o - Page 27
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 27 of 37 FirstFirst ... 172526272829 ... LastLast
Results 391 to 405 of 555

Thread: o

Senior Member
    Originally posted by anoiksi
    Δυστυχως γλυκεια μου, το βιντεο που μου ποσταρες δεν το παιζει σε μενα , αν θα μπορουσες να μου ποσταρεις το ονομα του κομματιου, θα σου ημουν ευγνωμων...

Να εισαι καλα και ευχομαι να πεταξει πολυ ψηλα ο χαρταετος των παιδιων σου σημερα και να τους δωσει πολυ χαρα...αυτην την παιδικη ευτυχια, αυτο το λαμπιρισμα στα ματια καθως χαιρονται με κατι τοσο απλο...

Καλη Καθαρα Δευτερα!!!

Τώρα?
    http://www.youtube.com/watch?v=4SvA90J-YqM
    Είναι το My all.
    Δυστυχώς εδω βρέχει, συν τοις αλλοις ο μεγάλος στο
    τσακ πρόλαβε την πνευμονία,εχω γίνει βαμπιρ να τον προσέχω τα τελευταία βράδια...
    Ευτυχως εχουμε πολλες πλαστελίνες!!!

Senior Member
    Ωχχχ, βλακεια αυτο...
    Θελει πολυ προσοχη...το πιστευω οτι ξενυχτας στο πλαι του...
    Ευχομαι να γινει συντομα καλα και σε σενα υπομονη μεχρι να περασει...
    Χαχα, πλαστελινες και εμενα μου αρεζαν οταν ημουν μικρη (μην σου πω ακομα και τωρα :P)
    Βρεχει ε;;; Εδω που ειμαι εγω εχει μονο χιονια και τα βαρεθηκα...

Οσο αφορα το τραγουδι...ειναι τελειο...καλα που μου ειπες τον τιτλο γιατι δεν μου το επεζε παλι...ορισμενα τα εχει κανει φραγη η sony...

Senior Member
    Originally posted by PETRAN

Συγνώμη, αμφισβητείς τον ποιητή? Τι \"farmville\" και φλωριές είναι αυτές (!), \"φάμπρικα\" γιατί έχει τραχιά ποιότητα και κάνει αντίθεση με το \"άνθος\"! Jesus learn about poetry people!

Δεν ξέρω, η loser poets society (& related hungry artists) ίσως σας απελάσει από την ελιτιστικη κάστα της δεσποινίς!

Βέβαια αυτό το τελευταίο που ανεβαίνει η θερμοκρασία της γης ήταν τσαχπινογαργαλιάρικο!

Όπως ανεβαίνει η θερμοκρασία της γης ανεβαίνει και η...

ανεβαινεεειιιιιιι

ανεβααιινεειιιιιι

(η αγάπη ντε!)

! :O

λαθος παλι Petran μου...εκφρασου σε παρακαλω ελευθερα...
    ανεβαινει, ανεβαινει η λιμπιντο...και εγω συγκρατηθηκα αλλα εσυ συνεχιζεις και με πιεζεις...ελεος δηλαδη

Senior Member
    ΥΓ : ας με απελασουν λοιπον απο οπου θελουν...δεν με νοιαζει...εγω θα συνεχισω να ειμαι αυτη που ειμαι και αν δεν αρεσω σε καποιους προβλημα δικο τους...δεν εχω αναγκη αυτους που δεν με δεχονται...αλλα ουτε θελω μια επιβεβαιωση απο ανθρωπους η μαλλον συνολο ανθρωπων που δεν ειναι αυθεντικοι...

(ετσι και αλλιως loser τους ονομασες, αρα ανηκω εγω σε αυτους;φυσικα και οχι...και αν ανηκω για σενα σε αυτους, εσυ εχεις το προβλημα...)

Senior Member
    Ανοιξούλα ,
    εχτες το βραδυ αργά ,ειχε στο ΑΝΤ1 μια ταινια εποχής ,ξέρεις απο αυτές που μας αρέσουν..Μεσαίωνας στη Βενετία!!!!!
    Ξύπνησα και είχα ακόμα τη γεύση που μου άφησε αυτή η ταινία.Ονειρο ..η δύναμη της αγάπης μπροστα στην Ιερά Εξέταση.Αλλα γμτ έχασα την εισαγωγή και δεν ξέρω τον τίτλο για σου τον προτείνω...

Senior Member
    http://www.antenna.gr/movies/1589 ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΟΜΟΡΦΙΑ (DESTINY OF HER OWN) μηπως ηταν αυτη;;Εψαξα λιγακι στο προγραμμα του αντ1...αν ειναι καποια στιγμη θα ψαξω να την δω...για να μην παρεξηγηθω απο τον Petran...δεν ειμαι βασιλικια...αλλα ειναι ομορφο το συναισθημα που μου δεινει εκεινη η εποχη...επισης λατρευω καστρα και ιπποτες...φανταζομαι και εσυ το ιδιο ετσι!!!

Senior Member
    ΥΓ : ας με απελασουν λοιπον απο οπου θελουν...δεν με νοιαζει...εγω θα συνεχισω να ειμαι αυτη που ειμαι και αν δεν αρεσω σε καποιους προβλημα δικο τους...δεν εχω αναγκη αυτους που δεν με δεχονται...αλλα ουτε θελω μια επιβεβαιωση απο ανθρωπους η μαλλον συνολο ανθρωπων που δεν ειναι αυθεντικοι...

(ετσι και αλλιως loser τους ονομασες, αρα ανηκω εγω σε αυτους;φυσικα και οχι...και αν ανηκω για σενα σε αυτους, εσυ εχεις το προβλημα...)

Βλέπω ότι το χιουμορ και ο αυτοσαρκασμός δεν είναι ακριβώς τα φορτε σου!

Πόσο δύσκολο αλήθεια είναι να είσαι η άνοιξη? Πάντως εγώ δεν θα μπορούσα να αντέξω ούτε λεπτό! Ω γλυκιά μου άνοιξη είσαι ήρωας!

(περίμενε για ηρωικό ποίημα soon)

Senior Member
    http://www.antenna.gr/movies/1589 ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΟΜΟΡΦΙΑ (DESTINY OF HER OWN) μηπως ηταν αυτη;;Εψαξα λιγακι στο προγραμμα του αντ1...αν ειναι καποια στιγμη θα ψαξω να την δω...για να μην παρεξηγηθω απο τον Petran...δεν ειμαι βασιλικια...αλλα ειναι ομορφο το συναισθημα που μου δεινει εκεινη η εποχη...επισης λατρευω καστρα και ιπποτες...φανταζομαι και εσυ το ιδιο ετσι!!!

Ναι αυτή η εποχή είναι φανταστική. Καλά φυσικά δεν παρεξηγώ και εμένα μαρέσει! Αφού ονειρεύομαι ξανθιές πριγκιποπούλες με μακριά ωραία φωρέματα να με περιμένουν στο παραθύρι! Μόνο πρόβλημα είναι αυτά τα τσίγγκινα βρακάκια με την κλειδαριά που φoράνε κλαψ! (έχω δοκιμάσει και το +4 two-handed sword μου και δεν κάνει τίποτα!) Αλήθεια ποια η γνώμη σου γι αυτά τα εσώρουχα? Απλά για επιστημονικούς λόγους ρωτάω. Τουλάχιστον να τα φoράνε αλλα να μην βάζουν δύσκολους κωδικούς!

:O

Senior Member
    ποση φαια ουσια ξοδευεις για να ειρωνευεσαι;;; Το χιουμορ και ο αυτοσαρκασμος εχει και καποιο οριο...απο εκει και περα μπαινεις σε αλλη κατηγορια...

Ρωτα αυτον που με ονομασε ετσι...κατι θα ηξερε;;;

Senior Member
    Yessss...αυτή ηταν..
    Οπως τα λες ακριβώς..
    Εγω δηλώνω οτι ΛΑΤΡΕΥΩ ολα τα συναφη..Λόγω της μικρής ακουω τα τραγουδάκια της Τinkerbelll της νεραιδούλας,τραγουδαω μαζι με τη μικρή λαλαλαλα
    http://www.youtube.com/watch?v=tcxuFSpcMIw
    Τωρα για τον Πετράν και τα χιουμορώδη του σχολιάκια:στην αρχή νομιζα οτι βρίσκει τετοιου ειδους συζητήσεις γελοίες και δήθεν,τωρα ειμαι σίγουρη οτι του αρέσει να μας πειράζει...

Senior Member
    ναι οκ και εγω σκεφτηκα οτι ειναι γουστα αυτα στην αρχη και δεχομουν την αποψη του χωρις προβλημα, αλλα συγγνωμη loser να πει αυτοι που πραγματικα ειναι...τι νομιζει δηλ απο τον εαυτο του...οκ να κανεις την πλακα σου αλλα αφησε τα επιθετα εφοσον δεν γνωριζεις την ποιοτητα του αλλου...ελεος δηλ...αστεια και ειρωνια ειναι δυο διαφορετικα πραγματα...

Senior Member
    ναι οκ και εγω σκεφτηκα οτι ειναι γουστα αυτα στην αρχη και δεχομουν την αποψη του χωρις προβλημα, αλλα συγγνωμη loser να πει αυτοι που πραγματικα ειναι...τι νομιζει δηλ απο τον εαυτο του...οκ να κανεις την πλακα σου αλλα αφησε τα επιθετα εφοσον δεν γνωριζεις την ποιοτητα του αλλου...ελεος δηλ...αστεια και ειρωνια ειναι δυο διαφορετικα πραγματα...

Συγνώμη αλλά αν δεν κατάλαβες έβαλα τον εαυτό μου πρόεδρο και όλο αυτό ήταν πλάκα εξυπνοπούλι.

doh!

Προτείνω καθημερινή επαφή με την πραγματικότητα, λήψη 20 mg. πραγματινίνη χ δύο φορές την ημέρα και αντισοβαρίνη 5 χ 500 mg. καθώς και reality-based psychotherapy. Νάνοι/ξωτικά και χομπιτς να αποφεύγονται σε καθημερινή βάση ενώ η επανάληψη της φράσης \"δεν είμαι η τινκερμπελ\" θα βοηθούσε σημαντικά στην επαναπραγματοποίηση της ασθενούς!

Dr. Peter Real
    Author of

\"Η αβάσταχτη ύπαρξη της άνοιξης+1000+1 φανταστικές περιπέτειες\"

καθώς και του πολύ γνωστού

\"Δεν θέλω Πετράν. Θέλω Μινιτράν\"

p.s. (Θα ξαναγυρίσω με ένα καταπληκτικό ποίημα. Ναι θα είναι έπος!)

Senior Member
    Originally posted by Αφωτεινή
    στην αρχή νομιζα οτι βρίσκει τετοιου ειδους συζητήσεις γελοίες και δήθεν,τωρα ειμαι σίγουρη οτι του αρέσει να μας πειράζει...

+1! :P

Senior Member
    Originally posted by PETRAN

Συγνώμη αλλά αν δεν κατάλαβες έβαλα τον εαυτό μου πρόεδρο και όλο αυτό ήταν πλάκα εξυπνοπούλι.

doh!

Προτείνω καθημερινή επαφή με την πραγματικότητα, λήψη 20 mg. πραγματινίνη χ δύο φορές την ημέρα και αντισοβαρίνη 5 χ 500 mg. καθώς και reality-based psychotherapy. Νάνοι/ξωτικά και χομπιτς να αποφεύγονται σε καθημερινή βάση ενώ η επανάληψη της φράσης \"δεν είμαι η τινκερμπελ\" θα βοηθούσε σημαντικά στην επαναπραγματοποίηση της ασθενούς!

Dr. Peter Real
    Author of

\"Η αβάσταχτη ύπαρξη της άνοιξης+1000+1 φανταστικές περιπέτειες\"

καθώς και του πολύ γνωστού

\"Δεν θέλω Πετράν. Θέλω Μινιτράν\"

p.s. (Θα ξαναγυρίσω με ένα καταπληκτικό ποίημα. Ναι θα είναι έπος!)

PETRAN, πώς τα σκαρώνεις αυτά?
    μας κάνεις και γελάμε!

καλέ, εσύ θαλαμοφύλακας είσαι τέτοια ώρα?
    http://www.mazi.org.gr/

Senior Member
    Originally posted by arktos

PETRAN, πώς τα σκαρώνεις αυτά?
    μας κάνεις και γελάμε!

καλέ, εσύ θαλαμοφύλακας είσαι τέτοια ώρα?

Hello Αρκτούλα!

Όχι ήμουν σε άδεια αλλά τώρα πρέπει να ξαναμπώ μέσα κλαψ! Ευτυχώς όμως για το φορουμ σε 3 εβδομάδες τελειώνω! \"Λέ-λέ\" που λένε και στον στρατό. Τότε θα μπορώ να αφιερώσω το 100% του εαυτού μου στην δημιουργία και στην τέχνη. Αυτό το θρεντ έχει να δει πολλά καταπληκτικά ποιήματα! Καθώς και πρόζα(κ)!

Αχ, τώρα μου ήρθε και ένα γλυκό τραγουδάκι...

\"Κελαηδούν τα λελεδόνια
    κελαηδούν τα λελεδόνια
    κελαηδούν τα λελεδόνια
    κελαηδούν
    Λεεεεε-λλεεεε\"

είναι μινιμαλιστικό!

:P

Page 27 of 37 FirstFirst ... 172526272829 ... LastLast