o - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 37 FirstFirst ... 5678917 ... LastLast
Results 91 to 105 of 555

Thread: o

Senior Member
    Οτι τα πραγματα θα αλλαξουν ειναι το μονο σιγουρο...τιποτα δεν μενει στασιμο...ολα εξελισσονται...απλα η ερωτηση ειναι αν μας αρεσει και μας ικανοποιει αυτη η αλλαγη...και τι μπορουμε να κανουμε ωστε να ειμαστε πιο ικανοποιημενοι με αυτην...γιατι ετσι και αλλιως πολλα πραγματα δεν περνανε απο το χερι μας η λιγο μπορουμε να τα επηρεασουμε...

Δυναμη και Πιστη λοιπον, οτι θα ειναι η ψυχη μας ηρεμη και οτι θα παλεψουμε για εμας...

Senior Member
    Να παλεψουμε για μας...ωραιο ακουγεται αυτο και εφικτο επισης.
    Η αλλαγη πολλες φορες φερνει πολυ καλα αποτελεσματα,φτανει να ξερεις πως και γιατι αλλαζεις κατι.

Πως μπορω να αλλαξω τον εγκεφαλο μου σε 260 μοιρες;
    Αυτο ηθελα να συμβει σημερα το πρωι οταν ξυπνησα!!
    "...και θα πληρώνω σαν αντίτιμο στο χρόνο, την μοναξιά για όλα τα χάδια που ζητούσα."

Senior Member
    Καλο μηνα σε ολους.....

Senior Member
    Καλό μήνα με αισιοδοξία και εμπιστοσύνη.
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Senior Member
    :-)

Senior Member
    Απο τις πιο ομορφες νυχτες....!!!!!!!

Senior Member
    Έτσι και αλλιώς μια μέρα θα χωρίσουμε.... Από έρωτα, από θάνατο, από χρόνο...... Θα θελα όμως να χωρίσουμε μαζί όχι χώρια

Senior Member
    Ξεχνωντας το 2009 η προταση μου για το 2010:

Αγωνίσου για οτιδηποτε που αγαπας...

Ως τις 31.12.2009 εχω χρονο να σκεφτω και αλλο....

Senior Member
    Originally posted by anoiksi
    Ξεχνωντας το 2009 η προταση μου για το 2010:

Αγωνίσου για οτιδηποτε που αγαπας...

Ως τις 31.12.2009 εχω χρονο να σκεφτω και αλλο....
    Καλή μου Άνοιξη....
    η δική μου ευχή είναι,
    α γ α π α, όσο αντέχεις περισσότερο τον εαυτό σου, μέχρι να φτάσεις στο έπακρο των δυνατοτήτων σου.
    Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.

Senior Member
    Να χωρίσουμε μαζί.... τόσο αντιφατικό και τόσο λογικό. Να χωρίσουμε μαζί.
    Να συζήσουμε χώρια;
    Άνοιξη ας ευχηθώ κι εγώ: αγάπα τον άλλον, μέχρι να φτάσεις στο έπακρο των δυνατοτήτων σου. Έστω κι αν πληγωθείς από την τόση αγάπη είναι ωραίο συναίσθημα να αγαπάς πολύ και κάποιον άλλον εκτός του εαυτού σου. (Είναι όμως πιο εύκολη η ευχή μου από της weird. )
    Είθε να πιάσουν και οι δυο.
    κι α σου μιλώ με παραμύθια και παραβολές.....είναι γιατί τ' ακούς γλυκύτερα κι η θλίψη δεν κουβεντιάζεται.
    ΣΕΦΕΡΗΣ

Senior Member
    Originally posted by narnia
    αγάπα τον άλλον, μέχρι να φτάσεις στο έπακρο των δυνατοτήτων σου. Έστω κι αν πληγωθείς από την τόση αγάπη είναι ωραίο συναίσθημα να αγαπάς πολύ και κάποιον άλλον εκτός του εαυτού σου. (Είναι όμως πιο εύκολη η ευχή μου από της weird. )
    Είθε να πιάσουν και οι δυο.
    Σοφή μου νάρνια....

Senior Member
    http://www.youtube.com/watch?v=kV8ReXZnAvU

Senior Member
    Apoxairetismos tu 2009

http://www.youtube.com/watch?v=grlU6T9-Ud8

Senior Member
    Τι πρεπει να κανει κανεις για να αντεξει ενα αντιο;;;Ποσο δυσκολο ειναι οταν ερχεται απο ανθρωπους που αγαπας πολυ και δεχεσαι τα παντα απο αυτους...Τελικα αυτο ειναι το λαθος...οτι δεχεσαι και δινεις απλοχερα την αγαπη σου με αποτελεσμα να σκοτωνεις τον ιδιο σου τον εαυτο...Δεν περιμενα οτι θα γινοταν κατι τετοιο...Δεν ζητησα και δεν ειχα καμια απαιτηση, το μονο που ηθελα ηταν να νιωθω την σκεψη του...και τελικα τι εγινε;;;Για ποιο λογο διαλεγει κανεις να ερθει κοντα σε καποιον και υστερα τον διωχνει ετσι αδοξα, χωρις λογο και αφορμη;;;Τουλαχιστον εγω δεν ξερω καποιο λογο...Ειναι κριμα και με ποναει παρα πολυ...Ισως το 2010 να πρεπει να παω σε κανεναν ψυχολογο, ισως με την βοηθεια του να γινω λιγοτερο ευαισθητη...Εχω βαρεθει να κλαιω και να προσπαθω να δειχνω καλα...Ειναι πολυ δυσκολο οταν δεν μπορεις να μιλησεις σε κανεναν για το πως νιωθεις πραγματικα...και κυριως σε αυτους που πιστευες οτι ειναι φιλοι σου...Τελικα ναι ως φιλους μου μπορω να χαρακτηρισω πια μονο τους παιδικους μου φιλους...Αυτοι οταν τους το ζητησω μου συμπαραστεκονται...Και τους υπεραγαπω και νοιαζομαι γιαυτους οπως και εκεινοι...προσπαθησα τοσο πολυ ωστε να μου μπει το νεο ετος χαρουμενη...τοσο πολυ...τοσο πολυ...
    Δεν το αντεχω αλλο, θελω να σταματησει...Δεν ξερω τι κανω λαθος;;;Γιατι;;;Τι φταιει;;;
    Ειναι παραλογο να περιμενεις ενα ευτυχισμενο 2010;;;Τοσο παραλογο, οταν ξερει τι νιωθεις και παρολαταυτα θελει να λεγεται φιλος σου;;;
    Δεν ξερω τι να κανω, δεν βλεπω να φταιω καπου και γιαυτο θα φυγω, θα φυγω για να σωσω οτι απεμεινε απο μενα...

Να εχεται ενα ομορφο βραδυ και καλη χρονια...!!!

Senior Member
    Καλή μου άνοιξη... γιατί τόσος πόνος ;

Κανείς δεν μπορεί να \"προσπαθήσει\" να είναι χαρούμενος, έτσι απλά...

Το θέμα είναι, απλά να είναι...

Είναι λύση η φυγή?

Μήπως είναι απλά μια εύκολη λύση?

Οτι θέλεις να μοιραστείς,καλοδεχούμενο
    Δεν είσαι μόνη....

Page 7 of 37 FirstFirst ... 5678917 ... LastLast