Γιατί οι γυναίκες κάνουν πιο εύκολα φιλίες με το ίδιο φύλο; - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 14 FirstFirst 1234513 ... LastLast
Results 31 to 45 of 203
    Senior Member
    Quote Originally Posted by frutlander View Post
    Είναι και γαμώ τα γέλια εδώ μέσα.
    Γιατί μπαίνεις τότε?

Member
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Γιατί μπαίνεις τότε?
    Καλή ερώτηση. Όλα γίνονται βάση σχεδίου. Τα φόρουμ είναι οι καλύτεροι εκτονωτήρες όταν περνάει κανείς κάποιες δυσκολίες. Κάνεις κάποιες ειλικρινείς ερωτήσεις για θέματα σχέσεων για να τσιμπήσουν. Βέβαια γνωρίζεις εκ των προτέρων ότι επειδή οι άνθρωποι είναι προκατειλημμένοι και καχύποπτοι δεν θα σε πάρουν στα σοβαρά κυρίως οι γυναίκες, αν έχουν και μια μικρή λόξα ακόμα καλύτερα. Αυτό φυσικά το κάνει ενδιαφέρον γιατί σου δίνεται η ευκαιρία να ξεσπάσεις τουλάχιστον μέρος του θυμού σου και να γελάσεις και λίγο.

Senior Member
    βλακακο, οι γυναικες που βλεπεις στον δρομο επειδη βγαινεις βολτα, δεν εισαι σε θεση να ξερεις ουτε τις αποψεις τους, ουτε την ερωτικη τους συμπεριφορα. και σαφως δεν αναφερομαι στο οτι μπορεις να τις "δεις" κυριολεκτικα, αλλα στο οτι αποκλειεται να εχεις ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ μιλησει και γνωρισει γυναικες με τις μλκιες που λες εδω..
    απο τις βλακειες που λες φαινεται οτι δεν εχεις γνωρισει καθολου γυναικες.
    γι αυτο και οσα βλεπεις στις ειδησεις και στις τσοντες, θεωρεις οτι αφορουν ΟΛΕΣ τις γυναικες.
    τοσο απλο ειναι...

ναι, αυτες που στελνουν γραμματα αγαπης σε βιαστες και δολοφονους ειναι και βλαμμενες και προβληματικες. τι θες να πεις με αυτην την @@ρια; οτι ειναι ολες ή οι περισσοτερες ετσι;;;;
    απο κει φαινεται οτι δεν ξερεςι που σου παν τα τεσσερα.
    αντε νανι τωρα.

Senior Member
    Καλή ερώτηση. Όλα γίνονται βάση σχεδίου. Τα φόρουμ είναι οι καλύτεροι εκτονωτήρες όταν περνάει κανείς κάποιες δυσκολίες. Κάνεις κάποιες ειλικρινείς ερωτήσεις για θέματα σχέσεων για να τσιμπήσουν. Βέβαια γνωρίζεις εκ των προτέρων ότι επειδή οι άνθρωποι είναι προκατειλημμένοι και καχύποπτοι δεν θα σε πάρουν στα σοβαρά κυρίως οι γυναίκες, αν έχουν και μια μικρή λόξα ακόμα καλύτερα. Αυτό φυσικά το κάνει ενδιαφέρον γιατί σου δίνεται η ευκαιρία να ξεσπάσεις τουλάχιστον μέρος του θυμού σου και να γελάσεις και λίγο.
    Με αυτά γελάς εσυ? Δεν μας είπες όμως. Ποιο παλιό μέλος είσαι? Αφού κάνεις τόσο ειλικρινείς ερωτήσεις, θα μπορείς να δώσεις και μια ειλικρινή απάντηση. Σε ξαναρώτησα και δεν απάντησες.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    ποσο ξεχωριζουν αυτοι που εχουν δει γυναικες μονο σε τσοντες και στις ειδησεις, κι απο κοντα μονο την μανα τους, ομως....
    μπαμ, κανει!
    Μπορεί να έχουν δεί την Σοφία το ρομπότ ή παλαιότερης τεχνολογίας φουσκωτές κούκλες...

Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    βλακακο, οι γυναικες που βλεπεις στον δρομο επειδη βγαινεις βολτα, δεν εισαι σε θεση να ξερεις ουτε τις αποψεις τους, ουτε την ερωτικη τους συμπεριφορα. και σαφως δεν αναφερομαι στο οτι μπορεις να τις "δεις" κυριολεκτικα, αλλα στο οτι αποκλειεται να εχεις ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ μιλησει και γνωρισει γυναικες με τις μλκιες που λες εδω..
    απο τις βλακειες που λες φαινεται οτι δεν εχεις γνωρισει καθολου γυναικες.
    γι αυτο και οσα βλεπεις στις ειδησεις και στις τσοντες, θεωρεις οτι αφορουν ΟΛΕΣ τις γυναικες.
    τοσο απλο ειναι...

ναι, αυτες που στελνουν γραμματα αγαπης σε βιαστες και δολοφονους ειναι και βλαμμενες και προβληματικες. τι θες να πεις με αυτην την @@ρια; οτι ειναι ολες ή οι περισσοτερες ετσι;;;;
    απο κει φαινεται οτι δεν ξερεςι που σου παν τα τεσσερα.
    αντε νανι τωρα.

Προφανώς παλιό σκρόφα καθυστερημένη μπάζο ότι έγραψα για σένα το σούργελο είναι ειρωνία αλλά τόσο καθυστερημένη είσαι που ούτε αυτό μπορείς να διακρίνεις. Που κολλάνε οι τσόντες και οι μαλακίες που γράφεις ζώο ηλίθιο. Τι έγινε αναγκάστηκες σε έκτρωση όταν ήσουν μικρή; Σε βίασε ο πατέρας σου; Τι σκατά σου έκαναν 25χρονο ζωντόβολο. Παρ όλα αυτά σε συμβουλεύω να αρχίσεις ψυχοθεραπεία γιατί εσωτερικά δεν σου έχει μείνει τίποτα μπας και δεις καμιά άσπρη μέρα.

Member
    Ρε σεις αυτή είναι βαριά περίπτωση. Ξέρει να κάνει κάτι άλλο εκτός από το να επιτίθεται; Που την βρήκατε;

Member
    Με αυτά γελάς εσυ? Δεν μας είπες όμως. Ποιο παλιό μέλος είσαι? Αφού κάνεις τόσο ειλικρινείς ερωτήσεις, θα μπορείς να δώσεις και μια ειλικρινή απάντηση. Σε ξαναρώτησα και δεν απάντησες.
    Με όλα γελάω. Εσένα γιατί σε καίει αν είναι παλιό μέλος ή καινούργιο; Gay είσαι; Γιατί για τέτοιος μου κάνεις χωρίς παρεξήγηση.
    Last edited by frutlander; 04-10-2024 at 11:11.

Senior Member
    Με όλα γελάω. Εσένα γιατί σε καίει αν είναι παλιό μέλος ή καινούργιο; Gay είσαι; Γιατί για τέτοιος μου κάνεις χωρίς παρεξήγηση.
    Έχεις την εντύπωση πως αν με χαρακτηρίσει κάποιος gay, θα νιώσω άσχημα; Αυτό ναι είναι αστείο να το πιστεύει κάποιος που έδωσε γυναικείο όνομα στην παλάμη του και λέει δεξιά και αριστερά πόσο έμπειρος είναι στο σεξ. Ααα και γιαυτό οι γυναίκες φταίνε, έτσι?

*Γιατί δεν κράτησες αυτό που έγραψες αρχικά? Το είχα διαβάσει.

Senior Member
    Τελικά τι θεωρούν οι νέοι σεξ ?

Senior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Τελικά τι θεωρούν οι νέοι σεξ ?
    γιατι; οι γέροι τι θεωρούν σεξ;

Senior Member
    Να μπει ο κολιός στο λάδι
    Αλλά υπάρχει κι η μαλάκια
    Και υπάρχει και το ηλεκτρονικό
    Εσείς τι θεωρείτε σεξ

Senior Member
    Quote Originally Posted by tziovani View Post
    Ακμαιοτατος ,απο διάθεση και όρεξη πάρα πολύ καλά , ενέργεια στο φουλ , δουλειές και πλάνο για νέα απόδραση ταξίδιωτικη . Φυσικά υπάρχουν υποψήφιες να μου κάνουν παρέα τα βράδυα , απλά επειδή οι συγκεκριμένες κινούνται σε διαφορετικό μήκος , τις έχω στον πάγο . Ναι μεν είναι άκρως συμβατές στο εμφανισιακο αισθησιακό κομμάτι , υπάρχει διαφορετική προσέγγιση από την μεριά μου . Εξηγώ ότι ενδιαφέρομαι για μια ελεύθερη σχέση με άνεση και χωρίς πολύ το σχεσιακό κομμάτι της πρόσκολησης. Με απλά λόγια να περάσουμε καλά , μπόλικο σεξ , έξοδοι , ταξίδια αλλά όχι σε αυτοκόλλητα επίπεδα . Πχ 100 sms την μέρα , 30 τηλέφωνα φωτό μαζί σε σοσιαλ μίντια , έξοδοι με το κοινωνικό τους περιβάλλον κλπ ...με λίγα λόγια να με τραβάνε στην κάθε πικραμένη φιλεναδιτσα,κουμπάρα, ξαδέρφη κλπ δεν είμαι σε κανένα mood τέτοιο . Βέβαια επειδή ξέρω να φέρομαι κ δεν είναι κανένα λιγουρακι , εκτιμούν την καθαρή στάση μου , (πριν μπει το πουλάκι ) δέχονται την συζήτηση περί αυτού και μου δίνουν μπόλικα θετικά credits . Τους εξηγώ οτι από τις πολλές σχέσεις που κουβαλάω στην πλάτη μου ,είτε εφήμερες ,είτε μικρό μακροχρόνιες ,έχω μάθει να ξεχωρίζω σε ποια περίοδο είμαι αυτή την στιγμή κ δεν έχω καμία όρεξη για συναισθηματική δέσμευση . Το εκτιμούν βαθύτατα και παραδέχονται χωρίς πολλές εξηγήσεις, σε σχέση με κάτι τσουρουφλισμενες παλαιοληθικες φεμινίστριες με σημαιουλες του μισανδρισμου , ότι ο υποφαινομενος και καλά γράφει ψεματακια αλλά κατά βάθος έχουν πιάσει εδώ κ μήνες ότι λέω αλήθειες,απλά δεν το παραδέχονται συνειδητά ...
    χμ... ναι...
    πολυ καλα κανεις και ξεκαθαριζεις στις γνωριμιες σου οτι δεν εισαι για μονιμοτητες και συναισθηματικη δεσμευση. το θεωρω κι εγω πολυ πιο εντιμο απ το να παραμυθιαζεις μμια κοπελα οτι ειναι ολα τα ενδεχομενα ανοικτα, αλλα μολις γινει το σεξ, μην τον ειδατε , μην τον απαντησατε...

ΟΜΩΣ
    θα πρεπει να ενημερωσεις τους τηλεθεατες σου, οτι παρολο που αυτη σου η σταση ειναι ειλικρινης, παροτι σου λενε και οι κοπελες ποσο εκτιμουν την εξηγηση σου, δεν ειναι και πολυ προθυμες να εμπλακουν με τετοιους ορους εξ αρχης. ΕΙΔΙΚΑ αυτες που εχουν μπολικες επιλογες , δλδ αυτες που αρεσουν σε σενα, οι ομορφουλες κλπ.
    για εναν απλο λογο.
    μια ομορφουλα, ακομα και μια ασχημουλα, αλλα εγω σου λεω μια ομορφουλα που ειναι και η δικη σου προτιμηση, μπορει να κανει απροβληματιστο σεξ , κυριολεκτικα ΜΕ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΕΙ. νεο, γερο, πλουσιαο, ομορφο κλπ.
    συνηθως ψαχνει κατι αλλο απο απροβληματιστο σεξ.

γι αυτο κιε συ εισαι συνεχεια στην αναζητηση. γιατι καλα τα λες, καλα τα ακουν, αλλα δεν ειναι και τοσες οι προθυμες...
    αυτη ειναι η αληθεια..

Member
    Έχεις την εντύπωση πως αν με χαρακτηρίσει κάποιος gay, θα νιώσω άσχημα; Αυτό ναι είναι αστείο να το πιστεύει κάποιος που έδωσε γυναικείο όνομα στην παλάμη του και λέει δεξιά και αριστερά πόσο έμπειρος είναι στο σεξ. Ααα και γιαυτό οι γυναίκες φταίνε, έτσι?

*Γιατί δεν κράτησες αυτό που έγραψες αρχικά? Το είχα διαβάσει.

Άλλο πάλι και τούτο. Δεν κράτησα τίποτα γιατί δεν έσβησα τίποτα. Το να με παρομοιάζετε με κάποιον από δω μέσα αρχίζει να γίνεται σουρεάλ. Μήπως εσύ είσαι η ρέμεντι; Δεν απάντησες πριν. Γιατί ταιριάζετε στον τρόπο που απαντάτε αυτή η χαζή επιθετική απάθεια. Και το να προσπαθείτε με ύπουλο τρόπο εσύ με δήθεν νηφαλιότητα και η άλλη με προσβολές και επιθέσεις να βρείτε τι καπνό φουμάρω. Αλλά Μ αρέσει που απαντά στον επιβήτορα της π@τσας τον Τζιοβάννι που μίλησε για χάπια βιασμού και βρίζει εμένα που έκανα μια νορμάλ ερώτηση στο θρεντ. Σύνδρομο της Στοκχόλμης λέγεται αυτό; Και εδώ σταματώ, γιατί τους τρελούς δεν μπορείς να τους νικήσεις στην έδρα τους

Senior Member
    Αυτό το ότι είναι όλοι κακοπροαιρετοι είναι το πρόβλημα της Ελλάδας γιατί αυτοί ήταν μαθημενοι με άλογα κ βασιλιάδες κ ξαφνικά τους φέραν αυτοκίνητα κ κωλοσανε κ μείναν στα άλογα τι ψυχολογία τους δώσανε τι γυμναστική τους δώσανε τίποτα αυτοί ΠΟΙΟΣ φταίει το κράτος εγώ είμαι με τα αυτοκίνητα κ ΤΙΣ μηχανές κι ο Θεός ο άλλος είναι με τα άλογα άρα είμαι χειρότερος από το διαολο περνώ ειδικά χαπάκια όχι ψυχο κάτι αλλά για να μην αντιδραω έχουμε κι ένα σπίτι άμα αντίδρασω καήκαμε αυτή είναι η αλήθεια γι αυτό ξεκολλάτε κάντε την δουλειά σας κι αφήστε ΤΙΣ παπαριες είμαστε όλοι οι χειρότεροι

Page 3 of 14 FirstFirst 1234513 ... LastLast