Δεν είμαι καθόλου καλά - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 37
    Senior Member
    Quote Originally Posted by ireneandria View Post
    Πραγματικά έτσι ακριβώς νιώθω...με αυτόν διεκδικούσα έστω κ το να έρθει να με δει.μου έδινε μικρές στιγμές χαράς κ μετά με πετούσε στα τάρταρα.το παιδί τώρα μου δίνει απλόχερα τη φροντίδα του και την αγάπη του και νιώθω ότι δεν του αξίζω γιατί εγώ ακόμα παλεύω με την εξαρτηση μου κ τους φόβους μου.ακριβως αυτό φοβάμαι να χαρώ το καινούριο.ελπιζω με το χρόνο να μπορέσω να το αφήσω πίσω μου όλο αυτό.
    Άνθρωπος που δεν σκιζεται για σένα, δεν σου αξίζει.. Τα λίγα ας τα κρατήσει για τον εαυτό του. Απόλαυσε τα πολλα.. Μη του τρέφεις τον εγωισμό..

Senior Member
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Άνθρωπος που δεν σκιζεται για σένα, δεν σου αξίζει.. Τα λίγα ας τα κρατήσει για τον εαυτό του. Απόλαυσε τα πολλα.. Μη του τρέφεις τον εγωισμό του..
    Πόσο δίκιο έχεις....πραγματικά.αυτοι οι άνθρωποι πρέπει να είναι μόνοι τους αλλά δυστυχώς βρισκόμαστε εμείς στο δρόμο τους και μας ταλαιπωρούν ψυχικά κ σωματικά η να βρίσκουμε τη δύναμη και να τους στέλνουμε στο δ......σ ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σου.με βοήθησες πολύ να ηρεμήσω.

Senior Member
    Πόσο δίκιο έχεις....πραγματικά.αυτοι οι άνθρωποι πρέπει να είναι μόνοι τους αλλά δυστυχώς βρισκόμαστε εμείς στο δρόμο τους και μας ταλαιπωρούν ψυχικά κ σωματικά η να βρίσκουμε τη δύναμη και να τους στέλνουμε στο δ......σ ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σου.με βοήθησες πολύ να ηρεμήσω.
    Ζήτησε από τον ψυχολόγο, ε αν δεν σου έχει δείξει, ασκήσεις ηρεμίας. Με την αναπνοή. Βοηθάει πολύ.

Senior Member
    Ζήτησε από τον ψυχολόγο, ε αν δεν σου έχει δείξει, ασκήσεις ηρεμίας. Με την αναπνοή. Βοηθάει πολύ.
    Ναι θα της το ζητήσω.σ ευχαριστώ πολύ

Member
    Καλησπέρα στην παρέα!! Αχ όλοι μας έτσι, πραγματικά ο καθένας μας κουβαλάει αυτό τον Σταυρο και είναι επώδυνος άσχετα που δεν φαίνεται στους γύρω.
    Εγώ παιδιά εδώ και 2-3 μέρες έχω έναν πονοκέφαλο τάσης (δηλαδή έχω πόνο μπροστά στο μέτωπο και σαν να σφίγγει κάτι το κεφάλι μου). Έχω φοβηθεί παρά πολύ για ακόμα μια φορά και πάλι σκέφτομαι μήπως έχω κάτι στο κεφάλι σοβαρό και πρέπει να πάω άμεσα σε κάποιο νοσοκομείο. Δεν ξέρω πραγματικά με κουράζει αυτό το πράγμα συνέχεια. Όλο σκέφτομαι ότι κάτι έχω και θα πάθω κάτι σοβαρό.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Vaso S View Post
    Καλησπέρα στην παρέα!! Αχ όλοι μας έτσι, πραγματικά ο καθένας μας κουβαλάει αυτό τον Σταυρο και είναι επώδυνος άσχετα που δεν φαίνεται στους γύρω.
    Εγώ παιδιά εδώ και 2-3 μέρες έχω έναν πονοκέφαλο τάσης (δηλαδή έχω πόνο μπροστά στο μέτωπο και σαν να σφίγγει κάτι το κεφάλι μου). Έχω φοβηθεί παρά πολύ για ακόμα μια φορά και πάλι σκέφτομαι μήπως έχω κάτι στο κεφάλι σοβαρό και πρέπει να πάω άμεσα σε κάποιο νοσοκομείο. Δεν ξέρω πραγματικά με κουράζει αυτό το πράγμα συνέχεια. Όλο σκέφτομαι ότι κάτι έχω και θα πάθω κάτι σοβαρό.
    Πολύ πιθανόν αυτές τις μέρες κάτι σε αναστάτωσε. Προσπάθησε να εντοπίσεις τι είναι αυτό που σου χαλάει τη ψυχολογία.

Senior Member
    Μια απ' τα ίδια... Το κεφάλι σου κάνει αλλά συμπτώματα μαζί;

Senior Member
    Καλημέρα.πριν 3 μέρες ξεκίνησα πάλι αγωγή με εφεξορ.το σκ μαρτυρικό.μια εσωτερική ταραχή συνεχώς και από την άλλη όλη μέρα στο κρεβάτι ,να μην μπορώ να σηκωθώ.να κοιμάμαι συνεχώς και διάθεση χάλια.ελπιζω να αρχίσει να δρα γρήγορα ώστε να πάρω λίγο τα πάνω μου.

Member
    Ναι νιωθω και ζαλάδα που και που. Σήμερα ας πούμε μόλις γύρισα σπίτι ένιωσα μια ζάλη και έχω φοβηθεί τόσο πολύ, νιωθω ότι θα πέσω κάτω. Χθες εν τω μεταξύ που είχα πάει για περπάτημα ήμουν μια χαρά είχε περάσει το κεφάλι μου, αλλά σήμερα πάλι τα ίδια….

Member
    Κάνε λιγάκι υπομονή και θα πιάσει. Εμένα μου πήρε περίπου 6-7 εβδομάδες για να πω ότι έπιασε αλλά ο κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός!!

Senior Member
    Κάνε λιγάκι υπομονή και θα πιάσει. Εμένα μου πήρε περίπου 6-7 εβδομάδες για να πω ότι έπιασε αλλά ο κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός!!
    Καλημέρα ενώ τις 3 πρώτες μέρες που ξεκίνησα το εφεξορ είχα απίστευτη καταστολή κοιμόμουν σήμερα ξύπνησα με μια απίστευτη υπερδιέγερση και νιώθω ευεξαπτη πολύ.επισης Μ ενοχλούν πάρα πολύ οι ήχοι γύρω μου και δεν μπορώ να ηρεμήσω.εχει βιώσει κάποιος κάτι παρόμοιο.θα υποχωρήσουν αυτά τα συμπτώματα η να μιλήσω με το γιατρό μου?

Senior Member
    Καλημέρα ενώ τις 3 πρώτες μέρες που ξεκίνησα το εφεξορ είχα απίστευτη καταστολή κοιμόμουν σήμερα ξύπνησα με μια απίστευτη υπερδιέγερση και νιώθω ευεξαπτη πολύ.επισης Μ ενοχλούν πάρα πολύ οι ήχοι γύρω μου και δεν μπορώ να ηρεμήσω.εχει βιώσει κάποιος κάτι παρόμοιο.θα υποχωρήσουν αυτά τα συμπτώματα η να μιλήσω με το γιατρό μου?
    Καλό είναι να μιλήσεις με τον γιατρό σου, για να μην έχεις μετα και αμφιβολίες.
    Είπες στη ψυχολόγο αυτό που λέγαμε? Πώς είσαι γενικά αυτές τις μέρες;

Senior Member
    Καλό είναι να μιλήσεις με τον γιατρό σου, για να μην έχεις μετα και αμφιβολίες.
    Είπες στη ψυχολόγο αυτό που λέγαμε? Πώς είσαι γενικά αυτές τις μέρες;
    Θα με δει αύριο ξανά γιατί μάλλον έχω κ ΙΨΔ.τελος της εβδομάδας έχω συνέδρια.γενικα δεν είμαι πολύ καλά ,σήμερα δεν μπόρεσα να πάω ούτε στη δουλειά.γενικοτερα Μ έχει πιάσει πολύ έντονος φόβος κ κλείνομαι.

Senior Member
    Θα με δει αύριο ξανά γιατί μάλλον έχω κ ΙΨΔ.τελος της εβδομάδας έχω συνέδρια.γενικα δεν είμαι πολύ καλά ,σήμερα δεν μπόρεσα να πάω ούτε στη δουλειά.γενικοτερα Μ έχει πιάσει πολύ έντονος φόβος κ κλείνομαι.
    Εντάξει, το δικαιούσαι.. Μην το βλέπεις ως κάτι κακό. Δεν είσαι καλά, χρειάζεσαι λίγο χρόνο για να επανέλθεις.. Όλα καλά.
    Τι φοβάσαι?

Senior Member
    Εντάξει, το δικαιούσαι.. Μην το βλέπεις ως κάτι κακό. Δεν είσαι καλά, χρειάζεσαι λίγο χρόνο για να επανέλθεις.. Όλα καλά.
    Τι φοβάσαι?
    Να βγω έξω κ πάθω καμία κρίση κ δεν μπορώ να την ελέγξω.και κάνω κ σκέψεις αρνητικές ότι δεν μπορώ να έχω μια φυσιολογική ζωή.δε θα καταφέρω να προχωρήσω με το παιδί που είμαι τώρα η τουλάχιστον να είμαι μαζί του και να νιώθω καλά.να ζω στιγμές από ένα καφέ μέχρι μια εκδρομή.

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast