Results 406 to 420 of 555
Thread: o
-
16-02-2010, 09:32 #406
Απολύεται,απολύεταιιιι
Απολύεται ο Petrance
Και τρελαίνεταιιιιι
Τι είδαν τα ματάκια μου τα wannabe-μπλε σκούρα και αμυγδαλωτά με τη βοήθεια έγχρωμων φακών από επώνυμα οπτικά στην Ερμού;Δεν σας αρέσει το χιούμορ και ο αυτοσαρκασμός;Πολύ κακώς!(μπαίνει αυτόματος πιλότος ερασιτέχνιδος ψυχολόγου------>μα το χιούμορ και ο αυτοσαρκασμός βοηθούν να απαλύνεις το αυστηρό σου υπερΕγώ,το ακόμη αυστηρότερο υπερΕσύ,που εμποδίζει τη ροή των συναισθημάτων να αναδυθούν,ούτως ώστε ο κίνδυνος πως κάποιος θα αντιληφθεί πως βαθιά μέσα στις χαράδρες της άνυδρης Ψυχής σου κρύβεται ένα φοβισμένο παιδί,ατάιστο αγάπη αλλά με ηλιοκαμμένο πρόσωπο,χείλη σκασμένα από την αρμύρα και γλουτιαίους σμιλεμένους από τη σκληρή ζωή και των γυμναστηρίων Joe Weider.
Γιατί δεν αφήνετε τον Έρωτα να σας οδηγήσει στην Αιωνιότητα λατρεμένε μου ψυχολόγε-ντιτζέι;Mήπως φοβάσαι την θνητότητά σου,μήπως έχεις χαθεί σε δρόμους που η σάρκα κυβερνάει το Πνεύμα,μήπως είσαι κι εσύ ένα από τα σύγχρονα θύματα στο κυνήγι της ηδονής,δίχως σκοπό,δίχως ρότα,με τις τύψεις και τις ενοχές να σου κατατρώνε ολημερίς κι ολονυχτίς την έμπνευση και τους φέτα κοιλιακούς σου;
Άκου κι εμάς τα παιδιά του Έρωτα,έλα σε επαφή με το λυρισμό,ένωσε τη λάγνα σου φωνή με την παγκόσμια ανάγκη για σεξ,ψέματα και βιντεοταινίες!Ω κομμωτή κομητών,ω πλανεμένο μας βλαστάρι,άφησε τα άνθη της Αγάπης να στάξουνε μέσα σου το νέκταρ τους,γιατί το αρνείσαι τόσο έντονα,τόσο γλαφυρά και με τoν αυτοσαρκασμό διχάζεσαι και αυτοτιμωρείσαι;
Αποδέξου την Ορθοδοξία,τους προραφαηλίτες ζωγράφους και τον Σαίξπηρ,τη Γιόγκα και τον διαλογισμό,τα κόκκινα τριαντάφυλλα και την απαγόρευση των προγαμιαίων σχέσεων,κλάψε στον ώμο μου για τον θάνατο του ρομαντισμού και την κόλαση της επιστροφής των λαμέ κολάν στη μόδα."Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
- 16-02-2010, 10:19 #407
\"Η αβάσταχτη ύπαρξη της άνοιξης+1000+1 φανταστικές περιπέτειες\"
οποτε θελεις να σου πω καμια ιστοριουλα, ωστε αυτο το ενδιαφερον σου βιβλιο να μετατραπει σε τομο...τι λες;;;
Τωρα εξηγουνται ολα...ησουν στρατο και σαλταρες....δεν πειραζει θα επανακαμψεις...
16-02-2010, 10:27 #408
Προσωπικά λατρεύω το χιούμορ του Petran.Αλλά ίσως να είμαι η μειοψηφία,που ποτέ δεν το θεωρώ πρόβλημα.:P
"Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
16-02-2010, 10:42 #409
κι εγώ δηλώνω fan του πετρανειου humor.
anyway guys έχετε κοινό που σας διαβάζει, οπότε... keep up!
16-02-2010, 11:07 #410
Originally posted by RainAndWind
Προσωπικά λατρεύω το χιούμορ του Petran.Αλλά ίσως να είμαι η μειοψηφία,που ποτέ δεν το θεωρώ πρόβλημα.:P
Και καλα κανεις που δεν το θεωρεις προβλημα να εισαι η μειοψηφια...Προσωπικα λατρευω καθε τι διαφορετικο...
Σε ενα πραγμα θα του δωσω δικιο, γιατι δεν το ειχα προσεξει...πραγματι ειναι ο προεδρος του συλλογου...η αληθεια να λεγεται, ετσι δεν ειναι;;;
16-02-2010, 11:20 #411
Originally posted by PETRAN
η επανάληψη της φράσης \"δεν είμαι η τινκερμπελ\" θα βοηθούσε σημαντικά στην επαναπραγματοποίηση της ασθενούς!
Dr. Peter Real
Author of
\"Η αβάσταχτη ύπαρξη της άνοιξης+1000+1 φανταστικές περιπέτειες\"
καθώς και του πολύ γνωστού
\"Δεν θέλω Πετράν. Θέλω Μινιτράν\"
18-02-2010, 01:53 #412
Πανω σε ηλιους και φωτιες ζωγραφισα ενα ονειρο....!!!!!!!!!
Καληνυχτα σε ολους...ομορφα ονειρα...
18-02-2010, 09:09 #413
Καλημέρα, το όνειρο ξεθωριάζει σε παγόβουνα και χιονοθύελλες.
Καλημέρα...κι α σου μιλώ με παραμύθια και παραβολές.....είναι γιατί τ' ακούς γλυκύτερα κι η θλίψη δεν κουβεντιάζεται.
ΣΕΦΕΡΗΣ
18-02-2010, 10:36 #414
Καλημερα...!!!
narnia μου...τι κανεις;;;Πως εισαι;;;
...και οι χιονοθυελλες γινονται ολο και πιο δυνατες, ενω τα παγοβουνα ορθωνουν αναστημα και γινονται πιο ψηλα και απο το Εβερεστ...δεν μπορω να δω πια τι κρυβεται πισω απο ολα αυτα, δεν μπορω να δω το ονειρο μου...ο δρομος μου τελειωσε εδω, καιρος να γυρισω στο σπιτι μου, γιατι απο εδω και περα δεν υπαρχει πια ο δρομος που υπηρχε...
18-02-2010, 14:22 #415
Δεν ήθελα να σε φοβίσω, να κρυώσω λίγο το όνειρό σου ήθελα κοριτσάκι.
Είμαι καλά, έχει πέσει δουλειά ξαφνικά και δεν θέλω να τα κρατώ για αργότερα. Τρέχω...κι α σου μιλώ με παραμύθια και παραβολές.....είναι γιατί τ' ακούς γλυκύτερα κι η θλίψη δεν κουβεντιάζεται.
ΣΕΦΕΡΗΣ
18-02-2010, 14:47 #416
...και καλα εκανες...απλα ειπα να το συνεχισω
ετσι και αλλιως το ονειρο μου εχει κρυωσει εδω και λιγο καιρο, γιατι βρηκα την δυναμη αυτο που με εκαψε να το ριξω στο κρυο νερο μα ακομα ακουω το τζζζζζ που εκανε καθως εσβηνε...τωρα προσπαθω να σβησω και τον ηχο του...δεν εχει και πολυ νοημα να πολεμας να φτιαξεις κατι που η ιδια κατεστρεψες...δεν ειναι;;;
Και καλα κανεις θα σου πω παλι, γιατι μαζευονται και δεν ξερεις υστερα απο που να αρχισεις...
18-02-2010, 18:29 #417
Αν δεν μπορείς να βρεις λύση βρες άλλο πρόβλημα.
Τελειο...το διαβασα καπου και ειπα να το μοιραστω......μαλλον ετσι πρεπει να κανουμε...χεχε
18-02-2010, 19:56 #418
Πολυ καλο
και σοφο...!
Λες ετσι να βρεθουν δυο λυσεις;;
Καλησπερα!!!"...και θα πληρώνω σαν αντίτιμο στο χρόνο, την μοναξιά για όλα τα χάδια που ζητούσα."
18-02-2010, 20:03 #419
Γεια σου αλτερ...
ναι παιζει...δεν λενε αλλοστε εκει που δεν το περιμενεις ερχεται;;;
18-02-2010, 20:05 #420
μμμ..ετσι λενε.Υσχιει ομως; αν ειναι ετσι να μην περιμενω τοτε!
"...και θα πληρώνω σαν αντίτιμο στο χρόνο, την μοναξιά για όλα τα χάδια που ζητούσα."
Με έδιωξαν από το σπίτι.
18-07-2025, 14:01 in Με καφέ και συμπάθεια....