Results 46 to 60 of 203
-
04-10-2024, 21:36 #46
Δεν μπορείτε να πάτε πίσω στα άλογα στη Θεσσαλία το κανονισαν οι κάτοικοι με τον στρατηγό να καταστρέψουν τα σπίτια
- 04-10-2024, 21:47 #47
Εμένα με θεωρούν γύφτο και ζω καλύτερα από το βασιλιά που να πιστέψω εγώ και τι να πω ΠΟΙΟΣ θα με ακούσει
04-10-2024, 22:48 #48
Οι θεραπείες που σασ έβγαλα είναι από το 95 μέχρι σήμερα κάτι καλύτερο εγώ δεν μπορώ να κάνω σίγουρα θα έχει κ καλύτερους έπρεπε όλα τα κράτη να το κάνουν αυτό παραπάνω λεπτομέρειες δεν ξέρω
04-10-2024, 23:25 #49
βλακακο, ο τζοβανης δεν μιλησε για χαπια βιασμου, αλλα για χαπια αντισυλληψης...
αλλα εσυ, γυναικες και σεξ εχεις δει μονο σε τσοντες... ουτε εχεις μιλησει ποτε με καμια τους για σεξ (το να κανεις, μονο ανεκδοτο μπορει να ειναι)
στις τσοντες, δεν παιρνουν χαπια αντισυλληψης...
που να παει το αδειο κεφαλι σου...
το ποσο της π@τσς ειναι σαν επιβητορας, ειναι αλλο θεμα, αλλα για χαπια βιασμου δεν μιλησε...
το τι καπνο φουμαρεις το δειχνεις με το που γραφεις μιση λεξη. δεν χρειαζονται ερευνες..
για λυπηση..
05-10-2024, 00:35 #50
Τόσες τσόντες υπάρχουν όλοι οι καλοί χωράνε να μπούν και να συμμετέχουν μην μαλώνετε.
βγήκατε εκτός θέματος και ξεκατινιαζεστε
05-10-2024, 01:09 #51
Εγώ πιστεύω ότι η ρέμεντι είναι μια πούστρα ονόματι george. Οι γυναίκες δεν μιλάνε έτσι. Προσπαθεί να μιμηθεί την γυναίκα αλλά δεν του βγαίνει και πέφτει σε παραλήρημα έχει διαβάσει μερικά φεμινιστικά βιβλία του κώλου και νομίζει πως κάτι είναι ηλιθιο τρολ. Γρήγορα για το Δαφνί. πούστρα ρέμεντι περαστικά σου. Πλέον η κάθε πούστρα προσποιείται την γυναίκα στο ιντερνετ έχει γίνει της μόδας τώρα τελευταία αλλά η συγκεκριμένη πούστρα το έχει κάνει επάγγελμα. Ρέμεντι είσαι μια ζηλιάρα πούστρα και πλέον το ξέρουμε όλοι.
05-10-2024, 01:24 #52
Η ρέμεντι είναι πούστρα καργιολα 25 χρόνων το πολύ που γράφει από το Δαφνί γιατί δεν έχει τι να κάνει. Την γάμησαν εκεί μέσα καμία εικοσαριά και νόμιζε ότι έγινε γυναίκα. Οι μόνοι άντρες που έχει γνωρίσει είναι οι φυλακισμένοι και ο daddy που της βίαζε από παιδί γιατί ήθελε πολύ να γίνει γυναίκα αλλά δεν απόφασισε να κάνει την επέμβαση και της έμεινε ένα απωθημένο.
05-10-2024, 01:33 #53
Από τότε μπαίνει στο φόρουμ αυτό το μυξοειδές δείγμα γυναίκας το 25 χρόνο.
05-10-2024, 01:34 #54
05-10-2024, 01:45 #55
Ίσως το χειρότερο φόρουμ στην Ελλάδα. Μια ανύπαρκτη διαχείριση με ύβρεις και επιθέσεις κατά συρροή όπου υποτίθεται το φόρουμ είναι μερος του σάιτ psychology... απλά τραγικό.
για κάποιο λόγο ενοχλεί να γίνονται ερωτήσεις σχετικά με το σεξ και δέχεσαι μπούλινγκ. Για τον πουτσο διερευνητικες μπούλινγκ ερωτήσεις για το αν έχει κάποιος αλλά ακαουντ και δεν συμμαζευεται. Συγγνώμη που το λεω αλλά παρτάλια είστε οι περισσότεροι εδώ μέσα. Καλή τύχη.
05-10-2024, 03:05 #56
Δεκάδες φορές τα έχουμε πει πως το συγκεκριμένο άτομο έχει πολλαπλά προφιλ έχει βρίσει ΧΙΛΙΑΔΕΣ φορες αλλά ΠΟΤΕ δεν τρώει μπαν ενώ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ μας λέει η διαχείριση πως αν ξαναβρίσει θα φάει μπαν. Τους στέλνεις και τους δείχνεις οτι κοιταχτε ξαναέβρισε σε ενα καρο μηνύματα (σε τσακωμό που εγώ δεν είχα γράψει τίποτα ήμουν απλά θεατής) γιατι δεν την μπανάρετε όπως είπατε ότι θα κάνετε; Και δεν σου απαντάνε ποτέ ! Εχει την στήριξη του φορουμ πιθανόν να ειναι και διαχειρίστης/ια και βλέπει και τα πμ μας να ξέρεις ! Και ΣΑΦΩΣ εχει πολλαπλά προφιλ! ΞΕΧΝΑ το δεν πρόκειται ΠΟΤΕ να την μπανάρουν και ας βρίζει μερόνυχτα και ας μισεί και τα άντερα της/του! Θελουν να έχει κίνηση το φόρουμ και φτιάχνει και φανταστικές ιστορίες για να ποστάρει. ΧΑΧΑΧΑΧΑ Δεν έχει τι να κάνει δηλαδή στην ζωή της. Μην ασχολείσαι με τέτοιο προβληματικό άτομο. Η ζωή της είναι το φόρουμ !!! χαχα Μερόνυχτα επι χρόνια ειναι εδώ και έχει και πολλά προφιλ ! Είναι σαν να ζητάς από την διαχείριση να μπανάρει τον εαυτό της ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ αυτό !
Και δεν κατανοούν πως εξαιτίας της ΑΔΕΙΑΣΕ το φορουμ ΖΗΜΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ! Δεν τολμάει κανένας να μπει και τον διώχνει.Last edited by little; 05-10-2024 at 05:30.
05-10-2024, 08:46 #57
05-10-2024, 09:07 #58
ειδε εναν σαν τα μουτρα της η λεμονλιτλ και ξεπροβαλε απ το λαγουμι της σαν την τσουτσου, να πει μια @@ρια ακομη, πριν ξανακρυφτει πισω απ τα πολυπροφιλα της..
απο εσενα, την ντιντι και τα πολυπροφιλα σας εχει αηδιασει ο κοσμος πλεον, δεν εχει καμια εμπιστοσυνη να απανταει σε ψευτικα θεματα ψευτικων λογαριασμων για να περνατε την ωρα σας και εχουν αποχωρησει ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ, αφου ανακοινωσαν τον λογο.
αιντε στην "λεμον" τωρα να κανετε κανενα θεμα "με τον ηλιο τα βγαζω, με τον ηλιο τα βαζω, τι εχουν τα ερμα και ψοφανε"...
05-10-2024, 10:14 #59
Δεν καταλαβαίνεις πως είσαι απλά για γέλια; Κλασική αντίδραση ανθρώπου που ΠΙΑΣΤΗΚΕ στα πράσα έχεις :p
Λες για τους άλλους για να καλύψεις τον εαυτό σου! Όλος ο κόσμος σε έχει καταλάβει ΔΕΝ ΤΟ ΣΩΖΕΙΣ με κουτοπονηριές όσο και αν βαράς τον τέτοιον σου κάτω.
Ξέρω πως μέσα σου καίγεσαι αυτήν την στιγμή και βράζεις. Αχουυ λυπάμαι. Περαστικά σου που πιάστηκες και το λενε όλοι !
Ολοι αποχώρησαν εξαιτίας σου! Πιο πάνω μόνο ένας από αυτούς και το πε ΧΥΜΑ αλλά ναι η διαχείριση θα κάνει edit και θα το σβήσει για να μην κλαις και να μπορείς να κάνεις gaslighting με την ησυχία σου ! χαχα Εσύ είσαι όλη μέσα κάθε μέρα εδώ και τους διώχνεις όλους. Εγώ μπαίνω κάθε μερικούς μήνες. :p
05-10-2024, 11:29 #60
εσυ εισαι 24/7 εδω ολο τον χρονο. εγω ειμαι εδω μονο οταν γραφω.
αποδειξη, οτι εμφανιζεσαι μολις μπει κανενα τρολ σαν εσενα, για να κανεις καμια (οπως πιστευεις) επιθεση...
αυταποδεικτο οτι εισαι ολη μερα εδω και καραδοκεις...
οπως και στα προσωπικα σου, ετσι και στις γενικοτερες κρισεις σου, εισαι αλλου γι αλλου.
αυτο ειναι και το μεγαλο σου προβλημα και δεν βρισκεις ακρη..
που ειναι η αληθεια;; ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΕΣΥ. στο λεω συνοπτικα, γιατι αναλυσεις δεν καταλαβαινεις. ζεις μακρια απο τον εαυτο σου, οποτε και απο την αληθεια..
ο,τι βλακειες και να πεις για μενα, εγω ακουω μονο ατομα που εκτιμω την κριση τους. κι εχει αρκετα εδω.
εσυ δεν συμπεριλαμβανεσαι, οπως ξερεις..
so talk to the paw και στο αλτερ εγκο σου την sour lemon..
κανε και κανενα θεματακι οτι εχεις τον ανθρωποδιωκτη. εχει αρκετα κοροιδα εδω να απασχολησεις..
ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ και παλι, σε ολες σας..