Covid και τα είδα όλα!
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 3 of 3
    Senior Member

Covid και τα είδα όλα!

Καλησπέρα σας. Την προηγούμενη εβδομάδα κολλήσαμε οικογενειακώς κοβιντ. Οι υπόλοιποι το πέρασαν με μισή μέρα μπούκωμα. Εγώ με οξεία αμυγδαλίτιδα, αντιβίωση και κορτιζόνη. Δεν ειχα το χρόνο μεσα σε ολα αυτα να σκεφτώ γιατί εμένα με πήρε τόσο βαριά. Έχω 2 μερες που βγήκα αρνητική κ ξεκίνησαν οι σκέψεις. Μαζί τους ξεκίνησαν μουδιασματα στα ακρα κ κοπωση μεγάλη. Μιλησα με παθολογο κ μου ειπε πως τα εχει αυτα ο ιος. Μπορει να κρατησει και 15 μερες. Απο εκεινη την ωρα τα ζω όλα στον υπερθετικό βαθμό. Μετρηση πίεσης, οξυγόνου, παλμών, τρεμουλο, ένα πραγμα σα να ειμαι μονιμα σε κριση. Λες κ χτυπησε το νευρικό μου σύστημα. Υπάρχει κάποιος παθών εδώ να μου πει μια παρηγορητική κουβέντα; Νομίζω τρελαίνομαι κ δεν εχει η ωρα μου ακομη!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Dora1982 View Post
    Καλησπέρα σας. Την προηγούμενη εβδομάδα κολλήσαμε οικογενειακώς κοβιντ. Οι υπόλοιποι το πέρασαν με μισή μέρα μπούκωμα. Εγώ με οξεία αμυγδαλίτιδα, αντιβίωση και κορτιζόνη. Δεν ειχα το χρόνο μεσα σε ολα αυτα να σκεφτώ γιατί εμένα με πήρε τόσο βαριά. Έχω 2 μερες που βγήκα αρνητική κ ξεκίνησαν οι σκέψεις. Μαζί τους ξεκίνησαν μουδιασματα στα ακρα κ κοπωση μεγάλη. Μιλησα με παθολογο κ μου ειπε πως τα εχει αυτα ο ιος. Μπορει να κρατησει και 15 μερες. Απο εκεινη την ωρα τα ζω όλα στον υπερθετικό βαθμό. Μετρηση πίεσης, οξυγόνου, παλμών, τρεμουλο, ένα πραγμα σα να ειμαι μονιμα σε κριση. Λες κ χτυπησε το νευρικό μου σύστημα. Υπάρχει κάποιος παθών εδώ να μου πει μια παρηγορητική κουβέντα; Νομίζω τρελαίνομαι κ δεν εχει η ωρα μου ακομη!
    Πριν 2 χρόνια που κολλησαμε εγώ και ο πατέρας μου.. Αυτός είχε την πρώτη μέρα λίγο πυρετό και πονολαιμο. Εγώ πυρετό για 3 μέρες, ιλιγγο, έχασα όσφρηση και γεύση (κράτησε 2 μήνες) και 10 μέρες θετικός.
    Απλά έτυχε εκείνη την περίοδο να περάσω έτσι τον ιό. Όλα καλά..
    Βγήκες αρνητική, οπότε ποιος ο λόγος να αγχώνεσαι? Για να γίνεσαι χάλια? Βάλε μουσική να χαλαρώσεις, δες ταινία και μην μπαίνεις στο ιντερνετ να διαβάζεις τους "λόγους" που σου λέει.

Senior Member
    Χτυπαει και το νευρικο. Ειχα πονοκεφαλους εντονους 15 μερες μετα που βγηκα αρνητικος.
    Και η κούραση μετα τον ιο ειναι χαρακτηριστικο μερικων απο τους συναδελφους μου που τον περασαν.
    Γενικα αυτα που εχεις ειναι τυπικος κοβιντ σε μετρια εκδοση.