o - Page 31
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 31 of 37 FirstFirst ... 212930313233 ... LastLast
Results 451 to 465 of 555

Thread: o

Senior Member
    Ναι ακριβως..που εχουμε ομως φτασει και ακομη δεν ειδαμε και πολλα.Πως τους πιανεις πισω τις πολυτελειες τους και να τις δωσεις στους φτωχους;;;
    "...και θα πληρώνω σαν αντίτιμο στο χρόνο, την μοναξιά για όλα τα χάδια που ζητούσα."

Senior Member
    Μια τραπεζικος γερμανιδα σε μεγαλη ηλικια μα εργαζοταν ακομα, ξερεις τι εκανε;;; Επερνε μικρα ποσα απο αυτους που ειχαν χρηματα και τα εβαζε σε τραπεζικους λογαριασμους εκεινων που ειχαν αναγκη...Την πιασανε και την διωξανε...δεν την κυνηγησαν ποινικα ομως.., και αποδειχτηκε οτι δεν εβαλε τιποτα στην τσεπη της...

Αυτο ειναι να εχεις ψυχη, θαρρος και δυναμη...

Senior Member
    Καλο αυτο....γιατι στην ουσια δεν τα πιανεις για σενα αλλα τα δινεις εκει που εχουν αναγκη.Αυτο δεν ειναι φιλανθρωπικο εργο;;;!
    "...και θα πληρώνω σαν αντίτιμο στο χρόνο, την μοναξιά για όλα τα χάδια που ζητούσα."

Senior Member
    Ακριβως...

Το ονειρο μου θα ηταν και ας ακουγεται πιθανο χαζο και επιπολαιο ειναι να μπορεσω και εγω να βοηθησω καποιον στη ζωη μου...ειναι κατι που οχι μονο ειναι καλο αλλα και απο εγωιστικης αποψης θα με γεμιζε απολυτα...ισως το μοναδικο...να δινω πραγματα στους ανθρωπους ποσο σε αυτους που αγαπω και νοιαζομαι...πολλες φορες ομως ειναι και ψυχοφθορο...

Senior Member
    μμμ...Γιατρευει την ψυχη σου να δινεις βοηθεια σε καποιον οταν δεν μπορει να βοηθησει τον ιδιο σου τον εαυτο.Το πιστευω αυτο..κι ας το κανεις για σενα,τουλαχιστο βοηθας,δεν εχει σημασια γιατι το κανεις,παρα οτι το κανεις..
    Ισως ειναι ψυχοφθορο,αλλα τουλαχιστο σε βγαζει λιγο απο τον ληθαργο και ετσι ισως ανακαλυψεις αλλες πυχες του εαυτου σου

Senior Member
    ουφ ουφ...αυτη η ωρα ακομα και μετα τελος και αυριο ρεπο...επιτελους γιατι βαρεθηκα...!!!

Εχουμε και αλλα πραγματα στη ζωη μας να κανουμε, οπως να παμε για ψωνια η να βαψουμε τα μαλλια μας που εχουν ασπρες τριχες κτλ σημαντικα πραγματα λοιπον...

Senior Member
    Originally posted by anoiksi
    Ακριβως...

Το ονειρο μου θα ηταν και ας ακουγεται πιθανο χαζο και επιπολαιο ειναι να μπορεσω και εγω να βοηθησω καποιον στη ζωη μου...ειναι κατι που οχι μονο ειναι καλο αλλα και απο εγωιστικης αποψης θα με γεμιζε απολυτα...ισως το μοναδικο...να δινω πραγματα στους ανθρωπους ποσο σε αυτους που αγαπω και νοιαζομαι...πολλες φορες ομως ειναι και ψυχοφθορο...
    Πολύ όμορφο Άνοιξη αυτό που γράφεις.
    Είναι κάποιοι άνθρωποι, που για κάποιους λόγους έχουν ανάγκη να προσφέρουν. Κι αυτό τους δίνει πολλή ικανοποίηση, πολλή χαρά.
    Όμως μη ξεχνάς να δίνεις και στον εαυτό σου. Και μέσα από την προσφορά στον άλλο αλλά και μέσα από το αποκλειστικό δόσιμο της Άνοιξης προς την Άνοιξη.
    Όπως και να μη περιμένεις ανταλλάγματα για ότι δώσεις.
    Και να μην συγχέεις τα όρια στις σχέσεις με την προσφορά. Γιατί και τα πρώτα είναι απαραίτητα.

Είναι πράγματα που με έχουν προβληματίσει και μένα κατά καιρούς.

Όσο για το παράδειγμα της τραπεζικού υπαλλήλου πράγματι πολύ θαρραλέο αλλά και ακραίο...
    Γνώμη μου είναι ότι η βοήθεια μπορεί να προσφερθεί άκόμη και στις πιο απλές καθημερινές μας στιγμές, είτε σε δικούς μας είτε σε αγνώστους ανθρώπους, είτε με υλικό τρόπο είτε με συναισθηματικό...
    -Πρέπει να είσαι έτοιμος να καείς στην ίδια σου τη φλόγα: πώς να ξαναγεννηθείς, αν δεν γίνεις πρώτα στάχτη;

-H ζωή συγχωρεί τους πολύ τολμηρούς, τους τρελούς και τις αξίες, τρέχει με έτη φωτός, ο καιρός δεν την τρομάζει

Senior Member
    http://www.youtube.com/watch?v=huwM9lJ7vVs&feature=related

Senior Member
    http://www.youtube.com/watch?v=GQUzhK5nkOA

http://www.youtube.com/watch?v=C5WvUo8dSD4&feature=related

Senior Member
    http://www.youtube.com/watch?v=SWHeDNo-GV8&feature=related

Senior Member
    Καληνυχτα...!!!

Senior Member
    http://www.youtube.com/watch?v=fWdEeyDc-L4&feature=related

Senior Member
    Χαιρεται..!! Αρχισαμε τα τραγουδια

Senior Member
    ...ε ναι....!!!!

Senior Member
    και υστερα κανενα εργο...μα δεν μπορω να το κανω ποστ...:P

Page 31 of 37 FirstFirst ... 212930313233 ... LastLast