθαρό τρόπο λοιπόν όσα εμείς μπορεί να μην βλέπουμε.
    Δεν είναι επίσης μόνο εκφραστής νοημάτων η γλώσσα,αλλά και διαμορφωτής τους.Κατανοώντας αυτό,κατανοώ σε ποιους διαχωρισμούς βοηθάνε συγκεκριμένες εκφράσεις.
    Το ζητούμενο ποιο είναι λοιπόν,να συνεχίσω την παράδοση της γλώσσας που μου διδάσκει μία κοινωνία διαχωρισμών ή να την ανατρέψω;Καλιαρντά για μένα,γιατί εκεί μέσα βρήκε χώρο να αναπνεύσει το περιθώριο.Και όπου το περιθώριο βρίσκει τρόπους να αναπνεύσει,γεννιέται ελπίδα.Όπου το περιθώριο πνίγεται,γεννιέται φασισμός.

Κοίτα πιστεύω ότι τέτοιοι διαχωρισμοί είναι εως ένα σημείο έμφυτοι στον άνθρωπο οπότε και θα είναι και συχνοί σε πολλές κουλτούρες (π.χ. το είδες το \"milk\"? Πολύ καλή ταινία πιστεύω) δεν νομίζω δηλαδή ότι η γλώσσα (η Ελληνική στην συγκεκριμένη περίπτωση) διαμορφώνει την σκέψη (αλλά σίγουρα την επηρεάζει! Έχεις διαβάσει Sapir και Whorf? lol http://en.wikipedia.org/wiki/Linguistic_relativity) αλλά κυρίως ότι αντικατοπτρίζει το \"state of mind\" της βιολογίας, του ατόμου του καθενός και της κουλτούρας που αυτός υπάγεται.

Δεν νομίζω δηλαδή ότι η Ελληνική γλώσσα φταίει αυτή καθ\'αυτή για αυτή την έκφραση αλλά μάλλον μια έμφυτη ανθρώπινη τάση προς τον διαχωρισμό (που ίσως απορρέει από τον φόβο προς το διαφορετικό και το στανταρ) που βρίσκει εύφορο έδαφος να εκτονωθεί στα πλαίσια μιας ρηχής και μάλλον \"απαίδευτης\" ελληνικής πραγματικότητας (και που τελικά αποκτάει δική της έκφραση στην ελληνική γλώσσα). Μερικές κουλτούρες (π.χ. ίσως κάποιες σκανδιναβικές χώρες?) λόγω του επιπέδου τους μάλλον έχουν καταφέρει εως ένα σημείο να αναστείλουν αυτές τις ενστικτώδεις τάσεις, παρ\'όλα αυτά, έρευνες έχουν δείξει ότι μάλλον, εώς ένα σημείο πάντα βρίσκονται εκεί. Τέτοιες στάσεις έχουν την βάση τους συνήθως στον \"κατώτερο \"ερπετοειδή\" φοβικό εγκέφαλο\" και μπορούν να να ενεργοποιηθούν πολύ γρήγορα. Γι\'αυτό και ένας μπορεί να διατείνεται ότι είναι αντι-ρατσιτσής, αλλά μετά από ένα περιστατικό που αλβανοί χτυπάνε άσχημα τον αδερφό του αμέσως αρχίζει να βρίζει γενικά τους αλβανούς (κάτι που δεν θα έκανε τόσο εύκολα για όλους τους Έλληνες αν οι δράστες ήταν Έλληνες). Είναι θέμα επιπέδου κάθε κουλτούρας (και του καθενός) στο να τις κατευνάσει αυτά τα ένστικτα-είτε με περισσότερη είτε με λιγότερη επιτυχία.

Senior Member
    Και ναι, για μένα ένας άνθρωπος που δνε κάνει σεξ είναι ανολοκλήρωτος. Είναι μια φυσική ανάγκη όπως το φαγητό, το νερό, ο ύπνος. Για μένα συζητώ. Αν για σενα δεν είναι οκ. Νο πρόμπλεμ. Περί ορέξεως....

Οκ σεβαστη η αποψη σου. Και για μενα οποια γουσταρει το ατελειωτο ****** ειναι ΠΟΥΤΑΝΑ. Περι ορεξεως...

Senior Member
    ... κανείς δε μπορεί να \'χτυπήσει\' κανέναν και σε τίποτα, αν δε του αφήσουμε έδαφος... μη ξαναλέμε τα χιλιοειπωμένα... όποιος/α με έχει διαβάσει, μόνο απ\' τους ανθρώπους που μένουν στις ταμπέλες δεν είμαι... κάπου ειπώθηκε γι\' αυτούς που πληρώνουν το κόστος του να μην ακολουθούν την πεπατημένη, σ\' αυτούς είμαι σίγουρα λοιπόν... έχω όμως και το... κουσούρι μου με τη σαφήνεια των λέξεων... φυσικά και είναι ανέραστος όποιος δε κάνει σεξ, αν και για να ακριβολογούμε, είναι άνευ έρωτος... σαφώς και είναι βιολογική ανάγκη, μόνο που δεν προϋποθέτει να ανοίξεις την κατάψυξη και να ξεπαγώσεις τις μπάμιες που έχεις πολύ καιρό να τις φας, αλλά σύντροφο που χρειάζεται να υπάρχει στη ζωή σου... απ\' τη στιγμή που δε νιώθει κάποιος να \'τυραννιέται\' επειδή δε... πηδιέται, δε βρίσκω πρόβλημα το οποίο τον καθιστά... ανολοκλήρωτο. Υπάρχουν άνθρωποι μια χαρά ισορροπημένοι που για κάποιους λόγους δε κάνουν σεξ. Δε θα τους κρεμάσω ταμπέλα λοιπόν. Αν για αυτούς βασικότατη προϋπόθεση είναι το σεξ μέσα απ\' τη συντροφικότητα με έναν πραγματικά ταιριαστό σε αυτούς άνθρωπο, μόνο ανολοκλήρωτους δε θα τους χαρακτηρίσω. Μάλιστα ζούμε σε μια εποχή, που επειδή το σεξ έχει γίνει μια \'δύσκολη\' υπόθεση, αν πραγματικά δεν αντέχει κανείς είναι εύκολο να το βρει...

Page 17 of 37 FirstFirst ... 7151617181927 ... LastLast