Έχω πάθει εμμονή; - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast
Results 31 to 45 of 74
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Αυτό που γίνεται την βασανίζει...
    Μόνη της βασανίζει τον εαυτό της. Αυτά ή τα ψάχνεις σε βάθος να ηρεμήσεις, ή τα πετάς κάτω απο το χαλί και δεν ξανα-ασχολείσαι.

Πιο "σωστό" θα ήταν, να ανοίξει μόνη της τις επαφές να της δείξει ότι δεν τον έχει, να μπει viber, fb κτλ.. Τραβηγμένο ναι αλλά θα την ηρεμούσε..
    Αν εχει 500 επαφές να τις πάρει μια-μια? Θα μπορούσε να τον έχει αποθηκευμένο ως Περσεφόνη. Επίσης οι παντρεμένοι που ξενο-μιλάνε διαγράφουν τα μηνύματα συνέχεια. Αν η κολλητή μου το είχε άγχος οτι μιλάω με κάποιον δικό της, θα τον μπλόκαρα. Είναι κουραστικό το μπλοκ-ξεμπλοκ. Η διαγραφή μηνυμάτων εύκολη. Όχι πως αυτό δεν υπάρχουν 10 τρόποι να το παρακάμψεις αν θες να μιλας κρυφά.

Μινγουάιλ, η κολλητή τρώει πρήξιμο και αυτός αραχτός...

Αυτή για κάποιον λόγο, που είτε δεν τον έχει βρει, είτε δεν μας λέει, υποψιάζεται ότι μιλάνε. Δεν σκέφτηκε ότι μιλάει γενικά με κάποια άλλη.
    Ναι, εδώ θα συμφωνήσω, η ζήλεια προς τη κολλητή και η καχυποψία, είτε δικαιολογημένα είτε όχι, είναι θέμα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by KatalinaT View Post
    Σας διαβάζω και τους δύο και προσπαθώ να λογικευτώ. Σκέφτομαι μέσα σε όλα μήπως είμαι εμμονική με αυτό το θέμα μιας και το σκέφτομαι όλη μέρα.
    Είπες στον τύπο ότι η κολλητή σου, δεν τον χωνεύει ή κάτι άλλο που να δείχνει ότι δεν τον συμπαθεί και αυτός να το σχολίασε?

Senior Member
    Quote Originally Posted by Σπουργίτι View Post
    Μόνη της βασανίζει τον εαυτό της. Αυτά ή τα ψάχνεις σε βάθος να ηρεμήσεις, ή τα πετάς κάτω απο το χαλί και δεν ξανα-ασχολείσαι.

Αν εχει 500 επαφές να τις πάρει μια-μια? Θα μπορούσε να τον έχει αποθηκευμένο ως Περσεφόνη. Επίσης οι παντρεμένοι που ξενο-μιλάνε διαγράφουν τα μηνύματα συνέχεια. Αν η κολλητή μου το είχε άγχος οτι μιλάω με κάποιον δικό της, θα τον μπλόκαρα. Είναι κουραστικό το μπλοκ-ξεμπλοκ. Η διαγραφή μηνυμάτων εύκολη. Όχι πως αυτό δεν υπάρχουν 10 τρόποι να το παρακάμψεις αν θες να μιλας κρυφά.

Μινγουάιλ, η κολλητή τρώει πρήξιμο και αυτός αραχτός...

Ναι, εδώ θα συμφωνήσω, η ζήλεια προς τη κολλητή και η καχυποψία, είτε δικαιολογημένα είτε όχι, είναι θέμα.
    Ας τον πάρει τηλ από το κινητό της κολλητης.. Αν απαντήσει αυτός και πει "έλα μωρό μου".... Ε κάτι σημαίνει.

Μία ιδέα έριξα

Ας τον πάρει τηλ από το κινητό της κολλητης.. Αν απαντήσει αυτός και πει "έλα μωρό μου".... Ε κάτι σημαίνει.

Μία ιδέα έριξα
    Χαχαχαχ και αν δεν πει κάτι τόσο τρανταχτό? μετά τι?

Member

Μία ιδέα έριξα
    Πριν λίγο καιρό είχα το κινητό της στα χέρια μου και πληκτρολόγησα απλά το νούμερό του μήπως και μου τον βγάλει απευθείας, ακόμη και ως Περσεφόνη αλλά τίποτα. Δεν τον έβγαλε καν.

Senior Member
    Πριν λίγο καιρό είχα το κινητό της στα χέρια μου και πληκτρολόγησα απλά το νούμερό του μήπως και μου τον βγάλει απευθείας, ακόμη και ως Περσεφόνη αλλά τίποτα. Δεν τον έβγαλε καν.
    Δεν θα τον έχει αποθηκευμένο, ουτε Βεατρικη ε αν τρέχει κάτι.

Κάτι σε ρώτησα πιο πάνω.. Του είπες ποτέ κάτι για την κολλητή σου? Ξεκάθαρα ότι δεν τον χωνεύει ή να το κατάλαβε από τα λόγια σου και να το σχολίασε?

Σας διαβάζω και τους δύο και προσπαθώ να λογικευτώ. Σκέφτομαι μέσα σε όλα μήπως είμαι εμμονική με αυτό το θέμα μιας και το σκέφτομαι όλη μέρα.
    Εγώ εκεί βλέπω το πρόβλημα, βασανίζεσαι με μια κατάσταση και κανεις πράγματα που σε κάνουν να σε θεωρείς εμμονική. Να πάρεις τον έλεγχο του εαυτού σου, γιατί την κατάσταση δε μπορείς 100% να την ελέγξεις. Βάλε φρένο

Senior Member
    Χαχαχαχ και αν δεν πει κάτι τόσο τρανταχτό? μετά τι?
    Ε αν δεν πει κάτι το τρανταχτό, δεν θα μιλήσει αμέσως αυτή.. Να του δώσει χρόνο να ξανά πει κάτι...

Member
    Δεν θα τον έχει αποθηκευμένο, ουτε Βεατρικη ε αν τρέχει κάτι.

Κάτι σε ρώτησα πιο πάνω.. Του είπες ποτέ κάτι για την κολλητή σου? Ξεκάθαρα ότι δεν τον χωνεύει ή να το κατάλαβε από τα λόγια σου και να το σχολίασε?
    Ε ξέρει ότι δεν τον συμπαθεί, γιατί παρελθοντικά με είχε πληγώσει και είχε σπαστεί που τον είχε μπλοκάρει και εκείνη. Αλλά ως εκεί.

Member
    Εγώ εκεί βλέπω το πρόβλημα, βασανίζεσαι με μια κατάσταση και κανεις πράγματα που σε κάνουν να σε θεωρείς εμμονική. Να πάρεις τον έλεγχο του εαυτού σου, γιατί την κατάσταση δε μπορείς 100% να την ελέγξεις. Βάλε φρένο
    Τι προτείνεις για έλεγχο της κατάστασης; Τώρα πχ βλέπω ότι έχουν να μπουν στο βαιμπερ η μία 3 ώρες και ο άλλος 2:30 ώρες.

Ε αν δεν πει κάτι το τρανταχτό, δεν θα μιλήσει αμέσως αυτή.. Να του δώσει χρόνο να ξανά πει κάτι...
    Είναι και αυτό μια προσέγγιση. Εγώ μετά απο κάτι τετοιο θα χώριζα τη φίλη μου πάντως, γιατί τέτοια δεν κάναμε ούτε στο δημοτικό

Senior Member
    Ε ξέρει ότι δεν τον συμπαθεί, γιατί παρελθοντικά με είχε πληγώσει και είχε σπαστεί που τον είχε μπλοκάρει και εκείνη. Αλλά ως εκεί.
    Αυτός τι είπε? Γενικά τι σχόλια έκανε για την κολλητή? Για κάποιο λόγο, σου μπήκε η ιδέα. Μήπως στη έβαλε αυτός?

Τι προτείνεις για έλεγχο της κατάστασης; Τώρα πχ βλέπω ότι έχουν να μπουν στο βαιμπερ η μία 3 ώρες και ο άλλος 2:30 ώρες.
    Και εγώ έχω να μπω viber από χθες βράδυ, όπως και η γριά που μένει λίγο πιο κάτω.. Καλό γκομενακι, αλλά δεν τρέχει κάτι.

Αυτα μπορεί να είναι και συμπτώσεις.

Senior Member
    Είναι και αυτό μια προσέγγιση. Εγώ μετά απο κάτι τετοιο θα χώριζα τη φίλη μου πάντως, γιατί τέτοια δεν κάναμε ούτε στο δημοτικό
    Δεν χρειάζεται να το μάθει η φίλη..
    Μπορώ να πω κι άλλες ιδέες.

Πέρα από την πλάκα, η αρχή είναι το ζουμί της κουβέντας. Γιατί της μπήκε αυτή η ιδέα.. Το είπα εκατό φορές, αλλά δεν δίνει ξεκάθαρες απαντήσεις.

Member
    Εμενα εννοείς;
    Ότι θα σταματούσες να μου κάνεις παρέα λόγω του ότι πέρασα αυτήν την ανασφάλεια;

Member
    Δεν χρειάζεται να το μάθει η φίλη..
    Μπορώ να πω κι άλλες ιδέες.

Πέρα από την πλάκα, η αρχή είναι το ζουμί της κουβέντας. Γιατί της μπήκε αυτή η ιδέα.. Το είπα εκατό φορές, αλλά δεν γίνει ξεκάθαρες απαντήσεις.
    Δεν έχω κάποιον χειροπιαστό λόγο. Αυτός μόνο για πλάκα είχε πει ότι ζηλεύει την αγάπη μας η κολλητή μου, αλλά το πήρα για πλακα οκ. Δεν είχε λόγο να ζηλέψει κάτι.

Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast