o - Page 25
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 25 of 37 FirstFirst ... 15232425262735 ... LastLast
Results 361 to 375 of 555

Thread: o

Senior Member
    Απο την αρχη ειχα σε μεγαλη εκτιμηση τον λυρικο κυκλο του φορουμ, μακαρι να μπορουσα να εκφραστω το ιδιο ελευθερα ειδικα οταν ειμαι πεσμενος. Επισης ειναι ο μονος κυκλος που συστηματικα αποφευγει να μπλεκεται σε αντιπαραθεσεις. Ειναι ενας τοπος σταθεροτητας σε ενα φορουμ που εχει περασει τα πανδεινα.

Α, επισης δεν διεκδικει δαφνες στον χλευασμο του αλλου Απο αυτο κι αν εχω να μαθω πολλα... Φοβαμαι πως ειμαι της τυροκαυτερης.

Υ.Γ. Ισως ειναι η ιδεα μου, αλλα οσοι εχω παρατηρησει να χλευαζουν τον λυρικο κυκλο εχουν στανταρ ποιητικη φλεβα οι ιδιοι. Αν θελετε προβληματιζεστε. Βγαλτε το και απο μεσα σας αν εχετε την ορεξη. :P
    "When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
    Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.

When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
    Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."

Banned
    Originally posted by anoiksi
    χαχα...λες ε;

τελειο....εισαι αψογος...να εισαι καλα...στο επομενο ποστ θα μου πεις και πως τις ανεβαζεις τις φωτο η ειναι προνομοιο λιγων και εκλεκτων;;;

Αντε πηγαινε να φας τιποτα και νομιζω οτι πεινας σαν λυκος....και υστερα συζηταμε παρακατω....:-)))

μια... αψογοτητα την εχω.....

για τις φωτο,
    βρισκεις το λινκ
    και το βαζεις εδω μεσα

[img] εδω μεσα το λινκ[/img]

το λινκ ειναι αυτο,
    http://www.zakynthos4s.gr/legacy/images/stories/21-1-07/tzatziki.jpg

διαλειμμα τωρα γιατι μασαω.

Senior Member
    .......σαν να γράφουν γυναίκες με στενούς κορσέδες και μακριά φουστάνια κάτω από το φως των κεριών μέσα σε ένα κρύο πύργο.......

PETRAN μακαρι να μπορουσα να ζουσα τοτε, ηταν ολα πιο αληθινα...τουλαχιστον ετσι νομιζω...η εστω η ιντριγκα δεν ηταν τοσο κραυγαλεα, γιατι ξερεις εχω απογοητευτει απο πολλα πραγματα, αλλα ευτυχως μετα που πιανω πατο ερχεται παντα απο μηχανης θεος η ελπιδα και η αισιοδοξια οτι ολα θα αλλαξουν και παλι...

Λατρευω αυτην την εποχη και οτι εχει να κανει με καστρα και ρομαντισμο...επισης ενημερωτικα λατρευω τους αετους και τους λυκους και θαυμαζω τους ινδιανους......

Να εισαι καλα για την παραθεση....και μια ερωτηση τωρα απο μενα...εισαι ψυχολογος, ψυχοθεραπευτης η κατι παρομοιο;Εγκυκλοπαιδικα βρε παιδακι μου

Άνοιξη έχω τελειώσει ανωτάτη ρεμαλιολογία και αλητηριακή στο πανεπιστήμιο του buttinmouth αλλά τώρα θέλω να μυηθώ στο ζιγκολίκι και ο κρίνο μου κάνει μαθήματα. Επίσης παίζω και ρομαντική μουσικούλα, death/grind/industrial. Δώσε μου κανα από τα ωραία στοιχάκια σου να τα μελoποιήσω

Senior Member
    Originally posted by krino

οριστε...

http://www.zakynthos4s.gr/legacy/ima...7/tzatziki.jpg

Η μοναξιά μου μεγάλη στη σιωπή
    και η ψυχή μου παγωμένη φυλακή
    και η weird το μυαλό μου παραλύει
    wannabe του ιρβιν γιαλομ αναλυει
    η φαντασία λένε έχει γίνει δεκανίκι
    μα ευτυχώς!
    ήρθε ο κρίνο και έφερε τζατζίκι

S.M. Petrans

Banned
    Originally posted by PETRAN

και η weird το μυαλό μου παραλύει
    αυτο να το προσεξεις.....

να θυμασαι οτι το τζατζικι τουλαχιστον διωχνει τα κουνουπια.

Senior Member
    Αφου μεσολάβησαν τζατζίκια και τζιτζίκια,εγω συνεχίζω στο τεμπο μου.
    http://forum.fairyshop.gr/showthread.php?s=32ba2c749d3fb1ac9c78689acd306e82& amp;t=1373

Banned
    Originally posted by Αφωτεινή
    http://forum.fairyshop.gr/showthread.php?s=32ba2c749d3fb1ac9c78689acd306e82& amp;t=1373

τι κανουν αυτες?

Senior Member
    σε χαιρετουν!!!

Senior Member
    Originally posted by Αφωτεινή

Αγαπητή αφωτεινή

σας γράφω εκ μέρους του κυρίου χαρδαβέλλα για να σας ενημερώσω ότι θα σας ήθελε παρούσα στην νέα του εκπομπή \"απάλευτο ανεξήγητο\" σαν ειδική ξωτικολόγο-χομπιτολόγο με ειδίκευση στους βρώμικους kinky νάνους της μόρντορ. Πιστεύουμε ότι οι ειδικές σας γνώσεις θα ρίξουνε (μη-)φως στο μυστήριο του ζευγαρώματος των θηλυκών γενειοφόρων νάνων του καζαν-ντιπι.

Dr. Alien Aigiasas
    P.E.N.I.S Senior UFOlogist &
    Weirdology Expert

Senior Member
    ως τι μου γράφετε?Εχετε ενεργό ρόλο στην εκπομπή?θα χαρώ να μοιραστώ μαζί σας τις (μη)γνώσεις μου!!

Banned
    αντιχαιρετω.....

Senior Member
    Αφωτεινη, περιττο να σου πω οτι ειναι τελειες....!!! Σε ευχαριστω γιαυτο σου το link...

Senior Member
    Σε ευχαριστω και σενα κρινο που μου εδειξες πως να βαζω φωτογραφιες....

Καλη χωνεψη....

Senior Member
    Αφωτεινη, περιττο να σου πω οτι ειναι τελειες....!!! Σε ευχαριστω γιαυτο σου το link...

Χμ, ξωτικοφυλία, με μέτριας μορφής χομπιτολαγνία και νανομανία. Παρακαλώ να χορηγηθούν 25 m.g. αντιαπαλευτίνης σε αυτή την ασθενή γρηγορα!

Senior Member
    ωστε να μην γινω χειροτερα ε;;;

Page 25 of 37 FirstFirst ... 15232425262735 ... LastLast