Γιατί οι γυναίκες κάνουν πιο εύκολα φιλίες με το ίδιο φύλο; - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 8 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 112
    Senior Member
    Quote Originally Posted by tziovani View Post
    Ναι έχει όρεξη να ασχοληθεί με αρσενικά
    Εεεεεετσι. Καλησπέρα καθηγητά. Πώς είμαστε; Καινούργιο γκομενακι παίζει?

Senior Member
    Καποιοσ εδώ μέσα έγραψε ότι αυτοί οι άνθρωποι πρέπει να είναι μόνοι τους οι χειρότεροι λέει από Ελλάδα ξέρουν καθόλου η ζουν αλλού

Senior Member
    Και να μασ πείτε εσύ κι η χαρλευ αν νοιάζει κανέναν εγώ ξερεισ τι είπα ωραία είναι δουλεύει ας την ακούσω γι αυτό πάντα πρέπει να δουλεύουμε γιατί αλλιωσ δε σκαλώνεις σε κανένα κλαδί να πας παρακάτω εγώ είμαι πονηρός δουλεύω

Senior Member
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Εεεεεετσι. Καλησπέρα καθηγητά. Πώς είμαστε; Καινούργιο γκομενακι παίζει?

Ακμαιοτατος ,απο διάθεση και όρεξη πάρα πολύ καλά , ενέργεια στο φουλ , δουλειές και πλάνο για νέα απόδραση ταξίδιωτικη . Φυσικά υπάρχουν υποψήφιες να μου κάνουν παρέα τα βράδυα , απλά επειδή οι συγκεκριμένες κινούνται σε διαφορετικό μήκος , τις έχω στον πάγο . Ναι μεν είναι άκρως συμβατές στο εμφανισιακο αισθησιακό κομμάτι , υπάρχει διαφορετική προσέγγιση από την μεριά μου . Εξηγώ ότι ενδιαφέρομαι για μια ελεύθερη σχέση με άνεση και χωρίς πολύ το σχεσιακό κομμάτι της πρόσκολησης. Με απλά λόγια να περάσουμε καλά , μπόλικο σεξ , έξοδοι , ταξίδια αλλά όχι σε αυτοκόλλητα επίπεδα . Πχ 100 sms την μέρα , 30 τηλέφωνα φωτό μαζί σε σοσιαλ μίντια , έξοδοι με το κοινωνικό τους περιβάλλον κλπ ...με λίγα λόγια να με τραβάνε στην κάθε πικραμένη φιλεναδιτσα,κουμπάρα, ξαδέρφη κλπ δεν είμαι σε κανένα mood τέτοιο . Βέβαια επειδή ξέρω να φέρομαι κ δεν είναι κανένα λιγουρακι , εκτιμούν την καθαρή στάση μου , (πριν μπει το πουλάκι ) δέχονται την συζήτηση περί αυτού και μου δίνουν μπόλικα θετικά credits . Τους εξηγώ οτι από τις πολλές σχέσεις που κουβαλάω στην πλάτη μου ,είτε εφήμερες ,είτε μικρό μακροχρόνιες ,έχω μάθει να ξεχωρίζω σε ποια περίοδο είμαι αυτή την στιγμή κ δεν έχω καμία όρεξη για συναισθηματική δέσμευση . Το εκτιμούν βαθύτατα και παραδέχονται χωρίς πολλές εξηγήσεις, σε σχέση με κάτι τσουρουφλισμενες παλαιοληθικες φεμινίστριες με σημαιουλες του μισανδρισμου , ότι ο υποφαινομενος και καλά γράφει ψεματακια αλλά κατά βάθος έχουν πιάσει εδώ κ μήνες ότι λέω αλήθειες,απλά δεν το παραδέχονται συνειδητά ...

Member
    Quote Originally Posted by Joanna8 View Post
    Σε όλη μου τη ζωή παρατηρώ το αντίθετο. Οι άνδρες κάνουν πολύ πιο εύκολα φιλίες και δένονται και πολύ πιο εύκολα. Στο σχολείο, και αργότερα στο πανεπιστήμιο, τα αγόρια πήγαιναν να δουν ένα ποδόσφαιρο και κολλούσαν. Τόσο απλά. Μετά μπορεί να μιλούσαν με τις ώρες για τις ομάδες, για το πρωτάθλημα, τις μεταγραφές, για το αν ήταν οφσάιντ. Δεν μπορούσα να καταλάβω τι νόημα έβρισκαν σε όλο αυτό.

Αντίθετα, οι κοπέλες και αργούσαμε να δεθούμε, να βρούμε κάποιο κοινό θέμα συζήτησης, και να κάνουμε στην άκρη τους ανταγωνισμούς. Κρατούσες μια ακριβή τσάντα; Δε θα έπρεπε να την κρατάς, γιατί η άλλη δεν έχει λεφτά να αγοράσει αντίστοιχη. Πήγες ταξίδι στο εξωτερικό; Δεν έπρεπε να το αναφέρεις γιατί η άλλη έμεινε σε τέσσερα μαθήματα και καθόταν και διάβαζε.

Κι όλο αυτό θα στο πετούσε σε άσχετο χρόνο, δηλαδή μετά από 5 χρόνια θα σου έλεγε: "θυμάσαι το Καλοκαίρι του 2007 που ήμουν κάπως; Ήμουν επειδή με στενοχώρησες που μίλαγες για το ταξίδι σου, ενώ δε σεβάστηκες ότι εγώ ήμουν μέσα και διάβαζα". Ε, πού να θυμάμαι πώς ήσουν το 2007 βρε κοπελιά;

Μια άλλη διαφορά είναι ότι το κουτσομπολιό δεν είναι τόσο έντονο στις αντροπαρέες. Επίσης, οι άντρες προσβάλλονται λιγότερο εύκολα, το "ρε μ....κα", πάει κι έρχεται, ενώ στις γυναικοπαρέες θα υπεραναλύσουμε ακόμα και την πιο τυπική, άδολη συμπεριφορά. Πχ θα πούμε το κλασικό "δεν ήταν ότι μου είπε κάτι κακό, ήταν το ύφος της/ο τρόπος που με κοίταξε". Αυτό καταντά πολύ κουραστικό.

Σου λέω φυσικά τις δικές μου διαπιστώσεις, ο κάθε χαρακτήρας και οι παρέες του είναι διαφορετικές. Δεν τσουβαλιάζω το φύλο.

Ενδιαφέρουσα τοποθέτηση. Εγώ πάλι εμπειρικά το βλέπω αντίθετα. Δηλαδή οι γυναίκες δένονται εύκολα μεταξύ τους, το χουν εύκολο, ενώ οι άντρες λόγω του εγωισμού τους δεν μιλάνε εύκολα μεταξύ τους.

Member
    Δηλαδή περισσότερο στο θέμα της επικοινωνίας οι γυναίκες συνεννοούνται καλύτερα μεταξύ τους, ίσως λοιπόν να μην διατύπωσα σωστά την ερώτηση. Οι άντρες δεν το έχουν πολύ με την επικοινωνία ακριβώς λόγω εγωισμού. Εύκολα πχ οι άντρες θα πλακωθούν μεταξύ τους ενώ οι γυναίκες θα βρουν λύσεις δεν λέμε για κάτι χοντρό λέμε για απλά πράγματα. Στα πιο σοβαρά οι γυναίκες λακίζουν νομίζω πιο εύκολα. Οι ίδιες γυναίκες βέβαια που είναι φιλικές μεταξύ τους πολύ συχνά μπορεί να μην είναι καθόλου φιλικές προς τους άντρες. Γενικά οι γυναίκες που είναι ΓΑΜΑΤΕΣ και φιλικές προς όλους και δεν σκαλώνουν πουθενά είναι ελάχιστες.
    Last edited by frutlander; 02-10-2024 at 15:10.

Member
    Τώρα ο Τζιοβάνι και ο κάθε Τζιοβάνι με τις teen και τις milf θείες και γιαγιάδες και την κάθε λογής παρακμή και ανωμαλία αυτό ξέρει να έλκει και αυτό του αξίζει στο επίπεδο που βρίσκεται.

Senior Member
    Quote Originally Posted by frutlander View Post
    Τώρα ο Τζιοβάνι και ο κάθε Τζιοβάνι με τις teen και τις milf θείες και γιαγιάδες και την κάθε λογής παρακμή και ανωμαλία αυτό ξέρει να έλκει και αυτό του αξίζει στο επίπεδο που βρίσκεται.
    Ανωμαλία ? Παρακμή ? Teen ? Milf? Ελκω αυτό που μου αξίζει ???
    Omg ! Με έχεις οριοθέτησει πολύ σωστά , έχεις μπει ξεκάθαρα μέσα στην ερωτική μου ζωή και έχεις πέσει διάνα! Να ανοίξεις γραφείο ,να τα κονομας κιόλας . Χανεσε !

Member
    Ποιος ξέρει πόσες έχεις γκαστρώσει και σε πόσες έχεις κολλήσει κονδυλώματα. Αηδία.

Member
    Φταίνε όμως και οι γυναίκες γιατί από την μια γουστάρουν σπανκιν, δεσίματα και βίτσια, με άντρες τοξικούς με τατουάζ μπεκρήδες και πρεζάκια και από την άλλη λένε οι άντρες είναι κακοί, ανώμαλοι, φαλλοκρατες κτλ. Έχουν κάνει και δυο τρεις εκτρώσεις έτσι για να περνάει η ώρα. Όπως με τον Δράκο τον Παπαχρόνη που του στέλνανε γυναίκες ερωτικά γράμματα στην φυλακή. Σε ποιον; σε έναν βιαστή και δολοφόνο. Βγάλτε τώρα συμπέρασμα.

Senior Member
    Ένας έμπειρος Άνδρας ξέρει να χειρίζεται το πουλί του και τις ορμές του . Εδώ ξεχωρίζει ο περπατημενος ,από τον ""βλέπω τρύπα και μπαίνω " . Σαφέστατα υπάρχουν μπόλικα σουργελα που που γκαστρωνονται για την φάση η' άλλες που παίρνουν το χάπι γιατί τους αρέσει να ρέει το σπέρμα μέσα τους . Εδώ κρύβεται το κυρίαρχο Αρσενικό που θα δαμάσει τις ορμές του και θα κρίνει πως θα κινηθεί . Ο επιβήτορας! Για παράδειγμα μια πιωμενη, μια χαπακωμενη γκόμενα είναι ένα σεξ άνευ σημασίας και ουσίας ,άρα απορρίπτεται , θα βρεθεί ένας επόμενος να της τον χώσει .

Senior Member
    Με πήραν από τους γύφτους σαν σκλάβο δούλεψα 40 χρόνια σε μια οικογένεια στα χωράφια αν θέλει το κράτος να με δώσει σύνταξη καλώς να μας πουν οι πολιτικοί τι να κάνουμε οι γιατροί οποίος πρέπει έτσι με είχε πει η γιαγιά μου δεν ξέρω πλέον τι είναι αλήθεια από αυτά που έχω ακούσει πρέπει να μασ πει το κράτος τι θα πρέπει να γίνει

Senior Member
    Οι γυναίκες αν πάνε για ψώνια ή αρχίσουν να μιλάνε δεν θα σταματήσουν να αναλύουν ότι βλέπουν, τι έχουν κάνει, πως το έκαναν , γιατί το έκαναν. Στους άνδρες υπάρχει ανταγωνισμός, δεν θέλουν ξένο στην περιοχή τους ! Οι άνδρες κρατάνε απόσταση και δεν είναι τόσο επικοινωνιακοί.
    Δεν έχει σημασία πόσο εύκολα κάνεις φιλίες, το σημαντικό είναι να υπάρχει υποστήριξη, κατανόηση και να είναι αληθινές.
    Η ισότητα μεταξύ ανδρών και γυναικών στις δουλειές με πληρωμή και στου σπιτιού και στη φροντίδα των παιδιών έχει επηρεάσει και τις φιλίες. Ο ελεύθερος χρόνος βαρεμάρας και η διαχείριση των χρημάτων καθορίζει και το πόσο εύκολα πλησιάζεις κόσμο για να τον χαρακτηρίζεις φίλο.

Senior Member
    ποσο ξεχωριζουν αυτοι που εχουν δει γυναικες μονο σε τσοντες και στις ειδησεις, κι απο κοντα μονο την μανα τους, ομως....
    μπαμ, κανει!

Member
    Quote Originally Posted by tziovani View Post
    Ένας έμπειρος Άνδρας ξέρει να χειρίζεται το πουλί του και τις ορμές του . Εδώ ξεχωρίζει ο περπατημενος ,από τον ""βλέπω τρύπα και μπαίνω " . Σαφέστατα υπάρχουν μπόλικα σουργελα που που γκαστρωνονται για την φάση η' άλλες που παίρνουν το χάπι γιατί τους αρέσει να ρέει το σπέρμα μέσα τους . Εδώ κρύβεται το κυρίαρχο Αρσενικό που θα δαμάσει τις ορμές του και θα κρίνει πως θα κινηθεί . Ο επιβήτορας! Για παράδειγμα μια πιωμενη, μια χαπακωμενη γκόμενα είναι ένα σεξ άνευ σημασίας και ουσίας ,άρα απορρίπτεται , θα βρεθεί ένας επόμενος να της τον χώσει .
    Ο τζιοβάνι έχει βάλει υποψηφιότητα όχι για το next top model αλλά για το next top rapist. Εύχομαι καλή τύχη.

Quote Originally Posted by elis View Post
    Με πήραν από τους γύφτους σαν σκλάβο δούλεψα 40 χρόνια σε μια οικογένεια στα χωράφια αν θέλει το κράτος να με δώσει σύνταξη καλώς να μας πουν οι πολιτικοί τι να κάνουμε οι γιατροί οποίος πρέπει έτσι με είχε πει η γιαγιά μου δεν ξέρω πλέον τι είναι αλήθεια από αυτά που έχω ακούσει πρέπει να μασ πει το κράτος τι θα πρέπει να γίνει
    Κουράγιο.

Quote Originally Posted by ΑΧΒΑΧ View Post
    Οι γυναίκες αν πάνε για ψώνια ή αρχίσουν να μιλάνε δεν θα σταματήσουν να αναλύουν ότι βλέπουν, τι έχουν κάνει, πως το έκαναν , γιατί το έκαναν. Στους άνδρες υπάρχει ανταγωνισμός, δεν θέλουν ξένο στην περιοχή τους ! Οι άνδρες κρατάνε απόσταση και δεν είναι τόσο επικοινωνιακοί.
    Δεν έχει σημασία πόσο εύκολα κάνεις φιλίες, το σημαντικό είναι να υπάρχει υποστήριξη, κατανόηση και να είναι αληθινές.
    Η ισότητα μεταξύ ανδρών και γυναικών στις δουλειές με πληρωμή και στου σπιτιού και στη φροντίδα των παιδιών έχει επηρεάσει και τις φιλίες. Ο ελεύθερος χρόνος βαρεμάρας και η διαχείριση των χρημάτων καθορίζει και το πόσο εύκολα πλησιάζεις κόσμο για να τον χαρακτηρίζεις φίλο.
    Λιγότερος ανταγωνισμός δεν βλάπτει.

Quote Originally Posted by Remedy View Post
    ποσο ξεχωριζουν αυτοι που εχουν δει γυναικες μονο σε τσοντες και στις ειδησεις, κι απο κοντα μονο την μανα τους, ομως....
    μπαμ, κανει!
    Πάντως εγώ παραδέχομαι αυτήν την ρέμεντι και δεν έχω άλλη επιλογή από το να υποκλιθώ doggy για τα εξής πρώτον δείχνει πραγματικό νοιάξιμο για τους άντρες δεύτερον (δεν υποθέτει όχι) τοποθετείται πάντα με επιστημονικές αναλύσεις και στοιχεία όπως τα από πάνω τρίτο υπο μορφή ερώτησης: Δηλαδή όταν βγαίνουν έξω δεν βλέπουν γυναίκες; Τι βλέπουν; Ή μήπως δεν βγαίνουν οι άντρες έξω και βγαίνουν μόνο γυναίκες ντυμένες ως άντρες; είναι τόσο έμπειρη που μπορεί να ξεχωρίσει ποιοι άντρες βλέπουν μόνο ειδήσεις τσόντες και την μάνα τους. Αλλά εγώ θέλω να μας δώσει άλλη μια επιστημονική απάντηση, όχι για την ερώτηση του θρεντ που είναι κατά πολύ υποδεέστερη για την ίδια να απαντήσει, αλλά γιατί γυναίκες σε όλο τον κόσμο στέλνουν ερωτικά γράμματα σε βιαστές και δολοφόνους.

Είναι και γαμώ τα γέλια εδώ μέσα.

Page 2 of 8 FirstFirst 1234 ... LastLast