Δεν είμαι καθόλου καλά
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 21
    Senior Member

Δεν είμαι καθόλου καλά

Καλησπέρα πριν από λίγο έπαθα κρίση κ έχω πάρει λεξοτανιλ.δεν μπορώ να ηρεμήσω ,δεν έχω φάει τίποτα και νιώθω ναυτία.μιλησα με το γιατρό και θα με δει τη Δευτέρα.σκεψεις τρελές.με βλέπω να αρχίζω ξανά αγωγή

Senior Member
    Quote Originally Posted by ireneandria View Post
    Καλησπέρα πριν από λίγο έπαθα κρίση κ έχω πάρει λεξοτανιλ.δεν μπορώ να ηρεμήσω ,δεν έχω φάει τίποτα και νιώθω ναυτία.μιλησα με το γιατρό και θα με δει τη Δευτέρα.σκεψεις τρελές.με βλέπω να αρχίζω ξανά αγωγή
    Περαστικα θα ινε ....επαιρνες αγωγη?

Senior Member
    Το χειρότερο δεν είναι να ξαναρχίσεις αγωγή, το χειρότερο είναι να μην ξέρεις γιατί παθαίνεις αυτά που παθαίνεις.
    ''Μισώ την ζωή απ'την αγάπη που της έχω'' - Fernando Pessoa

Senior Member
    Quote Originally Posted by Babis1974 View Post
    Περαστικα θα ινε ....επαιρνες αγωγη?
    Ναι έπαιρνα εφεξορ.εχω τέσσερις μήνες που την είχα κοψει

Senior Member
    Ναι έπαιρνα εφεξορ.εχω τέσσερις μήνες που την είχα κοψει
    Ποσο καιρο?μονη σου την εκοψες?

Senior Member
    [QUOTE=Babis1974;1256505]Ποσο καιρο?μονη σου την εκοψες?[/QUOTE

Έπαιρνα για ενάμιση χρόνο με μια μικρή διακοπή 2 μηνών λόγω κάποιου θέματος υγείας.οχι ο γιατρός σταδιακά για να προσπαθήσω για παιδι

Senior Member
    [QUOTE=ireneandria;1256528]
    Quote Originally Posted by Babis1974 View Post
    Ποσο καιρο?μονη σου την εκοψες?[/QUOTE

Έπαιρνα για ενάμιση χρόνο με μια μικρή διακοπή 2 μηνών λόγω κάποιου θέματος υγείας.οχι ο γιατρός σταδιακά για να προσπαθήσω για παιδι
    Τι να σου πω....αν θες να κανεος παιδι πρεπει να βρεις τροπο να το παλεψεις χωρος φαρμακα...αλλιως τα φαρμακα θ σε ανακπυφισουν...εχεις την υποστηριξη μου

Senior Member
    [QUOTE=Babis1974;1256588][QUOTE=ireneandria;1256528]
    Τι να σου πω....αν θες να κανεος παιδι πρεπει να βρεις τροπο να το παλεψεις χωρος φαρμακα...αλλιως τα φαρμακα θ σε ανακπυφισουν...εχεις την υποστηριξη μου[/QUOT

Θα ήθελα να κάνω ένα παιδάκι αλλά σ αυτή την κατάσταση μέσα στο αγχος δεν πρόκειται να έρθει.εχω κ μια ηλικία 42 και φυσικά όλο αυτό με αγχωνει ακόμα περισσότερο.δεν ξέρω πια το μόνο που θέλω είναι να νιώσω καλύτερα δεν αντέχω να ξυπνάω και να κυλάει μέρα βασανιστικά.οτι μου πει ο γιατρός.

Senior Member
    Θα ήθελα να κάνω ένα παιδάκι αλλά σ αυτή την κατάσταση μέσα στο αγχος δεν πρόκειται να έρθει.εχω κ μια ηλικία 42 και φυσικά όλο αυτό με αγχωνει ακόμα περισσότερο.δεν ξέρω πια το μόνο που θέλω είναι να νιώσω καλύτερα δεν αντέχω να ξυπνάω και να κυλάει μέρα βασανιστικά.οτι μου πει ο γιατρός.
    Μία χαρά είναι η ηλικία σου ε αν θες να κάνεις παιδί.

Κάνεις και ψυχοθεραπεία;

Senior Member
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Μία χαρά είναι η ηλικία σου ε αν θες να κάνεις παιδί.

Κάνεις και ψυχοθεραπεία;
    Ναι κάνω εδώ κ δύο χρόνια περίπου.εχω αλλάξει εδώ κ κάποιους μηνες.ημουν καλύτερα αλλά όπως ανέφερα το τέλος μιας τοξικής σχέσης κ η αρχή μιας άλλης με πολλές παρεμβολές κ ενοχλήσεις από τον πρώην μου προκάλεσαν παλι τα συμπτώματα.δυστυχως η εξάρτηση από αυτόν τον άνθρωπο με ταλαιπωρεί.δεν ξέρω αν το έχει περάσει κάποιος.να θέλεις να φύγεις τόσο πολύ από κάποιον αλλά συνάμα να νιώθεις τόσο εξαρτημένη.

Senior Member
    Ναι κάνω εδώ κ δύο χρόνια περίπου.εχω αλλάξει εδώ κ κάποιους μηνες.ημουν καλύτερα αλλά όπως ανέφερα το τέλος μιας τοξικής σχέσης κ η αρχή μιας άλλης με πολλές παρεμβολές κ ενοχλήσεις από τον πρώην μου προκάλεσαν παλι τα συμπτώματα.δυστυχως η εξάρτηση από αυτόν τον άνθρωπο με ταλαιπωρεί.δεν ξέρω αν το έχει περάσει κάποιος.να θέλεις να φύγεις τόσο πολύ από κάποιον αλλά συνάμα να νιώθεις τόσο εξαρτημένη.
    Χρειάζεσαι περισσότερο χρόνο για να αποκοπείς. Ίσως να έχεις μάθει σε τοξικές καταστάσεις και επειδή σου είναι γνώριμο περιβάλλον, να το διαλέγεις ξανά και ξανά. Θα έρθει η στιγμή που θα δεις ότι σου αξίζει κάτι καλύτερο και θα το αφήσεις πίσω..

Senior Member
    Χρειάζεσαι περισσότερο χρόνο για να αποκοπείς. Ίσως να έχεις μάθει σε τοξικές καταστάσεις και επειδή σου είναι γνώριμο περιβάλλον, να το διαλέγεις ξανά και ξανά. Θα έρθει η στιγμή που θα δεις ότι σου αξίζει κάτι καλύτερο και θα το αφήσεις πίσω..
    Έτσι ακριβώς όπως τα λες.η τοξικότητα κ η εξάρτηση με τραβάνε πίσω.το παιδί που είμαι τώρα είναι δίπλα μου σε όλα ,υποστηρικτικό κ μου προσφέρει όλα αυτά που ο άλλος μου στέρησε τόσα χρόνια.απλα για μένα είναι δύσκολο κ με την αγχωδης κατάθλιψη.με πιάνει πανικός.

Senior Member
    Έτσι ακριβώς όπως τα λες.η τοξικότητα κ η εξάρτηση με τραβάνε πίσω.το παιδί που είμαι τώρα είναι δίπλα μου σε όλα ,υποστηρικτικό κ μου προσφέρει όλα αυτά που ο άλλος μου στέρησε τόσα χρόνια.απλα για μένα είναι δύσκολο κ με την αγχωδης κατάθλιψη.με πιάνει πανικός.
    Μπορει να νιώθεις ότι δεν σου αξίζουν. Ότι σου είναι ξένα.. Προτιμάς να είσαι σε ένα περιβάλλον που πρέπει να διεκδικήσεις τα αυτονόητα. Μπορεί να παίζει και το σενάριο να έχεις εμπειρία στο να σου δίνει κάποιος κάτι που χαίρεσαι και να στο αρπάζει μετά. Οπότε όταν έρθει η στιγμή που κάποιος σου δίνει κάτι, να φοβάσαι να το χαρείς.
    Να θυμάσαι πως οι άνθρωποι που μας νοιάζονται δεν μας στερούν τίποτα, ουτε μας ταλαιπωρούν αλλιώς γεμίζουν τον εγωισμό τους. Θα αγαπήσεις τον εαυτό και θα δεις πόσο μικρός είναι δίπλα σου

Senior Member

Senior Member
    Μπορει να νιώθεις ότι δεν σου αξίζουν. Ότι σου είναι ξένα.. Προτιμάς να είσαι σε ένα περιβάλλον που πρέπει να διεκδικήσεις τα αυτονόητα. Μπορεί να παίζει και το σενάριο να έχεις εμπειρία στο να σου δίνει κάποιος κάτι που χαίρεσαι και να στο αρπάζει μετά. Οπότε όταν έρθει η στιγμή που κάποιος σου δίνει κάτι, να φοβάσαι να το χαρείς.
    Να θυμάσαι πως οι άνθρωποι που μας νοιάζονται δεν μας στερούν τίποτα, ουτε μας ταλαιπωρούν αλλιώς γεμίζουν τον εγωισμό τους. Θα αγαπήσεις τον εαυτό και θα δεις πόσο μικρός είναι δίπλα σου
    Πραγματικά έτσι ακριβώς νιώθω...με αυτόν διεκδικούσα έστω κ το να έρθει να με δει.μου έδινε μικρές στιγμές χαράς κ μετά με πετούσε στα τάρταρα.το παιδί τώρα μου δίνει απλόχερα τη φροντίδα του και την αγάπη του και νιώθω ότι δεν του αξίζω γιατί εγώ ακόμα παλεύω με την εξαρτηση μου κ τους φόβους μου.ακριβως αυτό φοβάμαι να χαρώ το καινούριο.ελπιζω με το χρόνο να μπορέσω να το αφήσω πίσω μου όλο αυτό.

Page 1 of 2 12 LastLast