Results 436 to 450 of 555
Thread: o
-
21-02-2010, 23:38 #436
Originally posted by anoiksi
Τι καχυποπτος ειναι ο κοσμος και τι κακος...ελεος μηδεν εμπιστοσυνη και ειλικρινια...αρχιζω και αναρωτιεμαι πως βγηκα εγω ετσι...Νευρα, στεναχωρια και απογοητευση απο τον κοσμο...παω να πιω κανενα κοκτειλ και υστερα κανενα ουισκι να μου φυγει...
Θελω να σταματησω να ειμαι ετσι ευαλωτη και να με επηρεαζει το παραμικρο...θελω να γινω παλι η παλια...ακουω λυσεις!!!
ΥΓ Μαζι με μενα που θελω να με αλλαξω παλι...θελω να αλλαξω και τον κοσμο...τι λετε ειστε ετοιμη για επανασταση;;;
παντα θα υπάρχουν άνθρωποι αλλιώτικοι απο εμας,σίγουρα θα μας επηρεάζουν αν θελουμε να ανήκουμε στον κόσμο και να μην ειμαστε κλεισμένοι στη γυάλα μας..
νομίζω πως απο τη στιγμή που θα αποδεχτούμε τη διαφορετικότητά μας σαν κάτι θετικό,τότε δεν θα νιώθουμε ευάλωτοι στην \"όποια\" κριτική..
Αφου το κάνω εγώ,σίγουρα μπορείς να το κάνεις κι εσύ!!!!
Δεν μπορώ να συμμετάσχω σε επανάσταση τωρα,ειμαι πολυ κουρασμένη,μονο με τη σκέψη μου προς το παρόν!!
- 22-02-2010, 00:10 #437
iberis,
θα προσπαθησω να προστατεψω την αγαπη...ειναι κατι που στην τελικη δεν μπορει να στο παρει κανεις...ζει μεσα σου και φευγει μονο οταν το θελησεις η ιδια...
Να εισαι καλα και σε ευχαριστω....
22-02-2010, 00:13 #438
http://www.youtube.com/watch?v=T6AY_RgL8y8&NR=1
μια καληνυχτα με τον κουκλο...
22-02-2010, 00:26 #439
δεν το ειχα γραψει επειδη πηρα καποια κριτικη, αλλα επειδη με κατηγορησαν, χωρις να ισχυει...και αυτο το θεωρω εγω ως αδικο και ως προσβολη...αλλα αυτος ειναι ο κοσμος μας...
Μερικες φορες αισθανομαι πολυ χαζη που ειμαι επιπολαια, αγνη και ευγενικη...
Σημερα μου ειπαν το εξης... ,,τον πονο τον αισθανονται πιο εντονο οι καλλιεργημενοι και μορφωμενοι ανθρωποι,, ... (διευκρινιζω οτι μορφωση δεν παει να πει ανωτατη εκπαιδευση) και αυτο ισχυει...
http://www.youtube.com/watch?v=I-KY0IB9VrY&feature=related
Φωτεινουλα, αυτο για σενα...να εχεις ενα καλο βραδυ....
22-02-2010, 00:34 #440
Originally posted by anoiksi
δεν το ειχα γραψει επειδη πηρα καποια κριτικη, αλλα επειδη με κατηγορησαν, χωρις να ισχυει...και αυτο το θεωρω εγω ως αδικο και ως προσβολη...αλλα αυτος ειναι ο κοσμος μας...
Μερικες φορες αισθανομαι πολυ χαζη που ειμαι επιπολαια, αγνη και ευγενικη...
Σημερα μου ειπαν το εξης... ,,τον πονο τον αισθανονται πιο εντονο οι καλλιεργημενοι και μορφωμενοι ανθρωποι,, ... (διευκρινιζω οτι μορφωση δεν παει να πει ανωτατη εκπαιδευση) και αυτο ισχυει...
http://www.youtube.com/watch?v=I-KY0IB9VrY&feature=related
Φωτεινουλα, αυτο για σενα...να εχεις ενα καλο βραδυ....
Ανοιξούλα μου,
Η αδικία ειναι γαιδούρα και επιστρέφει στο αφεντικό της..να το θυμάσαι..
Τέλειο το \"αδεια μου αγκαλιά\",σε ευχαριστώ..
22-02-2010, 00:39 #441
Alterego,
Χαιρομαι που με ακολουθεις στην επανασταση...αλλα η Φωτεινουλα;;; Πρεπει να της δωσουμε δυναμη να ερθει και εκεινη να παλεψουμε μαζι...για εναν δικαιο, αληθινο κοσμο...Σε μας ανηκεις γλυκεια μου...ελα και θα αυξανεται ολοενα και πιο πολυ η δυναμη σου...Πιστευω σε σενα...
Για σενα αλτερ ποιος ειναι ο πιο σημαντικος στοχος; Να αρχιζουμε σιγα σιγα τον προγραμματισμο και να μετραμε νικημενες μαχες...ποιος ξερει, ισως κερδισουμε και την επανασταση...
Καληνυχτα...και μην σταματας να κανεις ονειρα!!!
22-02-2010, 12:35 #442
Καλημερα!!...
Να φερουμε τοτε και την Φωτεινουλα γιατι οχι;Οσο περισσοτεροι τοσο το καλυτερο.Τι λες;;
Ο πιος σημαντικος στοχος;...Μμμμ....θελει συζητηση κατι τετοιο και επειδη ακομη ειναι πρωι για μενα και επειδη βαριεμαι και να δουλεψω ειμαι σε ληθαργο.Θα επανελθω ομως πιο φρεσκος αποψε!!
Μια καλη ημερα...οσο γινεται"...και θα πληρώνω σαν αντίτιμο στο χρόνο, την μοναξιά για όλα τα χάδια που ζητούσα."
22-02-2010, 21:14 #443
Σημαντικος στοχος λοιπον... προσωπικος η γενικοτερα για τον κοσμο;
Πρεπει να το διευκρινισεις λιγο αυτο"...και θα πληρώνω σαν αντίτιμο στο χρόνο, την μοναξιά για όλα τα χάδια που ζητούσα."
22-02-2010, 21:18 #444
νομιζω ο γενικος ειναι αλληλενδετος με τον γενικο και αντιστροφα...αρχισε λοιπον και πες οτι θελεις...
22-02-2010, 21:21 #445
Μμμ...για μενα δεν ξερω ακομη προσωπικα ποιος ειναι ο στοχος μου.Ειναι τοσα πολλα τα θελω μου που ξεχασα ποια ειναι στοχοι!...
Οσο για τον κοσμο...Θελω να σωσω τον πλανητη απο βεβαιο θανατο.Λες να μπω σε καμια οργανωση;"...και θα πληρώνω σαν αντίτιμο στο χρόνο, την μοναξιά για όλα τα χάδια που ζητούσα."
22-02-2010, 21:33 #446
ειδες εχεις τοσα πολλα που τελικα δεν αρχιζεις απο κανενα και πνιγεσαι στα ολο και πιο πολλα θελω σου...
Save the world....οχι ρε...εμεις δεν ειπαμε θα αλλαξουμε τον κοσμο...στις ξεπουλημενες οργανωσεις greenpeace κτλ θα πας;
No way...
Λοιπον συμμαζευω...μεχρι στιγμης...δικαιος αληθινος κοσμος που να ζει σε εναν ομορφο, καθαρο και υγιες πλανητη...
22-02-2010, 21:37 #447
Οχι σκεφτηκα να φτιαξω μια δικια μου οργανωση
Και επιτελους να με φωναξουν να παω στο National Geographic
Περα απο την πλακα ομως ναι επιθυμω ενα δικαιο αληθινο κοσμο,σε καθαρο περιβαλλον.
Ενα κοσμο που θα μπορει να εχει ελευθερο χρονο να δημιουργει..Να μην θολωνεται απο πλουτη και να χαμηλωσουν λιγο οι τονοι με τα καταναλωτικα αγαθα!"...και θα πληρώνω σαν αντίτιμο στο χρόνο, την μοναξιά για όλα τα χάδια που ζητούσα."
22-02-2010, 21:39 #448
Ναι ακριβως...σκεψου οτι αλλοι τρωνε χαβιαρι 2000ευρω το κιλο και αλλοι δεν εχουν να φανε ψωμι...που θα παει αυτο;;
22-02-2010, 21:43 #449
κοιτα αν και ειναι ωραιο το χαβιαρι ποτε δεν θα εδινα τοσα λεφτα να το αγορασω.Να σου πω ομως κατι;
Ακομη και εμεις το κανουμε αυτο.Δεν τρωμε χαβιαρι αλλα δινουμε λεφτα σε πραγματα που ισως δεν επρεπε.Θες δεν θες το κανεις.Σε παρασερνει ολο αυτο..Βεβαια οχι σε ετσι βαθμο,υπαρχουν και χειροτερα..
Θα ηταν πολυ καλυτερα αν ζουσαμε σε ενα αλλο κοσμο που δεν υπηρχαν ολα αυτα.
Κι αν πιασουμε απο τετοια παραδειγμα οπως πχ χαβιαρι κλπ δεν θα τελεισουμε..
Υπαρχει πχ νερο που το ακριβωπληρωνεις ενω αλλου δεν υπαρχει καν"...και θα πληρώνω σαν αντίτιμο στο χρόνο, την μοναξιά για όλα τα χάδια που ζητούσα."
22-02-2010, 21:59 #450
ναι εχεις δικιο σε αυτο...αλλα αναλογικα με αυτα που καταναλωνει ο απλος λαος και τα υπερογκα εξοδα που εχουν οι πλουσιοι καμια σχεση...αυτοι πρεπει να πανε λιγο πιο πισω τις πολυτελειες τους...
Με έδιωξαν από το σπίτι.
18-07-2025, 14:01 in Με καφέ και συμπάθεια....