Results 91 to 105 of 203
-
05-10-2024, 23:12 #91
- 05-10-2024, 23:19 #92
Τα έχω κόψει τα πάρτυ . Ειδικά Μύκονο ,δεν ξαναπατήσα . Είναι ενοχλητικό να έρχονται Ιταλοί κ Ισπανοί gay για πέσιμο . Γυαλίζει κ το ματάκι φυσικά . Την επομενη φορά σκέφτομαι ( γιατί κάποια στιγμή ) θα ξαναπάω θα ρίχνω καταγγελίες για παρενόχληση !
05-10-2024, 23:29 #93
06-10-2024, 00:05 #94
06-10-2024, 00:08 #95
Τι χάνεις ? Είσαι πολύ σίγουρη με μένα γενικά αλλά πέφτεις έξω . Δεν είπε κανείς ότι με χαλάει η σχέση , έχω γράψει ότι δεν μπορώ να την υποστήριξω. Όταν μπαίνεις σε ΣΧΕΣΗ έχει υποχρεώσεις τις οποίες εγώ δεν μπορώ να της στηρίξω . Τίμιο ! Πάμε τώρα στο σεξ , το οποίο Μ αρέσει ιδιαίτερα και δηλώνω 100% αρσενικό . Τίμιο κ εδώ . Πάμε τώρα στο 20χρονο , δεν ψάχνω εμπειρίες άσχετα αν μια αντικειμενικά μικρή κοπέλα εκπέμπει σε άλλα κύματα , οπότε τίμια κ εδώ το παγώνω στο φιλικό γιατί ούτε αυτό μπορώ να το υποστηρίξω . Άρα τι μένει ...είναι απλό ...μια τύπισσα στα ίδια μήκη κύματος ...όχι καναπέ κ νετφλιξ και όχι ντελιβερι . Ούτε πρόσκοληση, ούτε στορυ είμαστε μαζί κ πάμε διακοπές ....τόσο απλό και το τραβάς από τα μαλλιά . Στηρίζω την επιθυμία μου και ξέρω τι θέλω . Ειδικά κ γενικά πέφτεις πολύ έξω με μένα . Λυπάμαι βέβαια έχεις προδιαγραφές αλλά φτάνεις μέχρι σε ένα πεπατημένο σημείο την σκέψη σου . Κάτι τύπου πατρόν ...δλδ . Χωροταξικά γυρίζεις γύρω γύρω . Είσαι λάθος , αλλά οκ κουβέντα κάνουμε . η σκέψη μου διαφέρει στερεοτυπικά .
06-10-2024, 00:44 #96
μπλα μπλα μπλα,, τα ιδια και τα ιδια τζοβανη.
αυτα μας τα ειπες.
αυτο ειπα κι εγω. οτι ψαχνεις σεξ και οχι σχεσεις. δεν ειπα πουθενα οτι σε χαλαει. ειοα οτι δεν θελεις. το ιδιο λεμε.
το τι σε κανει να τα επαναλαμβανεις απο δω κι απο κει λεγοντας τα ιδια, μονο εσυ το ξερεις.
ναι, δεν με πειθεις. παινευεσαι μονος σου και μεγαλοποιεις τα υποτιθεμενα προσοντα σου.
καταλαβαινω οτι εχεις λαθος κριση απο οσα λες για εδω μεσα.
λες οτι ολοι σε παινευουν και σε ευχαριστουν, ενω δεν ειναι αληθεια.
μεγαλοποιεις τα θετικα, βαζεις κατω απο το χαλακι τα αρνητικα ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ.
και παινευεσαι μονος σου.
για μενα εχεις διαστρεβλωμενη κριση και λες παπαντζες. ειτε το κανεις συνειδητα, ειτε απο καποια περιστασιακη βλαβη.
γεγονος παραμενει οτι δεν εισαι χορτασμενος. μπορει να ησουν στο παρελθον, αλλα τωρα εισαι ολοφανερα πεινασμενος και κανεις κρα ..
δεν με πειθεις.
επισης, καλα λεει η σπουργιτη. τοσο μεγαλο θεμα εχεις που μεγαλωσες; γιατι δεν λες την ηλικια σου;
τα 100% αρσενικα την λενε στρειτ και με ευκολια. μερικες γυναικες κωλωνουν να την πουν...
μπας και δεν εισαι 100%;;;
06-10-2024, 02:53 #97
Βρε κορίτσια ψυχραιμία… Αφήστε και λίγο τη γοητεία να συναρπάζει… Τι τα θέλετε τώρα τα «αντα» και τα «ηντα»? «Άντα» όπως «άντρα» και «ήντα» όπως «ηντα θυμηθηκες κι εσυ τώρα να ξεσκεπάσεις το μύθο…» ;) Εδώ που τα λέμε ο μύθος απάντησε, μην τον αδικήσουμε κιόλας τον κύριο καθηγητή, είπε, κουβαλάει συμπυκνωμένη όλη τη μυθική του εμπειρία όντας μόλις στην αρχή των δεύτερων -αντα. Ακμαιότατος δηλαδή και διατηρώντας ακέραιη την κάθε νεανική του ικμάδα καθότι έχει βρει κιόλας το ελιξήριο της ζωής.. Αλίμονο σε κάτι συνομηλίκους του σαν και του λόγου μου που γέρασαν πρόωρα.. Ο Messi ακόμα μαγεύει στα γήπεδα παίζοντας μπάλα, ο «πονάει μέση» κάθεται στον καναπέ και χαζεύει μαγεμένος.. Ο Messi πασαλείβει με baby oil και δίνει απλόχερα (απολαυστικό) πόνο, ο messy/«πονάει-μέση» πασαλείβεται μόνος του με τη θερμαντική για αναλγησία… Μη γίνεστε ασέβαστες.. :P ;)
Βασίλη πήρες φόρα μέσ´ τα fora και οι τρόποι σου πήγαν περίπατο.. Γράφεις γράφεις στο ξένο θρεντ αλλά το θεματοθέτη τον έχεις γραμμένο, ακόμα χρωστάς να δώσεις μια σοβαρή απάντηση πάνω σε αυτό που ρωτά. Επανορθώνω πάραυτα και τη δίνω τώρα αμέσως.
Γιατί οι φιλίες με το άλλο φυλο θα έχουν πάντοτε μια ευγενική απόσταση. Ενώ οι φιλίες με το ίδιο φύλο έχουν μια άλλη αμεσότητα και μια δυνατότητα για μεγαλύτερη οικειότητα. Αυτά ισχύουν και για τα δυο φύλα. Έτσι νομίζω εγώ τουλάχιστον. Αυτά ισχύουν για μένα.
06-10-2024, 09:42 #98
Τα κοουτς ρεμεντυ , σπουργίτι οι περγαμηνατοι των πσυχολογκικων εκκενώσεων . Μια ζωή τα ίδια ...παντού βλέπουν νάρκισσους ,ακόμα και στον ύπνο τους , ομοφοβικους,φαλλοκρατες, σεξιστες , κακοποίητες, ...μια ζωή η ίδια καραμέλα. Πέρα την επιτηδευμένη ασχετοσυνη συνεχίζουν και στηρίζουν την αποψουλα τους ότι όλα κινούνται ρυθμικά στον ίδιο κύκλο . Επικίνδυνοι χρήστες των σοσιαλ μίντια ,δολοφονούν συνειδησεις , προσωπικότητες ,χαρακτήρες που είναι ξεκάθαροι . Ενίοτε έχουμε και περιστασιακή βλάβη ....ενώ είναι ξεκάθαρη η στάση και η άποψη . Προσπαθούν να στηρίξουν ανυπόστατα αφηγήματα του εγκεφάλου τους σε ξεκάθαρα ατομικές θέσεις του . Οι δικαστές του φόρουμ . Η ηλικία μου είναι ανάμεσα στα δεύτερα Άντα και οι εμπειρίες μου πραγματικές . Τώρα αν θέλετε και ληξιαρχική πράξη γέννησης αυτά είναι gdpr και ειδικά δημόσια ! Ανακεφαλαιωνοντας και επειδη χάνετε συνεχώς , δηλώνω καταστρειετ , ώριμος Άνδρας , άκρως σεξουαλικώς με μερικές ερωτικές διαστροφές , Μ αρέσουν οι γυναίκες , τα κινκυ κρεββατια , δεν δηλώνω προσκολλημένος σχεσακιας , λατρεύω τα μπικίνι, αρκετές επιτυχίες στον γυναικείο φύλο , ιδιαίτερα επικοινωνιακός ,κοινωνικός , openminded , με Νόμπελ στα σεξιστικά . Αναφέρεις ότι κάνω κρα για σεξ ...ανοησίες φυσικά καθώς για μένα το σεξ είναι εύκολο ειδικά μέσα από πλατφόρμες δικτυωσης ( όχι φυσικά εδώ μέσα ) οπότε το καθαρό ζητούμενο δεν είναι το σεξ καθεαυτό,καθώς επίσης έχω αρκετά τηλεφωνακια για νύχτες πάθους . Σου χαλάω την σούπα λοιπόν και να ξέρεις θα σου αλλάζω όλη την μελατη κοσμοθεωρία σου . Είσαι πολύ πίσω mental και μάλλον χαμένος μέσα σε ιδιότυπα κοινωνικομορφωτικα δίκτυα !
06-10-2024, 10:50 #99
Καλά ρε φίλε, αν έγραψες όλο αυτό για να μην πεις ότι είσαι ξερωγω 45 σε ανώνυμο φόρουμ ... Τι να πω
06-10-2024, 11:05 #100
06-10-2024, 11:43 #101
Τζοβάνι, όταν θα σε ρωτούν ηλικία, να λες.. Είμαι 30 και κάτι μήνες. Μπορεί να είναι 10 μήνες, 100, 200.
06-10-2024, 12:03 #102
06-10-2024, 12:08 #103
06-10-2024, 12:19 #104
06-10-2024, 12:25 #105