Αρχικά καταχωρημένο από
tziovani
Ο γραπτός λόγος είναι δύσκολος. Δεν υπάρχουν νεύματα , κίνηση σώματος , εκφράσης κλπ . Ένας Άνδρας με αυτοπεποίθηση δεν έχει πρόβλημα να μιλάει ολιστικά για σεξουαλικές σχέσεις . Ίσα ίσα είναι δεκτικός στην επικοινωνία και αναφέρεται σε καταστάσεις χωρίς κόμπλεξ κ φοβίες . Αυτό στο εξωτερικό είναι πολύ διαδεδομένο . Εδώ έτσι κ μιλήσεις είσαι σεξιστης, φαλλοκρατης , κακοποίητης κλπ και στην πέφτει όλη η Πάντειος μαζί με την παλαιοληθικη φεμινιστική πλευρά του αριστερισμού . ΜΠΑΧΑΛΟ . Αν συζητούσα με μια Ευρωπαία θα το καταλάβαινε πλήρως . Εδώ υπάρχουν στερεότυπα η' μάλλον κάτι πάει να γίνει αλλά φταίει η πατριαρχία ( ενώ όλοι κρέμονται στην μαμά ) δλδ μητριαρχία . Αν είχες ανοιχτό μυαλό θα με έπιανες στο φουλ ,αλλά φτάνεις σε ένα σημείο .το σεξ ποινικοποιείται , σεξιστικά ,ενώ είναι μια τελετή απόλαυσης , οργασμων κλπ . Στην χώρα οι σχέσεις είναι όλες προβληματικές . Για αυτό κ δεν μπορώ να σχετιστω γενικά με βαλκανιες , έχουν άλλες αντιλήψεις . Μια Ισπανίδα ας πούμε , μια Ολλανδέζα, μια Γερμανίδα τα έχει λύσει τα βασικά . Μια Βαλκάνια , τρέχει στους κοουτς κ την πσυχοντεραπεια ...είναι πρωτίστως θέμα κουλτούρας. Στην Ευρώπη δεν υπάρχει ΞΕΠΕΤΑ , μην μιλήσω για Αμερική , Νέα Υόρκη κλπ . Εδω έτσι κ μιλήσεις ,αρχίζει η Πάντειος , Νάρκισσος , τρομοκράτης , ρατσιστής,ομοφοβικός ....έλεος κάπου ! Το ότι είμαι 100 χρόνια μπροστά ,δεν σημαίνει ότι πολύ διαφημίζομαι κιόλας . Ότι γράφω εδώ είναι εμπειρίες κ όντως έχω μπόλικες περγαμηνές . Πώς να το πω δλδ ...το χω ! Για αυτό βέβαια δίνω συμβουλές κ έχω πάρει πολλά "" είσαι σωστός " , " είχες δίκιο "" ...άρα για μένα δεν υφίσταται έννοια ξεπετας , ούτε πρόθυμες για ξεπετα . Αποποινικοποίηση του σεξ !!! Σε λίγο για να κάνω σχέση θα μου ζητάνε πόσους φολλουερς έχω .... ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΊΤΕ!!!